2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hadi hayırlı olsun ben de sivas divriği liyim oraya yakın imranlı nasıl bir yer bilmiyorum ama oralı çok insan tanıyorum iyi oluyolar umarım hemen alışırsınız

offf 6 olsa da çıksam kınaya yetişmem lazım daha eve gidicem duş alıcam hazırlanıcam.....

hayırlı olsun canımmmmm sende benden oldun desene vekil öğretmenlik,kpss filan alışacağız inşallah birinden biri olur bende şimdi tercih yaptım hepsini bingöl yazdım sende sivas yapacaksın,aöf içinde tebrikler canımm 4.sınıfta tez zamanda biter inşallah

Dalıyorum hemen
Demet kızlar doğru söylüyor güvendiğin bir yere daralt canım...
Benim söz takımımdan tek bi tane kalmıstı o da 42 bedendı 38 bedene daraltmıslardı dusun 2 beden yanı
cok da guzel olmustu ...
Ay eskı gunler 2,5 sene olmuş

Hayırlı olsun Ebruu, senin adına çok sevindim...

kızlar çıkmadan size yetişeyim diye hemen yazıyorum, kristal albümle ilgili bilgisi olan varmı?

düğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı? dış mekan çekimleri için ne kadara anlaştınız? normal albümmü kristal albümmü? yanıtlarsanız çok sevinirim... birde gerçekten samimi bir fotoğrafçı tanıdığı olan var mı kızlar? bu kristal albüm dedikleri gerçektende uzun ömürlü bişeymi? maliyeti gerçektende diğer albümlere göre fazla mı da bu kadar fazla para isteyip birde ısrar ediyor bizim fotoğrafçı bunları sorabilirmisiniz yaa? :44::44:

gözünüz aydın canım, iyi olmuş yaa düğüne daha 2- 2.5 ay varken belli olması sizin için gerçekten iyi olmuş, artık planlarınızı ona göre yaparsınız, sevindim canım...

canım benim tanıdık fotocu yok bir yere karar v erdim ama daha kaporayı vermedim ,bugünde başka bir yere gideceğim ordada sorarım ama bana sanki kırılacak gibi geliyor daha önce yaptıranda görmedin kzuum bilgim olursa paylaşırım

tatlım hayırlı olsun ne tayini bu?bizimki de bugün belli olcaktı daha açıklanmadı.öğretmen il dışı tayininden bahsediyorum ben bu arada

kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızz???

ya bir haftadırrrr okudum okudum ama yazamadım çıldırdım. iş yerindeki sistemdenmiş demekki arıza... konuya cevap ver linkine tıkladıktan sonra şu an mesaj yazddığım alan kayboluyordu. her gün de akşam evden bakayım diyordum ama akşam bilgisayar göresim olmadığından açamıyordum. şimdi hemen baktım gelince uff salak işyerinin sisteminden herhalde..... oooh size kavuştum çok mutluyum...

ben de pek bi gelişme yok.... geçen hafta mobilyalarımızı aldık.... herşeyi evimizin alt katındaki kilere kapatıyoruz küçük eşyaları. artık evimizi temizletip yavaş yavaş yerleştireyim diyorum. en azından beyaz eşyalarımı teslim alıp çeyizlikleri yıkamaya falan başlayım.... yoksa daha erken mi sizce? bu arada bir sorum daha var? biz nikah için memurun ajandasında günümüzü yazdırdık fakat henüz resmi işlemleri yaptırmadık. sizce artık yaptırayım mı? bana hala erkenmiş gibi geliyor sanırım memurun ajandasında yazılı olduğu için rahatım...

bu arada ben izmir'de yaşıyorum. yarın hem kına kıyafetim ve kına gecesi için birkaç ufak tefek teftişe çıkacağım kemeraltına. dönüşte izlenimlerimi bildiririm:)

bir de akşama da lazer epilasyon randevum var biliyorum biraz geç kaldım ama kararımı verdim başlıycam. aslında solaryuma falan girmek istiyordum biraz bronz bir gelin olmak için. ama düşündüm tüysüzlük mü bronzluk mu diye sanırım tüysüzlük daha mantıklı gibi.... çünkü biliyosunuz ki epilasyon başlayınca güneşe çıkmak yasak yani ten renginin değişmemesi lazım... zaten bembeyaz değilim. buğday tenliyim. bu sene de yatmayım güneşte faktörlü kremimi sürer çıkarım.... sizlerin lazer epilasyon deneyimi var mı ??? nedir durumlar?

