2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay ahsen yaa anlatışa bakk
okşadım azcık "oyy canım sana ne oldu böyle" falan dedim düzelmedi ilahi sana çok yaşaaa
canım endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum banyoda sıcaktan yamulmuşturr

canım merak etme hiiç bişi yoktur ben de senin gibi çok evhamlıyımdır. benim de bahar zamanı öyle ağrı olmuştu azıcık ben de inceledikçe bişiler bulurum kendimde. doktora gitmiştim. zaten ağrı var ise orda hiç önemli bişi yok demektir demişti. üşütmüş olabilirsin yel girer derler yle bişidir. çamaşırın sıkmıştır, üzerine yatmışsındır vs vs vs... gönlünü ferah tut. bence elinle güzelce muayene et bişi yok ise ki bence yok, doktora falan gitme. çnkü bizim için daha bu tür tetkikleri yaptırmak iyi değil mamografi falan sakın çektirme. gidersen de doktor sadece el ile muayene etsin ama bence hiç mi hiç gerek yok. sen şimdi dikkatini ordan al düğüne odaklan bak 1-2 saate unutucaksın bile...

bu arada ben kemeraltına gitmedim çokkk sıcak izmir... açıkcası zor geldi... birazdan lazer randevum var.

demet86 canım 2 yıl çok uzun değil mi yaaaa? bana 6-7 ayda bitecek dediler. aynı yere annem de yaptırdı onun 4 seansta bitti ...demek ki makineden fark ediyor.

lemlemcim güzel dileklerin için teşekkürler:) walla bizden çeyiz çıkmıycak gibi. çünkü evde yer olmadığından ben aldıklarımı kendi evimizin(evlenince oturacağım) kilerine kapattım kolileyerek... çünkü buraya gerçekten sığdıramazdım... o nedenle davul zurna merasimi olmayacak gibi :) olursa da benim giysilerim için olur :)))

hehehehe
yok geçti zaten çok şükür
ben kendimi çok incelerim ya dün evham yapmıştım
ama tekrar olursa gitcem doktora yine de ne olur ne olmaz
momografiyi hiç düşünmedim zaten de ne sakıncası varmış
burda kadın sağlığı merkezleri isteyen herkese yapıyo

sevindim geçmiş olsun.... yani mamografi tabii ki önemli ama 35 yaşından sonra.... bizler gibi 20-25 yaş arası gençler için ii değil sonuçta radyasyonlu bir cihaz yani.... o dediğin merkezler 35 yaş üzeri bayanlara yapıyorlardır uygulamayı

baştan aşağı kontrolden geçiriyolar bir gün içinde
mamografiyi de yapıyolar diye biliyorum

bu arada sen gelinliği hallettin mi canikom?

yok yawrucumm olmadı dahaa olacağada benzemiyo:2:
senin bölüm ne okulun bu sene bittiydi dimii atmıyorumdur umarım

Rabbim bir an önce belirszlikleri kaldırsın tatlım
benim bitti bu yıl çok şükür
İlahiyat okudum, hazırlık artı 4 yıl
bitsin de evleneyim artık diye diye bitiriverdim

Rabbim bir an önce belirszlikleri kaldırsın tatlım
benim bitti bu yıl çok şükür
İlahiyat okudum, hazırlık artı 4 yıl
bitsin de evleneyim artık diye diye bitiriverdim

amin canım herşey yoluna girdi bi de şu devlete kapağı atıvereydim
sende bu yıl gircen o zaman kpss ye öylemi canım
Allah yardımcımız olsun

amin canım herşey yoluna girdi bi de şu devlete kapağı atıvereydim
sende bu yıl gircen o zaman kpss ye öylemi canım
Allah yardımcımız olsun

yok bebem kpss düşünmüyorum şuan
kendi alanmla ilgili akademik çalışmalar yapıcam 4-5 yıl
bazı projelerimi hayata geçirmek istiyorum
bakalım hayırlısı

selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzz sızı takıp edıyorum ama yazmaya vaktım olmuyorduu hazırlıklar ne alemde?
bız bugun tv unıtemızı masamızı ve koltuk takımımızı aldık cok mutluyummmmmmm

bunun sadece masası

bununda teklı koltugu cok genıs onun yerıne daha ınce bır berjer yaptırıcaz yastıkların desenınde

nasıl sızce?

