2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar nasılsınız
Melankolik halimden biraz sıyrıldım geldim, sorunlarıma başka yerden bakmayı da öğrendim galiba

Ahsencim, lemlem, zvy, diğer bacılar nasılsınız?

Elif87 çok yakışmış gelınlık arkadasım...

Spedy...
Albume baktım canım harıka olmussun...
Gelınlık, makyaj hepsı mukemmel olmus...
Ay taze gelın, nasıl duygular ıcındesınız efem

Kızlar coğunuzun adetı dugune gelıyor galıba...
Sanırım bır cogunuz da ılac kullanmayacak ondan dımı telas edıyorsunuz...
Ben agustos adetımden once doktora gıdecegım , 23 ekımde evlenıyorum bılıyorsunuz artık doktor ne zaman tam koruma sağlar soylesın ona gore baslayacagım ılaca...

Hepınızın masallahı var gelınlıkle, davetıyeler hazır
Sizleri gorunce dıyorum ben cok mu gec kalacagım acaba hersey ıcın...

Mesela gelınlık ıcın eylulu dusunuyorum, gec kalırmıyım kı?
Davetıye desen aynı sekılde...
Hele damatlık nıkahtan 5-6 gun once anca alacagız...
Gıdecegımız sehır de hala muallakta sayılır...
Ay bayılazayımmm

Son düzenleme:
Superisi güle güle kullan canım tabaklarını tavalarını... Bu ara bende de tabak çanak telaşı var bi yandan... Ben ilçede oturuyorum burada da var güzel güzel mağazalar ama babam her zamanki gibi tanıdık usulü yaptırmaya kalkınca bütün ihtiyaçlarımı katalogdan seçip beğenmeye uğraşıcam... Hem daha zor hem de daha maliyetli olur ama vazgeçiremiyorum babamı şu huyundan kendisi de ticaret yaptığı için ille tanıdıktan olsun diye tutturuyor...
Bu hafta katalog gelecekti gelsin bakalım da beğenmeye başlayayım...

ben buralardayım canım,başka yerlerde geziniyorum sonra tekrar buraya dönüyorum.akşama ne yemek yapsam diye mi düşünüyosun?ne güzel evini kurmuş evinin hanım da olmuş ay ay ayyyy

Evet canım artık kendi evime aidim ama akşlama yemek düşünmüycem. annemdeyiz. :124:
genelde kolay olsun diye akşamdan yemek yapıyorum işten gidince de basit işlerime bakıyorum falan

Spedy...
Albume baktım canım harıka olmussun...
Gelınlık, makyaj hepsı mukemmel olmus...
Ay taze gelın, nasıl duygular ıcındesınız efem

teşekkür ederim canım benimde herşeyim içime sindi darısı başınıza inşallah...
duygularım çok güzel. kendime haksızlıklık da etmişim o kadarda beceriksiz değilmişim ev işi yemek konusunda

Heyt be kocum benım
Senın elınden kacar mı hıc arkadasım...

Kızlar zaman yaklastıkca sızde de su duygu oluyor mu? Ben bana hıc olmaz sanıyordum ''aaa zaman gecıyor ıste, ama ama annemden babamdan cıdden ayrılcam mı ben sımdı ''

Annem dun bı aylıgına yurt dısına gıttı, pek bı depresıfım aslında...
Suan ev bana bakıyor gunduz iş aksam ev yemek
stajyer ev hanımı oldum bakalım hayırlısı...
Aksam ne yapsam kı :26:

vallahi çok keyifli anlatmakla olmaz
annenin gitmesi sana iyi olmuş bak alıştırma yaparsın şimdi

