2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
tontiş mi tontiş yeni notebook umdan yazıyorum
nişanlım aldıııııııııı

kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
tontiş mi tontiş yeni notebook umdan yazıyorum
nişanlım aldıııııııııı

güle güle kullan canikom cici notebookunu.benim pc de bitkisel hayata girdi yaşam ünitesi olan şarjdan çekince kapanıyor.her şeyciklerim bozuldu gider ayak.sanırım hediye almaya çok bahanesi olcak benimkinin

lemlemcannnn nerdesiiiiiin bişi sorcaktım tatil yerleri ile ilgili bize bikaç otel önerebilir misin?şu ana kadar antalya düşünmemiştik ondan otelden bahsederken hiç dikkat etmedim.:26::26:

ahsenim kapı tülü aldım ondan şemsiye yapcam yapınca foto eklerim.annem nası yapacağımı çok merak ediyor,beni bulaştırma diyorinş mahvetmem tülü.bugün hiç yaratıcı değilim.:84::84:

canancım movie maker güzelmiş tuttum bu programı.kaydettiğim videoyu yeniden düzenleyebiliyorumdur inş.şu an program benim fotoyu sürüklerken kapanıyor.başka fotolarda kapanmıyor.bana gıcık oldu sanırım

kızlar merhaba, bugün annemin doğum günüydü, nişanlım bizde, bilgda düğün barkavizyon müzikleri ile dans müzikleri falan seçmeye çalışıyoruz.. ama kavga ettik biraz önce gitti balkona oturdu annemgille takılıyo... gıcık şeyy

iyi siz yine beraber seçmeye çalışıyorsunuz müzikleri falan.ben hep kendim seçiyorum.bunun için mi kavga ettiniz yoksa

ay ne diye kavga ettiniz yahu durduk yere
neşe kız bekliyorum şemsiyenşn resmini
bugün gününde değilsen hiç deneme ama
yarına ertele

Ahsencim hayirli olsun notebookun :)) o notebooktan dügün resimlerine ve hatta çocuklarinizin resimlerine bakmayi nasip etsin rabbim..

nisanlim simdi gitti. baristik ama müzikler yalan oldu, seçmeyi birak bu zamana kadar aklima gelipte not ettigm müzikleri bile dinletemedim ( kavgamizin sebebide kolbasti. tlfnumda gördü, iyyy sil o kolbastiyi ne kadar klasikte yok biz karadenizlimiyiz de heryerde çaliyormus bikmista,.. bende sanane bee kinada çalacak dedim, hi iyi o zaman dedi, aa nie be dügünde de çalar dedim óyle iste büyüdü kavga gitti balkona oturdu, bende çagrdm kizdim kendi kendime ugrasiyorum diye, sonra aldi gönlümü baristik..

ne kadar sudan sebeplerden dolayı geriliyoruz dimi
ayy şemsiye için bilerek acele etmiyorum daha var diye
ama haftaya malzemelerimi alcam inş

Herkese merhaba. Benimde 17 Eylülde kınam, 20 Eylülde nikahım, 24 Eylülde düğünüm var. Bide nişanlımın memleketinde adetmiş, gelin tebriği olurmuş. DÜğünden bikaç gün sonra gelinlik tekrar giyilirmiş, herkes eve gelirmiş. Yani 3 kere gelinlik giyeceğim, kınamdada kırmızı tonlarında bir abiye düşünüyorum. Yalnız biz evimize eşya bakarken benim türkiyenin öbür ucuna tayinim çıktı, memur olarak atandım. Taşındım, eşya bakma ve düğün hazırlıkları herşey kaldı. Eşyayı geçtim, zaten aynı evde yaşayamacağız, ama düğün hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Pek fazla hazırlığımızda yok zaten. Düğün salonu ve nikah salonu tuttuk, kına salonunu henüz tutmadık. Gelinlik daha hiç bakmadım, şuan taşındığım şehir küçük, zaten burda bişey yok. İnternetten model bakmaya başladım. Ankaraya gidince bakacağım asıl. Dİktirmeyi düşünüyodum, ama şuan çok zor gibi. Ankaraya tam 12 saat uzaklıktayım, ha deyincede provaya gidemicem Nerelere bakabilirim Ankarada? GÜzel uygun markalar neresi var? ((

hoş geldin canım allah yardımcın olsun işimiz zor gerçekten

Günaydıııııın kızzzzlaaarrr, yine en erkenci benim galiba... gecede en son ben mesaj atmışım zaten :))

hoşgeldin canım.. burda senin gibi tayinci arkadaşlarda var ankarada yaşayanlarda var, onlar sana yardımcı olurlar..

madem ankaraya 12 saat uzaktasın, şu an bulunduğun şehire daha yakın büyük bir şehir yokmu, oraya baksan, bikaç gelinlik denersin kendine en yakışan tarzı bulursun, diktirmeni tavsiye etmiyorum, diktiripte sonu hüsranla sonuçlanan çok kişi duydum..

daha geçen hafta sonu kına kıyafetimi almaya gittiğimde gelinlikçinin önüne oturmuş hüngür hüngür ağlayan bir kız gördüm ailesi başında teselli etmeye çalışıyordu, ama bak senin istediğin gibi olmuş işte güzel falan diyorlardı, burdan anladımki diktirmiş ve beğenmemiş, çok üzüldüm..

Son düzenleme:
günaydın
kızlar nişanlım markafoniden elbise almış dün işyerime geldi sürpriz ama bi beden küçüğüyle değiştirmem lazım bugün arıcam inş.değiştirirler çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…