2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bindallımın resmini tlfnumla çekmiştim, kart okuyucumu çalıştıramadım nedense, bayadır uğraşıyorum ama atamadım bilg.a, int den buldum, buda çok küçük çıkmış umarım görünür

lemlem cidden güzelmiş ya
valla bayıldım

kırmızıda ısrarcıydım ama çok beğendimm bunuda

teşekkür ederim kızlar, daha iyileri sizin olsun inşallah... sofistikecim ben bunun kırmızısınıda giydim, kına kıyafetim kırmızı olduğu için bu başka renk olsun istedim ama kırmızısıda çok güzeldi.. diğer modellerine bakmak isterseniz seyranlımoda int adresi birde ben içi açık renk olsun istemiştim, öyle olunca kaftan üstünde daha belli duruyor.

sofistike, sizin için bayagı iyi olmuş denk gelmiş ne güzel
hayırlı olsun

teşekkürler tatlım. şimdiden tutmak zorunda kalsak bizi bayağı zorlıcaktı...şansımız yaver gitti bakalım umarım bi sorun çıkmaz çünküü orayı istiyorummm çocukluk arkadaşımda o civarlarda oturuyoo, çoğu yere yakın

canım sen yine al bii jartiyerli takım, gelinliği çıkarınca giyersin.. bende zaten jartiyerini çorabını falan giymem, hatta kilodunu bile giymeyebilirim onları eve geçince giyerim.. tangalı çünkü rahat edemem, gelinliğin altına elimi sokup çekiştirememde, çorapta terletir..

ev işinizde çok güzel denk gelmiş walla.. çok şanslısınız inşallah bi aksilik çıkmaz, şimdiden hayırlı olsun canım..

evet içteki beyaz şalvar göstermiş kıyafeti. geçen biri paylaşmıştı bu topikte parlak beyaz ya da krem rengi bi bindallı ondada gözüm kalmıştı. ben gittiğimde hep kırmızılara bakmıştım direkt. kiralamaya gittiğimde diğer renklerede bakıyım

gerçi benim gelin ayakkabımın önü açık çorap giyemem ki.. artık bi takım alıyımdaa olmadı sonraki günlerde kullanırımmm

bi de kızlar bişey sorcam halı işini halleden varmı aranızda? mutfak için kaydırmaz tabanlı halılar varmış makinada yıkanabilen gerçi onların yolluklarıda varmış da mutfak sık kirlenir diye aklıma yattı. fikriniz varmı bu konuda?

düğün gecesi bi de saç olcak 1 ton kafada,tel tokalar desen batar,spreyli saç kazık gbi olur ee zaten insan terler bi de oynamaktan koşturmacadan duş aldıktan sonra da giyilebilir aslında takımlar.bi de bayanın da namaz kılması gerekiyor sanırım abdest alıp namaz kılmak gerkirse jartiyerin gelinliğin altına giyilmesinin bi anlamı kalmaz o zaman diye düşünüyorum
bi de hadis mi tam bilmiyorum.bi yerde okumuştum.gelin ilk geldiğinde damat gelinin çorabını çıkarıp ayağını yıkayıp o suyu da evin köşelerine serpiştirirse bereketli olurmuş o ev,hastalık girmezmiş

biz halıları evi tuttuktan sonra alacaz daha bakmadım. mutfak için koçtaşta bir tane beğenmiştim, inceydi, kilimle halı arası bişey, altı banyo paspaslarınınki gibiydi kaymaması için, makineye sığacak gibiydi. rengide fıstık yeşil, mutfak eşyalarıma uygun, almamak için zor tuttum kendimi, daha mutfağımın nasıl olacağı belli değil çünkü..

ayyy ben bu hadisi çok sevdim nişanlıma söyleyeyim hemen , eve serpmesin ama balkona kapı önüne banyo tuvalete falan serpsin, evi kirletmesin dimi ama

ayyy ben bu hadisi çok sevdim nişanlıma söyleyeyim hemen , eve serpmesin ama balkona kapı önüne banyo tuvalete falan serpsin, evi kirletmesin dimi ama

evet güzel demi:))
ben nişanlıma söyledim garibim yıkarım da suyu otel odasına mı serpicez hangi eve serpicez dedibalayına başka yere sonra annesine uğrucaz sonra da urfaya geçicez eve gidene kadarrrr ooooo
suyu boşalt demedik tabi bikaç damla olsa da yeter

hah işte benim dediğim halı da öyle işte banyo halısı gibi altları diğer halılara göre daha ince onlar makinede yıkanıyormuş... biraz araştırdım kimisi memnun kimisi değil bir iki yıkamada altı söküldü felan diyen var... yolluk olarakta iyi olur hiç değilse kaymaz. ben deli olurumda sürekli şekli şemali bozulan şeylerden. netten baktım fiyatlarıda bayağı ucuz yırtılırsa yenisini alırık

ne mübarek ayaklarımız var kızlarrr suyu bereket bolluk demekmişş
valla kızlar düğün gecesini düşünüyorumdaa o kadar çok şey varkiii ne bizde ne kocişlerde hal kalacağını sanmıyorumm

evet bencede yırtılıyordur altı bikaç yıkamada.. bizde banyodaki paspasları yıkaya yıkaya bi süre sonra altındaki kaydırmazı parçalanmıştı ama tam olarakta çıkmadı, sürekli altından parça parça kopuyordu etraf batıyordu deli olmuştuk, üstüde daha yepyeniydi. sonra annem onun altına eski bir kumaş dikti birsürede öyle kullanıp attık..

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler, malum pzt sendromu var yarın birde bu sendromu uykusuz geçirmek daha kötü oluyor :79:

ne mübarek ayaklarımız var kızlarrr suyu bereket bolluk demekmişş
valla kızlar düğün gecesini düşünüyorumdaa o kadar çok şey varkiii ne bizde ne kocişlerde hal kalacağını sanmıyorumm

bizde hal kalmaz da onlarda kalır bence yanlış düşüyosun canikom,benim 4 eylülde düğünüm 8 aylülde doğum günüm artık bi sürpriz bekliyorum senden dedim nişanlıma,hem de düğün arkasına ii denk geldi dedim.ne dese beğenirsin ne süprizi ben sana en büyük süprizi 4 eylülde yapcam ya zaten dedi ne denir ki :26:

lemlemcim iyi geceler şekerim

saat 1 e geliyo hakkaten bende yavaştan kaçıyım. sonra öğlene kadar uyuyorum sersem oluyorum gün boyu iyi geceler kızlar yarın görüşürüzz

Ayyy çok mutlu oldum beni sayfaya eklediğine yaw çok teşekkür ederim canım gelinliğimle ilgili çok korkularım var ya içime sinmezse fln diye modelde bile hala kararsızım zaten en nefret ettiğim huyum bu kararsız olmak ve verdiğim karardan sonra pişman olmak sinir oluyorum kendime ama napıyım işte elimde değil daha o kadar çok nefret ettiğim huyum var ki kendimde inanamazsınız yani zaten diyorum bana ben varken başka düşmana gerek bile yok diye o kadar yani anlıycanız neysee umarım korktuğum gibi olmazda beğenirim gelinliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…