2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkeseee merhabaaaa , bikaç gündür foruma uğramıyordum , özledim sizlerii, nasılsınız görüşmeyeliii güzel gelinleer :80: :80:

hımm, şu kampanyayı bi araştırayım bakalım, sağol tatlım haber verdiğin için

Canaaannnn
bak ne buldum, geçmiş sayfaları kolaçan ederken
sen bunu speedtoşa söylemişsin;

günler çabuk geçiyo dimi dimi dimiiiiiiiii
evet Ahsencim yaa o günlerde zaman hiç geçmeyecek gibiydi ama şimdii su gibi akıp geçtiğini farkettim çok şükür düğünlerimize çook azz kaldıı

canım gelinliğini beğendim, sana da çok yakışmışş
günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız
aman da aman yeni gelinimiz gelmişş , hoşgelmişş, resimlerine baktım canımm, çok hoş görünüyorsun, gelinliğin de yakışmış sana, Allah bir ömür boyu huzurlu, mutlu yaşamanızı nasip etsin
oo gelinlik almayan sadece Neşe, Canan bi de ben kaldım galiba
kızlar hayırlı olsun gelinlikleriniz

evet ben hala almadım gelinliğimi artık halletmem lazımm :18:

Son düzenleme:
Aramıza yeni katılanların olduğunu farkettim, hepiniz hoşgeldinizz yeni eylül gelinleriimizz

kızlar ben şanslıyın sanırım bu ayın 12 de oldum temmuzda ayın 10 da olsam ağustosta 8 de eylülde ayın 6 olurum 2 gün atar benimki yıllardır adet günüm 4 gün sürerse kına gecesi son gecem olur ama kıl payı yakalanbilirimm

ağda işindede en iyisi ağdacıya gitmek malum yer için yok ben de çıkamam işin içinden

Son düzenleme:
kızlar merhabaaa, geçmişi okuyamadım henüz, ne yazdınız bilmiyorum konunun ortasında zart diye giriyorum kusura bakmayın..

cumartesi akşamı nişanlımın arkadaşının düğünü vardı, bende dedim nasıl olsa saçımı yaptıracam bari düğün salonunun anlaşmalı kuaförüne bi gideyim, belki yanlış izlenim edinmişimdir belki harika bi saç yapıyolardır falan görmüş olurum dedim, aradım randevu alıp gittim.

kuaförde çalışan toplam 3 kişi var, biri sahabi biri bi bayan birde küçük bi kız, yerleri falan süpürüyor fön tutuyor vs.

benim saçımı yapmaya bayan geldi, bugün 2 tane gelin başı vardı falan dedi, peki siz mi yaptınız dedim, evet dedi ben yapıoyorum gelin başını dedi. iyi dedim içimden.. benimde eylül 1 de düğünüm var, salonumuz burasıyla anlaşmalı dedim.. neyse uzatmayayım, kız gelin başı içinde geleceğimi düşünerek daha bi özenerek yapmış, öyle dedi.. sonuç defalarca uyarmama bak burası olmadı, burayı böyle mi bırakacaksın, gibi düzelttirerek yaptırmama rağmen bi halta benzemedi, daha düğüne gidip oturduumda arkamdaki saçlar düştüüüüüüü.... zaten ben kuafördeykende bi kadın geldi, kadının saçını 2 renk yapmışlar, boyayamamışlar, kadın düzelttirmeye gelmişti sinirle.. ben oraya düğün için gitmeyi bırak kınaya bile gitmemmm iyikide gidip denemişim...

şimdi geçmişi okuyayım, daha anlatacak çok şeyim var

semerta Caponumm, elif_87 gelinlikleriniz hayırlı olsun kızlar, resimlerini bekleriz..

AngelNese yaptığın peçetelikler çok güzel olmuş gerçekten yaa, o gülü nasıl yaptın diye soracaktım ama anlatmışsın, peçetelik yaparmıyım bilmem ama o gül yapılışı çok işime yarayacak...

okurken tüylerim diken diken oldu, ya nasıl bişey bu, ne cesaret ne akıl sen nasıl sevdiğin insanı vurursun birde bi bayan olarak.. yuhh yani nasıl bir vicdansızlık kendisi ölecek diye o çocuğun ne günahı vardı, ailesine, sevdiklerine Allah sabır versin...

CuKulata hoşgeldin bi gidiyosun keç gün gelmiyosun ama yaaaa, işyerinde int yok mu ara sıra ordan girip bakarsın bişiler yazarsın belkii..

Hoşgeldin speedy okudum şimdi yazdıklarını herşeyin güzel geçmiş olmasına sevindim.. çok güzel görünüyorsun resimlerde.. gelinliğin çok güzelmiş, kuyruklu olması sıkıntı yaratmıştır sanırım..

yaaa merak edip durduğum bişey var, senin nikahın düğün salonunda mı kıyıldı? eğer öyleyse, yüzünü düğün salonuna girerken örtüyorsun ya, salona girip direk nikah mı kıyıldı, duvak sonra mı açıldı yoksa ilk dansı yüzün kapalı mı yaptın? :44:

bende 2 duvak alacam birisi uzun birisi kısa..

teşekkür ederim canım çok şükür sorunsuz atlattık hepsini sana şöyle sıralama yapıyım..

slayt oldu.
sonra salona giriş.
nikahımız kıyıldı. burada duvağım açıldı
ilk dans
pasta

speedy'cim çok tatlı bir gelin olmuşsun,gelinliğine bittim :)

Kızlar bende bugün nişan davetiyemi yaptırdım.Lemlem'in düğün davetiyesi bnm nişan davetiyem oldu. işte linki bu
Kvlcm Davetiye 5322

Bi de günlük yemek takımlarımı aldım kütahya porselenden.Tefalin de kampanyası vardı.2 farklı boy teflon tava aldım.

