- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bugün kimse yok burada :124:
bugün işler yoğun, ara ara okuyup kaçıyorum maleseff
bugün kimse yok burada :124:
ben buralardayım canım,başka yerlerde geziniyorum sonra tekrar buraya dönüyorum.akşama ne yemek yapsam diye mi düşünüyosun?ne güzel evini kurmuş evinin hanım da olmuş ay ay ayyyy
Spedy...
Albume baktım canım harıka olmussun...
Gelınlık, makyaj hepsı mukemmel olmus...
Ay taze gelın, nasıl duygular ıcındesınız efem
Evet canım artık kendi evime aidim ama akşlama yemek düşünmüycem. annemdeyiz.:124:
genelde kolay olsun diye akşamdan yemek yapıyorum işten gidince de basit işlerime bakıyorum falan
teşekkür ederim canım benimde herşeyim içime sindi darısı başınıza inşallah...
duygularım çok güzel. kendime haksızlıklık da etmişim o kadarda beceriksiz değilmişim ev işi yemek konusunda
Heyt be kocum benım
Senın elınden kacar mı hıc arkadasım...
Kızlar zaman yaklastıkca sızde de su duygu oluyor mu? Ben bana hıc olmaz sanıyordum ''aaa zaman gecıyor ıste, ama ama annemden babamdan cıdden ayrılcam mı ben sımdı''
Annem dun bı aylıgına yurt dısına gıttı, pek bı depresıfım aslında...
Suan ev bana bakıyor gunduz iş aksam ev yemek
stajyer ev hanımı oldum bakalım hayırlısı...
Aksam ne yapsam kı :26:
Heyt be kocum benım
Senın elınden kacar mı hıc arkadasım...
Kızlar zaman yaklastıkca sızde de su duygu oluyor mu? Ben bana hıc olmaz sanıyordum ''aaa zaman gecıyor ıste, ama ama annemden babamdan cıdden ayrılcam mı ben sımdı''
Annem dun bı aylıgına yurt dısına gıttı, pek bı depresıfım aslında...
Suan ev bana bakıyor gunduz iş aksam ev yemek
stajyer ev hanımı oldum bakalım hayırlısı...
Aksam ne yapsam kı :26:
üzülüyorum hem de nasılannemden babamdan ayrılcam şehir dışında okurken her gün arıyodum.aklım onlarda kalıyor,az bişi sesleri kötü gelse yüreğim hop hop hopluyor.bişi olcak diye aklım çıkıyor.ben hala annemin kucağına otururum babamın üstüne atlarım.çocuklar büyümüyor ailenin gözünde kaç yaşında olursak olalım.
annem evdeyken de yemeği hep ben yaparım arada annem yapar.annem temizlik ben yemek işlerine bakıyorum.iyi kötü her şeyden anlarım ama annemi çok arıcam
selam kızlarrrrr nasılsınız, speedy canımm allahım mutlu huzurlu etsin daah öncede yazdım ama okumadın sanırım herşeyinle fevkaladenin fevkinde olmuşsunn
biraz önce aradılar halılarım yarın gelecekmiş:
vallahi çok keyifli anlatmakla olmaz
annenin gitmesi sana iyi olmuş bak alıştırma yaparsın şimdi
üzülüyorum hem de nasılannemden babamdan ayrılcam şehir dışında okurken her gün arıyodum.aklım onlarda kalıyor,az bişi sesleri kötü gelse yüreğim hop hop hopluyor.bişi olcak diye aklım çıkıyor.ben hala annemin kucağına otururum babamın üstüne atlarım.çocuklar büyümüyor ailenin gözünde kaç yaşında olursak olalım.
annem evdeyken de yemeği hep ben yaparım arada annem yapar.annem temizlik ben yemek işlerine bakıyorum.iyi kötü her şeyden anlarım ama annemi çok arıcam
Biliyon mu hiç istemiyom ki alıştırma yapmak...
Mecbur gıtmesı gerekıyordu gıttı anacım
Zaten evlenınce gurbet olucaz bu bana cok koyacak...
Akşam da yeşil mercimek yemeği yapmaya karar verdim, hadi bakam hayırlısı...
Neşe...
Evlendıkten sonra sen de ben gıbı farklı bır sehre mı gıdıcen canım...
Öyle tabı ınsan hala kendını buyumus hıssetmıyor, bır yandan dıyor e artık yuvamı kurayım falan...
Karısık duygular valla...
Yemege elın yatkın demek ne guzel... Çalısıyormusun?
Ben ısten gelınce deneyın dıyorum ama mecalım kalmıyordu, tecrubem hıc yok...
Artık sımdı sımdı mecbur baslayacagım...
Ben de antalyaya gidiyorum kızlar... İnşallah çabuk alışırız zorluk çekmeyiz hiçbirimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?