2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canan yaaa ben movie makerı kullanamadım daha doğrusu resim ekle dosya ekle diye bi yer yok.indirdiğim sürüm ingilizce.acaba ben ingilizceyi mi unuttum.açık net değil yaa.bugün beceriksiz günümdeyim çok sinir oldum kendime,vakumlu poşeti kullanamadım movie makerı yapamadım,en iyisi biraz uzanayım,ayyy çok sinirliyim üfff uyursam sinirim geçer belki.

Eylül'de ingilizce öğretmenliği yapmayacak mıydın sen şaşkııınnn
hadi git uyu azcık

:94:
canım aslında çok basit bir program, programı açtıktan sonra aşağıda kutucuklar oluyo, fotoları oraya sürükleyip bırakıyosun, sonra da zaten yine sol tarafta seçenekler var , ordan yazı , efekt , müzik vs ekliyosun, bendeki türkçe bi de o yüzden rahat kullanıyorum,
sen en iyisi yat dinlen Neşecim , sonra bi daha bakarsın, bu sıcaklar fena yaptı seni sanırsam :94:

evet kuşum anlıyorum ama program bi karışıkmış afalladım,alt başlıklarda saklıymış meğer kurcaladım.ama yapamıcam sanırım beğendim programı ama yapana kadar ben sinirden çatlarım heralde.teşekkürler canım

Tatlım en iyisi biz bildiğimiz yoldan yapalım, yoksaa slayt yapacaz derken sinir hastası olacaz

walla ben slayt cd sini düğüne 1 ay kala fotoların hepsini bi araya getirip nişanlıma yaptırıcam bu konuda şanslıyım galiba çünkü o bilgisayar işlerinden iyi anlıyo meslek icabı eee ne de olsa herkes için teknoloji...

düğün hazırlıkları aklımdayken çalışasım gelmio
bizim ev dolu temmuz sonunda çıkacaklar o zaman alıcaz mobilyaları keşke hemen çıksalar önce ev yok die acele etmiodum ama şimdi heyecan tavan yaptı hemen yerleştirmek istiyorum

oh ne güzel, yırttın sen de ben napıcam onu düşünüyorum, nişanlıma slayt yap desem hayatta yapmazz yıllar önce bi slayt yapmıştım, şölee bir hafta falan sürmüştü, yok fotoğraf sırası, yok geçişleri yok şarkısı derkenn, ramazan ayına bırakıyorum onu, en son onu yaparım :2:

bence de hem daha fotoğraf çıkar ki daha heyecanlı hazırlık aşamasındayken fotoğrafçına rica etsen yapmazlar mı ya da tanıdık bilgisayarcı varsa onlar alışık hemen yaparlar

bence de hem daha fotoğraf çıkar ki daha heyecanlı hazırlık aşamasındayken fotoğrafçına rica etsen yapmazlar mı ya da tanıdık bilgisayarcı varsa onlar alışık hemen yaparlar

önce denerim bi , baktım olmuyo rica ederim bi arkadaşıma, bilgisayarcı arkadaşlarım var, onlar yaparlar

Son düzenleme:
Sanırım çözdüm canım
ingilizcemden şüphe edecektim nerdeyse.kafama koydum mu illa yapmam lazm yoksa bişi dürtüyor beni.üniversitedeyken sunumlarda biz çok yapardık slayt alışkınım.zaten çok detaycı olduğum için nişanlıma güvenmem kendim yaparım en mükemmelini yapana kadar da uğraşırım
canım şimdi burda geçici olarak kaydedip video üzerinde değişiklik yapabiliyoruz demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…