2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok kızlar ben ramazanda da yapacak bişiler bulurum, o zaman evimizi tutmuş oluruz nasıl olsa, ev sahibiyle anlaşıp uygun fiyatlı duvar kağıtları araştırırım, ramazanda tüm ilgimi evin tadilatı boyasına veririm.. babam hertürlü tamirat işinden çok iyi anlar küçüklükten beri anneme yemek yapmaya yardım etmez babamı izler ona yardım ederdim. acayip seviyorum tamir tadilat işlerini, evimizi bile babamla birlikte boyarız (2 tanede oğlu var ama birlikte yapıyoz ) o yüzdende evimiz tutulsun boyaydı duvar kağıdıydı işlerine başlarım hiç sıkılmam

çamaşır makinemi, bulaşık makinemi bile kendim kurabilirm hehheee

kızlar birde bugün gelinlik iç çamaşırı beğendim, markası anıl bu çok hoşuma gitti rengide ekruydu fiyatı 50tl miş..nasıl sizce?

Eki Görüntüle 215374

canım iç çamaşırının kalitesini anlamak için direkt temas etmek şart
rahat mı değil mi? kumaşı nasıl?
görmeden karar verme derimm

ayy bi de düşündüm de gelinliğin altına jartiyer oldukça seksapel olar

canım zaten mağazada gördüm beğendim... dokundum, elledimmm, temas ettim ... çokk güzeeel..

kızlar selam iç çamaşırı muhabbeti yapıyoruz galiba :))

O gelinliğin içine giyilen iç çamaşırları tam bir mucize yahu göbek sorunu olanlar için

O gelinliğin içine giyilen iç çamaşırları tam bir mucize yahu göbek sorunu olanlar için

evet canım bir tane daha beğendim oda korseli büstiyerli jartiyer takımıydı, işte resmide aşağıda, buda çok güzeldi, onunlada temas ettimm
ama benm gelinliğim içi korseli olduğu için kat kat rahat olmaz diye büstiyerliyi gelinliğin içine almayacam..tabii bi tane kırmızı alabilirim özel günler için :78:

Lemlemcim anıl güzel bir marka, sen de bizzat görmüşsün, dokusuna bakmışsın, fiyatı gayet uygun , beğendiysen alabilirsin tatlım

Son düzenleme:

lemlemcim buna ne kadar dediler?

iç çamaşırın kerametinden mi bilmiyorm ama o gelinliği kim giyerse giysin güzel oluyo valla
kilolulara da yakışıyo zayıflara da

bu da güzelmiş bak

iç çamaşırın kerametinden mi bilmiyorm ama o gelinliği kim giyerse giysin güzel oluyo valla
kilolulara da yakışıyo zayıflara da

evet kesinlikle bi de mesela benim hayatta hiç bi zaman gelinlik ilgim olmadı hep itici gelirdi gelinlik bakmaya zorla gittim ama o ilk prova bile muhteşemdi şimdi provaları hevesle bekliyorum

offff iç çamaşırları çok güzelllll benim bile içim gitti
pcye virüs bulaşmış sanırım üfff salytımı yapamıyorum program kapanıyor.virüs programım da iptal olmuş.
benim o korseli olanlardan almam lazım göbüşüm yok olmalı,gece yeniden ortaya çıkacak ama şaka gibinefesini tut karnını içine çek kızım neşeeee

yavrum sen evdesin, kilo almak için çok müsait haldesin yani
hatırlatayım dedim
eylüle kadar korsede fayda vermez hale gelmezsin umarım

lemlemcim buna ne kadar dediler?

canım bu büstiyerli olanda ya 55 yada 60tı tam hatırlayamadım, anılın sitesinden baktım 67,90 yazıyordu, ama benm beğendiğim diğer takımada fazla yazmışlar. ben özdilek mağazasında baktım. büstiyerin korsesi gerçekten çok güzel duruyordu, daha önce NBB ninkilerede baktım ama o bu kadar kaliteli durmuyordu NBB'dekinin korse şeridi sadece iki taneydi ama anıldakinde önden arkaya kadar şerit şerit baya vardı.. göbüşü olanlara bunu tavsiye ederim..

bence sen gecede çıkarma büstiyeri, yok ben böyle iyiyim de çıkarttırma

yavrum sen evdesin, kilo almak için çok müsait haldesin yani
hatırlatayım dedim
eylüle kadar korsede fayda vermez hale gelmezsin umarım

58 kilodan 55e düştüm yaz gelince iştahım kapandı şükürler olsun zaten göbüş var jeniffer lopez kalçası var ben kilo aldıkca göbek öne doğru kalça arkaya doğru gidiyor.hadi kalça ii de göbek hoş deil yani.neyse göbüşümle mutluyum

selam kızlarrr geçmişi okudum geldimm

ay ya iç çamaşırlar çok güzel bende istiyorumm hatta hayalimdi jartiyerli takım giymek ama rahat değilmiş... ben sütyenimi gelinlğe diktirecem gelinliği çıkarınca nolcakkk:26:

bi de kızlar başka bi konuya atlıcam şimdi bugün nişanlım ev baktı bizim istediğimiz bi yer vardı bayağı büyük bi site evler yeni ordan ev buldu. sahibi içinde tadilat yapıyomuş 1 aya ancak biter demiş bizimde çok işimize geldi bu durum yani temmuz sonu gibi bi aksilik çıkmazsa evimiz tutulmuş olacak. adamla konuşmuşlar üzerimizden büyükkk bi yük kalktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…