2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

BENDE annemin evinde toplasan 5 kez yemek yapmışımdır hiç yapmadım
ama geçen hafta 15 kişi ağırladım kendi evimde hazır izindeyken çağırdım hep beraber yemek yedik.
yeşil mercimek çorbası yaptım bende ilk yemek için herkez çok zor dedi sanırm bi daha da asla yapmam yemekten soğudum

canım işte ben uzaktayken merak ediyorum ailemi.yanlarındayken sağlıklarını ya da hastalıklarını görüyorum içim rahat ediyor.ayrı olalım özleyeyim fark etmez ama iyi olduklarını bildiğim sürece sorun yok.allah sana sabır versin canım acı hatıra hayatın gerçeği ama insan kabullenmek istemiyor

evet canım yanına gelicem Alanya aslında da antalya yazıvermiştim....

alanyada çok güzel şehirdir.. haftada en az bir defa gidiyorum ben iş gereği.. alanyada da sahil çok fazla, şehrin her yerinden denize girilebiliyor olması çok güzel, deniz, kum ve güneşe doyacaksın.. daha önce kaldın mı alanyada pekii

orası öyle tatlım yanındaki olamaz ama allahım herşeyin sabrını veriyor ve insanoğluna alıştırıyor buna da alışacağız bir gün mutlaka ayrılacağız bu en güzel ayrılık olsa gerek allahım başka türlü ayrılık vermesinnnn

eylül gelinleri hep mi dışarı gidiyoruz yahuuuu

bence imkanın olan her şeyi yap içinde kalmasın.ben bişi yapmak istesem annem nerden çıkardın hiç yapan yok bizim burda diye hevesimi kırıyor.şu an çalışmadığım için de gönlümden geçeni alıp kendim yapamıyorum.babamın parasına ihtiyacım var haliyle annem engeliyle karşılaşıyorum.en basitinden şu kına çiçeklerinden istemiştim ele takılan var ya.bizim burda adet değil o diye kestirip attı.ben de senin bahsettiğin kıyafetten düşünmüştüm ama boşverdim sadece bindallı giyicem kimseyle uğraşmak istemiyorum.içimde kalan kalsın bıktım artık her şeyi düşünmektenşu an çalışıyor olsaydım canımın istediği gibi yapardım kendi paramı harcadığım için kimsenin ekstra hesap yapmasına gerek kalmazdı.

En son martta gitmiştik galiba memlekette her yer kardan buzdan geçilmiyordu haberlerde filan anlatıyordu yollar kapanıyor diye ben orda ince elbiseyle geziyordum... Öyle tuhaf bir memleket Gerçi sonra Çanakkaleye geldiğimizde yolların buzlandığını görünce gerçekle yüzyüze geldik ama
Güzel yerler evet ben denizi çok seviyorum zaten... Denize girmeyi, yüzmeyi, hiç olmasa uzaktan görmeyi bile çok severim aslında ben daha çok denize aşığım da Nişanlıma takılırım hep sen Alanya değil de denizi olmayan başka yerde otursaydın olmazdı filan diye... İlk tanıştığımız zamanlar zaten o da benim denizi çok sevdiğimi öğrenmişti taktik kullanıyordu hergün Alanya fotoğrafları filan gösteriyordu...

Canım aynı tepkileri benim annemde veriyor, Allahtan 2 ablam varda onların sayesinde fazla uzatamıyor kolaymı 3 kızla uğraşması
Canım resimlerine baktım çok tatlısın, çok güzelsinn maşallah, annelerin de canını sıkmamak lazım onlarında adetlere göre hevesleri var sonuçta, kıyafet içinde canını sıkma ne giysen yakışır sanaa

benim annemde herşeye ne gerek var falan diyo, ama ben dinlemiyorum bile... tabi bunda kendi paramı harcıyor olmam en büyük etken.. sıkma canını tatlım yaa, ilerde sende kimseye sormadan kendi evine istediğini alırsın... o kına çiçeklerinden ben sadece kendim için alacam, herkese alamam benim o kadar arkadaşımın düğünü oldu, kimsede çiçek falan vermedi zaten, hatta normal kına kesesi bile vermediler... hem o çiçeklerin tanesi 2 tl zaten, sende 2 tane al kendine..

saol canım.ben tek kızım ama bi kere evleniliyor işte.kendi zamanlarına göre hareket etmek istiyor.nişanlım da farkında ama allahtan yapıcı bi insan.karşı çıkmıyor.genelde her şeye erkeğin ailesi karışır benim annem karışıyor.gönlüme göre olmuyor diyor eskisi gibi olmalıymış.ya ben napıyım ait olmadığım adetler ve kendi isteklerim arasında bişeyler yapmaya çalışıyorum.zaten burda imkanlarım kısıtlı bi de annem kısıtlıyor elde olanı.allah sağlık versin huzurlu yuvamız olsun da gerisi boş

neşeciiim akşehirde bulamadığın bişey olursa söyle, ben burdan alır gönderirim sana, ara sıra benim veya nişanlımın ailesinden gidenler oluyor akşehire, temmuz şenliklerine de büyük ihtimalle ben gelemesem bile nişanlımın ailesi gider.. gönderirim onlarla..

tatlım yaptığım ekstra bişi yok zaten ne ışık ne süs ne başka bişi.sen taç yapıyosun meşale diyosun bende hiçbir detay yok.sadece el çiçeği düşünmüştüm işte.evimi istediğim gibi kuramıyorum canım tayinci olduğumuz için bikaç yıl idare edecek şeyler lazım ucuza gelecek ne varsa işte.en önemlisi huzur tabi sonra gelir hepsi.tabi yine de hevesleniyor evlilik hazırlığı güzel olsun,evi güzel olsun diye,ama şartlar çok başka şey diyor.

