- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Biliyon mu hiç istemiyom ki alıştırma yapmak...
Mecbur gıtmesı gerekıyordu gıttı anacım
Zaten evlenınce gurbet olucaz bu bana cok koyacak...
Akşam da yeşil mercimek yemeği yapmaya karar verdim, hadi bakam hayırlısı...
B][/B][/FONT]
selam kızlarrrrr nasılsınız, speedy canımm allahım mutlu huzurlu etsin daah öncede yazdım ama okumadın sanırım herşeyinle fevkaladenin fevkinde olmuşsunn
biraz önce aradılar halılarım yarın gelecekmiş
canım bende sen gibiydim ama hepiniz şükredin anneniz babnız var sağlıkları byerinde olsun gelir giderler benim babamda yok ve annem o acısıyla yani 4 aylık acımızla yalnız bırakıp ankaradan bingöle gelin gidiyorum halinize şükredin sağlık olsun allah başka ayrılık göstermesin canınızı bunlaşr sıkıp ne olur üzülmeyin her anın her zamanın onlarla tadını çıkarın
bende hep böle konularda acımı yineliyorum sizlere ama ne yapayım size mantıklı tesilliler vermeye çalışıyorum:97::97:
evet canım yanına gelicemAlanya aslında da antalya yazıvermiştim....
canım işte ben uzaktayken merak ediyorum ailemi.yanlarındayken sağlıklarını ya da hastalıklarını görüyorum içim rahat ediyor.ayrı olalım özleyeyim fark etmez ama iyi olduklarını bildiğim sürece sorun yok.allah sana sabır versin canım acı hatıra hayatın gerçeği ama insan kabullenmek istemiyor
kızlar söylemeyi unuttuuuum, ben geçen hafta dilek balonlarından aldım, büyük boyundan aldım tanesi 5 tl, her rengi vardı..
sonraa kınamız sitenin içinde olacak ya orayı süslemek için kırmızı kalpli balonlar aldım 50 tane..
bide volkan aldım.. bunuda kına için kullanacam..
daha 20-30 metrede süsleme tüllerinden ve yapma çiçeklerden almam lazım...
birde bahçenin demirlerine meşaleler koymayı düşünüyorum, biyerde gördük, bambudan yapmışlar içinde mum vardı ben o mum yerine gazlı bez koyup yakmayı düşünüyorum ama acaba olurmu bilmiyorum, anneme söylesem çıldırdın heralde iyice der
hıı dünde kına için kıyafet beğendim, balık gibi alt tarafları fırfırlı ama yanlamasına, tarlatanlı, fuşya rengiydi.. kiralık olmuyormuş 550'ye satıyolar, peşin olursa 500'e verirmiş..
alanyada çok güzel şehirdir.. haftada en az bir defa gidiyorum ben iş gereği.. alanyada da sahil çok fazla, şehrin her yerinden denize girilebiliyor olması çok güzel, deniz, kum ve güneşe doyacaksın..daha önce kaldın mı alanyada pekii
bence imkanın olan her şeyi yap içinde kalmasın.ben bişi yapmak istesem annem nerden çıkardın hiç yapan yok bizim burda diye hevesimi kırıyor.şu an çalışmadığım için de gönlümden geçeni alıp kendim yapamıyorum.babamın parasına ihtiyacım var haliyle annem engeliyle karşılaşıyorum.en basitinden şu kına çiçeklerinden istemiştim ele takılan var ya.bizim burda adet değil o diye kestirip attı.ben de senin bahsettiğin kıyafetten düşünmüştüm ama boşverdim sadece bindallı giyicem kimseyle uğraşmak istemiyorum.içimde kalan kalsın bıktım artık her şeyi düşünmektenşu an çalışıyor olsaydım canımın istediği gibi yapardım kendi paramı harcadığım için kimsenin ekstra hesap yapmasına gerek kalmazdı.
bence imkanın olan her şeyi yap içinde kalmasın.ben bişi yapmak istesem annem nerden çıkardın hiç yapan yok bizim burda diye hevesimi kırıyor.şu an çalışmadığım için de gönlümden geçeni alıp kendim yapamıyorum.babamın parasına ihtiyacım var haliyle annem engeliyle karşılaşıyorum.en basitinden şu kına çiçeklerinden istemiştim ele takılan var ya.bizim burda adet değil o diye kestirip attı.ben de senin bahsettiğin kıyafetten düşünmüştüm ama boşverdim sadece bindallı giyicem kimseyle uğraşmak istemiyorum.içimde kalan kalsın bıktım artık her şeyi düşünmektenşu an çalışıyor olsaydım canımın istediği gibi yapardım kendi paramı harcadığım için kimsenin ekstra hesap yapmasına gerek kalmazdı.
