canım biz geçen gün foto işini hallettik yazmıştım sayfaya da dış çekim 600 tl panoramik albüm istedik biz. kristal albüm gerçekten çok güzel gözüküyordu cam gibi aklımız onda kaldı ama bayağı pahalıydı. ama oldukça dayanıklıymış kaplaması sayesinde ama sonuçta sürekli açıp açıp bakmıcaz ya resimlere.:26:kızlar çıkmadan size yetişeyim diye hemen yazıyorum, kristal albümle ilgili bilgisi olan varmı?
düğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı? dış mekan çekimleri için ne kadara anlaştınız? normal albümmü kristal albümmü? yanıtlarsanız çok sevinirim... birde gerçekten samimi bir fotoğrafçı tanıdığı olan var mı kızlar? bu kristal albüm dedikleri gerçektende uzun ömürlü bişeymi? maliyeti gerçektende diğer albümlere göre fazla mı da bu kadar fazla para isteyip birde ısrar ediyor bizim fotoğrafçı bunları sorabilirmisiniz yaa? :44::44:
hopaaaaaaa kaç günün stresi gitti valla üstümden
nişanlım il dışı tayininden urfaya yanıma gelecek eylülde.artık kocişimle beraber yaşıcazz ayyy çok mutluyum kara kara düşünmekten kurtuldum.sevenler kavuşsun ayrılmasınnnnnn
artık ev tutabiliriz 5yıl idare edecek eşyalarımızı alabiliriz.allahım şükürler olsun
sofistikeciiim sen burdasın demekki ben çıktın sanmıştım... ama artık ben çıksam iyi olacak yarın çalışıyorum teeee alanyaya gidecem puffff..
ayy hatta biri sormuştu granada oteli, işte yarın oraya gidecem...
bugün belli olcak dediler ekrana yapıştım resmen yok daha:))en geç yarın belli olur zaten siz de evi kaparsınız.inş toptan tayinimiz çıkar
merhaba canım lazeri bende çok istedim ama inamıcaksın belki nişanlım karşı çıktı,vucud dengemi bozrmış ilerde bu bize eksi olarak dönermiş falan filan dedi yaptırmadı bana ama içimde uhtee kaldı mis gibi uzun süre kalmak varken şimdi her ay bu sıkıntıyı çek durkızlarrrrrrrrrrr nasılsınızz???
ya bir haftadırrrr okudum okudum ama yazamadım çıldırdım. iş yerindeki sistemdenmiş demekki arıza... konuya cevap ver linkine tıkladıktan sonra şu an mesaj yazddığım alan kayboluyordu. her gün de akşam evden bakayım diyordum ama akşam bilgisayar göresim olmadığından açamıyordum. şimdi hemen baktım gelince uff salak işyerinin sisteminden herhalde..... oooh size kavuştum çok mutluyum...
ben de pek bi gelişme yok.... geçen hafta mobilyalarımızı aldık.... herşeyi evimizin alt katındaki kilere kapatıyoruz küçük eşyaları. artık evimizi temizletip yavaş yavaş yerleştireyim diyorum. en azından beyaz eşyalarımı teslim alıp çeyizlikleri yıkamaya falan başlayım.... yoksa daha erken mi sizce? bu arada bir sorum daha var? biz nikah için memurun ajandasında günümüzü yazdırdık fakat henüz resmi işlemleri yaptırmadık. sizce artık yaptırayım mı? bana hala erkenmiş gibi geliyor sanırım memurun ajandasında yazılı olduğu için rahatım...
bu arada ben izmir'de yaşıyorum. yarın hem kına kıyafetim ve kına gecesi için birkaç ufak tefek teftişe çıkacağım kemeraltına. dönüşte izlenimlerimi bildiririm:)
bir de akşama da lazer epilasyon randevum varbiliyorum biraz geç kaldım ama kararımı verdim başlıycam. aslında solaryuma falan girmek istiyordum biraz bronz bir gelin olmak için. ama düşündüm tüysüzlük mü bronzluk mu diye sanırım tüysüzlük daha mantıklı gibi.... çünkü biliyosunuz ki epilasyon başlayınca güneşe çıkmak yasak yani ten renginin değişmemesi lazım... zaten bembeyaz değilim. buğday tenliyim. bu sene de yatmayım güneşte faktörlü kremimi sürer çıkarım.... sizlerin lazer epilasyon deneyimi var mı ??? nedir durumlar?
bir de kaç gündür okuyordum hep yazılanları doğum kontrol yöntemlerinden bahsedilmiş hep. ben gereksiz yere vücudumuza kimyasal girmesi taraftarı değilim yani ilaçlar hormonel dengeyi altüst ediyor. bence erkekler korunsun sonuçta en kolayı o. diğer türlü hapı unuttun, kilo aldın, tüylendin vs vs vs... biz şahsen anlaştık bu konuda ve kapattık konuyu. bence sizler de bir an önce karar verin. ayet hap alıcaksanız 1 /2 ay önceden başlamanız gerekecek kullanmaya... sanırım özlemişim yazmayı :)
inşallah şöle öbür aya memur gireriz canım benimmmahhh canlarım çok saolun hepinize inşallah hepimizin en güzel dilekeri kabul olur bir an önce. evet canım bende sivas yazıcam artıkın bakalım gelirse eğer.....
