- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
peki Canım teşekkür ederim doktorla görüşmek en mantıklısı olur dediğin gibi
:90:
hımm, şu kampanyayı bi araştırayım bakalım, sağol tatlım haber verdiğin içinbeyaz eşyalarını almayanlar var aramızda
misal: Canantoş
Siemensin harika bir kampanyası var, ben olsam asla kaçırmazdım, kesinlikle bir bakın
bosch ve siemens aynı ürünler, modelleri bile aynı neredeyse, birbirlerine benziyolar, biliyosunuz
evet Ahsencim yaa o günlerde zaman hiç geçmeyecek gibiydi ama şimdii su gibi akıp geçtiğini farkettimCanaaannnn
bak ne buldum, geçmiş sayfaları kolaçan ederken
sen bunu speedtoşa söylemişsin;
günler çabuk geçiyo dimi dimi dimiiiiiiiii
canım gelinliğini beğendim, sana da çok yakışmışşgünaydın günaydınnn.... Mutlu haftalar güzeller. Ya ben sohbetinize katılamıyorum nişanlım burda akşamları,h.sonları filan hiç nete giremiyorum. Geçmişi okuyup geldim. Dün gelinliğimi aldım...Hiç aklımda olmayan bi model. Tamamen nasibim olduğuna inanıyorum. Güzel bişey yoktur diye önyargıyla girdim ama görür görmez hoşuma gitti. çok tanınmayan bi yerden aldım ama çok hoşuma gitti. Nişanlıma da diyorumki gemen kızlara gösterimeliyim gelinliğimi bakalım beğenecekler mi
aman da aman yeni gelinimiz gelmişş , hoşgelmişş, resimlerine baktım canımm, çok hoş görünüyorsun, gelinliğin de yakışmış sana, Allah bir ömür boyu huzurlu, mutlu yaşamanızı nasip etsingünaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız
oo gelinlik almayan sadece Neşe, Canan bi de ben kaldım galiba
kızlar hayırlı olsun gelinlikleriniz
kızlardünden beri çok kötü saatler geçiriyorum kuzenimin kuzeni öldü daha 22 yaşında genç çocuk.. 4 yıldır beraber olduğu bir sevgilisi varmış oğlan kızı artık sevmiyormuş ama kız yapışmış çocuğa ayrılmışlar geri barışmışlar dün kız buluşup konuşmak için arayıp durmuş çocuğu en son çocuk tamam demiş gitmiş dağın başına bir yere çağırmış çocuğu orada babasının silahıyla öldürmüş :S 6 yerinden vurmuş.. kaçmış s............
kansermiş kız doktor 3 ay ömrün var demiş kızda galiba ben ölücem oda başkasıyla evlencek diye öldürmüş çocuğu.
dünden beri cenaze evindeydik bugün defnettik allahım çok acı birşey bu ya bu kızlar çok fena olmuşlar
Ben göremiycem ama, hatta son hazırlıklarımızda bile göremicem
Zaten o yuzden girmiyorum fazla topiğimize size cok alışmamak için temmuzun 8 inde kapanıcak internetim Bida da açtırmam zor gibi:44:
Neyse siz o dönemlerde bol bol paylaşırsınız herşeyinizi bensiz[/I[SUP][/SUP]]
Hoşgeldin speedy okudum şimdi yazdıklarını herşeyin güzel geçmiş olmasına sevindim.. çok güzel görünüyorsun resimlerde.. gelinliğin çok güzelmiş, kuyruklu olması sıkıntı yaratmıştır sanırım..
yaaa merak edip durduğum bişey var, senin nikahın düğün salonunda mı kıyıldı? eğer öyleyse, yüzünü düğün salonuna girerken örtüyorsun ya, salona girip direk nikah mı kıyıldı, duvak sonra mı açıldı yoksa ilk dansı yüzün kapalı mı yaptın? :44:
bende 2 duvak alacam birisi uzun birisi kısa..
teşekkür ederim canım çok şükür sorunsuz atlattık hepsini sana şöyle sıralama yapıyım..
slayt oldu.
sonra salona giriş.
nikahımız kıyıldı. burada duvağım açıldı
ilk dans
pasta
speedy'cim çok tatlı bir gelin olmuşsun,gelinliğine bittim :)
Kızlar bende bugün nişan davetiyemi yaptırdım.Lemlem'in düğün davetiyesi bnm nişan davetiyem oldu. işte linki bu
Kvlcm Davetiye 5322
Bi de günlük yemek takımlarımı aldım kütahya porselenden.Tefalin de kampanyası vardı.2 farklı boy teflon tava aldım.
speedy'cim çok tatlı bir gelin olmuşsun,gelinliğine bittim :)
Kızlar bende bugün nişan davetiyemi yaptırdım.Lemlem'in düğün davetiyesi bnm nişan davetiyem oldu. işte linki bu
Kvlcm Davetiye 5322
Bi de günlük yemek takımlarımı aldım kütahya porselenden.Tefalin de kampanyası vardı.2 farklı boy teflon tava aldım.
sorma yaaa bende de aynı durum var.ne güzel hiç gecikmeden oluyordu ve düğünden çok önce bitecekti.hastalandım antibiyotik kullandım 3 gün gecikti ve tarihi altüst etti şu an hiç bi gecikme olmasa ucundan yırtıyorum az bişi gecikse son demlerine denk gelecek.erken getiren bişi lazım bana da.zaten balayına gitmeyiz diyo,denize havuza falan giremezsem tatilin bi anlamı olmaz.zaten düğünden sonra 5günlük zamanımız var balayını da erteleyemeyizzz offff:84:
geciktiricinin yan etkisi neydi canım?ben de düşünmüştüm bi ara cesaret edemedim
10 eylülden itibaren durmadan zıplasam erken olurmu acabaay tırlattım iyice
balayımız burnumdan gelmesin allahım lütfennnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar izinden bugün geldim nasılsınız
Kızlar gelinliğimi albüme ekledim. Bakabilirsiniz. YOrumlarınızı bekliyorum. Göğüs kısmı daralıcak. Eteğinde inciler var onlar daha yoğun olucak. 2 duwak yaptırıyorum. Biri uzun biri kısa. Uzun olanda,kenarlarda göğsümde olan güpürlerden kullanılıcak arkasında inciler olucak. Kısa olanda sadece inciler olucak. Dediğim gibi hiç aklımda olmayan bi modeldi ama ben çok beğendim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Gelinlik giymek çoook güzel.. Hele benim artık gelinliğim war demek çok çok daha güzel
Bir de kararsız bir kişilik olmasam çok güzel olacak da durur dinlenir giderim artık gelinlik beğenmeye
Elifcim hayırlı olsun gelinliğinn...
CuKulata hoşgeldin bi gidiyosun keç gün gelmiyosun ama yaaaa, işyerinde int yok mu ara sıra ordan girip bakarsın bişiler yazarsın belkii..
zyv nerelerdesin sen bakiiiimmmm?
Herkesee günaydınn, mutlu sabahlarrr
Neşecim işten güçten bikaç gündür topiğe uğrayamadım, ama bizim kızlar ne konuşuyo diye de meraklanmıyor değildimm :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?