2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bebişkom hoşgeldin
iyiyz hamdolsun, sen nasılsın?
gittiniz mi Kadıköy'e?

hoşbulduk canım, evet bugün Kadıköydeydik, beğendiğim gelinlik modeli üzerine uzunca konuştuk, nasıl yaparız, nasıl kumaş kullanırız vs. Genel olarak anlaştık diyebilirim,
Özel dikim olacağı için prova sayısı sınırı olmayacak, bir dahaki pazartesi gidip kullanacağımız güpürü seçeceğiz, sonra da yavaştan dikime geçilecek
Allah ım utandırmasın inşallah, hayırlısıyla bu işin altından kalkarız.

kızlar merhabaaaa bende geldiiim, henüz geçmişi okumadım..

bugün fotoğrafçı işimizi hallettik.. kristal albüme karar verdik düğün içinde full video çekimine karar verdik.. onun içinde ekstra para ödedik..

birde damatlığımızı aldııık efordan aldık kızlar henüz damatlıklarını almayanlar varsa eforda çok güzel indirim var, ayrıca modelleride italyan kesim oluyor gerçekten birçok markaya baktık en hoşumuza gideni efor oldu..

canım Allah yardımcınız olsun zor gercekten ama gelecegınız ıcın boyle olması gerekıyor dmeekkı.Bızımkını nısanlım sectı eylul sonu ıstıyordu ramazanda cok kosturamayız eylulde hallederız ıslerımızı dıye dusunmus ve en uygun o tarıhı secmıs.Allah hepımızın yardımcısı olsun

canım hayırlı olsun

nısanlımda efordan aldı cok begendım ben. cokta ıyı bır marka bende tavsıye edıyorum eforu gercekten.

Herkese selam dün itibari ile evimizi tuttukbu belirsizlikte ortadan kalkdı huzurluyum mutluyum

jelooooo eviniz hayırlı olsun, kızlar yavaş yavaş evler tutulmaya başlandı, düğünlerimize az mı kaldı neeeeee

hoşgeldin mutsuz82 arkadaşım, herzaman bekleriz aramıza, senide ilk sayfamızdaki listemize ekledim, birde shadowshow arkadaşım senide ekledim..

canım eğer hazır beğendiğiniz gelinlik içine sindiyse hiç riske girme derim ben. nişanlınla aranızdaki gerilimde en yakın zamanda geçer inşallah.. eğer ayrı şehirlerdeyseniz ve sık sık msjlaşıyorsanız gerilim normaldir, hep o msjlarda duyguları belli edememekten kaynaklanıyor hepp

lemlemcim hızına yetişemiyoruz maşallah canım

Foto işini de hallletmişsiniz hayırlı olsun tatlım, siz ne kadara anlaştınız , düğün salonunun içine mi dahildi yoksa öyle bişey hatırlıyorum sanki :26:

Biz nişanlımın nişanda giydiği takım elbisesini efordan almıştık çok beğenerek , gerçekten kesimleri çok güzel oluyor, sizinki de hayırlı olsun, toplamda ne kadara mal oldu canım

shadowshadows burda 24 eylül gelinlerimiz seninle birlikte toplam 4 kişi oldu, ilk sayfada liste var bakabilirsin... demet86, Levrek ve angelprenses'te 24 eylülde evleniyor

sanırım olmayacağım burda (
tezin için yardım gerekirse hazırım şekerim.bazı konular yabancı kitaplarda bulunuyor haliyle çeviri gerekiyor.ihtiyaç olursa çekinme.kolay gelsin

teşekkür ederim canım...

düğün çekimlerinde 2 saat video ve 36 poz düğün salonuna dahildi.. birsürü fotoğrafçı dolaştık dış mekan çekimleri için yine en hoşumuza giden fotoğrafçı salonun anlaşmalı fotocusu oldu.. düğünde çekilecek video çekimini tüm düğün boyunca anlaştık ve 50TL para ekstra verdik..

ayrıca kristal albüm+2 adet kaynana albümü+2 adet cep albümü (birisi düz, birisi mini çanta şeklinde) + 2 adet anahtarlık şeklinde minicik albüm + deri kaplama albüm sandığı hepsini 600 ' e anlaştık...

sonra düğünde çekilecek olan 36 poz dışındaki pozların baskısı için tane başına 2 TL'ye anlaştık....

