2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım cok tesekkurler benımde ıcııme sındı ama annem konsol ve gumusluk yok dıye oyle salon olmaz falan dedi :) belkı araya bır de konsol sıkıstırırız:)

Ne güzel düşüncelerın varYapılmıcak seyler degil ama birlik olmak gerek tabi...Herkes senin gibi keşke boyle derin düşünebilse... Rabbım hepsnin gercek olmasını nasıp etsın ınsallah

Herkese selam dün itibari ile evimizi tuttukbu belirsizlikte ortadan kalkdı huzurluyum mutluyum
ah darısı başımaaaaa. bi eksiğimiz evi tutmak kaldıı. hayırlı olsun canımm

tatlım çok güzel planların varmış. umarım gerçekleştirirsin ki ben inanıyorum gerçekleştirebileceğine

beğendim canım çok hoş. güle güle kullanın

ayy canlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ben kararlı oldukça gerçekleşeceğinden hiç şüphem yok Rabbimin izniyle

merve, tv ünitesi, masa ve koltuklar yeterli bence salon içn
ayriyeten konsol almak bence salonda gereksiz kalabalık oluşturabilir ama senin kararın tabi

amin canım ınsallah.
Ben ve nısanlıma gorede oyle canım ferah olsunıstıyoruz.Annem tabak canak nereye koyucaksın dedı ama olmadı mutfaga koyarım o tarz seylerimi..

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar önceliklee
canım benim fotocum da aynen öyle anlattı, dedi ki resimlerin önünde sanki cam varmış gibi oluyor kristal albüm dedi, özelliği de daha sağlam olması dedi, fakat bu cam resimlerin netliğiini alıyor, sanki camın arkasından resme bakıyormuşsun gibi olduğu için ben tavsiye etmem dedi, onun bize yapacağı albüm için de ömür boyu garanti vardi, bişey olursa resimleriniz zaten arşivimde olacak hemen yenisini yapıveririm deyince ben de tamam dediğin gibi olsun dedim
inşaAllah tatlış bakcam

Canan bugün Kadıköy'e gidecekti, gelinlik için
ne yaptı acaba merak ettim

oooo kalabalıklaşmışız
Canaann çabuk anlat, gittin mi Kadıköy'e

Tatlım bugün nişanlım benden habersiz ikimiz için plan yapmış, arkadaşı bizi yemeğe davet etmiş ve benim canım nişanlım bana emrivaki yaptı, dolayısıyla bizim gelinlik işi bugün için yatmış oldu
Ama yarın sabah için sözleştik, önce başbaşa güzel bir kahvaltı yapıp sonra görüştüğüm modaevine gideceğiz

Neşecimm senin adına çook sevindim , hayırlı olsunn tatlım
Canım ben aldıklarını beğendim, güle güle kullanın inşallah, ayrıca konsola, gümüşlüğe hiç gerek yok , evde boşu boşuna yer kaplayan eşyalar bence

ay hayırlısı olsun canşkom ya ben de diyodum "belki de almıştır" diye

bu arada merve, mutfagın büyükse sorun olmaz ama küçükse annenin dediği doğru
tv ünitesindeki çekmeceye de koyabilirsin eger genişse

ay hayırlısı olsun canşkom ya ben de diyodum "belki de almıştır" diye

bakalım yarın inşallah hayırlısı olur, benimki hazır almak değil de elimdeki modelin dikimi için görüşme olacak, gelinliğin eteği ve üstü farklı iki modelden kombine edilecek, özel dikim biraz risk ama ne yapalım hayırlısı olsun tatlım

sen ne yaptın yarın mı bakacaksın gelinliğe?

yok bebişkom biz yarın svdiceğimle evde pineklemeyi düşünüyoz
şuan çalıştığı şirkette sistem kuruyo, akşama doğru gitti hala gelmedi
taksiyle direkt bize gelcek, onu bekliyom

yok bebişkom biz yarın svdiceğimle evde pineklemeyi düşünüyoz
şuan çalıştığı şirkette sistem kuruyo, akşama doğru gitti hala gelmedi
taksiyle direkt bize gelcek, onu bekliyom

anladım canım, yarını kendinize ayırıyorsunuz yani tadını çıkarın
Ahsencim ya sana bişey soracaktım, bu hafta beyaz eşyaları alacağız da, bugün baktık bosch a, ben bulaşık makinesini ithal olan modellerinden almak istiyorum ama o modellerin hepsi de üç sepetli , en üstünde çatal kaşık için sepeti var ve ben o sepeti hiç sevmiyorum , eski usül olsun istiyorum , tek tek dizemem ben çatal kaşıklları ithal olmayanlarda da sorun yaşanıyormuş genelde, seninki nasıl canım ya bi fikir ver bana

