evet kardeşimin yarı prof. makinesi var, nişanlımında var ama birini daha bulmamız gerekiyor.. kardeşim sıkılır çok detay şeylerle uğraşmayı sevmez, bir tane çeker e çektim yaaaaa der sonra...
Kına mekanımı tuttuummmmmmmmmmmmmmm 15 eylül akşamı olacak 2 gün önce olsun sonra kına düğün arka arkaya enkaz olmayalım dedikçok şık ve evime yakın güzel bir cafe&restarurantın kapalı terasını tuttuk allah hepimizin gönlüne göre versin çok mutluyum
tatlım hayırlı olsun çok sevindim
ayy böyle yapılacaklar yavaş yavaş bitince nasıl rahatlıyo insan dimi
bende çok beğendim çok hoş ve zarif duruyor.netten bulduysan cnm bu modeli buna benzer başka modeller varsa bende görmek isterim adres söler misin
YUVARLAK 3'LÜ ZİGON SEHPA (KARGO BİZDEN) GittiGidiyor.com'da #32978485
benim zigon bunlar kızlar ortaya sehpa olarakda kullanılıyor ben benimki siyah kırmızı beyaz
Bugün ider mobilyaya gidip koltuk takımı baktım, beğendiğim modeli albümüme ekledim kızlar, kırmızı çiçekli berjeri olan takım nasıl sizce? ahşap kollu ve üçlülerin minderleriyle aynı kumaştan olan berjerimi yoksa diğer dışı beyaz deri, içi beyaz kumaş olan berjermi daha güzel olur? Hepinizden yorum bekliyorum
canım ben minderlerin rengindeki berjerleri çok seviyorum çok da yakışıyo bütünlük oluşturuyo salonda. albümdekinede baktım bence çok şık
çok güzel canım güle güle kullanıngeç de olsa yatakodamı paylaşabildim fıstıklarr
bakalım begenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/451607-ocwmaysin-cici-yatak-odasi.html
ah benımde halletmem lazım bır an once en azından o aradan cıksın.HAyırlı olsun canımmKına mekanımı tuttuummmmmmmmmmmmmmm 15 eylül akşamı olacak 2 gün önce olsun sonra kına düğün arka arkaya enkaz olmayalım dedikçok şık ve evime yakın güzel bir cafe&restarurantın kapalı terasını tuttuk allah hepimizin gönlüne göre versin çok mutluyum
canım ben bu firmalar yurtdışı firmaları ben izmirdeki türkiye temsilcisine yaptırıcam.toplam 4 site var.Gelinlik ve abiye kıyafetler - Pronovias'tan online randevu alın
Wedding gowns and evening dresses
Demetriosbride.com - Wedding Dresses, and Special Occasion Dresses from Demetrios Bridal
Wedding gowns and evening dresses
bu 4 firmanın anlaşmalı mağazasından alıcam.benimkisi yanılmıyorsam pronovias.com du.ama hepsinde bu tür gelinlikler var zaten.mucx
Bugün ider mobilyaya gidip koltuk takımı baktım, beğendiğim modeli albümüme ekledim kızlar, kırmızı çiçekli berjeri olan takım nasıl sizce? ahşap kollu ve üçlülerin minderleriyle aynı kumaştan olan berjerimi yoksa diğer dışı beyaz deri, içi beyaz kumaş olan berjermi daha güzel olur? Hepinizden yorum bekliyorum
bak bu hiç aklıma gelmemişti lemlemcim ya sağol, bi konuşayım bakalım yapabilirler mi
canım mobilyalar çok güzelmiş.. o tekli berjer var ya onu tamamen renkli kumaştan kaplattır bence, kenarları mobilyalı olandan daha güzel o.
kızlar bugün kına kıyafetimi aldık, bindallıyıda kiraladık
cumartesi teslim alacam o zaman resimlerini eklerim, hiç üşenmem giyerim evde çekerim resimlerini
bindallıyıda mor beğendim. bindallıyı 80'e kiralık olarak anlaştık, nasıl sizce fiyatı iyi mi?
zvcııım ben mobilyacıları gezerken gördüm öyle tekli berjerleri yastıkların kumaşından tüm kaplamışlar çokda güzel olmuş... şimdi moda öyle zaten, bizim karşımızdada döşemeci var geçen gün birinin berjerlerini kapladı öyle, krem zeminde açık kahve çiçeek ve yaprak desenleri harika olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?