lemlem ben krıstal albumu senden duydum ılk kez arastırdım ve hosuma gitti çok kısmet bende yaptırabilirim.
jelooo hayırlı olsun canım
ocyways canım ne guzel bolum okumussun neler yapmak ıstıyorsun

Eklentiler

• $25751893(1).webp
    930 bayt · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Angelprenses öncelikli hayırlı olsun, seninde nişanın olmuş. Beni hatırladınmı mayıs ayı nişanlanacaklar topiğinde konuşmuştuk. 7 mayıstı nişanım. Ben nişandan sonra pek internete giremedim, tayinim çıktı onla uğraşıyodum. Düğünün 24 Eylülmüş yanlış görmediysem. Ne tesadüftürki benimkide 24 Eylül:)) Ne yaptın hazırlıklara başladınmı? Ben herzamanki gibi arkadan takip ediyorum ve daha hiçbişey yapmadık. Sadece nikah salonu ve düğün salonunu tuttuk. Gelinlik bakmaya başlayacağım yakında, bide kına elbisesi. Ev eşyası almayıda durdurduk Şimdi bi süre farklı şehirlerde yaşamak durumunda olduğumuz için evin eşyasına acele etmeye gerek yok dedik. Aldıklarımızın borçlarını ödeyip para biriktireceğiz.
Mevsimler kaydı artık eylül yaz gibi dedik ve bi otelin terasını tuttuk. Ben hep açık hava istiyordum, kapalı düğün salonlarını sevmiyorum. Ama inşallah havaların azizliğine uğramayız. Temmuz oldu hala yaz gelmedi Siz nasıl biyer tuttunuz düğün için?

Saol canım benım hatırladım tabi hayırlı olsun cok sasırdım aynı gun olmasına kadere bak mayısta nısananlanan kaderdaslarımdan bırını eylul gelınlerınde gordugume cok sevındım hem de aynı gun bız salon tuttuk canım bende acık mekanda olmasını ısterdım ama cok fazla zorlamak ıstemedık o kadar cok masraf oluyorkı gelınlık sadece 2000. esyalar, ufak tefek seyler derken cok sıkıntı ve borc oluyor o yuzden temkınlı adım atıyoruz :) bız bugun yemek odasıyla koltuk takımını begendık. henuz yatak odasını almadık. evı tuttuk .bıraz erken oldu ama cok ıcıme sınen bır yer vardı o olsun ıstedım.Gelınlık ıcın aysirada bır model begendım o olabilir her an.Sen nerdendın canım neden ayrı sehırlerde yasıcaksınız

canım ya çok güzel aldıklarınız
beyaz benim favorim zaten, güle güle huzurla kullanın
ben öncelikle yüksek lisans yapmayı pplanlıyorum, hatta prof. olana kadar sürdürebilirm akademisyenliği
bunun için bebiş doğurmamam lazım tabe

bazı hayallerim var, sokak çocuklarını hayata kazandırmak ve savaş bölgelerindeki yetimlere destek vermek adına...
bilmiyorum yapabilir miyim ama evlilikten ziyade bunları hayal ediyorum desem yeridir.
hani şu ismekler falan varya, diyorum ki sokak çocukları için bir barınma yeri ayarlansa ve zamanla bu çocuklar eğitilse
adabı muaşeretten el becerilerine, kültür ve sanattan meslek edinmeye kadar
bunun için çok ciddi bir yapılanma ve para gerek tabi
birçok şeyi kafamda tasarladım aslında ama bütçe meselesi biraz engel oluyo
öncelikle 10 ya da 15 çocukla başlanır ama inanın gerisi gelir
zamanla türkiyenin her yerinde kurulur böyle yerler
off anlatmaya kalksam çok hayalim var böyle
bir gün gerçek olacak inanıyorum
ben yapamazsam çocuklarım yapacak inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…