2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Everything I Do (I Do It For You) - Bryan Adams

Look into my eyes, you will see
Gözlerimin içine bak, göreceksin

What you mean to me
Benim için ne ifade ettiğini

Search your heart, search your soul
Kalbini araştır, ve ruhunu

And when you find me there you'll search no more
Ve beni bulduğunda daha fazla araştırmayaksın

Don't tell me it's not worth tryin' for
Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme

You can't tell me it's not worth dyin' for
Bana bunu ölmeye değer olmadığını söyleyemezsin

[Nakarat]
You know it's true
Biliyorsun ki bu doğru

Everything I do, I do it for you
Her şeyi yaparım, senin için yaparım

Look into my heart, you will find
Kalbimin içine bak, bulacaksın

There's nothin' there to hide
Orada saklayacak bir şey olmadığını

Take me as I am, take my life
Beni olduğum gibi al, hayatımı al

I would give it all I would sacrifice
Hepsini verirdim, feda ederdim

Don't tell me it's not worth fightin' for
Bana bunun savaşmaya değer olmadığını söyleme

I can't help it there's nothin' I want more
Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok

[Nakarat]

There's no love, like your love
Senin aşkın gibi hiçbir aşk yok

And no other could give more love
Ve başka kimse daha fazla aşk sunamaz

There's nowhere unless you're there
Eğer sen orada değilsen hiçbir yer yok

All the time all the way
Her zaman ezelden ebede

Don't tell me it's not worth tryin' for
Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme

I can't help it there's nothin' I want more
Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok

I would fight for you I'd lie for you
Senin için dövüşürdüm, senin için yalan söylerdim

Walk the wire for you, ya I'd die for you
Senin için telde yürürdüm, evet senin için ölürdüm

caponumm inanmıyorum bu söylediğin iki şarkı benim favorim zaten.. ilk dans müziği olarak ikisinden birisini düşünüyorum arkadaşlarımda çok klasik başka bişey bul diyor. bende banane klasik mlasik ben bunları çalacam diyodum. birde en klasiğinden titanic film müziği var, 10 defa falan izlemişimdir filminide, ve her defasında bunu dans şarkım yapacam derdim o zamanlar..

Bende öyle sürekli Allah razı olsun çok şükür ki karşıma çıkmış derim. Yanında öle huzurluyum ki.. Dediğin gibi bi uğraşın olmadığı için çok düşünüyosundur zaman geçmiyodur sana. Bizim seninle vücut tipimizde uyuyodu dimi burcun ne senin şekerim?

valla klasik filan fıssssssssssssss benim hayalimde bunlar var ya ruhumu dinlendiriyor mest oluyorum bu ikisinede,banada şimdi iş ark. titanikde var oda olkabilir dedi demekki aynı şarkılarda dans edeceğiz kuzum senle
giriş müziğini ne yapatın ben buna karar verdim ama daha nişanlıma bunu dinlettirmedin diğer ikisine okey geldide bunu bilmiyorum Enya – Only time

dinliyorum şimdi enyayı... şimdi ben dinlerken şunuda düşünüyorum acaba bu şarkı o kalabalıkta duyulacak mı, çok sönük kalmasınıda istemiyorum, sanki bu enya biraz fazla sakin bir şarkı, sence?

daha niaşnlımda oturupta şarkı seçiimi yapmadık bizde...

başak burcuyum canikom valla çok anlamıyorum ama sanırım uyuyor bana:)pimpirikli takıntılıyımdır.bu kısmı gördüğüde ha tamam demiştim:))senin burcun ne?

kıssss capon ben de enyaya takıldım canım yaaa bilmiyorum sizin şarkılar da çok güzel klasik sevenlerdenim ben de.

şarkı işlerine ben bakıyorum:))o hiç ilgilenmiyor.enya seviyorum ama ölüm marşı gibi ruhum daralıyor:))

ben yengecim şekerim bütün özelliklerimi taşırm :) yaa ben daha müziklerimi hiiç düşünmedim. sadece ilk dans müziklerimi seçtim.bi düğünümde nilüferden ta uzak yollardan olucak. diğerinde zuhal olcay pervane. aslında ben hep yalından meleklerin sözü war istiyodum bizim şarkımız hem. belki onu da çalabilirim. Ama giriş müziği pasta müziği filan hiiç düşünmedim daha.

daha provasını yapmadık. bi deneriz ayak uyduramazsak vazgeçeriz. meleklerin sözü war yaparım o zaman :)

mutlaka bi dinle. orada canın sıkılmasın.. pervane de güzel bizim özel dans olacağı için değiştirmiştik yoksa pervane olacaktı neyseki salon çaldı habersizce

Son düzenleme:

onları zaten hiç düşünmedim de sadece slaytın çocukluk kısmı bi de şimdiki hallerimiz için 2 tane şarkı buldum.çocukluk kısmında ikizimzde fotolarda hep gülmüşüz bol gamzeliyiz zaten GÖZLERİ AŞKA GÜLEN eski hareketli şarkıyı seçtim,
tatlı gülüş pek yaraşır
gözlerin ömre bedel
ah ne güzel ne güzel
seni sevmek
ah ne güzel ne güzel
sensiz elem bana yar doğ benim ömrüme doğ da güneş gibi aşkımı tazele gel
şimdiki hallerimiz için de duygusal şarkı günün anlamına uygun mustafa ceceliden hastalıkta sağlıktayı düşünüyorum.tabi şarkılar biraz kırpılcak.dans müziği biri yabancı olcak enya only time düşünmüştüm değişebilir,biri de türkçe daha net değil prova yapalım ben şarkıları bulayım da

tatlım nilüfer hareketli gibi geldi bana.melodinin içinde baya bi hareketli ritimler var

kıssss capon ben de enyaya takıldım canım yaaa bilmiyorum sizin şarkılar da çok güzel klasik sevenlerdenim ben de.

duyulur hayal et karanlık ve sadece ışıklar sizde volkanlkar patlıyor ve siz bu müzkte yavaş yavaş yürüyorsunuz ayy çok heyecanladımmm
o zaman 3 leyelim neşecim müzikleri

ben işten çıktım eve gidiyorum yarın görüşürüz öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar herkese meraba

kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum

bu arada speedy dönmüş hoşgeldin canım fotolara baktım harika tebrikler hayatım...süpersiniz...

Eviniz hayırlı olsun canımmmm... Güle güle musmutlu oturun...
Darısı başımıza artık :97: Evimiz bir bitse bizim dee ah ahh:97::97:

Hayırlı olsun Demetcim, Allah güle güle oturmanızı nasip etsinn, darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…