Son düzenleme:

ayy çok teşekkürler canım yaaa, bende böyle olur mu acaba diye düşünüyordum, o zaman giriş müziğiniz ayrı, ilk dans müziğiniz ayrı olacak galibaa.. nikahtada giriş müziği mi devam ediyor pekiii?

ayy geçtiğimiz cumartesi nişanlımın arkadaşının düğününe gittik, pasta müziği olarak beşiktaş marşı seçmişler, benim fanatik beşiktaşlı nişanlım nasıl coştu nasıl coştu anlatamam tutturdu bizimde böyle olacak bu şarkı çalacak... ama eğer böyle birşey yaparsa ona güzel bir süprizim olacak.. gelinliğin tarlatanının içine saklayacağım fenerbahçe bayrağını çıkarıp sallarım bende

aaaa eveeet benim davetiyem buuu, sevindim canım yaa çok güzel diimi gerçektede gördüysen. hayırlı olsun. bunun değişik türleride çıkmış galiba, ben henüz görmedim ama nişanlım diyordu..

davetiyeyi seçerken aklına ben geldimmii

yemek takımlarında hayırlı olsun..

davetiyeni beğendim canım lemlem de eklemişti ben de böle bişi yaptırmak istiyorum.sanırım hiç bi zaman ağır takılamıcam hep şeker şirin şeyleri beğeniyorum

konu davetiyeden açılmışken başka zaman hönk diye dalmak istemiyorum:90: sözlerini nasıl yazdırmayı düşünüyorsunuz ben şiir mani gibi şeyleri hiç mi hiç sevmiyorum.bi tane bulmuştum kaydetmiştim bi yere bulursamburaya kopyalıyım

Evet kızlar gerçeği de katalogtaki gibi güzel.Lemlem'cim aklıma geldin tabii ki de:)
Sağolsun matbaacı hemen halletti zarflarına da yerleştiler misafirlere ulaşmayı bekliyorlar

Bi de yakından bakıldığında damadın elinde asma kilitle kilitlenmiş 2 alyans var.Gelinin elinde de onu açan kalpli anahtar:98:
Hafif nişana da vurgusu var diye düşündüm.Şeker mi şeker birşey oldu

10 eylülden itibaren durmadan zıplasam erken olurmu acaba ay tırlattım iyice
balayımız burnumdan gelmesin allahım lütfennnnnnnnnnnnn

kızlar hepımızın adet gunu dugun zamanına mı gelıyor ben dugun zamanı olmasından cok ıkı gun sonra balayına gııdıcez ona denk gelıcek dıye uzuluyorum.Aslında hepsıne uzuluyorum normalde dugun gunu bitmiş oluyordu ama ılk kez gunu sasınca sımdı kestıremıyorum ne zamana denk gelıcek dıye kısmet

günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız

Oyy 15 gunluk gelinimiz.. Hoşgeldin canım.. Allah mutlulugunuzu daim etsın ınşallahh

Canım hayırlısı olsun gelinliğin. Senin içine sindiyse zaten güzeldir. Çok yakışmış ama sana. Cok tatlı olmuşsun

Bir de kararsız bir kişilik olmasam çok güzel olacak da durur dinlenir giderim artık gelinlik beğenmeye
Elifcim hayırlı olsun gelinliğinn...

Normalde bende kararsızım canım. En az gelinliğimi almam 2 ay surer dıyodum ama dusundugum gibi olmadı 1 gun ıcınde aldık geldık bız
Bir anda işte budur dıyosun zaten. Ki bende öyle olmuştu

CuKulata hoşgeldin bi gidiyosun keç gün gelmiyosun ama yaaaa, işyerinde int yok mu ara sıra ordan girip bakarsın bişiler yazarsın belkii..

Şimdilik kesin bişey yok ama çalışacak olursam tabıkı mutlaka girerim canım..
Bu ara oyle oldu bıraz hıc vakıt bulamıyorum nete. Annemde geldi ya yogun gecıyo bu aralar..
Cumartesı gunu alışveriş yaptık bıraz. Arabalara takacagımız havlulardan aldık. Ayrıyeten tek kişilik bide çift kişilik nevresım takımı aldık..
2 tane sofra bezi, damat takımı, bornoz takımı, yatak örtüsü v.s evi doldurduk..
Şimdi sıra çeyizlerimi evime taşımakta.
Temmuzun sonlarına dogru tamamen evimi yerleştırmeyı dusunuyorum ınşallah..
Çarşamba gunude nişanlımla bindallılara bakmaya gitcez..
Gelinliğimide verirlerse alıp gelicez..
Alırsak ilk işim hemen resmini çekip size göstermek olcak

Son düzenleme:
su perisi ve çukulata ikinize de teşekkür ederim canım şimdi sıra sizde ben sıramı aldım ve geçtimmm
lemlem canım giriş müziği ile nikah masasına oturuyorsun ayrı ayrı olmuyor yani biz öyle yaptık.

Herkesee günaydınn, mutlu sabahlarrr

Neşecim işten güçten bikaç gündür topiğe uğrayamadım, ama bizim kızlar ne konuşuyo diye de meraklanmıyor değildimm :78:

anladım canım benim şu an işim olmayınca müzik falan seçiyorum hep pc başındayım,buralardayım sen yazmıyosun kaç gündür ama aşağıda adını gördüm,meraktan gelmişsin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…