2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

araştırmalarımı hadisler üzerinde yapan bir ilahiyatçı olarak söylemeliyim ki,
dinimizde ne o bahsettiğin namazın ne de diğer söylediğinin yeri yok tatlışım
bunlar dine sonradan sokulmuş yeniliklerdir. Peygamber efendimiz dine sokulan yeniliklerden kaçınmayı emreder

o bahsettiğiniz halılardan bizim yatakodasında var
Annem gördükçe sinir krizine giriyo
altı falan çıkmadı, sağlam duruyo ama
tüyleri falan çok ince olduğu için azcık tozlansa yapış yapış oluyo kirli gözüküyo
zor süpürülüyo
uff çok gıcık bişey o
hele mutfak için hiç uygun olmaz bence ya

Günaydın arkadaşlaaar, hepinize bol kazançlı, sağlıklı, mutlu ve eksikliklerin dahada bi tamamlandığı güzel bir hafta diliyorum.. :119::119::119:

günaydııııın kızlar iyi haftalar herkese....

çok uykum var. dün akşam bir düğüne gittik... İzmir'de hava deli gibi rüzgarlıydı... donduk dışarda... rüzgardan gelinin ne saçı kaldı ne duvağı :/ ve düğün çok plansız prograsızdı... dağınıktı yani... şimdi uzaktan bakınca ben şuna asla müsade etmem ben asla öyle yapmam falan diyorum ama inşallah o anın heyecanı telaşıyla biz de öyle olmayız....

bu arada lazer epilasyon ilk seansıma gittim cumartesi günü. özel bölgede hafif kabarcık gibi bişiler oldu birkaç yerde... ve bacaklarım da çook kaşınıyor. bunlar normal mii ??

bende lazere gitmiştim ama 3 seanstan sonra bıraktım, tüm vucuttu benimki ama hiçbir faydasını görmedim... sonradan araştırdığımda da benim gittiğim makinenin aslında lazer olmadığını sadece bir ağda çeşidi olduğunu öğrendim.. nlp dedikleri lazer cihazına gitmeyin sakın kızlar.. hiçbir faydası yok.. birde ben grupfoniden almıştım o yüzdende doğru düzgün yapmadılar, 2 seans daha hakkım olmasına rağmen gitmedim.. ismide ecederm antalyada, burdanda duyurayım, arama motorlarından çıkarsa duysun araştıranlar.. normalde lazerden sonra o tüylerin dökülmesi gerekirmiş benim ilk iki seansta hiçbir dökülme olmadı, 3.seanstan sonrada çizgi çizgi biraz dökülme oldu, zaten o şekilde dökülmesi bile lazeri ne kadar seyrek aralıklarda uyguladıklarını belli etti..

Günaydınn kızlaarr, mutlu bir hafta diliyorum hepinizee
sofistike canım, eviniz hayırlı olsun , biz de bakmaya başladık bakalım inşallah şöyle sıfır, ara kat güzel bir daire buluruz
lemlemmmm, çok güzelmiş bindallınn ben de bundan istiyorum yaaa , sadece renk olarak kırmızısını tercih edebilirim ama model çok hoşmuş canım
canım öncelikle kararsızlığa sebep olan gelinlik modelleri hakkında modaevinle fikir alışverişi yapabilirsin, şuan sadece kalıp provan olduysa model değişikliği de yapabilirsin, model içine sinmiyorsa mutlaka git modaevinle görüş derim ben
ben model kararsızlığımı üzerimden attım, şuan tek düşündüğüm kumaş seçimi ve istediğim modelin birebir dikilebilmesi,sen rahat olmazsan herşey daha da zorlaşır, stres yapma , sakin sakin kararlarını vermeye çalış
günaydın kızlar nasılsınız ?
bu aralar yoruluyorum yaaa çok fazla size de uğrayamıyorummm

günaydın canım, ben iyiyim çok şükür, şimdi sen yeni düzenine alışmaya çalışıyorsun ya o yüzden yoruluyorsundur , iş - ev işleri derkenn... alışırsın ama bir müddet sonra

günaydın canım, ben iyiyim çok şükür, şimdi sen yeni düzenine alışmaya çalışıyorsun ya o yüzden yoruluyorsundur , iş - ev işleri derkenn... alışırsın ama bir müddet sonra

evet canım annemin evinde 1 dönüm bostan yan gel osman misali devamlı yatıyordum bu hayat beni azcık yordu

günaydın kızlarr hepinize,ben çok yorgunum ankaraya ıkea açılmış dün oranın tozunu dumanını attırdım alışveriş yaptım evime ciciler aldım,bu arada 10 güne kadar eşyalarım gidiyor bu hafta paketleme yapmaya başlıcam koli arıyorum deli gibi,herşeyim heryerde nasıl olacak bilmiyorum kotuk bir yerde beyaz eşya bir yer baza bir yerde offfff sıkıldım ben artık nişanlımda yanımda değil çatlıcam ya izinleri iptal etmişler birde gelemezse tek başıma nasıl altından kalkacağımı bilmiyorum
canım benim bugün izinli evimizi boyamaya gitti kendisi ayrıca iyi bir boyacı ustasıdır en azından usta parasından yırttık
zyv tatlım benimki bosch ama inanırmısın gri olduğunu yurt dıışında üretildiğini biliyorum başkada bişi hatırlamıyorum çünkü biz alalı 3 yıl oldu kutularını dahi göremedim,bilgimde yok bir tanem
lemlemcim hayırlı olsun bindallın ve damatlık çok da güzel hayatım bayıldım,benim bindallıdada sorun çıktı,kuzenim için giydim bir baktım önümdeki işleme sökülüyor dün onu da götürdüm birazda çıkıştım rezil ettinizi paramla rezil oldum sayenizde dedim özür dileyip durdular sadece üsütünü tekrar dikecekler oda ayrı bir canımı sıktı
albümüde halledemedim,perde baktım birde dün acayip pahalı ya halılardan daha pahalı tutacak gibi,en ucuzuna kaçsamda metresi 18 tl filan perde fiyatlarından korktum,bu hafta onunda dikilmesi gerekiyor,çoook işim var bu hafta çoooook ocak,fırınım yok daha onuda alacağım offffffffffff hem iş hem çeyiz hem ev çok yoruldum ya daral geldi bana artıkın

