2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canan ya takım çok tatlııı cıvıl cıvıl görünüyo
ama berjeri pek begenmedim
diğer berjer çok daha hoş
lemlemtoşun söyledği gibi yapabilirsin, gayet mantıklı
ama şunu da söyleyeym bu son trendi çok fazla kişi kullanmaya başladı
bir süre sonra modası geçerse sıkılabilirsin
sıkılgan bir tipsen iyi düşün hayatım
ama bana kalsa ben begendiğim bişeyi kullanırım sonuna kadar
çok içime sinmişse ayrılamam bile eşyalarımla aramda duygusal bag kurarım hep

zyv canım koltuk takımı cok hoş sadece berjer cok hosuma gitmedi oda tekli koltuk seklınde olsa daha hos olur bence

Ahsen ya anlatışın bile çok tontiş senin tabirinle, ne cimcime bişeysin sen yaaa , yazdığını okurken aklımdan bu cümle geçti yazayım dedim buraya da
canım ben çok sıkılgan biri değilimdir, eşyalardan sıkılıp değiştirmeyi bırak, annemin evinde eşyaların yerinin değişmesine bile tahammülüm yoktur anlayacağın sabit fikirliyim biraz lemlemin dediği benim de içime sindi, bi konuşacam bakalım mobilyacıyla

Angelprenses, haklısın canım, benim de içime pek sinmemişti ahşap kollu olan, berjer olarak diğerini seçmeyi düşünüyorum, fikir verdiğin için sağol tatlım

Son düzenleme:
Kizlar kafama bisey takildi. simdi begendigm bindallinin moru yoktu, baska rengini giydim begendim. mor renginide siparis edecekler oda cumartesi gelecek. biz onun fiyatinida anlastik bugün verdik teslim alincada kalani verecez. ama bizim aklimizdan çikti bindalliyi kiralamis oldugumuz. orada zaten bir tane bindalli vardi gerisine katalogdan bakiliyor,simdi benim bindalli cmt gelirse teslim alamayacam kiralik old. icin. e orda baskalari górüp kiralayacak bu sefer? bana gelene kadar kaç kisi giymis olacak bu seferde yaa (

iyi de hayatım kiralık olunca öyle oluyo zaten
yani en az bir iki kişi giymiş oluyo
yanılıyo muyum?

günaydın kızlar en erkenci benim galiba

iyi de hayatım kiralık olunca öyle oluyo zaten
yani en az bir iki kişi giymiş oluyo
yanılıyo muyum?

öyle ama eğer ben bu bindallıyı şimdiden sipariş vermeseydimde kınadan 1 hafta önce verseydim sadece benim için gelmiş olacaktı en azından ilk ben giymiş olacaktım... antalya zaten yanıyor insanın üstündeki kıyafet kaç kere terden ıslanıp kuruyor, bindallılar zaten iki kat, bide onla oynanacak falan, ben vazgeçtim kiralamaktan yaaa, 40 daha verirsem satın alınıyor zaten..

bir saat giyilecek bişey içinde o kadar para vermek istemiyordum aslında... sonradan napacam sanki ben onu...

Günaydın kızlarrrr..

üçlülerin kumaşından olanı beğendim ben canım. Ben olsam öle yaptırırdım.Ama lemlemin dediği gibi diğer modelden olursa çok daha hoş olur. güzel bi koltuk takımı beğendim.

Son düzenleme:
öyle ama eğer ben bu bindallıyı şimdiden sipariş vermeseydimde kınadan 1 hafta önce verseydim sadece benim için gelmiş olacaktı en azından ilk ben giymiş olacaktım... antalya zaten yanıyor insanın üstündeki kıyafet kaç kere terden ıslanıp kuruyor, bindallılar zaten iki kat, bide onla oynanacak falan, ben vazgeçtim kiralamaktan yaaa, 40 daha verirsem satın alınıyor zaten..

bir saat giyilecek bişey içinde o kadar para vermek istemiyordum aslında... sonradan napacam sanki ben onu...
[/QUOTE]

E güzelim kuru temizlemeciye göndermiyolar mı peki ? yani onların teriyle giymezsin heralde temizletmeleri lazım değil mi?

