kuzum hayırlı olsun inşallah olmaz yağmur filan bence ev olmadan avize işine girişme ne olur ne olmazgünaydın kızlar nasılsınız? trabzon yanıyorrr 2 gündür
dün nikah işlemlerimizi hallettik tahlil bile vermedik1 saatimizi aldı küçük yerin avantajı olsa gerek. düğünde nikah için belediye başkanıyla konuştuk söz aldık sonra düğün organizasyon işini sonuca bağladık yağmurun yağması olasılığına karşın kapalı düğün salonunuda kiraladık:26: yağmur yağarsa
herhalde sinirden oturur ağlarım çünkü dış çekimimizde ,var düğün açık havada of allahım sen koruu...
lemlemcim bence satın alma arasında çok bi fark yokmuş ama sonradan ne yapacaksın onu ki... sonuçta güzelcene temizlettiriyolardır. fiyatı nasıl diye sormuşsun bizim burda 50 lira kiralama fiyatı. bende kiralayacağım. gelinlğimi bile şimdiden nereye koyacağımı düşünüyorum
çeyizlerimin yarısını bu gidişinde nişanlımla yollayacağım 2 gündür ütü yapıyoruz akşamları offf ne zormuş... bugünde avizlerimize bakacaz ama daha evimiz tutulmadıki ya olmazsa acaba şimdiden almasakmı:26:
kızlar şimdi nişanlım aradı, bindallıyı kiraladığımız yeri aramış sormuş adam ilk nişanlın giyecek demiş, isterseniz alın götürün sizde kalsın kınaya kadar, isterseniz burda kalsın demiş, ayy çok sevindim.. alıp eve götürürüm tabikiide..
caponumm bu arada ben başka bir yerde mor bindallı denedim rengi hoşuma gitti ama bedenim yoktu ve pahalıydı modelide istediğim gibi değildi, burda da istediğim modelin kırmızısını giydim modeli çok hoşuma gitti, hatta kırmızısıda çok güzel oldu ama kına kıyafetimde kırmızı olacağı için aynı renk olmasın dedim.. hem nişanlımda mor istiyodu ondan mor aldım.. şu an kafama takılan şey makkyajım... kırmızı kıyafete uygun makyaj yaptırırsam bindallıyı giydikten sonra kötü olur.. belki göz rengime uygun bişi yaptırırım bilemiyorum..
Kizlar kafama bisey takildi. simdi begendigm bindallinin moru yoktu, baska rengini giydim begendim. mor renginide siparis edecekler oda cumartesi gelecek. biz onun fiyatinida anlastik bugün verdik teslim alincada kalani verecez. ama bizim aklimizdan çikti bindalliyi kiralamis oldugumuz. orada zaten bir tane bindalli vardi gerisine katalogdan bakiliyor,simdi benim bindalli cmt gelirse teslim alamayacam kiralik old. icin. e orda baskalari górüp kiralayacak bu sefer? bana gelene kadar kaç kisi giymis olacak bu seferde yaa(
slayt bizimde hazırlamamız gerekiyor, iş yerinde tarayıcımız var aslında fotoğrafları seçip getirmem gerekiyor.. bizim annelerimiz çocukluk arkadaşı olduğu için yazın annelerimizin memleketine gittiğimizde görmüştük aslında birbirimizi, ama en son 6-7 yaşında falan görmüşümdür. keşke o zamanlardan beraber çekildiğimiz bi fotomuz olsaymış maalesef yok.. ben o zamanları pek hatırlamıyorum ama o ip atlamışız onu falan hatırlıyor, ben sadece kardeşimi dövmüştü onu hatırlıyorum
slayt bizimde hazırlamamız gerekiyor, iş yerinde tarayıcımız var aslında fotoğrafları seçip getirmem gerekiyor.. bizim annelerimiz çocukluk arkadaşı olduğu için yazın annelerimizin memleketine gittiğimizde görmüştük aslında birbirimizi, ama en son 6-7 yaşında falan görmüşümdür. keşke o zamanlardan beraber çekildiğimiz bi fotomuz olsaymış maalesef yok.. ben o zamanları pek hatırlamıyorum ama o ip atlamışız onu falan hatırlıyor, ben sadece kardeşimi dövmüştü onu hatırlıyorum
slaytları hangi formatta yapıyosunuz arkadaşlar? hangi programı kullanıyosunuz? Uzantısı ne?
