kızlar bindallımın resmini tlfnumla çekmiştim, kart okuyucumu çalıştıramadım nedense, bayadır uğraşıyorum ama atamadım bilg.a, int den buldum, buda çok küçük çıkmış umarım görünür
Eki Görüntüle 215384 Eki Görüntüle 215385
kızlar bindallımın resmini tlfnumla çekmiştim, kart okuyucumu çalıştıramadım nedense, bayadır uğraşıyorum ama atamadım bilg.a, int den buldum, buda çok küçük çıkmış umarım görünür
lemlem cidden güzelmiş ya
valla bayıldım
kırmızıda ısrarcıydım ama çok beğendimm bunuda
sofistike, sizin için bayagı iyi olmuş denk gelmiş ne güzel
hayırlı olsun
selam kızlarrr geçmişi okudum geldimm
ay ya iç çamaşırlar çok güzel bende istiyorumm hatta hayalimdi jartiyerli takım giymek ama rahat değilmiş... ben sütyenimi gelinlğe diktirecem gelinliği çıkarınca nolcakkk:26:
bi de kızlar başka bi konuya atlıcam şimdi bugün nişanlım ev baktı bizim istediğimiz bi yer vardı bayağı büyük bi site evler yeni ordan ev buldu. sahibi içinde tadilat yapıyomuş 1 aya ancak biter demiş bizimde çok işimize geldi bu durum yani temmuz sonu gibi bi aksilik çıkmazsa evimiz tutulmuş olacak. adamla konuşmuşlarüzerimizden büyükkk bi yük kalktııı
teşekkür ederim kızlar, daha iyileri sizin olsun inşallah... sofistikecim ben bunun kırmızısınıda giydim, kına kıyafetim kırmızı olduğu için bu başka renk olsun istedim ama kırmızısıda çok güzeldi.. diğer modellerine bakmak isterseniz seyranlımoda int adresibirde ben içi açık renk olsun istemiştim, öyle olunca kaftan üstünde daha belli duruyor.
canım sen yine al bii jartiyerli takım, gelinliği çıkarınca giyersin.. bende zaten jartiyerini çorabını falan giymem, hatta kilodunu bile giymeyebilirim onları eve geçince giyerim.. tangalı çünkü rahat edemem, gelinliğin altına elimi sokup çekiştirememde, çorapta terletir..
ev işinizde çok güzel denk gelmiş walla.. çok şanslısınız inşallah bi aksilik çıkmaz, şimdiden hayırlı olsun canım..
gerçi benim gelin ayakkabımın önü açık çorap giyemem ki.. artık bi takım alıyımdaa olmadı sonraki günlerde kullanırımmm
bi de kızlar bişey sorcam halı işini halleden varmı aranızda? mutfak için kaydırmaz tabanlı halılar varmış makinada yıkanabilen gerçi onların yolluklarıda varmış da mutfak sık kirlenir diye aklıma yattı. fikriniz varmı bu konuda?
düğün gecesi bi de saç olcak 1 ton kafada,tel tokalar desen batar,spreyli saç kazık gbi olur ee zaten insan terler bi de oynamaktan koşturmacadan duş aldıktan sonra da giyilebilir aslında takımlar.bi de bayanın da namaz kılması gerekiyor sanırım abdest alıp namaz kılmak gerkirse jartiyerin gelinliğin altına giyilmesinin bi anlamı kalmaz o zaman diye düşünüyorum
bi de hadis mi tam bilmiyorum.bi yerde okumuştum.gelin ilk geldiğinde damat gelinin çorabını çıkarıp ayağını yıkayıp o suyu da evin köşelerine serpiştirirse bereketli olurmuş o ev,hastalık girmezmiş
ayyy ben bu hadisi çok sevdim nişanlıma söyleyeyim hemen, eve serpmesin ama balkona kapı önüne banyo tuvalete falan serpsin, evi kirletmesin dimi ama
biz halıları evi tuttuktan sonra alacaz daha bakmadım. mutfak için koçtaşta bir tane beğenmiştim, inceydi, kilimle halı arası bişey, altı banyo paspaslarınınki gibiydi kaymaması için, makineye sığacak gibiydi. rengide fıstık yeşil, mutfak eşyalarıma uygun, almamak için zor tuttum kendimi, daha mutfağımın nasıl olacağı belli değil çünkü..
düğün gecesi bi de saç olcak 1 ton kafada,tel tokalar desen batar,spreyli saç kazık gbi olur ee zaten insan terler bi de oynamaktan koşturmacadan duş aldıktan sonra da giyilebilir aslında takımlar.bi de bayanın da namaz kılması gerekiyor sanırım abdest alıp namaz kılmak gerkirse jartiyerin gelinliğin altına giyilmesinin bi anlamı kalmaz o zaman diye düşünüyorum
bi de hadis mi tam bilmiyorum.bi yerde okumuştum.gelin ilk geldiğinde damat gelinin çorabını çıkarıp ayağını yıkayıp o suyu da evin köşelerine serpiştirirse bereketli olurmuş o ev,hastalık girmezmiş
hah işte benim dediğim halı da öyle işte banyo halısı gibi altları diğer halılara göre daha ince onlar makinede yıkanıyormuş... biraz araştırdım kimisi memnun kimisi değil bir iki yıkamada altı söküldü felan diyen var... yolluk olarakta iyi olur hiç değilse kaymaz. ben deli olurumda sürekli şekli şemali bozulan şeylerden. netten baktım fiyatlarıda bayağı ucuz yırtılırsa yenisini alırık
ne mübarek ayaklarımız var kızlarrr suyu bereket bolluk demekmişş
valla kızlar düğün gecesini düşünüyorumdaa o kadar çok şey varkiii ne bizde ne kocişlerde hal kalacağını sanmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?