2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bnede bayıldım tatlım espritmiş markası sitesine baktınmı

canım şimdi gönderdiğin linklerden baktım sitesine de, acaba tüyleri falan nasıl, birde acaba antalyada mağazaları varmıdır? akşam iş çıkışı gider bakarım, kendi sitelerinden bile daha uygunmuş markafonide, eğer güzelse akşam hemen intden sipariş verebilirm oturma odam için..

Ben temmuzda doktora gidip konuşayım diyorum canım... Bende bir ara yumurtalık kisti vardı.Hap kullanmuıştım.Kilo falan almamıştım.Sadece iç bulantısı yapıyodu.Sonra ameliyat oldum. Bakalım doktor ne dicek :S

esprıtın bir kere kalitesiz olma ihitimali sıfırdır,onu biliyoruz
tüylerini bilememde sanki kabartmalılardan gibi geldi shgayy gibide değil bence o kadar uzun tüyü yok bernce sen istanbulu
ara ve atalyada yerileri varmı sor belki vardırr

geçmiş olsun canım. Herkes farklı konuşuyo işte. birisi bana hiç kilo aldırmadı aynıyım derken öteki benim çok iştahımı açtı hormonlarım bozuldu kilo aldım diyo. Ne biliyim. Aslında en güwenilir korunma yöntemi... Ay her konuda kararsızım yaa ne olucak benim bu halim :44:

canım en iyisi yaşamak ve görmek ve en zararsızını kullanmak bence,temmuz ayında doktora gitmeye başlayalım bence

saol canım. En iyisi doktora gidip konuşmak canım aslında. Herkesin bünyesi cok farklı oluyor.

Arkadaşlar Dikkatinize !!!!

Site içinde mesajlar da link vermek yasaktır. Lütfen Kurallara uyup dikkat edelim

Bilginize

Ewet en iyisi doktora gidip konuşmak. Ama ben hastanede çalışıyorum bi doktorumuz var doğum yapmayanlara hap önermiyo mesela. Sakıncalı diyo. Diğer doktorlar ise bi sakınca yok kullanılabilir diyo :) Doktorların fikirleri de birbirleriyle zıt. Neyse yaşayalım görelim bakalım kaderimizde ne war. Nişanlım bana kullanma diyo ama ben hala kararsızım...

coponummm merak etme sana da gelen olur arkadaşlar falan filan
gelmeleri güzelse gelsinler değilse gelmesinler sen söyle deneyimlii gelinn
Arkadaşlar Dikkatinize !!!!

Site içinde mesajlar da link vermek yasaktır. Lütfen Kurallara uyup dikkat edelim

Bilginize
pardonnn pardonnn

offff benimkide gerek yok diyor ama şansa bırakmak istemiyorum benimetrafımda kullananlarda sıkıntı yok bebeişleride oldu amaonlarda olmadı diye bizde olmayacak diye bişi yokk

Son düzenleme:

hadi ya canım... Ben bu zamana kadar hiç hap önermeyen doktor duymadım ama tabi olabilir canım. Bu tip durumlarda karar vermek zor canım...

günaydın kızlaarrrrr
dün nişanlımla bi kaç işimizi halledecektik güvyaa. geldi beni aldıı vee boşver bugün gezelim dedi. uzungöle gittik. geldiğinden beri koşuşturmaktan rahat rahat şöyle iki sevgili gibi gezemedik bile. neyseki dünü iyi değerlendirdik.. bugün son günümüz akraba ziyaretleriyle geçer bugünde... yine birlikte bakmak istediğimiz birsürü şeyi yapamıcaz

selam güzellerrrriiiim
yeni gelenleer varmış, hoşgeldinşz kızlar

günaydın kızlar.
akşama misafirim var :26::26:

aanam senin misafirin hiç eksik olmayacak anlşılan

kızlar şu halıyı beğendim çok güzel yaaa, markafonide beğendim, acaba mağazalarda da bulabilirmiyim...
Eki Görüntüle 214507

bebeğim güzel görünüyo ama oturma odası için pek uygun olmayabilir
çünkü halıdan ziyade kilime benziyo
incedir büyük ihtimal
görmeden alma sakın

gelmeleri güzelse gelsinler değilse gelmesinler sen söyle deneyimlii gelinn

gelsinler tabi canım biz kalabalık aile olduğumuz için şimdi 2 kişi kalmak bana zor geldi mesela

aanam senin misafirin hiç eksik olmayacak anlşılan

benim annemin evi de öyleydi devamlı ya birisi var yada gelecekti çok şükür aynı

gelsinler tabi canım biz kalabalık aile olduğumuz için şimdi 2 kişi kalmak bana zor geldi mesela

benim annemin evi de öyleydi devamlı ya birisi var yada gelecekti çok şükür aynı

ya bizde öyleyiz bvirde çevrem çoktur hiç yalnız kalmayız bana da bu zor gelecek artık nişanlımın ark. eşleri filan olur,konu komşu,altın günlerii geçer gider

ya bizde öyleyiz bvirde çevrem çoktur hiç yalnız kalmayız bana da bu zor gelecek artık nişanlımın ark. eşleri filan olur,konu komşu,altın günlerii geçer gider

sana da o zaman ilk zamanlar ev boş gelir aynen bulursun arkadaş merak etme benimde hiç arkadaşım yoktur öyle evli devamlı görüşebileceğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…