2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hani diyorum böyle bembeyaz sade bir model olsa, renkli objelerle süslesem odayı, sonra da diyorum yok yok berjerler renkli olsun diğer model gibi bir model seçeyim, kararsız kalıyorum sonraa (

Eklentiler

• $6946519ccdb53e70c69c50c323f12d7f.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
caponum, çok tatlı aldıkların, hayırlı olsun
ben sadece bi tane çelik süzgeç aldım ya daha almam gerekir mi acep
Neşe bu arada şemsiye yapmayı denicem bir dahaki hafta
önce Eminönüne gidip malzeme almam lazım
bi de kızlaaaarrrrrr
cumartesi günü gelinlk denicem
süpriiiiz
sağol canımm daha iyileri senin olsun,bence yeterli tek süzgeç bunun 3 tanesini 9.99 du ondan aldım caım benimm
hadi vbakalım cumartesi büyük gün olabilir desene
çok güzeller wallaha...ben de bu aralar bıçak setlerine ve ıvır zıvırlara bakıyorum.öncelik büyük eşyalarda olunca küçükler unutuluyo.güle güle kullan tatlım...
sağol canım benim,bende küçüklere bakıyorum birde eşyalr belli ya masa üstü şeylere de çok bakıyorum ama kararsızım eve geçince alayım diyorum çünkü karar veremiyorum çok da kalabalık olsun istemiyorum az ama öz olsun istiyorum

Hani diyorum böyle bembeyaz sade bir model olsa, renkli objelerle süslesem odayı, sonra da diyorum yok yok berjerler renkli olsun diğer model gibi bir model seçeyim, kararsız kalıyorum sonraa (

çok güzel beyaz ama kullanımı çok zor olur bence renkli berjerler daha hAVALI OLUR KUZUM

bembeyaz odalara bayılıyorum ama çok riskli canım ya
bu tarz mobilya alan arkadaşlarım bir süre sonra kirinden lekesinden bıkıp üzerine örtü sermeye başladı
o da hiç hoş değil bence
pek tavsiye edilmiyo yani
ama güzel mi? güzel, hatta harika ferah, mis gibi

çok güzel beyaz ama kullanımı çok zor olur bence renkli berjerler daha hAVALI OLUR KUZUM
evet tatlım , diğer model daha ağır basıyor benim içimde de

haklısın canım, komple beyazın kullanımı zor olur, diğer modelin berjerleri ve sırt minderlerinin bir kısmı renkli en azından , yorumlarınız için teşekkürler kızlarr

Benimde çok hoşuma gidiyor koltuklar bembeyazz
ama çok zor bişey devamlı oturuyorsun sonuçta onun için minderlerini gri yaptırdım

bugün kına var yarın kına var pazar 2 tane düğün var bu sıcakta çok fena yani...şimdi işten çık koştura koştura hazırlan üşeniyorum yaaa ama gidip oynamaya başlayınca güzel oluyo kurtlarımızı dökelim bari nişanlımla gidicez..

iyi eğlenceler canımmmm

selammmm eylülll gelinleri nasılsınız görüşmeyeli herkes tam gaz devam ediyor ne güzell darısı bize inşalllahhh:83:

kızlar sıcak demeyin, şimdi belekten geldim, dışarısı 44 derece
allah yardımcınız olsunn düşünemiyorum yaaa ofis gibisi yok ohh serincene
selammmm eylülll gelinleri nasılsınız görüşmeyeli herkes tam gaz devam ediyor ne güzell darısı bize inşalllahhh:83:

merhaba canım sen neler yaptın bakalım anlat dicem ama ben çıkıyoprum sen anlatırsan artıkın yarına okurummm
hepinizi öptüüümmmm canlarımmmmmmmmmmmm

güle güle tatlım valla birşey yapmıyorum yürüyüşe başladım sabahları yürüyüp hareket yapıyorum birde nefsit aldım ona başladım bakalım bir işe yarayacakmı azıcık zayıflasam bari sabahın köründe kalkıyorum değsin yanii

evet bizde de davul zurna ile gelir :)))
biz evi tutunca sevinçten ne var ne yok parça parça götürdük.. eve gitmeyede bahane oldu evde çeyiz kalmadı.. davul zurna gelse bile gidecek çeyiz yok:)
ama napalım ev tutulunca insanda bi heves oluyo kendi evim yerleştiriyim istiyo ..yemek takımını falan yerleştirdim dolapta onları görmek o kadar hoşuma gitti ki ev yerleşince ne seviniriz acaba:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…