2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar dün gelinliğimi beğendim... Siparişimizi de verdik... Bi kaç model denedim geçende annemle gittiğimizde bir model beğenmiştik yine ona karar verdik...

sana da o zaman ilk zamanlar ev boş gelir aynen bulursun arkadaş merak etme benimde hiç arkadaşım yoktur öyle evli devamlı görüşebileceğimiz
ayy evet ya şimödi düşünüyorum,ayın 20 de evimde olurum ben balayı dönüşü nişanlım ertesi güne kesin işe başlar,sabah 7 de gidiyor işe ve gece 11 e kadar yok yani bomboş sadece ev ve ben pc de yok artık seda sayan filan takılırız bizbize
zamanla yaparız ççevremizi eşli görüşmek daha güzel olur yaaa:97::97:
Kızlar dün gelinliğimi beğendim... Siparişimizi de verdik... Bi kaç model denedim geçende annemle gittiğimizde bir model beğenmiştik yine ona karar verdik...

hayırlı uğurlu olsun canımmm resim isteri resim isteriz

sen çalışmıycak mısın ? bul bi iş kafa dağıtırsın canım napıcaksın evde
gerçi 1 hafta izinli kaldım evde zaman hızlı geçiyor ev temizle yemek yap derken

evet kalitelidir kesin... ama antalyada yokmuş mağazası.. nişanlımda alma sakın dedi, daha odanın falan nasıl olacağı belli değil görmeden almayalım hem dedi.. bide pahalı yaa merinosun sitesine baktım çok uygun fiyatları... şimdi herşey kolay, eskiden 12 taksitle halı alınırmışda zorla ödenirmiş, nasılda pahalıydı.. şimdi alım gücü kolay, çeşit çok..

hayırlı olsun tatlım hadi sende hallettin gelinlik işini, darısı almayanların başınaaaaa...

sen çalışmıycak mısın ? bul bi iş kafa dağıtırsın canım napıcaksın evde
gerçi 1 hafta izinli kaldım evde zaman hızlı geçiyor ev temizle yemek yap derken
çalışmayı isteiyorumda bingölde ne işi bulacağım,vekil öğretmenliğe başvuracağım,ilçe çıkarsa gidemem ilçeler çok uzakmış,merkezede öğr. çıkmaz heralde
birde çağrı merkezi açılacakmış ona başvurdum ses yok daha,şimdi tercihde yapıyorum belki atanır memur olurum,olmadı 2012 kpss ye hazırlanacağım çatlarım ben,ilk zamanlar düzen olana kadar temmzilik iş güç geçerde sonra ne yaparım bilmiyorum belli süreden sonra oda sıkacaktır,bende çocuk yaparım o zamana

hayırlı uğurlu olsun tatlım.huzurla giy inşallah.annenle gittiğin iyi olmu.ben de önce arkadaşlarımla seçmiştim.daha sonra annem gördü hiç beğenmedi.annemle birlikte seçtiğim gelinliğe kara verdik bizde.kısmetse yarın gidip ölçü aldıracağım.haırlı olsun tekrardan

Çok teşekkür ederim kızlar... Evet lemlemim hayırlısıyla bu işi de hallettik bakalım... Darısı henüz alamamış olanların başına...

hayırlı olsun tatlımmm, mutlulukla giy inşallah

Biz meraklı gelinlerizdir bilirsin, resim bekliyoruzz senden de

Kızlar yarın ben de gelinlik için kadıköye gideceğim, daha önceden de görüştüğüm bir modaevi var, tavsiye edilen bir yer, oraya beğendiğim gelinlik modelinin resimlerini götüreceğim, inşallah hüsrana uğramam, daha önceden maille görüştük, beğendiğim gelinliğin resimlerini gördü, zaten daha öncede benzerini dikmiştim dedi, sorun olmaz çokta güzel olur yazmış , söyledikleri bende güven oluşturdu, hatta bu siteden bi arkadaşta özel dikim gelinliğini oraya yaptırdı ve çok güzel bir gelinlik olmuş, dua edin ben de kendime yakışan, içime sinen gelinliğime kavuşayım

bizdede var öyle atsan atılmaz satsan satılmaz 2 tane halı salonda duruyor eski model göbeklilerden çok paraya almışlar zamanında annem kıyamıyor atmaya, ama eskilerin kalitesi gerçekten çok farklıymış. bi yıkandımıda pırıl pırıl oluyor, eskimedi bir türlü..