birde kına içinde stüdyo çekimi düşünüyoruz, onu sadece orta boy baskı şeklinde alacaz, onunda her pozdan çift olacak şekilde çiftine 15TL'ye anlaştık....

tabii bu bütün ücretlerde iyi bir pazarlık yapıp bu fiyatlara indirdik, buna nişanlımın düğün salonu sahibini faceden bulup eklemesi adamla sürekli sohbetler edip aralarında bir arkadaşlık oluşturması ve 3 arkadaşını daha o düğün salona yönlendirerek anlaştırması büyük etken oldu :)) salon sahibi bize iyi indirim yaptırttı

ayrıca fotoğrafçıda çok iyi birisiydi, bende düğün çekimleri için yapacağım aksesuar şemsiyeyi ona hediye edeceğim.. adama aksesuar olarak şemsiyeniz varmı dedim yokmuş, peki ben getirsem nasıl olur dedim süper olur dedi

efordada %30 eforkart sahiplerine + %10 peşin alımda indirim yaptılar.. damatlık ve gömleği 475 Tl tuttu... tabi ayakkabı, papyon, kol düğmesi, kemer almadık daha..

canım benim
Rabbim en güzelini nasip etsin sana

Lemlemtoşum hayırlı olsun damatlık
ayy sen ne hızlısın yaaa herşeyini hallettin
ramazanda canın sıkılcak

jeloo iyi yapmışsınız tatlım, mutluluklar...

tatlım sen de güpür, tül tarzı seviyodun yanlış hatırlamıyorsam.sen de benim gibi pimpirkliydin umarım gönlüne göre bişi çıkar ortaya.
anemmmm bi ben bi de ahsen kaldı heralde gelinliksiz

Nişanlının düğün salonu sahibiyle muhabbet kurması iyi olmuş, tekrardan hayırlı olsun tatlım,
damatlığın fiyatı da iyiymiş, aradan çıkarmış oldunuz onu da işte ne güzel.
Bizim şu aralar hiç damatlıkla uğraşasımız yok, nişanlım kiralık ev için haber saldı dört bir yana önceliğimiz şuan için evimiizi tutmak. zaten nişanlım bekar evinde kira veriyor, hiç olmazsa bir an önce tutalım da ona göre eşya olayını halledelim diyoruz.

tatlım sen de güpür, tül tarzı seviyodun yanlış hatırlamıyorsam.sen de benim gibi pimpirkliydin umarım gönlüne göre bişi çıkar ortaya.

ewt ya bir an önce hareket lazım bize
nişanlıma diyorum "ya çok az kaldı, şunu halletce zbunu halletcez"

gerinerek aynen şöyle diyo "sen merak etme, ben varım hepsi olcak"
gıcık ya bi de acayip boşa para harcıyo ya
bugün bu yüzden tartıştık sonra barıştık

kızlar birde bugün gelinlik iç çamaşırı beğendim, markası anıl bu çok hoşuma gitti rengide ekruydu fiyatı 50tl miş..nasıl sizce?

canım benim
Rabbim en güzelini nasip etsin sana

Lemlemtoşum hayırlı olsun damatlık
ayy sen ne hızlısın yaaa herşeyini hallettin
ramazanda canın sıkılcak
Saol Ahsencim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşeyi Cidden lemlem her hazırlığını bitirdi maşallah yaa , biz ona göree ohooo yolun başında bilem değilizz

evet Neşecim seninle tarzlarımız aynıydı, güpür ve tül seviyorum ve dediğin gibi çook pimpirikliyim inşallah canım gönlüme göre içime sinen bir gelinlik olur,
sen de inşallah istediğin gibi bir gelinlik bulursun

sanırım olmayacağım burda (
tezin için yardım gerekirse hazırım şekerim.bazı konular yabancı kitaplarda bulunuyor haliyle çeviri gerekiyor.ihtiyaç olursa çekinme.kolay gelsin

oyy kıyamam şimdi gördüm bu mesajını
sağol bebeğim çok teşekkür ederim düşünmen yeter
ama ben ilahiyat mezunu olduğum için bütün kaynaklarım arapça
hazırlık falan okuduğum için arapça gayet iyi Allaha şükür tercümelerle boğuşuyorum kaç gündür
ama çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…