yeni katıla arkadaşalar olmuş herkese hayırlı olsun hoşgeldiniz

ocways canım ne güzel planların var allahımda senin gönlüne göre versin
canım birde demişsin ya böyle bir namaz yok diye erkekde mi kılmaz bu konuda bilgilendiri misin bizi tatlım

Son düzenleme:

dinen bu namazın adı Şükür namazıdır. dini nikahınız kıyılırken tam bilene sorabilirsin ben öyle yapmıştım
şuda varki o gece Allah için yapılabilecek en güzel şey dua edip namaz kılmak aklınıza gelen herkeze mutlaka dua edin bebek isteyene,olacak bebeğinize,
tabi bu duaları yapmak için illaa evlenmekte gerekmez

Son düzenleme:

aaaa valla mı :))tamam canikom duyduğum ii oldu.benim de aklıma takılmıştı netten araştırmıştım bunları okumuştum.üfff ne diye uyduruyolar ki tabi ki sana inanırım.ben zaten her denileni yapmaktan kurcalanan durumlardan kaçınırım.okuduğum yeri bulabilseydim kopyalıcaktım bulamadım

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar bol gülücükler diliyorum.

bende gelinliğimi seçtim ama modelde kararsız kaldım üst tarafını beğeniyorum alt etek kısmını beğenmiyorum şimdi bende değişiklik yapmayı planlıyorum moda evindeki bayan nasıl istersen yaparız dedi ama hala kararsızım nasıl istediğim konusunda kabarık istiyorum o kadar modeli nasıl verecez bilemiyorum.

içine nasıl birşey giyebilirim.:44:

Günaydın neriman, gelinliğin hayırlı olsun, üst kısmını beğeniyorsan alt kısmını farklı bir gelinliğin eteğiyle kombine edebilirsin, ama tabi dikkatli olmak gerekir, üst kısımda seçilen kumaşla gelinliğn altı için seçilen kumaş arasında uyum yakalanmalı, gelinlik modellerinin resmi varsa paylaş istersen, arkadaşlarla birlikte yorum yaparız, yardımcı olmaya çalışırız sana

çok sevinirim, gelinlik modellerim var ama iş yeri pc kullandığım için burdan yükleme yapamıyorum ama en kısa sürede paylaşırım sizlerle desteğinizi seve seve beklerim canlarım:90:

lemlem ben daha bir kez gittim lazere bakalım nasıl sonuç vericek. gittiğim yer tanıdık ve oraya daha önce gidenler de hep memnunn olduklarını söylüyorlar bakıp göreceğiz. bir de şu kaşıntı ve sanıırm tahriş kaynaklı kabarcıklar geçerse daha rahat olucam....

caponummmm gelinliğimi sormuştun canım ben madam burcu ya diktiriyorum. orada onca modelin içinden beğenememiştim stilistleri çizdi pronovias ın beğendiğim bir modeli üzerinden birkaç değişiklik ile... ağustosta provam var bakalım...

bu arada dün gittiğim düğünün gelininin başına bilin bakalım ne gelmiş. gelinliğini 1 hafta önceden teslim almış tabi alırken orada bakmamış hiç. eve gitmiş düğüne 3 gün kala kutudan bir çıkarmış etek kısmı dikilmemiş ipler sarkıyor. kız resmen cinnet geçirmiş ağlaya ağlaya gitmiş. salaklar hmen düzeltmişler tabi ama ne büyük dikkatsizlik. tabi kontrol etmek de çok önemli. bence diktiren herkes teslim almaya gittiği gün düğünden önce son bir kez orda giysin gelinliğini şahsen ben öyle yapıcam hayırlısı ile...

merhaba heragirl bende özel bölge için gidiyorum ama senin bahsettiğin gibi reaksiyon göstermedi cihaz alex mi yoksa farklı bişey mi?
bepanthen sürebilirsin tahriş olduysa ii geliyo

demek hiç de kullanışlı değil. ben bunu nişanlıma söliyim normal adam akıllı halı bakalım. ben uğraşamam öyle. makinaya atar yıkarım dediydim ama baksanıza bayağı sıkıntısı varmış

bebişkom şükür namazı, insana mutluluk veren her durumda kılınabilecek bir namaz, o ayrı
ama hak arasında "gerdek namazı" diye bilinen tamamen uydurma olan, hiçbir ayet ve hadiste geçmeyen bir namaz var
Ben ondan bahsettim

bu arada bizim imam nikahımız var
ailelerin izni ve aşkitomla aldığımz karar sonucu kıydırmıştık

zaten elinle dokununca anlarsın tatlışım
tüyleri kısa bi garip
atsan atılmıyo satsan satılmıyo
pek tavsiye etmem

anladım ismi yalnış olmuş heryerde farklı oluyor. ilk gece namazı bile var
bunlarında mutlaka bi anlamı vardır ama ne bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…