- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
canım ya çok güzel aldıklarınız
beyaz benim favorim zaten, güle güle huzurla kullanın
ben öncelikle yüksek lisans yapmayı pplanlıyorum, hatta prof. olana kadar sürdürebilirm akademisyenliği
bunun için bebiş doğurmamam lazım tabe
bazı hayallerim var, sokak çocuklarını hayata kazandırmak ve savaş bölgelerindeki yetimlere destek vermek adına...
bilmiyorum yapabilir miyim ama evlilikten ziyade bunları hayal ediyorum desem yeridir.
hani şu ismekler falan varya, diyorum ki sokak çocukları için bir barınma yeri ayarlansa ve zamanla bu çocuklar eğitilse
adabı muaşeretten el becerilerine, kültür ve sanattan meslek edinmeye kadar
bunun için çok ciddi bir yapılanma ve para gerek tabi
birçok şeyi kafamda tasarladım aslında ama bütçe meselesi biraz engel oluyo
öncelikle 10 ya da 15 çocukla başlanır ama inanın gerisi gelir
zamanla türkiyenin her yerinde kurulur böyle yerler
off anlatmaya kalksam çok hayalim var böyle
bir gün gerçek olacak inanıyorum
ben yapamazsam çocuklarım yapacak inşaAllah
ah darısı başımaaaaa. bi eksiğimiz evi tutmak kaldıı. hayırlı olsun canımmHerkese selam dün itibari ile evimizi tuttukbu belirsizlikte ortadan kalkdı huzurluyum mutluyum
canım ya çok güzel aldıklarınız
beyaz benim favorim zaten, güle güle huzurla kullanın
ben öncelikle yüksek lisans yapmayı pplanlıyorum, hatta prof. olana kadar sürdürebilirm akademisyenliği
bunun için bebiş doğurmamam lazım tabe
bazı hayallerim var, sokak çocuklarını hayata kazandırmak ve savaş bölgelerindeki yetimlere destek vermek adına...
bilmiyorum yapabilir miyim ama evlilikten ziyade bunları hayal ediyorum desem yeridir.
hani şu ismekler falan varya, diyorum ki sokak çocukları için bir barınma yeri ayarlansa ve zamanla bu çocuklar eğitilse
adabı muaşeretten el becerilerine, kültür ve sanattan meslek edinmeye kadar
bunun için çok ciddi bir yapılanma ve para gerek tabi
birçok şeyi kafamda tasarladım aslında ama bütçe meselesi biraz engel oluyo
öncelikle 10 ya da 15 çocukla başlanır ama inanın gerisi gelir
zamanla türkiyenin her yerinde kurulur böyle yerler
off anlatmaya kalksam çok hayalim var böyle
bir gün gerçek olacak inanıyorum
ben yapamazsam çocuklarım yapacak inşaAllah
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzz sızı takıp edıyorum ama yazmaya vaktım olmuyorduu hazırlıklar ne alemde?
bız bugun tv unıtemızı masamızı ve koltuk takımımızı aldık cok mutluyummmmmmm
Eki Görüntüle 215135
bunun sadece masası
Eki Görüntüle 215137
bununda teklı koltugu cok genıs onun yerıne daha ınce bır berjer yaptırıcaz yastıkların desenınde
Eki Görüntüle 215138
nasıl sızce?
ayy canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ben kararlı oldukça gerçekleşeceğinden hiç şüphem yok Rabbimin izniyle
merve, tv ünitesi, masa ve koltuklar yeterli bence salon içn
ayriyeten konsol almak bence salonda gereksiz kalabalık oluşturabilir ama senin kararın tabi
canım benim fotocum da aynen öyle anlattı, dedi ki resimlerin önünde sanki cam varmış gibi oluyor kristal albüm dedi, özelliği de daha sağlam olması dedi, fakat bu cam resimlerin netliğiini alıyor, sanki camın arkasından resme bakıyormuşsun gibi olduğu için ben tavsiye etmem dedi, onun bize yapacağı albüm için de ömür boyu garanti vardi, bişey olursa resimleriniz zaten arşivimde olacak hemen yenisini yapıveririm deyince ben de tamam dediğin gibi olsun dedimzvycıım bu kristal albüm birçok fotoğrafçıda olmuyor.. e haliyle illa istersen biyerde yaptırıyolarmış ama kendileri yapmayacakları için onlar için kar oranı düşük oluyor ve bu yüzende çoğu fotoğrafçı tavsiye etmiyor.. zaten bu sene çıkmış bu kristal albümler, önceden yokmuş.. bizim nişanlımla kafamıza takılan soru şu; şimdi orda 3 çeşit albüm vardı, biri kristal albüm, biri normal albüm, biride üzeri selefon kaplama albümdü... bizim en çok hoşumuza giden selefon kaplamalı olan oldu ancak fotoğrafçı bunu yaptırana kadar kristal albüm yaptırın sonuçta aralarında çok fazla bir fiyat farkı yok, kristal albümün 3 yıl garantisi var falan dedi... şimdi kristal olanlarda üstünde sanki cam kaplama gibi bişi olduğu için sanki çerçevenin arkasından bakıyosun gibi duruyor resimlere, ama diğerlerinde direk fotonun kendisini yapıştırdıkları için daha net duruyordu, daha canlıydı yani.. ama fotoğrafçı o günkü güneş ışığının açısından kaynaklandığını aslında kristal albümün daha net olduğunu falan söyledi... yaa kafamız çok karıştı ama sanırım krital yaptırmayacaz... yarın anlaşma yapmaya gidecez bakalım inşallah yakalayabilirsek fotocuyu, malum cmt düğünler bol..
