kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
tontiş mi tontiş yeni notebook umdan yazıyorum
nişanlım aldıııııııııı
kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
nişanlım aldıııııııııı
oooo mükemmel bir hediye
Güle güle kullan canım
oy oy oy. hayırlı olsun Ahsencimmm, güzel günlerde tontiş tontiş kullan inşallahh
kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
nişanlım aldıııııııııı
kızlar merhaba, bugün annemin doğum günüydü, nişanlım bizde, bilgda düğün barkavizyon müzikleri ile dans müzikleri falan seçmeye çalışıyoruz.. ama kavga ettik biraz önce gitti balkona oturdu annemgille takılıyo... gıcık şeyy
kızlar merhaba, bugün annemin doğum günüydü, nişanlım bizde, bilgda düğün barkavizyon müzikleri ile dans müzikleri falan seçmeye çalışıyoruz.. ama kavga ettik biraz önce gitti balkona oturdu annemgille takılıyo... gıcık şeyy
ay ne diye kavga ettiniz yahu durduk yere
neşe kız bekliyorum şemsiyenşn resmini
bugün gününde değilsen hiç deneme ama
yarına ertele
ya ama senin fikrin daha çoktu önce sen yap ki senden ilham alayım:82:
ayol ben becerebilsem sana da yapcam zaten sözüm var
yapamazsam bi arkadaşım dedi ben yaparım diye
bakalım
Ahsencim hayirli olsun notebookun :)) o notebooktan dügün resimlerine ve hatta çocuklarinizin resimlerine bakmayi nasip etsin rabbim..
nisanlim simdi gitti. baristik ama müzikler yalan oldu, seçmeyi birak bu zamana kadar aklima gelipte not ettigm müzikleri bile dinletemedim( kavgamizin sebebide kolbasti. tlfnumda gördü, iyyy sil o kolbastiyi ne kadar klasikte yok biz karadenizlimiyiz de heryerde çaliyormus bikmista,.. bende sanane bee kinada çalacak dedim, hi iyi o zaman dedi, aa nie be dügünde de çalar dedim óyle iste büyüdü kavga gitti balkona oturdu, bende çagrdm kizdim kendi kendime ugrasiyorum diye, sonra aldi gönlümü baristik..
Herkese merhaba. Benimde 17 Eylülde kınam, 20 Eylülde nikahım, 24 Eylülde düğünüm var. Bide nişanlımın memleketinde adetmiş, gelin tebriği olurmuş. DÜğünden bikaç gün sonra gelinlik tekrar giyilirmiş, herkes eve gelirmiş. Yani 3 kere gelinlik giyeceğim, kınamdada kırmızı tonlarında bir abiye düşünüyorum. Yalnız biz evimize eşya bakarken benim türkiyenin öbür ucuna tayinim çıktı, memur olarak atandım. Taşındım, eşya bakma ve düğün hazırlıkları herşey kaldı. Eşyayı geçtim, zaten aynı evde yaşayamacağız, ama düğün hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Pek fazla hazırlığımızda yok zaten. Düğün salonu ve nikah salonu tuttuk, kına salonunu henüz tutmadık. Gelinlik daha hiç bakmadım, şuan taşındığım şehir küçük, zaten burda bişey yok. İnternetten model bakmaya başladım. Ankaraya gidince bakacağım asıl. Dİktirmeyi düşünüyodum, ama şuan çok zor gibi. Ankaraya tam 12 saat uzaklıktayım, ha deyincede provaya gidemicemNerelere bakabilirim Ankarada? GÜzel uygun markalar neresi var? ((
Herkese merhaba. Benimde 17 Eylülde kınam, 20 Eylülde nikahım, 24 Eylülde düğünüm var. Bide nişanlımın memleketinde adetmiş, gelin tebriği olurmuş. DÜğünden bikaç gün sonra gelinlik tekrar giyilirmiş, herkes eve gelirmiş. Yani 3 kere gelinlik giyeceğim, kınamdada kırmızı tonlarında bir abiye düşünüyorum. Yalnız biz evimize eşya bakarken benim türkiyenin öbür ucuna tayinim çıktı, memur olarak atandım. Taşındım, eşya bakma ve düğün hazırlıkları herşey kaldı. Eşyayı geçtim, zaten aynı evde yaşayamacağız, ama düğün hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Pek fazla hazırlığımızda yok zaten. Düğün salonu ve nikah salonu tuttuk, kına salonunu henüz tutmadık. Gelinlik daha hiç bakmadım, şuan taşındığım şehir küçük, zaten burda bişey yok. İnternetten model bakmaya başladım. Ankaraya gidince bakacağım asıl. Dİktirmeyi düşünüyodum, ama şuan çok zor gibi. Ankaraya tam 12 saat uzaklıktayım, ha deyincede provaya gidemicemNerelere bakabilirim Ankarada? GÜzel uygun markalar neresi var? ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?