üzülüyorum hem de nasıl annemden babamdan ayrılcam şehir dışında okurken her gün arıyodum.aklım onlarda kalıyor,az bişi sesleri kötü gelse yüreğim hop hop hopluyor.bişi olcak diye aklım çıkıyor.ben hala annemin kucağına otururum babamın üstüne atlarım.çocuklar büyümüyor ailenin gözünde kaç yaşında olursak olalım.
annem evdeyken de yemeği hep ben yaparım arada annem yapar.annem temizlik ben yemek işlerine bakıyorum.iyi kötü her şeyden anlarım ama annemi çok arıcam

selam kızlarrrrr nasılsınız, speedy canımm allahım mutlu huzurlu etsin daah öncede yazdım ama okumadın sanırım herşeyinle fevkaladenin fevkinde olmuşsunn
biraz önce aradılar halılarım yarın gelecekmiş

canım bende sen gibiydim ama hepiniz şükredin anneniz babnız var sağlıkları byerinde olsun gelir giderler benim babamda yok ve annem o acısıyla yani 4 aylık acımızla yalnız bırakıp ankaradan bingöle gelin gidiyorum halinize şükredin sağlık olsun allah başka ayrılık göstermesin canınızı bunlaşr sıkıp ne olur üzülmeyin her anın her zamanın onlarla tadını çıkarın

bende hep böle konularda acımı yineliyorum sizlere ama ne yapayım size mantıklı tesilliler vermeye çalışıyorum:97::97:

teşekkür edrim canım görmemişimdir kusura bakma çok sağol. :79::79::79::79:

bende de burukluk falan yok ailemden ayrılacağım için.. zaten 5 yıl başka şehirde okudum, ünv yi bitirir bitirmezde işe başladım bütün gün evde yokum zaten. evlenincede aynı şehirde olacaz, en fazla 10 dak lık mesafede olacam zaten, sık sık gideriz mutlaka..

yemek yapmayla aram pek yoktur annem yapar hep, arada bir temizlik yaparım, koca kız oldum ama sabah erkende evden çıktığım için, odamı bile annem toplar

Son düzenleme:
vallahi çok keyifli anlatmakla olmaz
annenin gitmesi sana iyi olmuş bak alıştırma yaparsın şimdi

Biliyon mu hiç istemiyom ki alıştırma yapmak...
Mecbur gıtmesı gerekıyordu gıttı anacım
Zaten evlenınce gurbet olucaz bu bana cok koyacak...

Akşam da yeşil mercimek yemeği yapmaya karar verdim, hadi bakam hayırlısı...

Neşe...
Evlendıkten sonra sen de ben gıbı farklı bır sehre mı gıdıcen canım...
Öyle tabı ınsan hala kendını buyumus hıssetmıyor, bır yandan dıyor e artık yuvamı kurayım falan...
Karısık duygular valla...

Yemege elın yatkın demek ne guzel... Çalısıyormusun?
Ben ısten gelınce deneyın dıyorum ama mecalım kalmıyordu, tecrubem hıc yok...
Artık sımdı sımdı mecbur baslayacagım...

canım öğretmenim ben ama işe eylülde başlıcam.kahvaltı türü şeylerle aram hiç yok peynir zeytin sevmiyorum.mecbur yemeksiz durmuyorum.işte insan kendini mecbur hissedince sıcak yemek bulunsun diye yapıyorum.yemek yapmaya hiç üşenmem yorgun olsam bile biri gelse neşe acıktım dese hemen bişiler bulur pişiririm.nişanlım da tam tersi ne olursa yer yemek aramaz.

ben de urfaya gidiyorum canım memleketimden 12 saat uzakta.sevmiyorum hasretliği ama napcaksın

kızlar söylemeyi unuttuuuum, ben geçen hafta dilek balonlarından aldım, büyük boyundan aldım tanesi 5 tl, her rengi vardı..

sonraa kınamız sitenin içinde olacak ya orayı süslemek için kırmızı kalpli balonlar aldım 50 tane..

bide volkan aldım.. bunuda kına için kullanacam..

daha 20-30 metrede süsleme tüllerinden ve yapma çiçeklerden almam lazım...

birde bahçenin demirlerine meşaleler koymayı düşünüyorum, biyerde gördük, bambudan yapmışlar içinde mum vardı ben o mum yerine gazlı bez koyup yakmayı düşünüyorum ama acaba olurmu bilmiyorum, anneme söylesem çıldırdın heralde iyice der

hıı dünde kına için kıyafet beğendim, balık gibi alt tarafları fırfırlı ama yanlamasına, tarlatanlı, fuşya rengiydi.. kiralık olmuyormuş 550'ye satıyolar, peşin olursa 500'e verirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…