balayına sanırım buraya gidiyoruz
kızlar herkese meraba
kaç gündür giremiyorum çok yoğunum sonra geçmişi okuyup aranıza tekrar katılırım
ama güzel bi haberim var nihayet ev işimiz bitti tapuyu da aldık allah olmayanlara da nasip etsin ve herkese ödeme kolaylığı versin inşallah... çok mutluyum
şimdi baktım resimlerine canım , güzel bir yere benziyor
buraya ben 6yıl önce gitmiştim çok sevmiştim,kuzenimin çalıştığı yer burayla anlaşmalı bize ucuza ayarlayacak,arabada var bizde diyoruz 3gün burda kalırız,sonrada izmire doğru geze geze gideriz 3gün öyle yaparız :78::78:sonra ankaraya geliriz ,iznimiz olursa yakın arkadaşımız arabasını vereck arabayı m ecbur bırakacağız istanbulda oturuyor birde 1 günlük istanbul yapar bingölün yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan diyerekevimize varırız bir aksilik çıkmazsaa nasıl plann
siz nereye gideceksiniz canımm
birde bana herkes balayında denize girme diyor yaaa onlar öle diyince burası bizze cazip geldi denizi biraz soğukta sizce kızlarr sizede diyorlar mı:44::44:
sürekli havuz, deniz analizleri yapan biri olarak, denizin bir zararı olacağını sanmıyorum.. bence havuza bile girin, benim arkadaşım evlendiğinin ertesi günü balayına gitti havuza da denizede girdi hiçbirşey olmadı.. ama size tavsiyem havuza sadece sabahları girin, hele hele akşam üstü öğleden sonra kesinlikle girmeyin... birde kaydırak havuzlarından uzak durmaya çalışın, onada girecekseniz sadece öğleden önce girin..
artık hiçbirşey eskisi gibi kontrolsüz değil merak etmeyin, havuzlar sürekli denetleniyor. özellikle 5 yıldızlı otellerin havuzları temiz olmak zorunda, iso belgeleri falan var hep,ayrıca büyük cezaları var.. hiçbir otel kalitesinden ödün vermek istemez adını kötüye çıkarmak istemez.
buraya ben 6yıl önce gitmiştim çok sevmiştim,kuzenimin çalıştığı yer burayla anlaşmalı bize ucuza ayarlayacak,arabada var bizde diyoruz 3gün burda kalırız,sonrada izmire doğru geze geze gideriz 3gün öyle yaparız :78::78:sonra ankaraya geliriz ,iznimiz olursa yakın arkadaşımız arabasını vereck arabayı m ecbur bırakacağız istanbulda oturuyor birde 1 günlük istanbul yapar bingölün yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan diyerekevimize varırız bir aksilik çıkmazsaa nasıl plann
birde bana herkes balayında denize girme diyor yaaa onlar öle diyince burası bizze cazip geldi denizi biraz soğukta sizce kızlarr sizede diyorlar mı:44::44:
ooo sizin balayınız bayaa hareketlii gezmeli tozmalı geçecek anlaşılan
biz Antalya ya gitmeyi planlıyoruz canım, bir butik otelde sessiz-sakin geçirmek istiyoruz balayımızıayrıca denize girmeyi düşünüyorum, inşallah bir sorun yaşamayız
ne güzel ya siz herşeyi halletmişssiniz benimde düğünüm eylülde ama hiç bişe yapamıyorum nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz tek başına da yapmak içimden gelmiyor
ARKADAŞLAR
akşam album bakıcaz nerede güzel modeller vardır ya aklıma koçtaş geldi taksime çıkıcaz bulamazsan şişli koçtaşa gidicezkına+düğün için bakıyoruz
birde bana herkes balayında denize girme diyor yaaa onlar öle diyince bura
sı bizze cazip geldi denizi biraz soğukta sizce kızlarr sizede diyorlar mı:44:44:
allah hayırlara yorsun canım benim sıkıntılı stresli döneme giriyoruz ya ondan görmüşsündürkoçtaşta var güzelciğim, bakın muhakkak
kızlar bu gece hep kabus gördüm ya off
kına günüm gelmiş güya
ama nişanlım o gün nikah olacak sanıyomuş
ve Bursa'dan bir dolu misafir gelmiş nikah için
"benim daha gelinliğim hazır değil, hem bugün kına var, ne nikahı" deyip ağlıyorum nefesim kesilene kadar
sonra eve gidiyorum
ablama diyorum ki
"ya ben az önce rüya gördüm dimi? bugün kınam olacak dimi? gelinliğim yok hiçbşey hazır değil" diyorum
ablam da kızıyo nişannlıma bu nasıl iş diyo
ben de "rüya sanmıştım rüya değilmiş" deyip tekrar ağlıyorum
ayy korkunçtu ya
uyandığımda o kadar mutlu oldum ki rüya gördüğüme
pazar günü bende halıcılardaydım ve hepsini aldım yatak odam hariçççç bugünde gelmiş annem bayıldım diyor burda daha güzel duruyor diyo,ama gerçekten çooooooooook zorrrrrbu arada dün halı baktık ya ne zor işmiş
çok zor begeniyo insan
pazar günü bende halıcılardaydım ve hepsini aldım yatak odam hariçççç bugünde gelmiş annem bayıldım diyor burda daha güzel duruyor diyo,ama gerçekten çooooooooook zorrrrr
ya bana da çok zor geldi
sen halılarını nasıl aldın tatlım?
shagy aldın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?