düğün gecesi bi de saç olcak 1 ton kafada,tel tokalar desen batar,spreyli saç kazık gbi olur ee zaten insan terler bi de oynamaktan koşturmacadan duş aldıktan sonra da giyilebilir aslında takımlar.bi de bayanın da namaz kılması gerekiyor sanırım abdest alıp namaz kılmak gerkirse jartiyerin gelinliğin altına giyilmesinin bi anlamı kalmaz o zaman diye düşünüyorum
bi de hadis mi tam bilmiyorum.bi yerde okumuştum.gelin ilk geldiğinde damat gelinin çorabını çıkarıp ayağını yıkayıp o suyu da evin köşelerine serpiştirirse bereketli olurmuş o ev,hastalık girmezmiş
biz halıları evi tuttuktan sonra alacaz daha bakmadım. mutfak için koçtaşta bir tane beğenmiştim, inceydi, kilimle halı arası bişey, altı banyo paspaslarınınki gibiydi kaymaması için, makineye sığacak gibiydi. rengide fıstık yeşil, mutfak eşyalarıma uygun, almamak için zor tuttum kendimi, daha mutfağımın nasıl olacağı belli değil çünkü..
lemlemmmm, çok güzelmiş bindallınn ben de bundan istiyorum yaaa , sadece renk olarak kırmızısını tercih edebilirim ama model çok hoşmuş canımkızlar bindallımın resmini tlfnumla çekmiştim, kart okuyucumu çalıştıramadım nedense, bayadır uğraşıyorum ama atamadım bilg.a, int den buldum, buda çok küçük çıkmış umarım görünür
Eki Görüntüle 215384 Eki Görüntüle 215385
canım öncelikle kararsızlığa sebep olan gelinlik modelleri hakkında modaevinle fikir alışverişi yapabilirsin, şuan sadece kalıp provan olduysa model değişikliği de yapabilirsin, model içine sinmiyorsa mutlaka git modaevinle görüş derim benAyyy çok mutlu oldum beni sayfaya eklediğine yaw çok teşekkür ederim canım gelinliğimle ilgili çok korkularım var ya içime sinmezse fln diye modelde bile hala kararsızım zaten en nefret ettiğim huyum bu kararsız olmak ve verdiğim karardan sonra pişman olmak sinir oluyorum kendime ama napıyım işte elimde değil daha o kadar çok nefret ettiğim huyum var ki kendimde inanamazsınız yani zaten diyorum bana ben varken başka düşmana gerek bile yok diye o kadar yani anlıycanız neysee umarım korktuğum gibi olmazda beğenirim gelinliğimi.
günaydın kızlarnasılsınız ?
bu aralar yoruluyorum yaaa çok fazla size de uğrayamıyorummm
günaydın canım, ben iyiyim çok şükür, şimdi sen yeni düzenine alışmaya çalışıyorsun ya o yüzden yoruluyorsundur , iş - ev işleri derkenn... alışırsın ama bir müddet sonra
evet canım annemin evinde 1 dönüm bostan yan gel osman misali devamlı yatıyordum bu hayat beni azcık yordu
araştırmalarımı hadisler üzerinde yapan bir ilahiyatçı olarak söylemeliyim ki,
dinimizde ne o bahsettiğin namazın ne de diğer söylediğinin yeri yok tatlışım
bunlar dine sonradan sokulmuş yeniliklerdir. Peygamber efendimiz dine sokulan yeniliklerden kaçınmayı emreder
araştırmalarımı hadisler üzerinde yapan bir ilahiyatçı olarak söylemeliyim ki,
dinimizde ne o bahsettiğin namazın ne de diğer söylediğinin yeri yok tatlışım
bunlar dine sonradan sokulmuş yeniliklerdir. Peygamber efendimiz dine sokulan yeniliklerden kaçınmayı emreder
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar bol gülücükler diliyorum.
bende gelinliğimi seçtim ama modelde kararsız kaldım üst tarafını beğeniyorum alt etek kısmını beğenmiyorum şimdi bende değişiklik yapmayı planlıyorum moda evindeki bayan nasıl istersen yaparız dedi ama hala kararsızım nasıl istediğim konusunda kabarık istiyorum o kadar modeli nasıl verecez bilemiyorum.
içine nasıl birşey giyebilirim.:44:
Günaydın neriman, gelinliğin hayırlı olsun, üst kısmını beğeniyorsan alt kısmını farklı bir gelinliğin eteğiyle kombine edebilirsin, ama tabi dikkatli olmak gerekir, üst kısımda seçilen kumaşla gelinliğn altı için seçilen kumaş arasında uyum yakalanmalı, gelinlik modellerinin resmi varsa paylaş istersen, arkadaşlarla birlikte yorum yaparız, yardımcı olmaya çalışırız sana
günaydııııın kızlar iyi haftalar herkese....
çok uykum var. dün akşam bir düğüne gittik... İzmir'de hava deli gibi rüzgarlıydı... donduk dışarda... rüzgardan gelinin ne saçı kaldı ne duvağı :/ ve düğün çok plansız prograsızdı... dağınıktı yani... şimdi uzaktan bakınca ben şuna asla müsade etmem ben asla öyle yapmam falan diyorum ama inşallah o anın heyecanı telaşıyla biz de öyle olmayız....
bu arada lazer epilasyon ilk seansıma gittim cumartesi günü. özel bölgede hafif kabarcık gibi bişiler oldu birkaç yerde... ve bacaklarım da çook kaşınıyor. bunlar normal mii ??
o bahsettiğiniz halılardan bizim yatakodasında var
Annem gördükçe sinir krizine giriyo
altı falan çıkmadı, sağlam duruyo ama
tüyleri falan çok ince olduğu için azcık tozlansa yapış yapış oluyo kirli gözüküyo
zor süpürülüyo
uff çok gıcık bişey o
hele mutfak için hiç uygun olmaz bence ya
dinen bu namazın adı Şükür namazıdır.dini nikahınız kıyılırken tam bilene sorabilirsin ben öyle yapmıştım
şuda varki o gece Allah için yapılabilecek en güzel şey dua edip namaz kılmak aklınıza gelen herkeze mutlaka dua edin bebek isteyene,olacak bebeğinize,
tabi bu duaları yapmak için illaa evlenmekte gerekmez
demek hiç de kullanışlı değil. ben bunu nişanlıma söliyim normal adam akıllı halı bakalım. ben uğraşamam öyle. makinaya atar yıkarım dediydim ama baksanıza bayağı sıkıntısı varmış
bebişkom şükür namazı, insana mutluluk veren her durumda kılınabilecek bir namaz, o ayrı
ama hak arasında "gerdek namazı" diye bilinen tamamen uydurma olan, hiçbir ayet ve hadiste geçmeyen bir namaz var
Ben ondan bahsettim
bu arada bizim imam nikahımız var
ailelerin izni ve aşkitomla aldığımz karar sonucu kıydırmıştık
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?