bir de kaç gündür okuyordum hep yazılanları doğum kontrol yöntemlerinden bahsedilmiş hep. ben gereksiz yere vücudumuza kimyasal girmesi taraftarı değilim yani ilaçlar hormonel dengeyi altüst ediyor. bence erkekler korunsun sonuçta en kolayı o. diğer türlü hapı unuttun, kilo aldın, tüylendin vs vs vs... biz şahsen anlaştık bu konuda ve kapattık konuyu. bence sizler de bir an önce karar verin. ayet hap alıcaksanız 1 /2 ay önceden başlamanız gerekecek kullanmaya... sanırım özlemişim yazmayı :)

Tatlım benim fotocu kristal albümü önermedi, hatta istersen yaparız ama tavsiye etmem deyip nedenlerini de anlatmıştı

ahhh canlarım çok saolun hepinize inşallah hepimizin en güzel dilekleri kabul olur bir an önce. evet canım bende sivas yazıcam artıkın bakalım gelirse eğer.....

tatlım hayırlı olsun ne tayini bu?bizimki de bugün belli olcaktı daha açıklanmadı.öğretmen il dışı tayininden bahsediyorum ben bu arada

canım bizimki askeriye il içi tayinleri.teşekkür ederim... valal bende öğretmenlerin tayinleri açıklansın diye bekliyorum imranlıda bir öğretmen varmış yarın tayini çıkarsa evini kapıcazz ondan haber bekliyorum dört gözlee açıklansın artıkkkk:18: ve mümkünse o vatandaşında tayini çıksınnn

bugün belli olcak dediler ekrana yapıştım resmen yok daha:))en geç yarın belli olur zaten siz de evi kaparsınız.inş toptan tayinimiz çıkar

hopaaaaaaa kaç günün stresi gitti valla üstümden
nişanlım il dışı tayininden urfaya yanıma gelecek eylülde.artık kocişimle beraber yaşıcazz ayyy çok mutluyum kara kara düşünmekten kurtuldum.sevenler kavuşsun ayrılmasınnnnnn
artık ev tutabiliriz 5yıl idare edecek eşyalarımızı alabiliriz.allahım şükürler olsun

süper bi habeeerrr
gözün aydın bebem
ay bugün herkes güzel haberlerle geliyo
ne güzel

heragirl, mobilyaların hayırlı olsun
nikah işlemleri için asla erken değil
hatta geç bile kaldın hayatım
bir an önce halledin sonra strest olmasın boşu boşuna

Heragirl mobilyalarin hayirli olsun canim. simdi mobilyalari yerlestirmekten bir baslarsaniz gerisi gelir senin çeyizlerde gider. peki çeyiz alma olmayacakmi sizde?davullu zurnali :))

angelnese çok sevindim canim sizinde belirsizlik kalkmis ortadan, ohh hersey daha nettir artik.. süper.

Son düzenleme:
zvycıım bu kristal albüm birçok fotoğrafçıda olmuyor.. e haliyle illa istersen biyerde yaptırıyolarmış ama kendileri yapmayacakları için onlar için kar oranı düşük oluyor ve bu yüzende çoğu fotoğrafçı tavsiye etmiyor.. zaten bu sene çıkmış bu kristal albümler, önceden yokmuş.. bizim nişanlımla kafamıza takılan soru şu; şimdi orda 3 çeşit albüm vardı, biri kristal albüm, biri normal albüm, biride üzeri selefon kaplama albümdü... bizim en çok hoşumuza giden selefon kaplamalı olan oldu ancak fotoğrafçı bunu yaptırana kadar kristal albüm yaptırın sonuçta aralarında çok fazla bir fiyat farkı yok, kristal albümün 3 yıl garantisi var falan dedi... şimdi kristal olanlarda üstünde sanki cam kaplama gibi bişi olduğu için sanki çerçevenin arkasından bakıyosun gibi duruyor resimlere, ama diğerlerinde direk fotonun kendisini yapıştırdıkları için daha net duruyordu, daha canlıydı yani.. ama fotoğrafçı o günkü güneş ışığının açısından kaynaklandığını aslında kristal albümün daha net olduğunu falan söyledi... yaa kafamız çok karıştı ama sanırım krital yaptırmayacaz... yarın anlaşma yapmaya gidecez bakalım inşallah yakalayabilirsek fotocuyu, malum cmt düğünler bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…