çok saol canım.nişanlımın semineri bitiyor bu hafta gelir gelmez konyaya gelinlik damatlık işini halletmeye gidicez.gerçi annem burdaki gelinliklerin suyu mu çıktı diyor.ama beğenmiyorum işte.sanki annem benim kaynanam ya:84: aradığımı bulurum gibi geliyor konyadan aklıma takılan bişi olursa haber ederim tatlım saol.internetten falan alışveriş yapıyorum yapıyorum kendi çapımda bişiler

Canım yaranı deştiysek affola...
Allah rahmet etsin... Rabbim annene uzun ömürler versin inşallah...

Lemlemım ben de sehır dısında okudum, hıc bole bı duyguya kapılmamıstım ama sanırım bunun sebebı ömür boyu tayıncı olacak olmamız
Neyse artık Rabbim sağlık versın de gerısı bos...

Kız sorma benım de yatak acık olur hep, annem kızınca da bakterıler ölsün diye kapamadım derim

neşecim bende 2 ay önce filan kınamda öle yaparım düğünümde böle yaparım bisürü şey düşünüyodum şimdi hiçbişey yapasım yok. aynen benim çewremdekilerde arkadaşlarımda dahil aman ne gerek var öle şey mi görülmüş ewlen gitsin işte diye diye hewesimi kaçırdılar. ben de ekstra hiçbişey yapmıycam. Zaten sorunsuz az borçla düğünümüz olup bitsin üzerimden büyüük yük kalkıcak. Bi pürüz olmadan huzurla ewlende gerisi teferruat canım benim.

ben de çaresiz öyle düşünüyorum elifcim.ama aklıma bişi geliveriyor sonra yapamıcam diyip üzülüyorum.olsun bitsin geçsin gitsin düğün.zaten hep sıkıntılı süreç bunlar.hiç bişi anlamadım nişanlılıktan da zaten iki ailenin arasında ben kaldım.nişanlım uzakta.ona masraf işleri düşüyor bana da arayı sıcak tutma.evimin hanımı olduğumda zaten daha rahat takılırım.malesef herksin durumu güllük gülistanlık değil.allah evlenene yardım edermiş.düğün borcu çok sürmezmiş.

ah tatlım. bende çok takıyorum kafama da bu sıralar çok takmamaya çalışıyorum moral vermeye çalışıyorum kendime. Çünkü insan hasta oluyo. Bi ara hayattan tat almaz oldum sabah akşam başım ağrıyodu gözlerimin altı çöktü. Kendi kendimle konuşup yeter artık uleyyyn dedim yıpratma kendini :) (deliyim galiba) nişanlım beni çok sewiyo ne dersem yapıyo gözümün içine bakıyo. KIyamam ben üzülücem diye yaşadığı şehri bıraktı koca istanbuldan küçük bi ilçeye benle yaşamaya razı oldu. Elinden gelse bana dünyyaları werir. Napalım bizim kaderimiz bu. Allahım sağlık wersin işallah güzel bi işi de olucak. Zamanla herşeyimizi yaparız. Ne insanlar war herşeyleri var ama aşk yok. Mutsuzlar. Şimdi biraz daha iyiyim daha az düşünüyorum. En azından daha iyi görünüyorum, mutluyum. biçok insana göre çok çok şanslıyız canım. Çok şükür.

Son düzenleme:

ayyy senle aynıyız valla:))benim de nişanlım öyle ben üzülmeyim diye elinden gelenin en iyisini yapıyor bi kerecik olsun ağzından amannnn dediğini duymadım tamam yapalım der ve yapmaya uğraşır zaten onun bu halleri asıl mutlu eden.sabah akşam dua ediyorum allah kendisinden bin kat razı olsun cennetin en güzel köşesi onun olsun diye.inan sen gibiyim ufacık bişeyi düşünsem migrenim var baş ağrısız gün geçirmiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor.antidepresan kullanıyodum başağrısı için, halbuki depresyonda filan değilim doktor verdi migren için.ne zaman herşeyi yoluna koycaksın o zaman geçer dedi.henüz yolunda değil sanırım:))ben de çok ama çok şanslı olduğumu düşünüyorum.huy sanırım kafaya takma durumu,en iyisi kendine bi uğraş bulmak.ben şu an çalışmadığım için bu hale geldim sanırım.

yok aydasucum o vbenim aklımdan asla çıkmıcak bir yara zaten sizle alakalı değil

ben şimdilik bu şarkıya karar verdim Everything I Do (I Do It For You) - Bryan Adams
yada righteous brothers - hayalet ( ghost ) film müziği bu 2. şarkını manası vardır bizde aşkımla beraber başbaşa izlediğimiz ilk filmm
lemlemcim şimdi, bakıyorum seninkinede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…