canan ya takım çok tatlııı cıvıl cıvıl görünüyo
ama berjeri pek begenmedim
diğer berjer çok daha hoş
lemlemtoşun söyledği gibi yapabilirsin, gayet mantıklı
ama şunu da söyleyeym bu son trendi çok fazla kişi kullanmaya başladı
bir süre sonra modası geçerse sıkılabilirsin
sıkılgan bir tipsen iyi düşün hayatım
ama bana kalsa ben begendiğim bişeyi kullanırım sonuna kadar
çok içime sinmişse ayrılamam bile eşyalarımla aramda duygusal bag kurarım hep
Kizlar kafama bisey takildi. simdi begendigm bindallinin moru yoktu, baska rengini giydim begendim. mor renginide siparis edecekler oda cumartesi gelecek. biz onun fiyatinida anlastik bugün verdik teslim alincada kalani verecez. ama bizim aklimizdan çikti bindalliyi kiralamis oldugumuz. orada zaten bir tane bindalli vardi gerisine katalogdan bakiliyor,simdi benim bindalli cmt gelirse teslim alamayacam kiralik old. icin. e orda baskalari górüp kiralayacak bu sefer? bana gelene kadar kaç kisi giymis olacak bu seferde yaa(
iyi de hayatım kiralık olunca öyle oluyo zaten
yani en az bir iki kişi giymiş oluyo
yanılıyo muyum?
Bugün ider mobilyaya gidip koltuk takımı baktım, beğendiğim modeli albümüme ekledim kızlar, kırmızı çiçekli berjeri olan takım nasıl sizce? ahşap kollu ve üçlülerin minderleriyle aynı kumaştan olan berjerimi yoksa diğer dışı beyaz deri, içi beyaz kumaş olan berjermi daha güzel olur? Hepinizden yorum bekliyorum
E güzelim kuru temizlemeciye göndermiyolar mı peki ? yani onların teriyle giymezsin heralde temizletmeleri lazım değil mi?
canım onu her giyişten sonra kuru temizlemeye gönderiyorlar, teri, kiri gidiyor zaten, satın alma boş yere 40 lira verme, sonra napacaksın onuKizlar kafama bisey takildi. simdi begendigm bindallinin moru yoktu, baska rengini giydim begendim. mor renginide siparis edecekler oda cumartesi gelecek. biz onun fiyatinida anlastik bugün verdik teslim alincada kalani verecez. ama bizim aklimizdan çikti bindalliyi kiralamis oldugumuz. orada zaten bir tane bindalli vardi gerisine katalogdan bakiliyor,simdi benim bindalli cmt gelirse teslim alamayacam kiralik old. icin. e orda baskalari górüp kiralayacak bu sefer? bana gelene kadar kaç kisi giymis olacak bu seferde yaa(
Günaydın kızlarrrr..
üçlülerin kumaşından olanı beğendim ben canım. Ben olsam öle yaptırırdım.Ama lemlemin dediği gibi diğer modelden olursa çok daha hoş olur. güzel bi koltuk takımı beğendim.
ben bayıldımm kuzum allahım ağız tadıyla kullandırsınjgeç de olsa yatakodamı paylaşabildim fıstıklarr
bakalım begenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/451607-ocwmaysin-cici-yatak-odasi.html
ben ikisinide beğendim kzuum ama ahşap kollu mmobilyaları pek sevmem ark. dediği yaptırırsan daha hoş olur benceBugün ider mobilyaya gidip koltuk takımı baktım, beğendiğim modeli albümüme ekledim kızlar, kırmızı çiçekli berjeri olan takım nasıl sizce? ahşap kollu ve üçlülerin minderleriyle aynı kumaştan olan berjerimi yoksa diğer dışı beyaz deri, içi beyaz kumaş olan berjermi daha güzel olur? Hepinizden yorum bekliyorum
çok sağol kuzummmmmay bende bu zigonlara bakmıştım gg den almayı düşünüyodum hatta bizim topicten birinin vardı diyede hatırlamıştım. güle güle kullan canım benim
kızlar bugün kına kıyafetimi aldık, bindallıyıda kiraladık
cumartesi teslim alacam o zaman resimlerini eklerim, hiç üşenmem giyerim evde çekerim resimlerini
bindallıyıda mor beğendim. bindallıyı 80'e kiralık olarak anlaştık, nasıl sizce fiyatı iyi mi?
söylediklerinde haklısın birde bişi daha diyeceğim üstünde gördüğünle katalogdana aynısını dahi yaptırsan çok farklı oluyor canım benim bindallının ben kırmızısını giydim morunu istedim dikilecekti,bana pembe dikmişler çok güzeldi oda ama renk bana hiç yakışmadı,moru geldi odamodeli göstermedi en son tekrar dikilmek için yolladık ondada zaten biliyorsun firma iflas etti,şimdi aldığım tam cuk üstüme oturan gül kurusu renginde ve içime sindi bu arada ben 200 diktirdi ankarada en uygunu neredeyseKizlar kafama bisey takildi. simdi begendigm bindallinin moru yoktu, baska rengini giydim begendim. mor renginide siparis edecekler oda cumartesi gelecek. biz onun fiyatinida anlastik bugün verdik teslim alincada kalani verecez. ama bizim aklimizdan çikti bindalliyi kiralamis oldugumuz. orada zaten bir tane bindalli vardi gerisine katalogdan bakiliyor,simdi benim bindalli cmt gelirse teslim alamayacam kiralik old. icin. e orda baskalari górüp kiralayacak bu sefer? bana gelene kadar kaç kisi giymis olacak bu seferde yaa(
günaydın kızlar en erkenci benim galiba
günaydın canımmmmm
sağol kuzum daha iyileri senin olsunnnçok tatlı gözüküyolar
speedtoşta da bunun kalpisi var
Kına mekanımı tuttuummmmmmmmmmmmmmm 15 eylül akşamı olacak 2 gün önce olsun sonra kına düğün arka arkaya enkaz olmayalım dedikçok şık ve evime yakın güzel bir cafe&restarurantın kapalı terasını tuttuk allah hepimizin gönlüne göre versin çok mutluyum
Kızlar günaydınn,
Lemlemcim kiralama olunca malesef önceden muhakkak bir kaç kişi giymiş oluyor, sende son hafta tekrar uğrayıp, bindallı da bi kusur bulup tekrar sipariş etmelerini istersinn olmamıı
bişi sorcam kızlar nikah şekerlerini biz evde hazırlamak istiyoruz, bunun için iki tane çok şirin hasır sepet aldım bunlarıda tüllerle vs. süslicem kına kesesi yerine kına kutuları alıcam, kına çok kalabalık olmaz 200 tane çok bile diye düşünüyorum,
Ama nikah şekerii ne kadar yapmalıyım, (nikah düğün de olacak)1000 adet davetiye bastırmayı düşünüyoruz,
dün badem şekerinin fiyatını sordum kilosu 35 TL, sizler nasıl yapacaksınız nikah şekerini hazırmı alacaksınız, kaç adet düşünüyorsunuz
zvycıım bak benim albümümde gri koltuk takımlarının resmi var ya, orda arkada sayah çiçekli dediğim gibi tüm kaplanmış iki tane berjer görünüyor, bak bi onlara çok şirin duruyorlar, berjerler seninkine çok benzior.. senin beğendiğinin desenleri daha güzel eminim tüm kaplanınca daha güzel olacaktır..
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?