2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet kardeşimin yarı prof. makinesi var, nişanlımında var ama birini daha bulmamız gerekiyor.. kardeşim sıkılır çok detay şeylerle uğraşmayı sevmez, bir tane çeker e çektim yaaaaa der sonra...

lemlemcim bencede değmez banada çok hoş elmedi sonra siz gider kendiniz çekinirsiniz

Kına mekanımı tuttuummmmmmmmmmmmmmm 15 eylül akşamı olacak 2 gün önce olsun sonra kına düğün arka arkaya enkaz olmayalım dedik çok şık ve evime yakın güzel bir cafe&restarurantın kapalı terasını tuttuk allah hepimizin gönlüne göre versin çok mutluyum

tatlım hayırlı olsun çok sevindim
ayy böyle yapılacaklar yavaş yavaş bitince nasıl rahatlıyo insan dimi

Lemlem canım bence gösterdiğin sahil için ekstra 200 tl verme, dediğin gibi arkadaşın ya da kardeşin çeksin, hem pozlar hiç hoşuma gitmedi benim, gelinlikle yatıp yuvarlanmakta neymiş öyle çakılın, kumun üstündee

Ahsencim canım, yatak odanı gördüm tatlım, yorumumu da yaptım hemencikk, güle güle kullanın canım

Siyahdeniz kına mekanınız hayırlı olsun , sayende benim de aklıma geldi, kına mekanımı ayarlayayım artık, oturup oturup duruyorum bu aralar

aynen ya bende ani bir kararla gidip tuttum aradan çıkmış oldu. Birazdan mekana gidip bakacağım kına varmış bu akşam bakalım nasıl bir ortam oluyor. Sende en kısa zamanda bulursun inşallah.

Bugün ider mobilyaya gidip koltuk takımı baktım, beğendiğim modeli albümüme ekledim kızlar, kırmızı çiçekli berjeri olan takım nasıl sizce? ahşap kollu ve üçlülerin minderleriyle aynı kumaştan olan berjerimi yoksa diğer dışı beyaz deri, içi beyaz kumaş olan berjermi daha güzel olur? Hepinizden yorum bekliyorum

bende çok beğendim çok hoş ve zarif duruyor.netten bulduysan cnm bu modeli buna benzer başka modeller varsa bende görmek isterim adres söler misin

canım ben bu firmalar yurtdışı firmaları ben izmirdeki türkiye temsilcisine yaptırıcam.toplam 4 site var.Gelinlik ve abiye kıyafetler - Pronovias'tan online randevu alın
Wedding gowns and evening dresses
Demetriosbride.com - Wedding Dresses, and Special Occasion Dresses from Demetrios Bridal
Wedding gowns and evening dresses

bu 4 firmanın anlaşmalı mağazasından alıcam.benimkisi yanılmıyorsam pronovias.com du.ama hepsinde bu tür gelinlikler var zaten.mucx

canım ben minderlerin rengindeki berjerleri çok seviyorum çok da yakışıyo bütünlük oluşturuyo salonda. albümdekinede baktım bence çok şık

canım ben minderlerin rengindeki berjerleri çok seviyorum çok da yakışıyo bütünlük oluşturuyo salonda. albümdekinede baktım bence çok şık

aslında benim hiç aklımda yoktu, mağazada birden hoşuma gidiverdi, beğenmezsek normal deri berjer yapacaklar, karar vermeden önce sizin fikirlerinizi de alayım istedim canım, beğenmene sevindim

geç de olsa yatakodamı paylaşabildim fıstıklarr
bakalım begenecek misiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/451607-ocwmaysin-cici-yatak-odasi.html
çok güzel canım güle güle kullanın
ah benımde halletmem lazım bır an once en azından o aradan cıksın.HAyırlı olsun canımm

canım eklemıs oldugun model cok güzel bende bu tarz modellere bakıyorum gule gule kullan

canım mobilyalar çok güzelmiş.. o tekli berjer var ya onu tamamen renkli kumaştan kaplattır bence, kenarları mobilyalı olandan daha güzel o.

kızlar bugün kına kıyafetimi aldık, bindallıyıda kiraladık

cumartesi teslim alacam o zaman resimlerini eklerim, hiç üşenmem giyerim evde çekerim resimlerini
bindallıyıda mor beğendim. bindallıyı 80'e kiralık olarak anlaştık, nasıl sizce fiyatı iyi mi?

canım mobilyalar çok güzelmiş.. o tekli berjer var ya onu tamamen renkli kumaştan kaplattır bence, kenarları mobilyalı olandan daha güzel o.
bak bu hiç aklıma gelmemişti lemlemcim ya sağol, bi konuşayım bakalım yapabilirler mi

hayırlı olsun canım , meraklaaa fotoları bekliyoruzzz fiyat olarak uygunmuş, 2 sene önce arkadaşıma 75 e kiralamıştık. ay ben oturup duruyorum kızlar yaa hiçbişeyi halledemedim dahaa

zvcııım ben mobilyacıları gezerken gördüm öyle tekli berjerleri yastıkların kumaşından tüm kaplamışlar çokda güzel olmuş... şimdi moda öyle zaten, bizim karşımızdada döşemeci var geçen gün birinin berjerlerini kapladı öyle, krem zeminde açık kahve çiçeek ve yaprak desenleri harika olmuştu..

lemlemcim ben de o berjerlerin bi tek ahşap kollarını sevmemiştim, o yüzden aklım karışıyodu, iyi aklıma getirdin sen, diğer berjerin kolları deri , oturma yeri kumaş, ben her yerini minderlerin kumaşından kaplatacağım evet evet, hayalimde güzel bir şekil oluştu, hem istediğim model berjer- hem de istediğim kumaşş , sevdim bu fikrii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…