2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım biz geçen gün foto işini hallettik yazmıştım sayfaya da dış çekim 600 tl panoramik albüm istedik biz. kristal albüm gerçekten çok güzel gözüküyordu cam gibi aklımız onda kaldı ama bayağı pahalıydı. ama oldukça dayanıklıymış kaplaması sayesinde ama sonuçta sürekli açıp açıp bakmıcaz ya resimlere.:26:

neşee yaa çok sevindimm gözün aydın şekerimmmm. artık gönlüne göre eşyalarını alıp evini kurabilirsinn

bizde yarın gidip anlaşacaz galiba fotoğrafçıyla, nişanlımla konuştum yarın iki işimiz var dedi, birincisi foto işini halledelim parasınıda verelim bitsin dedi.

ikincisi kına kıyafetimle bindallımı almaya gideceğiiiiiiizz.. nişanlım bugün gitmiş iş çıkışında bindallı geldimi diye sormuş, kargoda yarın gelecekmiş demişler, bindallının rengi katalogda lacivertle mor arası bişey gibi duruyordu, defalarca sordum bakın bu lacivert veya mavi değil dimi? mor dimi diye, evet mor dediler.. nişanlımda merak etmiş gelmişse gidip bakayımda mor değilse hiç göstermesinler, hayal kırıklığına uğrar üzülür diyecekmiş ehehhhh...

ayyy ne kadar sevindim böyle bişeyi düşünmüş olmasına, kızınca duygusuz ilgisiz diyorum canım aşkım neleride düşünmüüüüş..

kızlar burda kimse yok diye kaç saattir bir derdim var bölümünü okuyorum içim şişştiiiii... dert okudum dert sahibi oldum, gözlerim doldu, içim sızladı neler var neler

sofistikeciiim sen burdasın demekki ben çıktın sanmıştım... ama artık ben çıksam iyi olacak yarın çalışıyorum teeee alanyaya gidecem puffff..

ayy hatta biri sormuştu granada oteli, işte yarın oraya gidecem...

evet canım bende ne zamandır giremiyodum bi geçmişi okıyım dedim ama çoookk yorgunum. nişanlımda sabah yolcu çeyizlerimin büyük kısmını onunla gönderiyorum. arabaya yüklerken bayağı duygulandımbende yatıcam şimdi
iyi geceler tatlım

herkese günaydın kızlarrrr,yine bir cuamrtesi iş yerindeyim ve boş boş oturuyormum canım sıkılıyor

merhaba canım lazeri bende çok istedim ama inamıcaksın belki nişanlım karşı çıktı,vucud dengemi bozrmış ilerde bu bize eksi olarak dönermiş falan filan dedi yaptırmadı bana ama içimde uhtee kaldı mis gibi uzun süre kalmak varken şimdi her ay bu sıkıntıyı çek dur
bu doğum kontrol hapındada daha dün gece konuştuk önceden hem fikirdik bizimki araştırmış ona da hayır dedi ,yoktan yere hormon yüklemeni istemiyorum dedi birde benim adetim filan hep düzenlidir,ablamdada polikistik over var bunu biliyor,ablam gibide olabirsin vucudun dengelerine dokunma diyor,doktor filan desemde hayır dedi ama ben yinede bir doktorla görüşeyim diyorum:93::93:
nikah için bence başalyın geç kalmayın ben nikah memuru bir yana daha evrak dahi almadım bizim bazı beklediğimiz şeyler var onları bekliyoruz ama bu gidişle düğünden ssonra nikahımız olabilir
ahhh canlarım çok saolun hepinize inşallah hepimizin en güzel dilekeri kabul olur bir an önce. evet canım bende sivas yazıcam artıkın bakalım gelirse eğer.....
inşallah şöle öbür aya memur gireriz canım benimmm
çok sevindim canım demek urfadasınız artıkın içine sine sine herşeyine yaparsın biz tayinci olduğumuzdan yok o eşya gerekli o gereksiz yok bu ağır diye diye alacağımız şeylerin çoğunu bıraktık ve ergonomik olan şeyleri tercih etmek zorunda kaldık çünkü 2.5 yıl sonra abbas yolcuuu
günaydın kızlarrrr

günaydın kuzummmj

canım ben lazere 2 yıldır gidiyorum tam zamanında başlamışım daha yeni bitio zaten 1,5- 2 ayda bir gidilio 2-3 seans daha giderim heralde çok memnunum herkese tavsiye ederim artık her yerde kampanyalar oluo hem indirim hem taksit yapıolar

doğum kontrol yöntemi konusunda nişanlım da bana müdahale edio ben kesinlikle hiç birşey kullanmıcakmışım eğer gizli gizli kulanırsam ve öğrenirse çok kötü olurmuş öyle şeyler zararlı dio kendi korunurmuş kendisi bilir valla...

benimkide öle diyor ben yaparım sen durduk yere neden dışardan bir şey yükleyesin diyor

doğum kontrol konusunda nişanlıma güvenmiyorum
daha şimdden göbeğimi okşayıp "buraya emanet bırakcam" diyo
çok meraklı bebeğe

günaydın fıstık gelinlerrr
e kızlar ne güzel işte nişanlınınız doğum kontrol hapı kullanmanızı istemiyor sizi düşünerek... bende kullanmıcam zaten çok da sağlıklı değilmişim gibime geliyor çünkü adet sancılarım çok çok fazla ancak hapla ilk günü geçirebiliyorum..

ahsencim aynı dert bendede varr banada nişanlım kullanma diyo ama aradada espriyle karışık bişiler söylüyo bilemedim tırsıyorum bende:26:

selam fıstıklarım canlarım ciğerlerim
nasılsınız?

offf bu erkeklerrr

kızlar size bişşey dicem ama gülmeyin
bi de biraz ayıp kaçabilir mazur görün
dün banyo yaptım, benim huyumdur banyodan çıkınca 1-2 dk kendmi incelerim aynadan
ve bişey farekettm
benim sağ göğsüm biraz daha küçüktür normalde
ama dün garip bi hal almıştı, kenarı ezilip büzülüp bi tuhaf olmuş, yamulmuş
okşadım azcık "oyy canım sana ne oldu böyle" falan dedim düzelmedi
bu sabah kalktığımda normale dönmüştü ama sanki ufaktan ağrı var ya da evham yaapıyorum
size hiç oluyo
mu böyle şeyler

selam fıstıklarım canlarım ciğerlerim
nasılsınız?

yok canım benim bana olmadı kontrol yaparmısın peki bir baksaydın kitle filan yada akıntı varmı,bence bir kaç gün daha bak düzelmezse doktora git
belki yatarken ezdin mi ki

yok tatlım çok şükür öyle akıntı falan yok
ben göğüslerime çok dikkat ederim zaten, kitle falan da farketmedim

yok tatlım çok şükür öyle akıntı falan yok
ben göğüslerime çok dikkat ederim zaten, kitle falan da farketmedim
pazartesiye kadar bak değişmezse görün yinede ben önemli birşey olduğunu zannetmiyorum kitle ve akıntı olamdıktan sonra bence korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…