- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın canımm, biz iyiyiz, koltuk modeliydi, nikah şekeriydi, bindallıydı derkeen vakit geçiriyoruz iştesen nasılsınn evli bayann
evet canım bazen dikkat ediyorum konularabende iyiyim canım tadıı çıkartıyorum stres bitti rahatlama dönemindeyim
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
ohhh ne güzell yaaa, biz de hayırlısıyla şu telaşlı günleri atlatıp, evimizde huzurlu, mutlu günlerimize başlayaydıkk :2: neyse artık 2 aya düştük sayılır pek bişey kalmadıı
hoşgeldin deneyimli bayan, aydınlat bizi sana bi sorumuz olacaksenin nikahında düğünde kıyıldı, nikah şekerini kaç tane yaptırdın? kendin mi yaptın aldın mı kaça mal oldu hatırlıyormusun canım?
inşallah canım benim sizde kısa sürede huzura ereceksinizsonra uzat ayaklarını dinlen işte
canım bizim düğünde oldu ama en yakınlara 150 tane yaptırdık 150 TL verdik 2 TL idi 1 tlden verdi eşimin müşterisiydi
hımm ama düğünde dağıtılırken sadece en yakınlara nasıl verilecek? sonuçta herkes oraya senin düğünün için gelmiş olacak ayrımcılık gibi olmaz mı ki yaa? bak bide demekki normalde fiyatı 2TL miş, tahmin ettiğim gibi en az 300TL tutar
günaydın şekerler bugün kalabalığız:))
işim çok benim bugün kışlıklarımı yeni yıkadım ve vakumlu poşete koyup kaldırcam.ama nerde hata yapmış olabilirim biri bana söylesin lütfennnnnn havasını aldım bıraktım sonra bi baktım poşet yine şişmiş.ilk defa kullanıyorum çözemedim.poşet delik değil
bi de düğün slaytıma başladım kendim yapıyorum.sizce toplam kaç foto ideal?
annem çeyizleri çıkardı kıyıdan köşeden ev çok çoook dağınık üfff.çeyiz sericez biz,oruç gelmeden yapalım diyoruz
daha çok uygunları da var canım benim beğendiğim 2 TL idi. ama mıknatısı falanda yoktu extra adam kendisi taktı
en son kalanlara verdik tüm düğünde dağıtmak bana saçma geldi sonuçta nikah değil düğün
bende nikah şekerine cok heves ediyom. Ne biliyim ama işte masraf olmasınıda istemiyorum... Karar veremedim ben ya...
günaydın şekerler bugün kalabalığız:))
işim çok benim bugün kışlıklarımı yeni yıkadım ve vakumlu poşete koyup kaldırcam.ama nerde hata yapmış olabilirim biri bana söylesin lütfennnnnn havasını aldım bıraktım sonra bi baktım poşet yine şişmiş.ilk defa kullanıyorum çözemedim.poşet delik değil
bi de düğün slaytıma başladım kendim yapıyorum.sizce toplam kaç foto ideal?
annem çeyizleri çıkardı kıyıdan köşeden ev çok çoook dağınık üfff.çeyiz sericez biz,oruç gelmeden yapalım diyoruz
daha çok uygunları da var canım benim beğendiğim 2 TL idi. ama mıknatısı falanda yoktu extra adam kendisi taktı
en son kalanlara verdik tüm düğünde dağıtmak bana saçma geldi sonuçta nikah değil düğün
hımmm bak en son kalanlara vermek çok mantıklı, sonuçta en sona en yakınlar kalır hep, o zaman 50 tane yaptırayım 50 kişi kalana kadar bekleyeyim heheeee
hoşgeldin canım günaydın sanada,
havasını alır almaz hemen kapağını kapatmadın mı sıkıca?
Günaydın canımm, vakumlu poşetin havasını aldıktan sonraa kapağını kapamadan önce ince yuvarlak birşeyi oluyo, havasını alır almaz onu kapatıyosun, sonra onun üstüne kapağını sıkıca kapıyosun, acaba sen eksik mi yaptın?
Ben de düğün için slayt hazırlayacağım canım ama ona henüz başlamadım, kaç foto koyacağını şarkılarına göre ayarla canım, fotolar çok hızlı geçmesin, ideal olanı sen çözersin zaten
Lemlem. Altın sarısı tonlarında yaptır ikisine de uyar
evet evet yuvarlak ince şeffaf silikon, havasını alır almaz onu koyuyosun o deliğe, sonra kapağı kapatıyosun sıkıca, yapabildin mi şimdi :26:yine yapamıcam gibi geliyor bi daha denicem bakalım hatta denemeye gidiyorum.içinde yuvarlak ince dediğin şey şeffaf silikon gibi bişi var ondan mı bahsediyosun ki.off ya üzerinde de anlatılıyor ama yapamadım allah allah sinir oldum kendime.anlamıcam tuttu mu ne yapsam anlamıyorum.yine günümdeyim sanırım:84::84::84::84:
kızlar şimdi nişanlım aradı, bindallıyı kiraladığımız yeri aramış sormuş adam ilk nişanlın giyecek demiş, isterseniz alın götürün sizde kalsın kınaya kadar, isterseniz burda kalsın demiş, ayy çok sevindim.. alıp eve götürürüm tabikiide..
caponumm bu arada ben başka bir yerde mor bindallı denedim rengi hoşuma gitti ama bedenim yoktu ve pahalıydı modelide istediğim gibi değildi, burda da istediğim modelin kırmızısını giydim modeli çok hoşuma gitti, hatta kırmızısıda çok güzel oldu ama kına kıyafetimde kırmızı olacağı için aynı renk olmasın dedim.. hem nişanlımda mor istiyodu ondan mor aldım.. şu an kafama takılan şey makkyajım... kırmızı kıyafete uygun makyaj yaptırırsam bindallıyı giydikten sonra kötü olur.. belki göz rengime uygun bişi yaptırırım bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?