Saol Ahsencim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşeyiCidden lemlem her hazırlığını bitirdi maşallah yaa , biz ona göree ohooo yolun başında bilem değilizz
evet Neşecim seninle tarzlarımız aynıydı, güpür ve tül seviyorum ve dediğin gibi çook pimpirikliyiminşallah canım gönlüme göre içime sinen bir gelinlik olur,
sen de inşallah istediğin gibi bir gelinlik bulursun
kızlar birde bugün gelinlik iç çamaşırı beğendim, markası anıl bu çok hoşuma gitti rengide ekruydufiyatı 50tl miş..nasıl sizce?
Eki Görüntüle 215374
canım iç çamaşırının kalitesini anlamak için direkt temas etmek şart
rahat mı değil mi? kumaşı nasıl?
görmeden karar verme derimm
ayy bi de düşündüm de gelinliğin altına jartiyer oldukça seksapel olar
canım zaten mağazada gördüm beğendim... dokundum, elledimmm, temas ettim... çokk güzeeel..
kızlar selam iç çamaşırı muhabbeti yapıyoruz galiba :))
O gelinliğin içine giyilen iç çamaşırları tam bir mucize yahu göbek sorunu olanlar için
evet canım bir tane daha beğendim oda korseli büstiyerli jartiyer takımıydı, işte resmide aşağıda, buda çok güzeldi, onunlada temas ettimm
ama benm gelinliğim içi korseli olduğu için kat kat rahat olmaz diye büstiyerliyi gelinliğin içine almayacam..tabii bi tane kırmızı alabilirim özel günler için :78:
Eki Görüntüle 215379
kızlar selam iç çamaşırı muhabbeti yapıyoruz galiba :))
O gelinliğin içine giyilen iç çamaşırları tam bir mucize yahu göbek sorunu olanlar için
evet canım bir tane daha beğendim oda korseli büstiyerli jartiyer takımıydı, işte resmide aşağıda, buda çok güzeldi, onunlada temas ettimm
ama benm gelinliğim içi korseli olduğu için kat kat rahat olmaz diye büstiyerliyi gelinliğin içine almayacam..tabii bi tane kırmızı alabilirim özel günler için :78:
Eki Görüntüle 215379
iç çamaşırın kerametinden mi bilmiyorm ama o gelinliği kim giyerse giysin güzel oluyo valla
kilolulara da yakışıyo zayıflara da
evet kesinlikle bi de mesela benim hayatta hiç bi zaman gelinlik ilgim olmadı hep itici gelirdi gelinlik bakmaya zorla gittim ama o ilk prova bile muhteşemdi şimdi provaları hevesle bekliyorum
offff iç çamaşırları çok güzelllll benim bile içim gitti
pcye virüs bulaşmış sanırım üfff salytımı yapamıyorum program kapanıyor.virüs programım da iptal olmuş.
benim o korseli olanlardan almam lazım göbüşüm yok olmalı,gece yeniden ortaya çıkacak ama şaka gibinefesini tut karnını içine çek kızım neşeeee
lemlemcim buna ne kadar dediler?
offff iç çamaşırları çok güzelllll benim bile içim gitti
pcye virüs bulaşmış sanırım üfff salytımı yapamıyorum program kapanıyor.virüs programım da iptal olmuş.
benim o korseli olanlardan almam lazım göbüşüm yok olmalı,gece yeniden ortaya çıkacak ama şaka gibinefesini tut karnını içine çek kızım neşeeee
yavrum sen evdesin, kilo almak için çok müsait haldesin yani
hatırlatayım dedim
eylüle kadar korsede fayda vermez hale gelmezsin umarım
bence sen gecede çıkarma büstiyeri, yok ben böyle iyiyim de çıkarttırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?