çok sevindim canım demek urfadasınız artıkın içine sine sine herşeyine yaparsın biz tayinci olduğumuzdan yok o eşya gerekli o gereksiz yok bu ağır diye diye alacağımız şeylerin çoğunu bıraktık ve ergonomik olan şeyleri tercih etmek zorunda kaldık çünkü 2.5 yıl sonra abbas yolcuuuhopaaaaaaa kaç günün stresi gitti valla üstümden
nişanlım il dışı tayininden urfaya yanıma gelecek eylülde.artık kocişimle beraber yaşıcazz ayyy çok mutluyum kara kara düşünmekten kurtuldum.sevenler kavuşsun ayrılmasınnnnnn
artık ev tutabiliriz 5yıl idare edecek eşyalarımızı alabiliriz.allahım şükürler olsun
günaydın kızlarrrr
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızz???
ya bir haftadırrrr okudum okudum ama yazamadım çıldırdım. iş yerindeki sistemdenmiş demekki arıza... konuya cevap ver linkine tıkladıktan sonra şu an mesaj yazddığım alan kayboluyordu. her gün de akşam evden bakayım diyordum ama akşam bilgisayar göresim olmadığından açamıyordum. şimdi hemen baktım gelince uff salak işyerinin sisteminden herhalde..... oooh size kavuştum çok mutluyum...
ben de pek bi gelişme yok.... geçen hafta mobilyalarımızı aldık.... herşeyi evimizin alt katındaki kilere kapatıyoruz küçük eşyaları. artık evimizi temizletip yavaş yavaş yerleştireyim diyorum. en azından beyaz eşyalarımı teslim alıp çeyizlikleri yıkamaya falan başlayım.... yoksa daha erken mi sizce? bu arada bir sorum daha var? biz nikah için memurun ajandasında günümüzü yazdırdık fakat henüz resmi işlemleri yaptırmadık. sizce artık yaptırayım mı? bana hala erkenmiş gibi geliyor sanırım memurun ajandasında yazılı olduğu için rahatım...
bu arada ben izmir'de yaşıyorum. yarın hem kına kıyafetim ve kına gecesi için birkaç ufak tefek teftişe çıkacağım kemeraltına. dönüşte izlenimlerimi bildiririm:)
bir de akşama da lazer epilasyon randevum varbiliyorum biraz geç kaldım ama kararımı verdim başlıycam. aslında solaryuma falan girmek istiyordum biraz bronz bir gelin olmak için. ama düşündüm tüysüzlük mü bronzluk mu diye sanırım tüysüzlük daha mantıklı gibi.... çünkü biliyosunuz ki epilasyon başlayınca güneşe çıkmak yasak yani ten renginin değişmemesi lazım... zaten bembeyaz değilim. buğday tenliyim. bu sene de yatmayım güneşte faktörlü kremimi sürer çıkarım.... sizlerin lazer epilasyon deneyimi var mı ??? nedir durumlar?
bir de kaç gündür okuyordum hep yazılanları doğum kontrol yöntemlerinden bahsedilmiş hep. ben gereksiz yere vücudumuza kimyasal girmesi taraftarı değilim yani ilaçlar hormonel dengeyi altüst ediyor. bence erkekler korunsun sonuçta en kolayı o. diğer türlü hapı unuttun, kilo aldın, tüylendin vs vs vs... biz şahsen anlaştık bu konuda ve kapattık konuyu. bence sizler de bir an önce karar verin. ayet hap alıcaksanız 1 /2 ay önceden başlamanız gerekecek kullanmaya... sanırım özlemişim yazmayı :)
doğum kontrol yöntemi konusunda nişanlım da bana müdahale edio ben kesinlikle hiç birşey kullanmıcakmışım eğer gizli gizli kulanırsam ve öğrenirse çok kötü olurmuş öyle şeyler zararlı dio kendi korunurmuş kendisi bilir valla...
selam fıstıklarım canlarım ciğerlerim
nasılsınız?
günaydın fıstık gelinlerrr
e kızlar ne güzel işte nişanlınınız doğum kontrol hapı kullanmanızı istemiyor sizi düşünerek... bende kullanmıcam zaten çok da sağlıklı değilmişim gibime geliyor çünkü adet sancılarım çok çok fazla ancak hapla ilk günü geçirebiliyorum..
ahsencim aynı dert bendede varr banada nişanlım kullanma diyo ama aradada espriyle karışık bişiler söylüyo bilemedim tırsıyorum bende:26:
selam fıstıklarım canlarım ciğerlerim
nasılsınız?
kızlar size bişşey dicem ama gülmeyin
bi de biraz ayıp kaçabilir mazur görün
dün banyo yaptım, benim huyumdur banyodan çıkınca 1-2 dk kendmi incelerim aynadan
ve bişey farekettm
benim sağ göğsüm biraz daha küçüktür normalde
ama dün garip bi hal almıştı, kenarı ezilip büzülüp bi tuhaf olmuş, yamulmuş
okşadım azcık "oyy canım sana ne oldu böyle" falan dedim düzelmedi
bu sabah kalktığımda normale dönmüştü ama sanki ufaktan ağrı var ya da evham yaapıyorum
size hiç oluyo mu böyle şeyler
pazartesiye kadar bak değişmezse görün yinede ben önemli birşey olduğunu zannetmiyorum kitle ve akıntı olamdıktan sonra bence korkmayok tatlım çok şükür öyle akıntı falan yok
ben göğüslerime çok dikkat ederim zaten, kitle falan da farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?