annemde şimdi bana diyor aman evinize öyle çok kaliteli şeyler almayın sonra ömrünü sizinle geçirir, eskimez sıkılırsınız değiştiremezsiniz, ucuz alın kızım ucuz alında atınca içiniz yanmasın diyor bizde 20 yıllık koltuklar vardı hala taş gibi duruyordu ünvtede eve çıktığımda annem benle göndermişti o koltuklarıda öyle yenisini almıştı..

canım ne kadar süre bingölde kalacaksınız?

işte aynı hikaye bizdede annemde öyle diyor eşya sizlemi yaşlansın ucuz olsun atın yenisini alın diye,şimdiki hiçbirşey iyi değil ki hayatım sadecve halı olsa yine iyi eskinin herşeyi pahalıymış ama en azından değermiş o parayı vermeye kaliteliymiş,bizim beyaz eşyalr mesela tekliyor tamirci geliyor atıyorum 200 diyor yenisini alalım diyoruz adam sakın abla di,yor yenisi böle değil teneke diyor,
biz bingölde görev süremiz 3 yıl ama nişanlım bensiz 6 ayını geçirdi bile benlede 2,5 yıl kalacağız sonra batıya gideceğizz

hımmm o zaman sizin bebekte bingölde olur heralde şehir değiştirmek ne zor yaa, tam oraya alışacaksınız komşular edineceksin taşınacaksınız.. neyse sende iş bulursun inşallah başvurularından olumlu bişeyler çıkar

Son düzenleme:

büyük ihtimalle kütükte öyle yazar doğuım yeri bingöl,kötü ya alış sonra hooop başka yerdesin oraya alış sonra başka yerdesin ailenden uzakta,ama en güzeli değişik yerler görmek ve değişik insqanlarla tanışmak olacak sanırım,en kötüsüde eşyaların cılkı çıkacak
nişanlım bi tel. açmıyor şu tercihleri yapayım yük oldu bana bişi çıkmaz ama umut kapısı işteee

Son düzenleme:
kızlar stokta elbise yokmuş değiştirmiyolar iade edebilirsiniz dediler ama vermek istemiyorum terzi de 1 beden daraltsam olur mu acaba 38 beden 36 olması gerekiyor sizce???

kızlar stokta elbise yokmuş değiştirmiyolar iade edebilirsiniz dediler ama vermek istemiyorum terzi de 1 beden daraltsam olur mu acaba 38 beden 36 olması gerekiyor sizce???

iyi bir terzi ise olabilir ama ben olsam iade ederim elbisenin şeklini filan bozrsa bişeye benzemez

terzi yapar canım, geçen gün ben de elbisemin üst kısmında 1 beden daraltma yaptım, çokta güzel yapmışlar, güvendiğin terziye bi göster önce

olur tatlım ben de aldığım pantolonları muhakkak belden daralttırıyorum
küçük alsam popişim sığmıyo, büyük alınca da belim boş kalıyo mecbur daralttırıyorum

o zaman kızlar önce bi terziye gösteririm olur derse yaptırırım aşkım o kadar düşünmüş beğenmiş almış sürpriz yapmış ben de beğendim kıyamıyorum iade etmeye

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyumm nişanlımın tayini çıkmaz diye umuyorduk ama çıktuuu
sivas imranlıya gelin gidiyorum:) allahım mersin nere sivasın imranlısı nere neyse....çıktı ya oda yeter şimdi kendisi orada ev arıyor inşallah kaloriferli bir ev bulabiliriz fazla ev yok çünkü orda bende kpss den tercihler başladı pazartesi tercih yapacağım belki hanı yanılır şaşılır denk gelir diye.... bu arada aöf sonuçlarımda açıklandı artık 4. sınıf işletme öğrencisiyim:) imranlıda vekil öğretmenlik için başvuru yapıcam bende inşallah kabul ederler yoksam nişanlım sürekli çalışcak ben ne yaparım yer bilmem yurt bilmem sonuçta iki yıl imranlılı olucam...gerçi heryer bizim memleket artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…