2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım tekrar hayırlı olsun, Allah bizlere de nasip eder inş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

hayırlı olsun tatlım
güle güle oturun

kızlar ne çok şey yazmışsınızz bi ton sayfa okudumm yoruldum :) cevap yazmak istediklerim vardı ama uykum geldi yarın dinç kafayla yazarım:)
bu aradaaa çokkk mutluyummm dün gece nişanlım geldii rapor çakmış geldi yine sürpriz yapcaktı yawrum amaaa söylemek zorunda kaldı uçağa binmeden teli kapıcak aradı beni yok işte göreve gidiyomuştaa şarjıda bitiyomuştaa haberim olsunmuşmuşş... bende ben anlamam o şarj bitmicek, ne göreviymiş bu, zaten gececisin, yedek bataryan var senin diye bi ton soru soruncaa yaka silkip söledi 1 buçuk saat sonra yanındayım diye çooookk mutlu oldummm. eve gitmeden bize uğradı ama çok azcık gördümmm göbişine göbiş eklemiş sevgilimmm sabahda kahvaltıya geldi sonrada çıkıp nikah işlemlerini halledelim dedik sağlık ocağındaki doktor yoktu yarına kaldı o iş... foto işini hallettik..600 lira dış çekim. panoromik albüm 20 fotoluk bi büyük 2 orta bide cep albümü, kocaman poster boyutunda bi resmimiz çerçeveli, slaty bide hatıra takvim veriyolarmış... ücreti çok uygun geldi aynı albümü nişan fotocum 1200 e yaparım demişti bide tek yere giderim ikinci bi yer eksta ücret alırım demişti bizde hallettik bu işide.. hafta sonuna kadar burda herşeymizi halletmemiz gerek çünkü bi daha düğüne gelir nişanlım ancak.. yarında vaktimiz kalırsa organizasyon işini, bi de düğün arabamıza bakacaz. eski model chevrolet istiyoruzzzz hemdee çookkk. bi kaç tane varmış. umarım 4 eylül günü için boşturr :26:
iyi ki geldi yaaa tam da kopmuştum düğün hazırlıklarından. canım hiç bişe yapmak istemiyodu böyle ayrı şehirlerde olunca tek başına düşünüyomuş gibi geliyo insana... arabada giderken böle durup durup birbirimize bakıp ulan evleniyoruzz he sonundaa diyip diyip güldükk

oo gözün aydın ozaan bugün güzel bir günmüş senn için

gözleri aşka gülen çok güzel bir seçim olmuş :)

Canım herseyi cok guzel dusunmussun...
Benim kınamda acık havada olcak ama daha nasıl bi organizasyon yapcam karar veremedim:44:
Dilek balonu fıkrın cok hosuma gıttı nasıl, hangi ara, kimler kullanıcak onu?...

Spedycim çok tatlı cıkmıssın resımlerde herşeyin cok guzel..
Allah mutlulugunuzuda sevginizide daim etsin..
Tez zamandada darısı bize inşallahh...

günaydın kızlaaaar...

hayırlı olsun canım, mutlulukla sağlıkla oturun evinizde inşallah.. darısıda başımıza inşallah.

Canım herseyi cok guzel dusunmussun...
Benim kınamda acık havada olcak ama daha nasıl bi organizasyon yapcam karar veremedim:44:
Dilek balonu fıkrın cok hosuma gıttı nasıl, hangi ara, kimler kullanıcak onu?...

.

teşekkür ederim canım.. dilek balonlarını düğün sonunda, salonun önünde uçururuz birde öyle fotoğraflar çekilir diye düşünmüştüm.. düğün salonumuzun fotoğrafçıyla görüşmeye gittiğimde 1-2 hafta önceki bir düğünün fotoğraflarında vardı, salonun önündeki açık alanda uçurmuşlar gece gece çok güzel görünüyordu.

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar...darısı başınıza...

Günaydınnn Kızlarr,

Sofistike canım adına sevindim ne mutlu sana,

ben bu aralar biraz melonkolikmiyim neyimm, işler yoğunlaşacak temmuz ortasında, ağustosta şirket değişyor ve Eylülde de öyle yoğun olacakki düğün arası nasıl olacak bilemiyorumm,

bende bu aralar kına malzemeleri ve nikah şekerleri araştırmaları yapmaktayımm, son ana bırakırsam aman bu telaşede uğraşamam diyip eksik kalsın istemiyorum, dün hesap kitap yaptım da düğün işi ne masraflı iş miş, Allah yardımcımız olsunnnn

gelin arabam da eskilerde olduğu gibi gelinlikli bebek olacak inş,

dilek fenerleriyle arkadaşlar ilgilenecek ne ara ucurulmasını düşünmemiştim düğün dağılırken fazla kişi olmaz herkez göremez ama ne ara olsa acaba, ilk dansta hava i fişek istiyorum, pasta sırasında volkanlar yanıyoo, dilek fenerleri sona mı kalmalı yaa bilemedim ki
ki zaten aynı anda uçurulması için kaç tane varsa o kadar kişinin ilgilenmesi gerekir biraz zahmetli bişi

ARKADAŞLAR
akşam album bakıcaz nerede güzel modeller vardır ya aklıma koçtaş geldi taksime çıkıcaz bulamazsan şişli koçtaşa gidicez kına+düğün için bakıyoruz

Günaydınn güzellerrr, mutlu sabahlarr

Sofistike canım gözünaydın, birkaç günlüğüne de olsa hasret giderirsiniz nişanlınla

canım hayırlı uğurlu olsun allahım mutluluğunuzu ve sağlığınızı eksik etmesin

bakın neyi unutmuşum,
iki gün öne aşkım la dalga geçip duruyorduk Aöf de okuyor büte kalırda sınavda düğün günü olursa diye, şommm ağzımızı kapatamadıkk,
Aşkitom büte kaldı ki bu bişe değil düğün günü sınavı üstüne üslük evliliğimiz ilk günü de sınavı varr, sopalık bu çocuk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…