2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlaar, mutlu sabahlarr

akşam ben de deneme amaçlı küçük bir slayt yaptım, o bile güzel oldu canım sen benim programdan vazgeçme eminim seninki de çok güzel olacaktır

GÜNAYDIN bebişler.. Ay dün gece nöbetçiydim 12 ye kadar. işyerinden ewe gece 12 de gittim yani. Çok yorgunum bugün ya... gün nasıl biticek. Bu gece de kayınvalidemler geliyolar bakalım h.sonumuz nasıl geçicek:18:
Şemsiye yapmaktan bahsediyosunuz fotoğraf çekimi için dimi kızlar? Benim fotoğrafçımın kendi şemsiyesi warmış yapmakla uğraşmiyciiim Bi çekimlerinde gelinde şemsiyeipeçe damatta fes var. Dar eski bi sokaktalar. Eski zamanları canlandırmışlar

Son düzenleme:

Manisa da mı canım bu fotografçı?

herkese günaydınlarrrr nasılsınız iyi misiniz kızlarrr?

inşallah işe yarar emeklerinin karşılığını alırsın acıkda ben verebilsem ahhh ne güzel olur nişanlımda kilo almış boşver tombiş tombiş gezeriz diyor ,iş yerindekilerde dalga geçiyorlar benimle,salona giriş merdivenden gelinliği giyince bir bakacağız yukardan bir voleybol topu yuvarlana yuvarlana geliyor diuyolar
kızlaaaarrrr
şuan size şirin mi şirin
tatlı mı tatlı
tontiş mi tontiş yeni notebook umdan yazıyorum
nişanlım aldıııııııııı
hayırlı olsun tatlı kuşummm
şanslısınız birarada olabiliyorsunu ne güzelll:97::97::97:
merhaba canım şimdiden hayırlı olsun ben ankaradayım burda izdivaç var birde kızılayda and çarşısı pralara bakabilirsin özelliklee and açrşısında bir dolu gelinlikçi var tatlım başka bişi lazım olursa ben burdayımmm
günaydın
kızlar nişanlım markafoniden elbise almış dün işyerime geldi sürpriz ama bi beden küçüğüyle değiştirmem lazım bugün arıcam inş.değiştirirler çok beğendim

iyi günlerde kullan kuşummmmm

günaydın kızlar.
akşama misafirim var :26::26:
sanada günaydın canımm allah yardımcın olsun ne güzel hayırlı olsuna geliyorlar ben gurbette olduğumdan kimseler gelmez bana yapayalnız kalırım bir başıma
senden sonrada ben varım cnm sırada 10-11 eylül:)

seninle aynı gündeyizzzzzz tatlım aynı gün düğünümüz

Günaydın kızlar... Regl oldum, kanım çekildi sanki. Belim ağrıyo,kolumu kıpırdatcak halim yok

Geçmiş olsun canım ya. Of her ay şu ağrıyı çekmek çok kötü. Benimde düğüne denk gelebilir. Hiçbişeyden değilde sırf şu ağrısı yüzünden gelmesini istemiyorum. Benim 1 hafta önceden şişkinliğim,ağrılarım başlar karnım çok şişer.İlk günde felaket ağrır belim,bacaklarım,karnım. Düğünde öyle olursam diye çok korkuyorum.

Hesapladın mı canım o zamana mı geliyo? Hap kullanırken ağrılar biraz daha azalıyormuş. Hap kullancan mı sen?

Son düzenleme:
Hesapladın mı canım o zamana mı geliyo? Hap kullanırken ağrılar biraz daha azalıyormuş. Hap kullancan mı sen?

2 yada 3nde oldum ama 1-2 gün atarsa stresten filan denk gelebilir. düğün günü kesin regl olucam da bari ilk gününe gelmese... Aslında hap kullanmak istiyorum ama hormonları çok etkiliyo diyolar ben kilo almaya çok müsait bi yapıdayım. Su içsem yarar derler ya aynen öyle yani. Hap kilo aldırırsa diye korkuyorum. Karar weremedim daha. Aslında bi an önce karar wersem kullanmaya başlasam iyi olucak ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…