2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benimkilerin hepsi shagy oldu canım diğer düzlerden hiç beğenemedimmm, sen ne düşünüyorsun

ben de shagy leri çok begeniyorum ama oturma odası için falan uygun olur mu bilmiyorum
hem temizlemesi zor hem de tüyleri zamanla yatıp şekli bozulabilir diye düşünüyorum

ben de shagy leri çok begeniyorum ama oturma odası için falan uygun olur mu bilmiyorum
hem temizlemesi zor hem de tüyleri zamanla yatıp şekli bozulabilir diye düşünüyorum
orası öyle haklısın benim arkadaşım kullanıyor,makianyla alınca havalanıyor tekrar dedi ama temizlik konusunda zor olacak ondada makinama güveniiyırum bizimkiler yeni ya çeker bence,diğerleri çok klasik geldi birde hiç güzel bişi bulamadımmm bu arada sen oturma odası diyorsun ben mutfağa bile aldım

kızlar shaggy halıların özelliği ne? Her markada var mı?

ben heemn hemen hepsinde gördüm tatlım özelliği klasik halılar gibi değiltüyleri daha kapartmalı nasıl anlatsam mutlaka görmüşsündür böle pofuduk pofuduk çok yardımcı oldum dimii

shaggy çok güzel ama tüm pislği içinde biriktirebiliyor. mutfak için hiçi düşünmeyin diğer odalar içinde zevkinize kalmış biraz uğraştırabilir

ben heemn hemen hepsinde gördüm tatlım özelliği klasik halılar gibi değiltüyleri daha kapartmalı nasıl anlatsam mutlaka görmüşsündür böle pofuduk pofuduk çok yardımcı oldum dimii

:) Ben galiba hiç halıcıya gitmedim :) Vitrinden baktıgım kadarıyla anladım canım senin dediğini... Peki fiyatları nasıl bu halıların?

Bende mutfağıma shaggy aldım umarım kullanabilirim kirlenirse yikamaya veririm artik napayim :)oturma odasinada iplik li halkilardan aldım yatak odasına normal ufak aldım Birand.

ne güzel ya siz herşeyi halletmişssiniz benimde düğünüm eylülde ama hiç bişe yapamıyorum nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz tek başına da yapmak içimden gelmiyor
Biz de nişanlımla ayrı şehirdeyiz, sen onu bekleme bence yavaş yavaş tamamla eksiklerini

Hayır olsun kuzum yaa, bu aralar çok mu taktın kafana ne yaptınn, stress yapma Ahsencim rahat ol herşeyy hayal ettiğimiz gibi olacak Allah ın izniylee

shaggy çok güzel ama tüm pislği içinde biriktirebiliyor. mutfak için hiçi düşünmeyin diğer odalar içinde zevkinize kalmış biraz uğraştırabilir

ya uğraştıracağı kesin ama çok güzeldi,birde benim mutfağım çok büyük sonuçta kiracıyım 6 m2 halı oluyordu ben 4 m2 aldım kiracıyım diye olmadı onu alırım sonra oturma odası yaparsam orayay sererim diye düşündüm

anladım canım. ama daha yeni evliyim ama mutfak halısına devamlı bişey düşüyor dökülüyor falan filan kolay temizlenebilien bişeyler almanı tavsiye ederim yine de. yoksa uğraşırsınız.
dediğin gibi yaparım diyorsan bişey diyemem. güzel durr annemde salonda var 3 ay süpürme pislik görmezsin ama ters çevir berbat :120:

:) Ben galiba hiç halıcıya gitmedim :) Vitrinden baktıgım kadarıyla anladım canım senin dediğini... Peki fiyatları nasıl bu halıların?
canım diğerlerine göre uçurum yok benim hepsi shaggy 3 tane 4 m2 iki tane küçük yolluk aldım toplamda peşin 750 tl ödedim markasıda merinos ve dinarsu tek fiyatlar aklımda değil ama 278 filandı sanırım
Bende mutfağıma shaggy aldım umarım kullanabilirim kirlenirse yikamaya veririm artik napayim :)oturma odasinada iplik li halkilardan aldım yatak odasına normal ufak aldım Birand.

iyi günlerde kullan canım benimmsende bendensin benim yatak odamın ölçüleri belli değil o yüzden bir orası kaldıı

ya speedy hayallerimle oynadınnnn

ya speedy hayallerimle oynadınnnn

canım öyle düşünme bak gerçekten ilerde zor olacağını bile bile al demem daha kötü yine al ama en azından bilerek al
benimde yatak odamda mesela böyle tüylü kırmızı halım var o bile bazen çıldırtıyor içine saçlar dolanıyor ama küçük ve yatak odası diye geçiştiriyorum. iyice araştı belki kolau temizleneni vardir

canım haklısın hemde çok ama aldım bile eve dahi geldiler neyse artık ya napalımm olan oldu temizliğini araştıorayımm

hommmm alacaksın sandım ben kirlendikçe süpürge açarsın sende takma kafana

ya ev hanımı olacağım için evlenince elimde süpürge gezer dururum artıkınannemle konuştumda annem diyorki seninkiler oyuk oyuk tatamı shagy değil daha az kirlenir diyo bende üzüldüm diyince canım annem yenisini alırım ben sana kullanamazsan dedi,ama çıkarı var benim halılara göz koymuşş

:) :) o kadar güzel seçmişsin canım o zaman :)

aynen takma kafana kullanırsın bide evdeysen zaten daha rahat edersin

eşimin arkadaşının da 16 Eylülde düğünü çok sevdiğim kişilerdir yaklaştıkça bende ne giyicem derdine düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…