yok aydasucum o vbenim aklımdan asla çıkmıcak bir yara zaten sizle alakalı değil
ben şimdilik bu şarkıya karar verdim Everything I Do (I Do It For You) - Bryan Adams
yada righteous brothers - hayalet ( ghost ) film müziği bu 2. şarkını manası vardır bizde aşkımla beraber başbaşa izlediğimiz ilk filmm
lemlemcim şimdi, bakıyorum seninkinede
ayyy senle aynıyız valla:))benim de nişanlım öyle ben üzülmeyim diye elinden gelenin en iyisini yapıyor bi kerecik olsun ağzından amannnn dediğini duymadım tamam yapalım der ve yapmaya uğraşır zaten onun bu halleri asıl mutlu eden.sabah akşam dua ediyorum allah kendisinden bin kat razı olsun cennetin en güzel köşesi onun olsun diye.inan sen gibiyim ufacık bişeyi düşünsem migrenim var baş ağrısız gün geçirmiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor.antidepresan kullanıyodum başağrısı için, halbuki depresyonda filan değilim doktor verdi migren için.ne zaman herşeyi yoluna koycaksın o zaman geçer dedi.henüz yolunda değil sanırım:))ben de çok ama çok şanslı olduğumu düşünüyorum.huy sanırım kafaya takma durumu,en iyisi kendine bi uğraş bulmak.ben şu an çalışmadığım için bu hale geldim sanırım.
caponumm inanmıyorum bu söylediğin iki şarkı benim favorim zaten.. ilk dans müziği olarak ikisinden birisini düşünüyorum arkadaşlarımda çok klasik başka bişey bul diyor. bende banane klasik mlasik ben bunları çalacam diyodum. birde en klasiğinden titanic film müziği var, 10 defa falan izlemişimdir filminide, ve her defasında bunu dans şarkım yapacam derdim o zamanlar..
valla klasik filan fıssssssssssssss benim hayalimde bunlar var ya ruhumu dinlendiriyor mest oluyorum bu ikisinede,banada şimdi iş ark. titanikde var oda olkabilir dedi demekki aynı şarkılarda dans edeceğiz kuzum senle
giriş müziğini ne yapatın ben buna karar verdim ama daha nişanlıma bunu dinlettirmedin diğer ikisine okey geldide bunu bilmiyorum Enya Only time
Bende öyle sürekli Allah razı olsun çok şükür ki karşıma çıkmış derim.Yanında öle huzurluyum ki.. Dediğin gibi bi uğraşın olmadığı için çok düşünüyosundur zaman geçmiyodur sana. Bizim seninle vücut tipimizde uyuyodu dimi burcun ne senin şekerim?
valla klasik filan fıssssssssssssss benim hayalimde bunlar var ya ruhumu dinlendiriyor mest oluyorum bu ikisinede,banada şimdi iş ark. titanikde var oda olkabilir dedi demekki aynı şarkılarda dans edeceğiz kuzum senle
giriş müziğini ne yapatın ben buna karar verdim ama daha nişanlıma bunu dinlettirmedin diğer ikisine okey geldide bunu bilmiyorum Enya – Only time
dinliyorum şimdi enyayı... şimdi ben dinlerken şunuda düşünüyorum acaba bu şarkı o kalabalıkta duyulacak mı, çok sönük kalmasınıda istemiyorum, sanki bu enya biraz fazla sakin bir şarkı, sence?
daha niaşnlımda oturupta şarkı seçiimi yapmadık bizde...
daha provasını yapmadık. bi deneriz ayak uyduramazsak vazgeçeriz. meleklerin sözü war yaparım o zaman :)
ben yengecim şekerim bütün özelliklerimi taşırm :) yaa ben daha müziklerimi hiiç düşünmedim. sadece ilk dans müziklerimi seçtim.bi düğünümde nilüferden ta uzak yollardan olucak. diğerinde zuhal olcay pervane. aslında ben hep yalından meleklerin sözü war istiyodum bizim şarkımız hem. belki onu da çalabilirim. Ama giriş müziği pasta müziği filan hiiç düşünmedim daha.
ben yengecim şekerim bütün özelliklerimi taşırm :) yaa ben daha müziklerimi hiiç düşünmedim. sadece ilk dans müziklerimi seçtim.bi düğünümde nilüferden ta uzak yollardan olucak. diğerinde zuhal olcay pervane. aslında ben hep yalından meleklerin sözü war istiyodum bizim şarkımız hem. belki onu da çalabilirim. Ama giriş müziği pasta müziği filan hiiç düşünmedim daha.
dinliyorum şimdi enyayı... şimdi ben dinlerken şunuda düşünüyorum acaba bu şarkı o kalabalıkta duyulacak mı, çok sönük kalmasınıda istemiyorum, sanki bu enya biraz fazla sakin bir şarkı, sence?
daha niaşnlımda oturupta şarkı seçiimi yapmadık bizde...
kıssss capon ben de enyaya takıldım canım yaaa bilmiyorum sizin şarkılar da çok güzel klasik sevenlerdenim ben de.
kızlar herkese meraba
kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum
kızlar herkese meraba
kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?