Arkadaşlar bende eylül geliniyim yazmıştım önceden tarih kesinleşmemişti o zaman ama günümüzü aldık 10 eylülde evleniyorum Allah nasip ederse gelinliğim dikiliyor ile hazır alma arasında bişey henüz bi modacıyla anlaştım ilk provamı oldum ama annemin hazır baktığımız bi gelinlikte aklı kalmış acaba onu mu alsak diyip duruyo çünkü diktireceğim modelde hazır gelinlik modeline benzer bir model hazırı varken ne diye diktiricez diyo kafam karıştı iyice bunun dışında beyaz eşyam hazır ev fln yok ortada dolayısıyla mobilyada yok inşallah yetiştiririm valla çok geriliyorum nişanlımla her gün kavga gürültü halindeyiz ne olcaz bilmem böyle

Öncelikle hayırlı olsun canım , seni hep aşağıda okurken görüyorum ama pek yazmıyorsun, hatta nickin beni de böyle yapıyo

eğer gelinlikçine güveniyorsan diktir canım, sonuçta kapora vermişsindir, ama içinde şüphe varsa annenin dediğini yap
ben de birkaç hafta önce bir gelinlikçiye ufakta olsa bir kapora vermiştim, sonra anlaştığımız modeli beğenmedim, özel dikim bir gelinlik için de güvenemediğim için kaporamı yaktım , yarın inşallah farklı bir modaeviyle görüşeceğim ,
düğün için de telaş etme yetiştirirsin , ben daha hiçbişeyimi almadım ama öyle aman aman stres yapmıyorum , herşey olacağına varıyor merak etme, bu dönem stres nedeniyle tartışmalar çok oluyor oyüzden birbirinize yıpratmamaya çalışın, en az hasarla şu nişanlılık dönemini atlatalım inşallah

Neyse kızlar yatayım ben artık, yarın erkenden kalkıp yollara düşücem,

Bosch beyaz eşya alanlar , üç sepetli bulaşık makinası için görüşlerinizi bekliyorum, herkese iyi gecelerrrrrr :79:

tatlışım ben de ithal olanlardan aldım
hatta en son çıkan varya, 6,5 litre su harcayan, ondan aldım
kaşık çatal rafıyla ilgili yorumları okudum internetten
kullanan herkesin de dediği gibi onlar tek tek dizmek şart değil, öyle gelişigüzel salıverirldiğinde de süper yıkıyormuş
hatta sepetli olanlardan çok çok daha iyiyimiş

üstelik en alt katta tencereler için daha çok yer açılması ve oradaki tellerin hareket edebilir olması çok büyük avantaj
ben doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum, hiç alıp da pişman olana rastlamadım
sen de bi oku istersen, daha iyi tatmin olursun

biz de bir dönem habire kavga ediyoduk ama aştık çok şükür
mobilyaları alınca rahata verdik
ya erkekler bizim gibi değil, biz rahat olamıyoruz içimiz içimizi yiyo eksik bişeyler olunca
tartışmalar da genelde bu yüzden çıkıyo
ama geçici merak etme
herşey düzelip yoluna girdiğinde unutuluyo
ama lütfe saygıyı bozmayın, sevgiden çok çok daha önemli şey bence

tamam canım benim, fikir verdiğin için saol nişanlım benim aksime o üst sepeti çok sevdi ,ben de biraz eski kafalıyım bu konuda , eski usulü daha çok severim bi de yorumları okuyayım da bidahaki haftasonu alırız inşallah

ben de bu tarz şeylerde yeniliklere pek açık değilim
sırf bu yüzden inox minox hiç bulaşmadım
modası geçince bi anlamı kalmııyo çünkü
hayırlısı olsun, beyaz eşya bölümünde benim aldıklarımın resmi var tatlım
bakmak istersen ordan bakabilirsin
bosch un sitesinde de karşılaştırmalı ürün seceneği var
o bana bayagı yardımcı olmuştu
bilgin olsun

Kızlar boşveirn düğün derneği kaçarak evlenin en güzeli

oofff çok bunaldım

hayırdır :)
niye bunaldın bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…