günaydın
kızlar nişanlım markafoniden elbise almış dün işyerime geldi sürpriz ama bi beden küçüğüyle değiştirmem lazım bugün arıcam inş.değiştirirler çok beğendim
canancım movie maker güzelmiş tuttum bu programı.kaydettiğim videoyu yeniden düzenleyebiliyorumdur inş.şu an program benim fotoyu sürüklerken kapanıyor.başka fotolarda kapanmıyor.bana gıcık oldu sanırım
GÜNAYDIN bebişler.. Ay dün gece nöbetçiydim 12 ye kadar. işyerinden ewe gece 12 de gittim yani. Çok yorgunum bugün ya... gün nasıl biticek. Bu gece de kayınvalidemler geliyolar bakalım h.sonumuz nasıl geçicek:18:
Şemsiye yapmaktan bahsediyosunuz fotoğraf çekimi için dimi kızlar? Benim fotoğrafçımın kendi şemsiyesi warmış yapmakla uğraşmiyciiimBi çekimlerinde gelinde şemsiyeipeçe damatta fes var. Dar eski bi sokaktalar. Eski zamanları canlandırmışlar
inşallah işe yarar emeklerinin karşılığını alırsın acıkda ben verebilsem ahhh ne güzel olur nişanlımda kilo almış boşver tombiş tombiş gezeriz diyor ,iş yerindekilerde dalga geçiyorlar benimle,salona giriş merdivenden gelinliği giyince bir bakacağız yukardan bir voleybol topu yuvarlana yuvarlana geliyor diuyolargüle güle tatlım valla birşey yapmıyorum yürüyüşe başladım sabahları yürüyüp hareket yapıyorum birde nefsit aldım ona başladım bakalım bir işe yarayacakmı azıcık zayıflasam bari sabahın köründe kalkıyorum değsin yanii
hayırlı olsun tatlı kuşummmkızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
tontiş mi tontiş yeni notebook umdan yazıyorum
nişanlım aldıııııııııı
şanslısınız birarada olabiliyorsunu ne güzelll:97::97::97:kızlar merhaba, bugün annemin doğum günüydü, nişanlım bizde, bilgda düğün barkavizyon müzikleri ile dans müzikleri falan seçmeye çalışıyoruz.. ama kavga ettik biraz önce gitti balkona oturdu annemgille takılıyo... gıcık şeyy
merhaba canım şimdiden hayırlı olsun ben ankaradayım burda izdivaç var birde kızılayda and çarşısı pralara bakabilirsin özelliklee and açrşısında bir dolu gelinlikçi var tatlım başka bişi lazım olursa ben burdayımmmHerkese merhaba. Benimde 17 Eylülde kınam, 20 Eylülde nikahım, 24 Eylülde düğünüm var. Bide nişanlımın memleketinde adetmiş, gelin tebriği olurmuş. DÜğünden bikaç gün sonra gelinlik tekrar giyilirmiş, herkes eve gelirmiş. Yani 3 kere gelinlik giyeceğim, kınamdada kırmızı tonlarında bir abiye düşünüyorum. Yalnız biz evimize eşya bakarken benim türkiyenin öbür ucuna tayinim çıktı, memur olarak atandım. Taşındım, eşya bakma ve düğün hazırlıkları herşey kaldı. Eşyayı geçtim, zaten aynı evde yaşayamacağız, ama düğün hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Pek fazla hazırlığımızda yok zaten. Düğün salonu ve nikah salonu tuttuk, kına salonunu henüz tutmadık. Gelinlik daha hiç bakmadım, şuan taşındığım şehir küçük, zaten burda bişey yok. İnternetten model bakmaya başladım. Ankaraya gidince bakacağım asıl. Dİktirmeyi düşünüyodum, ama şuan çok zor gibi. Ankaraya tam 12 saat uzaklıktayım, ha deyincede provaya gidemicemNerelere bakabilirim Ankarada? GÜzel uygun markalar neresi var? ((
günaydın
kızlar nişanlım markafoniden elbise almış dün işyerime geldi sürpriz ama bi beden küçüğüyle değiştirmem lazım bugün arıcam inş.değiştirirler çok beğendim
sanada günaydın canımm allah yardımcın olsun ne güzel hayırlı olsuna geliyorlar ben gurbette olduğumdan kimseler gelmez bana yapayalnız kalırım bir başımagünaydın kızlar.
akşama misafirim var :26::26:
senden sonrada ben varım cnm sırada 10-11 eylül:)
gelinciklerrr bu aradaaa tarihleriniz ne bakem.. benim 8-9 eylül :)
Manisa da mı canım bu fotografçı?
Günaydın kızlar... Regl oldum, kanım çekildi sanki. Belim ağrıyo,kolumu kıpırdatcak halim yok
kızlar şu halıyı beğendim çok güzel yaaa, markafonide beğendim, acaba mağazalarda da bulabilirmiyim...
Eki Görüntüle 214507
Hesapladın mı canım o zamana mı geliyo? Hap kullanırken ağrılar biraz daha azalıyormuş. Hap kullancan mı sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?