ewt
kafamda tasarladığım şeyler var hayatım
ama biliyosun belli olmuyo bu işler
insanın fikri değişebiliyo
Neşe bu arada şemsiye yapmayı denicem bir dahaki hafta
önce Eminönüne gidip malzeme almam lazım
bi de kızlaaaarrrrrr
cumartesi günü gelinlk denicem
süpriiiiz
hadi yap bakalım merakla bekliyorum ben daha malzemeleri bile bulamadım.perde tülünden yapcam bakalım nası olcak
dur kız becerebilirsem sana da yapcam ben
canan yaaa ben movie makerı kullanamadım daha doğrusu resim ekle dosya ekle diye bi yer yok.indirdiğim sürüm ingilizce.acaba ben ingilizceyi mi unuttum.açık net değil yaa.bugün beceriksiz günümdeyim çok sinir oldum kendime,vakumlu poşeti kullanamadım movie makerı yapamadım,en iyisi biraz uzanayım,ayyy çok sinirliyim üfff uyursam sinirim geçer belki.
olsun canikom boşver uğraşma düşünmen yeter saol.kafam terelelli zaten hiç bişi de yapasım yok geldiler banaevleneyim gideyim sıkıldım düğün dernek işlerinden
canan yaaa ben movie makerı kullanamadım daha doğrusu resim ekle dosya ekle diye bi yer yok.indirdiğim sürüm ingilizce.acaba ben ingilizceyi mi unuttum.açık net değil yaa.bugün beceriksiz günümdeyim çok sinir oldum kendime,vakumlu poşeti kullanamadım movie makerı yapamadım,en iyisi biraz uzanayım,ayyy çok sinirliyim üfff uyursam sinirim geçer belki.
:94:
canım aslında çok basit bir program, programı açtıktan sonra aşağıda kutucuklar oluyo, fotoları oraya sürükleyip bırakıyosun, sonra da zaten yine sol tarafta seçenekler var , ordan yazı , efekt , müzik vs ekliyosun, bendeki türkçe bi de o yüzden rahat kullanıyorum,
sen en iyisi yat dinlen Neşecim , sonra bi daha bakarsın, bu sıcaklar fena yaptı seni sanırsam :94:
evet kuşum anlıyorum ama program bi karışıkmış afalladım,alt başlıklarda saklıymış meğer kurcaladım.ama yapamıcam sanırım beğendim programı ama yapana kadar ben sinirden çatlarım heralde.teşekkürler canım
Eki Görüntüle 214214 Eki Görüntüle 214215 Eki Görüntüle 214216 Eki Görüntüle 214217 Eki Görüntüle 214218 Eki Görüntüle 214219 Eki Görüntüle 214220
limangoda hediye çekim vardı bende bunlar için kullandımmm
kızlar çok sıkıldım yaaaa
walla ben slayt cd sini düğüne 1 ay kala fotoların hepsini bi araya getirip nişanlıma yaptırıcam bu konuda şanslıyım galiba çünkü o bilgisayar işlerinden iyi anlıyo meslek icabı eee ne de olsa herkes için teknoloji...
oh ne güzel, yırttın sen de ben napıcam onu düşünüyorum, nişanlıma slayt yap desem hayatta yapmazzyıllar önce bi slayt yapmıştım, şölee bir hafta falan sürmüştü, yok fotoğraf sırası, yok geçişleri yok şarkısı derkenn, ramazan ayına bırakıyorum onu, en son onu yaparım :2:
bence de hem daha fotoğraf çıkar ki daha heyecanlı hazırlık aşamasındayken fotoğrafçına rica etsen yapmazlar mı ya da tanıdık bilgisayarcı varsa onlar alışık hemen yaparlar
Sanırım çözdüm canımoh ne güzel, yırttın sen de ben napıcam onu düşünüyorum, nişanlıma slayt yap desem hayatta yapmazzyıllar önce bi slayt yapmıştım, şölee bir hafta falan sürmüştü, yok fotoğraf sırası, yok geçişleri yok şarkısı derkenn, ramazan ayına bırakıyorum onu, en son onu yaparım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?