aynı şeyi bende düşünüyorum, ama nikah şekerlerini erkenden yapma, veya şekerlerini şimdiden koyma bayatlar çünkü... bende evden çıkarken atılacak olan uğur paralarına badem şekeride ekleyecem ama bayatlar diye şimdiden alıp yapamıyorum öyle bekliyorlar..
benim düğünümde salonda olacak, kaç kişiye sordum düğünde dağıtma, sonradan yakın eş dostuna verirsin dediler.. düğünde dağıtılırsa en az 300 tane falan olması gerek bence.. o da çok masraflı olur yaaa.. ben bi ara gittim nikah şekeri malzemelerini inceledim, mesela kelebekler var tanesi 0.50 Kuruş, kurdalesi 0.50 Kuruş, bir sürü malzeme var, şekeriydi, dolap magnetiydi herbirine bayaa malzeme gider.. en az 2TL gitse 300 tanesi 600TL yapar, hadi diyelim 150 tane yap oda 300 TL yapar, yazık günah yaahuuuu..
Canım ben daha önce movie maker programıyla yapmıştım, güzel olmuştu, yine o programla yapmayı düşünüyorum, daha iyi bir program bilen varsa paylaşsın arkadaşlar onla yapalım
günaydın şekerler bugün kalabalığız:))
işim çok benim bugün kışlıklarımı yeni yıkadım ve vakumlu poşete koyup kaldırcam.ama nerde hata yapmış olabilirim biri bana söylesin lütfennnnnn havasını aldım bıraktım sonra bi baktım poşet yine şişmiş.ilk defa kullanıyorum çözemedim.poşet delik değil
bi de düğün slaytıma başladım kendim yapıyorum.sizce toplam kaç foto ideal?
annem çeyizleri çıkardı kıyıdan köşeden ev çok çoook dağınık üfff.çeyiz sericez biz,oruç gelmeden yapalım diyoruz
Eki Görüntüle 214122
bak mesela ben bunun gibi evde kendim yapmayı düşünüyorum, badem şekeri 2 - 3 tane koyarsam kabukları da kendim toplarsam tülü uyguna buldum zaten geriye bi parça çicekle kurdele kalıyor fazla masraflı olmaz
Eki Görüntüle 214122
bak mesela ben bunun gibi evde kendim yapmayı düşünüyorum, badem şekeri 2 - 3 tane koyarsam kabukları da kendim toplarsam tülü uyguna buldum zaten geriye bi parça çicekle kurdele kalıyor fazla masraflı olmaz
canikom saol vakum işi tamamdır
ben microsoft powerpoint kullanıyorum.diğerlerine alışkın olmadığım için yapamadım.bunda hem yazıyı hem resmi hem geçişleri kolay ayarlıyorum.küçüklükten itibaren fotolarımız olcak küçüklük şarkısı başka olcak.2.ksımda slow şarkı şimdiki hallerimiz bir ben bir o bi de ikimiz bereber,tekrar bir ben bir o bi de ikimizin fotosu şeklinde düşündüm sırasını.
ilk slaytda yüzüklü fona isimlerimizi yazdım,2.slaytta
yaşamı güzellikleriyle,
zorluklarıyla gözyaşlarıyla,
hüzün ve mutluluklarıyla
paylaşmaya ...
EVET(DAVETİYE SÖZLERİNDEN BULDUM)
DÜĞÜNÜMÜZE HOŞ GELDİNİZ diye yukarı doğru kayan yazı YAZDIM.
3.slaytta küçüklük vesikalık altına
neşe
8 eylül 1986
ILGIN kendi bilgilerimi.
4 slaytta küçüklük vesikalıkla şimdiki vesikalığımın fotosunu 5.slayt nişanlımın bilgileri 6.slayt nişanlımın eski hali yeni hali.sonra da Neşe yazılı slaytın arkasına benim küçüklüklük resimlerim devam ediyor sonra da onunki.böle düşündüm ve yarısını yaptım bile fikir olsun size de
mmm mantıklı ama biraz zor olabilir
o kadar deniz kabugu bulabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?