Canım aynı tepkileri benim annemde veriyor, Allahtan 2 ablam varda onların sayesinde fazla uzatamıyor kolaymı 3 kızla uğraşması
Canım resimlerine baktım çok tatlısın, çok güzelsinn maşallah, annelerin de canını sıkmamak lazım onlarında adetlere göre hevesleri var sonuçta, kıyafet içinde canını sıkma ne giysen yakışır sanaa
benim annemde herşeye ne gerek var falan diyo, ama ben dinlemiyorum bile... tabi bunda kendi paramı harcıyor olmam en büyük etken.. sıkma canını tatlım yaa, ilerde sende kimseye sormadan kendi evine istediğini alırsın... o kına çiçeklerinden ben sadece kendim için alacam, herkese alamam benim o kadar arkadaşımın düğünü oldu, kimsede çiçek falan vermedi zaten, hatta normal kına kesesi bile vermediler... hem o çiçeklerin tanesi 2 tl zaten, sende 2 tane al kendine..
neşeciiim akşehirde bulamadığın bişey olursa söyle, ben burdan alır gönderirim sana, ara sıra benim veya nişanlımın ailesinden gidenler oluyor akşehire, temmuz şenliklerine de büyük ihtimalle ben gelemesem bile nişanlımın ailesi gider.. gönderirim onlarla..
selam kızlarrrrr nasılsınız, speedy canımm allahım mutlu huzurlu etsin daah öncede yazdım ama okumadın sanırım herşeyinle fevkaladenin fevkinde olmuşsunn
biraz önce aradılar halılarım yarın gelecekmiş
canım bende sen gibiydim ama hepiniz şükredin anneniz babnız var sağlıkları byerinde olsun gelir giderler benim babamda yok ve annem o acısıyla yani 4 aylık acımızla yalnız bırakıp ankaradan bingöle gelin gidiyorum halinize şükredin sağlık olsun allah başka ayrılık göstermesin canınızı bunlaşr sıkıp ne olur üzülmeyin her anın her zamanın onlarla tadını çıkarın
bende hep böle konularda acımı yineliyorum sizlere ama ne yapayım size mantıklı tesilliler vermeye çalışıyorum:97::97:
bende de burukluk falan yok ailemden ayrılacağım için.. zaten 5 yıl başka şehirde okudum, ünv yi bitirir bitirmezde işe başladım bütün gün evde yokum zaten. evlenincede aynı şehirde olacaz, en fazla 10 dak lık mesafede olacam zaten, sık sık gideriz mutlaka..
yemek yapmayla aram pek yoktur annem yapar hep, arada bir temizlik yaparım, koca kız oldum ama sabah erkende evden çıktığım için, odamı bile annem toplar
neşecim bende 2 ay önce filan kınamda öle yaparım düğünümde böle yaparım bisürü şey düşünüyodum şimdi hiçbişey yapasım yok. aynen benim çewremdekilerde arkadaşlarımda dahil aman ne gerek var öle şey mi görülmüş ewlen gitsin işte diye diye hewesimi kaçırdılar. ben de ekstra hiçbişey yapmıycam. Zaten sorunsuz az borçla düğünümüz olup bitsin üzerimden büyüük yük kalkıcak. Bi pürüz olmadan huzurla ewlende gerisi teferruat canım benim.
ah tatlım. bende çok takıyorum kafama da bu sıralar çok takmamaya çalışıyorum moral vermeye çalışıyorum kendime. Çünkü insan hasta oluyo. Bi ara hayattan tat almaz oldum sabah akşam başım ağrıyodu gözlerimin altı çöktü. Kendi kendimle konuşup yeter artık uleyyyn dedim yıpratma kendini :) (deliyim galiba) nişanlım beni çok sewiyo ne dersem yapıyo gözümün içine bakıyo. KIyamam ben üzülücem diye yaşadığı şehri bıraktı koca istanbuldan küçük bi ilçeye benle yaşamaya razı oldu. Elinden gelse bana dünyyaları werir. Napalım bizim kaderimiz bu. Allahım sağlık wersin işallah güzel bi işi de olucak. Zamanla herşeyimizi yaparız. Ne insanlar war herşeyleri var ama aşk yok. Mutsuzlar. Şimdi biraz daha iyiyim daha az düşünüyorum. En azından daha iyi görünüyorum, mutluyum. biçok insana göre çok çok şanslıyız canım. Çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?