2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar..
Nişanlım izinli bugun. Onu bekliyorum çarşıya çıkıcaz..
Bindallılara bakıcaz, cibinlik araştırıcaz
2 haftadır izni yoktu kuzumun bugun bol bol gezeriz artık

Canım hayırlı olsun evin..
Güle güle oturun inşallah

şimdi baktım resimlerine canım , güzel bir yere benziyor

buraya ben 6yıl önce gitmiştim çok sevmiştim,kuzenimin çalıştığı yer burayla anlaşmalı bize ucuza ayarlayacak,arabada var bizde diyoruz 3gün burda kalırız,sonrada izmire doğru geze geze gideriz 3gün öyle yaparız :78::78:sonra ankaraya geliriz ,iznimiz olursa yakın arkadaşımız arabasını vereck arabayı m ecbur bırakacağız istanbulda oturuyor birde 1 günlük istanbul yapar bingölün yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan diyerek evimize varırız bir aksilik çıkmazsaa nasıl plann
siz nereye gideceksiniz canımm
birde bana herkes balayında denize girme diyor yaaa onlar öle diyince burası bizze cazip geldi denizi biraz soğukta sizce kızlarr sizede diyorlar mı:44::44:

Son düzenleme:

sürekli havuz, deniz analizleri yapan biri olarak, denizin bir zararı olacağını sanmıyorum.. bence havuza bile girin, benim arkadaşım evlendiğinin ertesi günü balayına gitti havuza da denizede girdi hiçbirşey olmadı.. ama size tavsiyem havuza sadece sabahları girin, hele hele akşam üstü öğleden sonra kesinlikle girmeyin... birde kaydırak havuzlarından uzak durmaya çalışın, onada girecekseniz sadece öğleden önce girin..

artık hiçbirşey eskisi gibi kontrolsüz değil merak etmeyin, havuzlar sürekli denetleniyor. özellikle 5 yıldızlı otellerin havuzları temiz olmak zorunda, iso belgeleri falan var hep,ayrıca büyük cezaları var.. hiçbir otel kalitesinden ödün vermek istemez adını kötüye çıkarmak istemez.

ya evet söylediklerinde haklısın ama işte insan yinede tereddüte düşüyor helede annem asla girmiceksin deniz kaçıyormu diyooo,bende diyorum o iş kaçıyormuu ne yardan ne serden vazgeçilmiyor bilgilendirme için sağol tatlım ,doktora gidecez ya onada danışalım yinede bence

ooo sizin balayınız bayaa hareketlii gezmeli tozmalı geçecek anlaşılan

biz Antalya ya gitmeyi planlıyoruz canım, bir butik otelde sessiz-sakin geçirmek istiyoruz balayımızı ayrıca denize girmeyi düşünüyorum, inşallah bir sorun yaşamayız

bizde aynı şekilde butik otel düşünüyorduk,ama ben kafamıza göre bulamadık,birde diyoruz dolu dolu geçirelim diyoruzz ,bende sorun olacağına inanmıyorum ama kulak kabartmadan da yapamıyorum

ne güzel ya siz herşeyi halletmişssiniz benimde düğünüm eylülde ama hiç bişe yapamıyorum nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz tek başına da yapmak içimden gelmiyor

ne güzel ya siz herşeyi halletmişssiniz benimde düğünüm eylülde ama hiç bişe yapamıyorum nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz tek başına da yapmak içimden gelmiyor

benimkide başka şehirde izner dahi ghelemiyor hafta sonu bile yok ama yuıvayı dişi kuş yapar kuzummm

ARKADAŞLAR
akşam album bakıcaz nerede güzel modeller vardır ya aklıma koçtaş geldi taksime çıkıcaz bulamazsan şişli koçtaşa gidicez kına+düğün için bakıyoruz

koçtaşta var güzelciğim, bakın muhakkak

kızlar bu gece hep kabus gördüm ya off
kına günüm gelmiş güya
ama nişanlım o gün nikah olacak sanıyomuş
ve Bursa'dan bir dolu misafir gelmiş nikah için
"benim daha gelinliğim hazır değil, hem bugün kına var, ne nikahı" deyip ağlıyorum nefesim kesilene kadar
sonra eve gidiyorum
ablama diyorum ki
"ya ben az önce rüya gördüm dimi? bugün kınam olacak dimi? gelinliğim yok hiçbşey hazır değil" diyorum
ablam da kızıyo nişannlıma bu nasıl iş diyo
ben de "rüya sanmıştım rüya değilmiş" deyip tekrar ağlıyorum
ayy korkunçtu ya
uyandığımda o kadar mutlu oldum ki rüya gördüğüme

canım bende duymuştum denizin balayı için sakıncalı olduğunu vücut değdişiklik yaşıyormuş haniiiii düğünden sonraki malummmm geceee o yüzden mikrop kapabilirmiş diye duymuştummm

allah hayırlara yorsun canım benim sıkıntılı stresli döneme giriyoruz ya ondan görmüşsündür

ya kanallar açık olduğu için mikrop kapma riskimiz çok yüksek olurmuş birde yumurtalıkları üşütebilirmişiz bana söylenen bu ne kadar doğru bilmiyorum

ewt güzeller
deniz balayında sakıncalı oluyomuş ama lemlemtoşumun söyledikleri çok mantıklı geldi bana
amaann ben zaten kapalıyım, sevdiceğimle deniz sefası yapmam çok zor

bu arada moblilyalarımın resmini göstercem size
sevgili nişanlım lutfedip yollamış
resimler biraz kötü ama olsun anlaşılıyo yine de
ancak resimleri küçültmem lazım önce
bilen var mı?

bu arada dün halı baktık ya ne zor işmiş
çok zor begeniyo insan
pazar günü bende halıcılardaydım ve hepsini aldım yatak odam hariçççç bugünde gelmiş annem bayıldım diyor burda daha güzel duruyor diyo,ama gerçekten çooooooooook zorrrrr

pazar günü bende halıcılardaydım ve hepsini aldım yatak odam hariçççç bugünde gelmiş annem bayıldım diyor burda daha güzel duruyor diyo,ama gerçekten çooooooooook zorrrrr

ya bana da çok zor geldi
sen halılarını nasıl aldın tatlım?
shagy aldın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…