ben de bu tarz şeylerde yeniliklere pek açık değilim
sırf bu yüzden inox minox hiç bulaşmadım
modası geçince bi anlamı kalmııyo çünkü
hayırlısı olsun, beyaz eşya bölümünde benim aldıklarımın resmi var tatlım
bakmak istersen ordan bakabilirsin
bosch un sitesinde de karşılaştırmalı ürün seceneği var
o bana bayagı yardımcı olmuştu
bilgin olsun
hayırdır :)
niye bunaldın bu kadar?
valla ben şimdiden yoruldum ya aktivite olmasa bile düşünmek insanı feci yoruyo siz de böyle değil misiniz? Herşeyi düşünüyoruz ya ev eşya gelinlik davetiye yok nikah şekeri kınası müziği gelin arabası yok doktoru moktoru amaaan :2:
kızlaaaaar merhabaaalar ben geldim biraz geç geldim ama... kına kıyafetimi ve bindallımı bugün teslim aldık, eve geldim hemen kına kıyafetimi denedim babama kardeşime falan gösterdim çok beğendiler.. sonra o heyecanla çıkarıp bindallımı denedim, onuda çok beğendiler.. ama tabii kına kıyafetimin resmini çekmeyi unutmuşum, çıkardıktan sonra aklıma geldi, acayipte yorgundum tekrar giyemedim... ama bindallımın resmini çektim, şimdi hiçbiriniz yoksunuz zaten topicte, yarın eklerim..
kına için kırmızı ayakkabı baktım biraz, bi tane polariste beğendim bi model, ama rahat gelmedi, daha zaman çok yavaş yavaş bakarım nasılsa, hem kına için hem düğün için...
fotoğrafçımızıda bugün ayarayamadık, düğündeymiş, yarın tekrar gidecez, biz şöyle düüşündük, normal albüm anlaşması yapacaz, olurda ilerde fikrimiz değişir kristal albüm düşünürsek (düğünden önce yani) üstüne farkı verip kristal yaptırabiliriz.. ama bir an önce anlaşmamız lazım, adam o güne başka iş alacak diye ödüm kopuyor..
angelprenses, mobilyalarını çok beğendim canım, özellikle koltuk takımının renkleri çok güzelmiş.. hayırlı olsun güle güle kullanın..
valla ben şimdiden yoruldum ya aktivite olmasa bile düşünmek insanı feci yoruyo siz de böyle değil misiniz? Herşeyi düşünüyoruz ya ev eşya gelinlik davetiye yok nikah şekeri kınası müziği gelin arabası yok doktoru moktoru amaaan :2:
inanmıyorum ya Allah belasını versin gece gece nasıl sinirim bozuldu
nasıl kıyar ya
hem kız neden boyun eğmiş rezil etseydi orda onu
way ş..siz bi de öyle demiş ha
kızın ailesi nasıl duymamış acaba
çok üzüldm şimdi
Öncelikle hayırlı olsun canım , seni hep aşağıda okurken görüyorum ama pek yazmıyorsun, hatta nickin beni de böyle yapıyo
eğer gelinlikçine güveniyorsan diktir canım, sonuçta kapora vermişsindir, ama içinde şüphe varsa annenin dediğini yap
ben de birkaç hafta önce bir gelinlikçiye ufakta olsa bir kapora vermiştim, sonra anlaştığımız modeli beğenmedim, özel dikim bir gelinlik için de güvenemediğim için kaporamı yaktım , yarın inşallah farklı bir modaeviyle görüşeceğim ,
düğün için de telaş etme yetiştirirsin , ben daha hiçbişeyimi almadım ama öyle aman aman stres yapmıyorum , herşey olacağına varıyor merak etme, bu dönem stres nedeniyle tartışmalar çok oluyor oyüzden birbirinize yıpratmamaya çalışın, en az hasarla şu nişanlılık dönemini atlatalım inşallah
canım hayırlı olsun eminim çok yakışmıştır resimleri bekliyoruzevet tatlım bindallım istediğim renkte, ama gün ışığındayken :)))
yani gün ışığında mor, oda ışığında lacivertimsi gibi, parlement mavi gibi bi renk.. ama olsun ben yinede çok beğendim..
ayyy kızlaaar bi olay anlatayım size bugün çok üzüldüm.. şimdi nişanlım fotoğrafçıya gitmeden önce düğün salonu sahibini bi arayıp konuşayım demiş, salonunda anlaşmalı fotocusu old. iiçin ekstra bir indirim yaptırabilirmi diye sormak için, salon sahibi de yaa hiç sorma dün burda olaylı bir düğün oldu deyip anlatmış..
dünkü düğünde damat gelini dövmüş.... evet yanlış duymadınız damat olacak ........ düğün günü düğünde gelini dövmüşşşdüğün salonunun üst katında gelinle damat odası var, ordalarmış kavga etmişler damat gelini dövmüş, ve hatta gelin merdivenlerden düşmüş adam tokat atınca.. gelinin ailesi duymamış olayı, salonun sahibi araya girip damada kızıncada sanane sen ne karışıyorsun o benim karım ister döverim ister biiiip diye bağırmış.. olayı kimseye duyurmamışlar, gelin demiş allah senin belanı versin sırf olay büyümesin diye şimdi aşağı inecem düğünü hiç bişey olmamış gibi yapacaz demiş yazık yaaaa... ve düğün olmuş..
