2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kuzum hayırlı olsun inşallah olmaz yağmur filan bence ev olmadan avize işine girişme ne olur ne olmaz

bu arad sen tercih yapacak mısın ?

çok sevindim canım herşey mükemmel olsun istiyoruz ya son ana kadar aksilik çıkmasın ne çok ince şey düşünüyoruz hayırlısıyla bir atlatsaydık,speedy klatılıyorum altın sarısı güzel olur işlemelerede uyar herşeyde kullanırsın

niaşnlımda bana dedi slayt hazırla diye tüm fotıolar bende ama tarayıcı lazım banada 8 yıl dile kolay 8 tane küçük albüm var nasıl seçeceğimm bilemedim bende deim sen hallet vaktim yok diyor şarkı seçmekde sorun kafam kazan gibi sürekli bunları düşünmekten başım ağrıyor :94::94:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrr
Şimdi dışarıdan geldim İstanbul yanıyorrrr piştik resmen gelin yatağımıza sermek için annem yıllar önce işlemeli nevresim takımı yaptırmış ve dantel örmüş kendi elleriyle, önceleri istemem modası geçti falan dediysemde kıyamadım annecimeee gönlü olsun bi kaç gün serer kaldırırım bana kalsa jakarlı bi nevresim takımı alıp sererdimsatenli pamuk yorgan ve nevresim takımının piko işleri için 400 tl verdik ama napalım annem çok hevesli

slayt bizimde hazırlamamız gerekiyor, iş yerinde tarayıcımız var aslında fotoğrafları seçip getirmem gerekiyor.. bizim annelerimiz çocukluk arkadaşı olduğu için yazın annelerimizin memleketine gittiğimizde görmüştük aslında birbirimizi, ama en son 6-7 yaşında falan görmüşümdür. keşke o zamanlardan beraber çekildiğimiz bi fotomuz olsaymış maalesef yok.. ben o zamanları pek hatırlamıyorum ama o ip atlamışız onu falan hatırlıyor, ben sadece kardeşimi dövmüştü onu hatırlıyorum

canım içine sineni yap ama zaten kuru temizlemeye vermiyorlar mı?telefon ac sor.kuru temizlemeye veriyor musunz yoksa aynı kıyafi kirlete kadar baskaları da kullanıyormu? diye.karsı taraf mahcup olup veriyoruz der belki ve temizletir.ya da ben vereyim kuru temizlemeye ama ücretini düşeyim pis kıyafeti giyemem falan de.

süpersin ya hatırladığın olaya bayıldıımmmm
benimde iş yerinde var ama benimki inşaat firması ve hesle ilgili projelerden sürekli dolu makinalar belki cumartesi sakin olursa olabilir,ay bide milletten gizli gittiğimiz geziler var en çok o fotolar var koysam ne olur acabaa

biz çocukluk fotoğraflarımızı koymayacaz, nişanlımın çocukluktan pek fotosu yok oyüzden birlikte olduğumuz fotolardan slayt yapıcaz,
ay lemlem demek kardeşini dövmüştü, içine yer etmiş demekki unutmamışsın kardeşin de seni istemeye geldiklerinde çektirseydi biraz keşkee, sen misin benii dövenn

slaytları hangi formatta yapıyosunuz arkadaşlar? hangi programı kullanıyosunuz? Uzantısı ne?

Canım ben daha önce movie maker programıyla yapmıştım, güzel olmuştu, yine o programla yapmayı düşünüyorum, daha iyi bir program bilen varsa paylaşsın arkadaşlar onla yapalım

bak mesela ben bunun gibi evde kendim yapmayı düşünüyorum, badem şekeri 2 - 3 tane koyarsam kabukları da kendim toplarsam tülü uyguna buldum zaten geriye bi parça çicekle kurdele kalıyor fazla masraflı olmaz

Canım ben daha önce movie maker programıyla yapmıştım, güzel olmuştu, yine o programla yapmayı düşünüyorum, daha iyi bir program bilen varsa paylaşsın arkadaşlar onla yapalım

canikom saol vakum işi tamamdır

ben microsoft powerpoint kullanıyorum.diğerlerine alışkın olmadığım için yapamadım.bunda hem yazıyı hem resmi hem geçişleri kolay ayarlıyorum.küçüklükten itibaren fotolarımız olcak küçüklük şarkısı başka olcak.2.ksımda slow şarkı şimdiki hallerimiz bir ben bir o bi de ikimiz bereber,tekrar bir ben bir o bi de ikimizin fotosu şeklinde düşündüm sırasını.
ilk slaytda yüzüklü fona isimlerimizi yazdım,2.slaytta
yaşamı güzellikleriyle,
zorluklarıyla gözyaşlarıyla,
hüzün ve mutluluklarıyla
paylaşmaya ...
EVET(DAVETİYE SÖZLERİNDEN BULDUM)
DÜĞÜNÜMÜZE HOŞ GELDİNİZ diye yukarı doğru kayan yazı YAZDIM.
3.slaytta küçüklük vesikalık altına
neşe
8 eylül 1986
ILGIN kendi bilgilerimi.
4 slaytta küçüklük vesikalıkla şimdiki vesikalığımın fotosunu 5.slayt nişanlımın bilgileri 6.slayt nişanlımın eski hali yeni hali.sonra da Neşe yazılı slaytın arkasına benim küçüklüklük resimlerim devam ediyor sonra da onunki.böle düşündüm ve yarısını yaptım bile fikir olsun size de

kolay gelsin tatlışım

mmm mantıklı ama biraz zor olabilir
o kadar deniz kabugu bulabilecek misin?

çiçek olmasa da olur kurdele hoş bi hava katmış zaten hem daha az uğraşmış olursun bence.çok güzel görünüyor

[/QUOTE]

dahasını da bulabilrim:) 3 tarafı deniz olunca yaşadığım yerin zor olmayacak,
hem masrafsız olur hemde herkese verebilirim,

hımmm, sen bitirmişsin nerdeyse Neşecimm ben de dediğin şekilde hiç yapmadım daha mı güzel olur ki o programla , kullanmayı da bilmiyorum onu

Evet yaa istanbul yanıyor resmen

Kızlar benim bi odam çalışma odası gibi birşey olacak evlendiğimde.lila krem genç odam var buraya atandığımda almıştım sene başında.O odayı evlendiğimde izmir'den misafir falan geldiğinde kullanmayı düşünüyorum.Ki zaten 2 öğretmene bir çalışma odası lazım

Şimdi oraya halı alacağım padişah halıdan 3 tane halı beğendim sizce hangisi güzel bunlardan bi el atsanız
1.

2.

3.

Superisi bence en güzeli 1. halı, diğerlerinin rengi çok canlı geldi bana, 1. daha kibar bi model

ben ortadakini begendim tatlım ama gidip gör muhakkak
birebir görünce resimdeki gibi güzel görünmeyebiliyo

dahasını da bulabilrim:) 3 tarafı deniz olunca yaşadığım yerin zor olmayacak,
hem masrafsız olur hemde herkese verebilirim,
[/QUOTE]

oo süpper o zaman
kolay gelsin

kızların söylediği model de çok şık ama kremi yoğunlukta olduğu için çalışma odasına pek uygun olmayabilr
krem halılar en ufak tozu bile gösteriyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…