kızlar herkese meraba
kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum
kızlar herkese meraba
kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum
kızlar ne çok şey yazmışsınızz bi ton sayfa okudumm yoruldum :) cevap yazmak istediklerim vardı ama uykum geldi yarın dinç kafayla yazarım:)
bu aradaaa çokkk mutluyummmdün gece nişanlım geldii rapor çakmış geldi yine sürpriz yapcaktı yawrum amaaa söylemek zorunda kaldı uçağa binmeden teli kapıcak aradı beni yok işte göreve gidiyomuştaa şarjıda bitiyomuştaa haberim olsunmuşmuşş... bende ben anlamam o şarj bitmicek, ne göreviymiş bu, zaten gececisin, yedek bataryan var senin diye bi ton soru soruncaa yaka silkip söledi 1 buçuk saat sonra yanındayım diye çooookk mutlu oldummm. eve gitmeden bize uğradı ama çok azcık gördümmm göbişine göbiş eklemiş sevgilimmm sabahda kahvaltıya geldi sonrada çıkıp nikah işlemlerini halledelim dedik sağlık ocağındaki doktor yoktu yarına kaldı o iş... foto işini hallettik..600 lira dış çekim. panoromik albüm 20 fotoluk bi büyük 2 orta bide cep albümü, kocaman poster boyutunda bi resmimiz çerçeveli, slaty bide hatıra takvim veriyolarmış... ücreti çok uygun geldi aynı albümü nişan fotocum 1200 e yaparım demişti bide tek yere giderim ikinci bi yer eksta ücret alırım demişti bizde hallettik bu işide.. hafta sonuna kadar burda herşeymizi halletmemiz gerek çünkü bi daha düğüne gelir nişanlım ancak.. yarında vaktimiz kalırsa organizasyon işini, bi de düğün arabamıza bakacaz. eski model chevrolet istiyoruzzzz hemdee çookkk. bi kaç tane varmış. umarım 4 eylül günü için boşturr :26:
iyi ki geldi yaaa tam da kopmuştum düğün hazırlıklarından. canım hiç bişe yapmak istemiyodu böyle ayrı şehirlerde olunca tek başına düşünüyomuş gibi geliyo insana... arabada giderken böle durup durup birbirimize bakıp ulan evleniyoruzz he sonundaa diyip diyip güldükk
onları zaten hiç düşünmedim de sadece slaytın çocukluk kısmı bi de şimdiki hallerimiz için 2 tane şarkı buldum.çocukluk kısmında ikizimzde fotolarda hep gülmüşüz bol gamzeliyiz zaten GÖZLERİ AŞKA GÜLEN eski hareketli şarkıyı seçtim,
tatlı gülüş pek yaraşır
gözlerin ömre bedel
ah ne güzel ne güzel
seni sevmek
ah ne güzel ne güzel
sensiz elem bana yar doğ benim ömrüme doğ da güneş gibi aşkımı tazele gel
şimdiki hallerimiz için de duygusal şarkı günün anlamına uygun mustafa ceceliden hastalıkta sağlıktayı düşünüyorum.tabi şarkılar biraz kırpılcak.dans müziği biri yabancı olcak enya only time düşünmüştüm değişebilir,biri de türkçe daha net değil prova yapalım ben şarkıları bulayım da
kızlar söylemeyi unuttuuuum, ben geçen hafta dilek balonlarından aldım, büyük boyundan aldım tanesi 5 tl, her rengi vardı..
sonraa kınamız sitenin içinde olacak ya orayı süslemek için kırmızı kalpli balonlar aldım 50 tane..
bide volkan aldım.. bunuda kına için kullanacam..
daha 20-30 metrede süsleme tüllerinden ve yapma çiçeklerden almam lazım...
birde bahçenin demirlerine meşaleler koymayı düşünüyorum, biyerde gördük, bambudan yapmışlar içinde mum vardı ben o mum yerine gazlı bez koyup yakmayı düşünüyorum ama acaba olurmu bilmiyorum, anneme söylesem çıldırdın heralde iyice der
hıı dünde kına için kıyafet beğendim, balık gibi alt tarafları fırfırlı ama yanlamasına, tarlatanlı, fuşya rengiydi.. kiralık olmuyormuş 550'ye satıyolar, peşin olursa 500'e verirmiş..
kızlar herkese meraba
Canım herseyi cok guzel dusunmussun...
Benim kınamda acık havada olcak ama daha nasıl bi organizasyon yapcam karar veremedim:44:
Dilek balonu fıkrın cok hosuma gıttı nasıl, hangi ara, kimler kullanıcak onu?...
.
bu arada speedy dönmüş hoşgeldin canım fotolara baktım harika tebrikler hayatım...süpersiniz...
kızlar herkese meraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?