Günaydıınn herkeeseee, mutlu bir gün geçirmemizi diliyorumm

canım onu her giyişten sonra kuru temizlemeye gönderiyorlar, teri, kiri gidiyor zaten, satın alma boş yere 40 lira verme, sonra napacaksın onu

yorum yaptığın için sağol Elifcim

Kızlar günaydınn,
Lemlemcim kiralama olunca malesef önceden muhakkak bir kaç kişi giymiş oluyor, sende son hafta tekrar uğrayıp, bindallı da bi kusur bulup tekrar sipariş etmelerini istersinn olmamıı

bişi sorcam kızlar nikah şekerlerini biz evde hazırlamak istiyoruz, bunun için iki tane çok şirin hasır sepet aldım bunlarıda tüllerle vs. süslicem kına kesesi yerine kına kutuları alıcam, kına çok kalabalık olmaz 200 tane çok bile diye düşünüyorum,

Ama nikah şekerii ne kadar yapmalıyım, (nikah düğün de olacak)1000 adet davetiye bastırmayı düşünüyoruz,
dün badem şekerinin fiyatını sordum kilosu 35 TL, sizler nasıl yapacaksınız nikah şekerini hazırmı alacaksınız, kaç adet düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
günaydınn hanımlarrrrrr

geç de olsa yatakodamı paylaşabildim fıstıklarr
bakalım begenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/451607-ocwmaysin-cici-yatak-odasi.html
ben bayıldımm kuzum allahım ağız tadıyla kullandırsınj

ben ikisinide beğendim kzuum ama ahşap kollu mmobilyaları pek sevmem ark. dediği yaptırırsan daha hoş olur bence
ay bende bu zigonlara bakmıştım gg den almayı düşünüyodum hatta bizim topicten birinin vardı diyede hatırlamıştım. güle güle kullan canım benim
çok sağol kuzummmmm

söylediklerinde haklısın birde bişi daha diyeceğim üstünde gördüğünle katalogdana aynısını dahi yaptırsan çok farklı oluyor canım benim bindallının ben kırmızısını giydim morunu istedim dikilecekti,bana pembe dikmişler çok güzeldi oda ama renk bana hiç yakışmadı,moru geldi odamodeli göstermedi en son tekrar dikilmek için yolladık ondada zaten biliyorsun firma iflas etti,şimdi aldığım tam cuk üstüme oturan gül kurusu renginde ve içime sindi bu arada ben 200 diktirdi ankarada en uygunu neredeyse
günaydın kızlar en erkenci benim galiba

günaydın canımmmmm

zvycıım bak benim albümümde gri koltuk takımlarının resmi var ya, orda arkada sayah çiçekli dediğim gibi tüm kaplanmış iki tane berjer görünüyor, bak bi onlara çok şirin duruyorlar, berjerler seninkine çok benzior.. senin beğendiğinin desenleri daha güzel eminim tüm kaplanınca daha güzel olacaktır..

çok tatlı gözüküyolar
speedtoşta da bunun kalpisi var
sağol kuzum daha iyileri senin olsunnn

hayırlı olsun canım araya birgün koymak iyi fikir iyi düşünmüşsün

günaydın kızlar nasılsınız? trabzon yanıyorrr 2 gündür

dün nikah işlemlerimizi hallettik tahlil bile vermedik 1 saatimizi aldı küçük yerin avantajı olsa gerek. düğünde nikah için belediye başkanıyla konuştuk söz aldık sonra düğün organizasyon işini sonuca bağladık yağmurun yağması olasılığına karşın kapalı düğün salonunuda kiraladık:26: yağmur yağarsa

herhalde sinirden oturur ağlarım çünkü dış çekimimizde ,var düğün açık havada of allahım sen koruu...

lemlemcim bence satın alma arasında çok bi fark yokmuş ama sonradan ne yapacaksın onu ki... sonuçta güzelcene temizlettiriyolardır. fiyatı nasıl diye sormuşsun bizim burda 50 lira kiralama fiyatı. bende kiralayacağım. gelinlğimi bile şimdiden nereye koyacağımı düşünüyorum
çeyizlerimin yarısını bu gidişinde nişanlımla yollayacağım 2 gündür ütü yapıyoruz akşamları offf ne zormuş... bugünde avizlerimize bakacaz ama daha evimiz tutulmadıki ya olmazsa acaba şimdiden almasakmı:26:

aynı şeyi bende düşünüyorum, ama nikah şekerlerini erkenden yapma, veya şekerlerini şimdiden koyma bayatlar çünkü... bende evden çıkarken atılacak olan uğur paralarına badem şekeride ekleyecem ama bayatlar diye şimdiden alıp yapamıyorum öyle bekliyorlar..

benim düğünümde salonda olacak, kaç kişiye sordum düğünde dağıtma, sonradan yakın eş dostuna verirsin dediler.. düğünde dağıtılırsa en az 300 tane falan olması gerek bence.. o da çok masraflı olur yaaa.. ben bi ara gittim nikah şekeri malzemelerini inceledim, mesela kelebekler var tanesi 0.50 Kuruş, kurdalesi 0.50 Kuruş, bir sürü malzeme var, şekeriydi, dolap magnetiydi herbirine bayaa malzeme gider.. en az 2TL gitse 300 tanesi 600TL yapar , hadi diyelim 150 tane yap oda 300 TL yapar, yazık günah yaahuuuu..

evet canım, gördüm şimdii gerçekten çok şirinlerr, inşallah benimkiler de güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…