bnede bayıldım tatlım espritmiş markası sitesine baktınmı
2 yada 3nde oldum ama 1-2 gün atarsa stresten filan denk gelebilir. düğün günü kesin regl olucam da bari ilk gününe gelmese... Aslında hap kullanmak istiyorum ama hormonları çok etkiliyo diyolar ben kilo almaya çok müsait bi yapıdayım. Su içsem yarar derler ya aynen öyle yani. Hap kilo aldırırsa diye korkuyorum. Karar weremedim daha. Aslında bi an önce karar wersem kullanmaya başlasam iyi olucak ama..
canım şimdi gönderdiğin linklerden baktım sitesine de, acaba tüyleri falan nasıl, birde acaba antalyada mağazaları varmıdır? akşam iş çıkışı gider bakarım, kendi sitelerinden bile daha uygunmuş markafonide, eğer güzelse akşam hemen intden sipariş verebilirm oturma odam için..
geçmiş olsun canım. Herkes farklı konuşuyo işte. birisi bana hiç kilo aldırmadı aynıyım derken öteki benim çok iştahımı açtı hormonlarım bozuldu kilo aldım diyo. Ne biliyim. Aslında en güwenilir korunma yöntemi... Ay her konuda kararsızım yaa ne olucak benim bu halim :44:
geçmiş olsun canım. Herkes farklı konuşuyo işte. birisi bana hiç kilo aldırmadı aynıyım derken öteki benim çok iştahımı açtı hormonlarım bozuldu kilo aldım diyo. Ne biliyim. Aslında en güwenilir korunma yöntemi... Ay her konuda kararsızım yaa ne olucak benim bu halim :44:
gelmeleri güzelse gelsinler değilse gelmesinler sen söyle deneyimlii gelinncoponummm merak etme sana da gelen olur arkadaşlar falan filan
pardonnn pardonnnArkadaşlar Dikkatinize !!!!
Site içinde mesajlar da link vermek yasaktır. Lütfen Kurallara uyup dikkat edelim
Bilginize
Ewet en iyisi doktora gidip konuşmak. Ama ben hastanede çalışıyorum bi doktorumuz var doğum yapmayanlara hap önermiyo mesela. Sakıncalı diyo. Diğer doktorlar ise bi sakınca yok kullanılabilir diyo :) Doktorların fikirleri de birbirleriyle zıt. Neyse yaşayalım görelim bakalım kaderimizde ne war. Nişanlım bana kullanma diyo ama ben hala kararsızım...
Ewet en iyisi doktora gidip konuşmak. Ama ben hastanede çalışıyorum bi doktorumuz var doğum yapmayanlara hap önermiyo mesela. Sakıncalı diyo. Diğer doktorlar ise bi sakınca yok kullanılabilir diyo :) Doktorların fikirleri de birbirleriyle zıt. Neyse yaşayalım görelim bakalım kaderimizde ne war. Nişanlım bana kullanma diyo ama ben hala kararsızım...
kızlar günaydınnn, ben de eylül geliniyim, kısmetse 18 eylülde evleniyorum =)
günaydın kızlar.
akşama misafirim var :26::26:
kızlar şu halıyı beğendim çok güzel yaaa, markafonide beğendim, acaba mağazalarda da bulabilirmiyim...
Eki Görüntüle 214507
gelmeleri güzelse gelsinler değilse gelmesinler sen söyle deneyimlii gelinn
aanam senin misafirin hiç eksik olmayacak anlşılan
gelsinler tabi canım biz kalabalık aile olduğumuz için şimdi 2 kişi kalmak bana zor geldi mesela
benim annemin evi de öyleydi devamlı ya birisi var yada gelecekti çok şükür aynı
ya bizde öyleyiz bvirde çevrem çoktur hiç yalnız kalmayız bana da bu zor gelecek artık nişanlımın ark. eşleri filan olur,konu komşu,altın günleriigeçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?