mmm mantıklı ama biraz zor olabilir
o kadar deniz kabugu bulabilecek misin?
Evet yaa istanbul yanıyor resmen
Kızlar benim bi odam çalışma odası gibi birşey olacak evlendiğimde.lila krem genç odam var buraya atandığımda almıştım sene başında.O odayı evlendiğimde izmir'den misafir falan geldiğindekullanmayı düşünüyorum.Ki zaten 2 öğretmene bir çalışma odası lazım
Şimdi oraya halı alacağım padişah halıdan 3 tane halı beğendim sizce hangisi güzel bunlardan bi el atsanız
1.Eki Görüntüle 214207
2.Eki Görüntüle 214208
3.Eki Görüntüle 214209
kızlar ya bişi sorcam, sizin orlarda çeyiz almaya geldiklerinde davul zurnayla mı almaya geliyolar?
kızlar ya bişi sorcam, sizin orlarda çeyiz almaya geldiklerinde davul zurnayla mı almaya geliyolar?
http://www................./home/account/orders/details.php?o=f34c7299c3d9fb2d3d02f0d113a396fc
kızlar link çıkarsa bunları aldım
hımmm, sen bitirmişsin nerdeyse Neşecimmben de dediğin şekilde hiç yapmadım daha mı güzel olur ki o programla , kullanmayı da bilmiyorum onu
hangisi kolay geliyosa onu yap canım.daha bitmez en zor kısmı kaldı slayların geçişi efektleri zaten sinirlendim mi düz bişi yapar geçerim bana belli olmaz.zaten yapıyorum yaptığımı beğenmiyorum.sen movie maker kullanıyorum dedin demi dur bakıyım ben o programa daha güzelse onu kullanırım
neşe elin değmişken bizimkileri yapsan olmaz mı
caponum aldıklarını güle güle kullan tatlım , hepsi çok güzellmiş
fotolarınız hazırsa kendiminkinden yapayım kız nolcakama beğenmezseniz karışmam
Neşe bu arada şemsiye yapmayı denicem bir dahaki hafta
önce Eminönüne gidip malzeme almam lazım
bi de kızlaaaarrrrrr
cumartesi günü gelinlk denicem
süpriiiiz
amanınn ne güzel bi haber buuuu, hadi hayırlısı tatlım, inşallah gönlüne hitap eden bi gelinlki bulursun
sanırım seninki de özel dikim olacak değil mi, hatta modelim var elimde diyordun yanlış hatırlamıyorsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?