inşaAllah tatlış bakcam
Canan bugün Kadıköy'e gidecekti, gelinlik için
ne yaptı acaba merak ettim
oooo kalabalıklaşmışız
Canaann çabuk anlat, gittin mi Kadıköy'e
Neşecimm senin adına çook sevindim , hayırlı olsunn tatlımhopaaaaaaa kaç günün stresi gitti valla üstümden
nişanlım il dışı tayininden urfaya yanıma gelecek eylülde.artık kocişimle beraber yaşıcazz ayyy çok mutluyum kara kara düşünmekten kurtuldum.sevenler kavuşsun ayrılmasınnnnnn
artık ev tutabiliriz 5yıl idare edecek eşyalarımızı alabiliriz.allahım şükürler olsun
Canım ben aldıklarını beğendim, güle güle kullanın inşallah, ayrıca konsola, gümüşlüğe hiç gerek yok , evde boşu boşuna yer kaplayan eşyalar benceselam kızlar nasılsınızzzzzzzzzz sızı takıp edıyorum ama yazmaya vaktım olmuyorduu hazırlıklar ne alemde?
bız bugun tv unıtemızı masamızı ve koltuk takımımızı aldık cok mutluyummmmmmm
Eki Görüntüle 215135
bunun sadece masası
Eki Görüntüle 215137
bununda teklı koltugu cok genıs onun yerıne daha ınce bır berjer yaptırıcaz yastıkların desenınde
Eki Görüntüle 215138
nasıl sızce?
ay hayırlısı olsun canşkom ya ben de diyodum "belki de almıştır" diye
yok bebişkom biz yarın svdiceğimle evde pineklemeyi düşünüyoz
şuan çalıştığı şirkette sistem kuruyo, akşama doğru gitti hala gelmedi
taksiyle direkt bize gelcek, onu bekliyom
Arkadaşlar bende eylül geliniyim yazmıştım önceden tarih kesinleşmemişti o zaman ama günümüzü aldık 10 eylülde evleniyorum Allah nasip ederse gelinliğim dikiliyor ile hazır alma arasında bişey henüz bi modacıyla anlaştım ilk provamı oldum ama annemin hazır baktığımız bi gelinlikte aklı kalmış acaba onu mu alsak diyip duruyo çünkü diktireceğim modelde hazır gelinlik modeline benzer bir model hazırı varken ne diye diktiricez diyo kafam karıştı iyice bunun dışında beyaz eşyam hazır ev fln yok ortada dolayısıyla mobilyada yok inşallah yetiştiririm valla çok geriliyorum nişanlımla her gün kavga gürültü halindeyiz ne olcaz bilmem böyle
anladım canım, yarını kendinize ayırıyorsunuz yani tadını çıkarın
Ahsencim ya sana bişey soracaktım, bu hafta beyaz eşyaları alacağız da, bugün baktık bosch a, ben bulaşık makinesini ithal olan modellerinden almak istiyorum ama o modellerin hepsi de üç sepetli , en üstünde çatal kaşık için sepeti var ve ben o sepeti hiç sevmiyorum, eski usül olsun istiyorum , tek tek dizemem ben çatal kaşıklları ithal olmayanlarda da sorun yaşanıyormuş genelde, seninki nasıl canım ya bi fikir ver bana
Arkadaşlar bende eylül geliniyim yazmıştım önceden tarih kesinleşmemişti o zaman ama günümüzü aldık 10 eylülde evleniyorum Allah nasip ederse gelinliğim dikiliyor ile hazır alma arasında bişey henüz bi modacıyla anlaştım ilk provamı oldum ama annemin hazır baktığımız bi gelinlikte aklı kalmış acaba onu mu alsak diyip duruyo çünkü diktireceğim modelde hazır gelinlik modeline benzer bir model hazırı varken ne diye diktiricez diyo kafam karıştı iyice bunun dışında beyaz eşyam hazır ev fln yok ortada dolayısıyla mobilyada yok inşallah yetiştiririm valla çok geriliyorum nişanlımla her gün kavga gürültü halindeyiz ne olcaz bilmem böyle
tatlışım ben de ithal olanlardan aldım
hatta en son çıkan varya, 6,5 litre su harcayan, ondan aldım
kaşık çatal rafıyla ilgili yorumları okudum internetten
kullanan herkesin de dediği gibi onlar tek tek dizmek şart değil, öyle gelişigüzel salıverirldiğinde de süper yıkıyormuş
hatta sepetli olanlardan çok çok daha iyiyimiş
üstelik en alt katta tencereler için daha çok yer açılması ve oradaki tellerin hareket edebilir olması çok büyük avantaj
ben doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum, hiç alıp da pişman olana rastlamadım
sen de bi oku istersen, daha iyi tatmin olursun
tamam canım benim, fikir verdiğin için saolnişanlım benim aksime o üst sepeti çok sevdi ,ben de biraz eski kafalıyım bu konuda , eski usulü daha çok severim bi de yorumları okuyayım da bidahaki haftasonu alırız inşallah
Kızlar boşveirn düğün derneği kaçarak evlenin en güzeli
oofff çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?