kızlarrrr be geldimmgelinliğimi seçtim bakın bakalım beğencek misinizz??
Eki Görüntüle 213700 Eki Görüntüle 213699
çok güzel canım... Sipariş verdin mi?
çalıştığım için veremdim daha cumrtesi siperiş edicem kısmetse cnm...
gelinliğin omuz kısmı cok zarif güzel canım, ben böyle bişi denemiştim benim omuzlar çok kötü gözüktü nedense. Omuz kısmına dikkat et canım.sendeki duruşuna...
benim omuzlarım geniş,yüzmeyle ilgilendim cocukken.boyum da 1.72 o yüzden güzel duruyo bu tarz modeller.sen de eğer darsa omuzların straplez al.cok yakışıyor.
kızlar ya sehpa aldınız mı? Zigonlu orta sehpalar çok hoşuma gidiyo ama cok pahalı
kızlar bakın, bu bizim düğün salonunun karşısındaki plajda çekilmiş.. fotoğrafçı bu çekimler için +200 daha istiyor.. bi yandan diyorumki bir daha olmayacak bişey bizde çektirelim bir yanda nda amaaaan ne gerek var diyorum.. bu fotoları int sitesinden aldım, kızları tanımıyorum ama sanırım bişi demezler sonuçta fotocunun sitesinde de vardı
Eki Görüntüle 213780 Eki Görüntüle 213779 Eki Görüntüle 213778
lemlemim bunlar güzel ama siz zaten dış mekan çekimi yaptırmayacak mısınız?
ne gerek var ki, bu rayı çok begendiysen burda da çektirebilrsin sonuçta?
yaa evet benim çok hoşuma gitti daha birsürü pozlar vardı, ama benim düşündüğüm şey, gelinliğim kiralık olduğu için denize falan giremem bu şekilde.. birde eğer çok istersem de kardeşim normal digital makineyle çekebilir belki flaşıyla diye düşündüm..
akşam iş çıkışıda kına kıyafetimi almaya gidecez kızlar... annem gelecek son bir kez onada gösterip alacam bu akşam.. dün nişanlımla beğendik, kırmızı düz bir elbise ama içine tarlatan giyiliyor.. etek boyu ayarlanacak, haftaya teslim alırım sanırım, o zaman resmini çeker eklerim albümüme
hehhh ben de tam onu diyecektim
güzel bir makinen varsa kardeşin her anını çeksin hatta :)
sendeki makina iyi değilse daha profosyenel bir makinası olan arkadaşından da alabilirsin
çekimler o kadar da profosyenel gelmedi benim gözüme
200 de 200 dür yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?