kızlaaaaar merhabaaalar ben geldim biraz geç geldim ama... kına kıyafetimi ve bindallımı bugün teslim aldık, eve geldim hemen kına kıyafetimi denedim babama kardeşime falan gösterdim çok beğendiler.. sonra o heyecanla çıkarıp bindallımı denedim, onuda çok beğendiler.. ama tabii kına kıyafetimin resmini çekmeyi unutmuşum, çıkardıktan sonra aklıma geldi, acayipte yorgundum tekrar giyemedim... ama bindallımın resmini çektim, şimdi hiçbiriniz yoksunuz zaten topicte, yarın eklerim..
kına için kırmızı ayakkabı baktım biraz, bi tane polariste beğendim bi model, ama rahat gelmedi, daha zaman çok yavaş yavaş bakarım nasılsa, hem kına için hem düğün için...
fotoğrafçımızıda bugün ayarayamadık, düğündeymiş, yarın tekrar gidecez, biz şöyle düüşündük, normal albüm anlaşması yapacaz, olurda ilerde fikrimiz değişir kristal albüm düşünürsek (düğünden önce yani) üstüne farkı verip kristal yaptırabiliriz.. ama bir an önce anlaşmamız lazım, adam o güne başka iş alacak diye ödüm kopuyor..
angelprenses, mobilyalarını çok beğendim canım, özellikle koltuk takımının renkleri çok güzelmiş.. hayırlı olsun güle güle kullanın..
ayyy kızlaaar bi olay anlatayım size bugün çok üzüldüm.. şimdi nişanlım fotoğrafçıya gitmeden önce düğün salonu sahibini bi arayıp konuşayım demiş, salonunda anlaşmalı fotocusu old. iiçin ekstra bir indirim yaptırabilirmi diye sormak için, salon sahibi de yaa hiç sorma dün burda olaylı bir düğün oldu deyip anlatmış..
dünkü düğünde damat gelini dövmüş.... evet yanlış duymadınız damat olacak ........ düğün günü düğünde gelini dövmüşşşdüğün salonunun üst katında gelinle damat odası var, ordalarmış kavga etmişler damat gelini dövmüş, ve hatta gelin merdivenlerden düşmüş adam tokat atınca.. gelinin ailesi duymamış olayı, salonun sahibi araya girip damada kızıncada sanane sen ne karışıyorsun o benim karım ister döverim ister biiiip diye bağırmış.. olayı kimseye duyurmamışlar, gelin demiş allah senin belanı versin sırf olay büyümesin diye şimdi aşağı inecem düğünü hiç bişey olmamış gibi yapacaz demiş yazık yaaaa... ve düğün olmuş..
Modacı işini bilen birine benziyo ne zaman gittiysem müşterilerin biri gidiyor biri geliyor ama tabi bilinmez modelden modele fark var sonuçta kapora verdik ama annemde tuvalet diktirecek olmadı ona sayar kaporayı diye düşündük. Nişanlımla bütçemiz çok kısıtlı oda bende çok stres yapıyor acaba balayına gidebilecekmiyiz fln diye offffff ne diyim Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin
Saol canım benım hatırladım tabi hayırlı olsun cok sasırdım aynı gun olmasına kadere bakmayısta nısananlanan kaderdaslarımdan bırını eylul gelınlerınde gordugume cok sevındım hem de aynı gun bız salon tuttuk canım bende acık mekanda olmasını ısterdım ama cok fazla zorlamak ıstemedık o kadar cok masraf oluyorkı gelınlık sadece 2000. esyalar, ufak tefek seyler derken cok sıkıntı ve borc oluyor o yuzden temkınlı adım atıyoruz :) bız bugun yemek odasıyla koltuk takımını begendık. henuz yatak odasını almadık. evı tuttuk .bıraz erken oldu ama cok ıcıme sınen bır yer vardı o olsun ıstedım.Gelınlık ıcın aysirada bır model begendım o olabilir her an.Sen nerdendın canım neden ayrı sehırlerde yasıcaksınız
canikom su böreği kolay değildir ki su böreği için yufkalar satılıyor ondan alıp yapsaydın.daha pratik şeyler insana özgüven veriyor.ben de lokma denemiştim kendi çapımda yapamadım.hiç kimseyi yaparken görmedim netten tarif denedim sonuç hüsrandı.birinden öğrenmem lazımmmmselam tontişler
nerelerdesin ayol?
ayy bugün aşkitoma su böreği yapayım dedim, kayınvalidem öğretmişti
hamurunu tutturamadım
semsert oldu, açılmadı bi türlü
annem hamuru kurtarmaya çalıştıysa da başaramadı
dedim "anne sen başaramadıysan demek hiiiççç olmamış"
attım çöpe
malzemelere acıdım valla
off beceriksiz miyim neyim ben ya
canikom su böreği kolay değildir ki su böreği için yufkalar satılıyor ondan alıp yapsaydın.daha pratik şeyler insana özgüven veriyor.ben de lokma denemiştim kendi çapımda yapamadım.hiç kimseyi yaparken görmedim netten tarif denedim sonuç hüsrandı.birinden öğrenmem lazımmmm
tatlışım bana kayınvalidem öğretti
ama öğrenmemişim demekki
nişanlım çok seviyo diye yapmak istemiştim:78:
sen napıyon bakem? iyi misin?
iyiyim ahsenim sanırım nette son günlerimi yaşıyorumeylülde evlenmiş olarak tekrar katılırım aranıza.
ev dağınık annem çeyizleri çıkardı ütüledi bi sürü bi sürü dantel çeyiz zaten anlamıyorum.çeyiz sercekmişiz oruçtan evvel,benim lazım olcak eşyalar gitmeden önce filan işte.ben de kıramadım kadın senelerce uğraşmış göz nuru dökmüş herkese göstermek istiyor haliyle.uğraşıyoz yani
nişanlım da gelemedi tayin işlerinden gelmesi uzadı.sen neler yapıyon su böreğinden başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?