merhaba heragirl bende özel bölge için gidiyorum ama senin bahsettiğin gibi reaksiyon göstermedi cihaz alex mi yoksa farklı bişey mi?
bepanthen sürebilirsin tahriş olduysa ii geliyo
biz çarşamba gelinlik bakcaktık ama iptal oldu ya
haftaya kaldı sanırsam:97:
neden ki canım :93::93:
nişanlım öyle yapalım dedi
bir dahaki hafta kaporayla gitmek daha mantıklı diyo
hayırlısı olsun
kızlar size bişey danışmak istiyorum
3 adet görümcem var, iki tanesi dünya tatlısı
biri yani en büyüğü... neyse
en büyük görümcemle görüşmüyoruz, bazı sebeplerden dolayı küsmüştük
gerçi ben küsmedim, hiç öyle bir adetim yoktur
o kendi kendine türlü fitnelik yaptı, nişanlımla bozuştu, sonra da küstü
hatta öyle ki nişanımıza bile gelmedi
buraya yazmak istemiyorum ama inanılmaz terbiyesizlikler yaptı
ben olaylra seyirci kaldım, onun seviyesine inmedim, bir kere bile kendisyle tartışmak gibi bi hata yapmadım, asaletimi kordum
zaten nişanlım gerektiği yerde gerektiği gibi korud benim hakkımı
neyse sadete gelelim
nişanlımın asilesi o büyük diye gitmemiz gerektiğini düşünüyo
onlar için büyük ne yaparsa yapsın ne hata işlerse işlesin gerekirse ayagı öpülür
OYSA ARAMIZDA 10 YAŞ OLMASINA RAGMEN ASIL BÜYÜKLÜĞÜ HEP BEN YAPTIM
nişanlım demiş ki."bizi yemeğe davet etsin, bir kere de ilk adımı atsın, gideriz"
o bizim gitmemizi bekliyomuş, davet etmeden gitmemiz gerekirmiş
ayy kafayı yicem ya var mıböyle bişey
her durumda kendini haklı çıkartmaa çalışıyo, yalan söylüyo bi de üstüne gururundan taviz vermiyo
bu gidişle düğüne falan gelmicek
ve nişanlımın ailesi gitmediğimz için yine bizi suçlayacak
nişanda da aynıı olmuştu ve nişanım burnumda gelmişti, ağlatmışlardı beni kaç gün
kızlar napıcam ya akıl verin
nişanlım öyle yapalım dedi
bir dahaki hafta kaporayla gitmek daha mantıklı diyo
hayırlısı olsun
kızlar size bişey danışmak istiyorum
3 adet görümcem var, iki tanesi dünya tatlısı
biri yani en büyüğü... neyse
en büyük görümcemle görüşmüyoruz, bazı sebeplerden dolayı küsmüştük
gerçi ben küsmedim, hiç öyle bir adetim yoktur
o kendi kendine türlü fitnelik yaptı, nişanlımla bozuştu, sonra da küstü
hatta öyle ki nişanımıza bile gelmedi
buraya yazmak istemiyorum ama inanılmaz terbiyesizlikler yaptı
ben olaylra seyirci kaldım, onun seviyesine inmedim, bir kere bile kendisyle tartışmak gibi bi hata yapmadım, asaletimi kordum
zaten nişanlım gerektiği yerde gerektiği gibi korud benim hakkımı
neyse sadete gelelim
nişanlımın asilesi o büyük diye gitmemiz gerektiğini düşünüyo
onlar için büyük ne yaparsa yapsın ne hata işlerse işlesin gerekirse ayagı öpülür
OYSA ARAMIZDA 10 YAŞ OLMASINA RAGMEN ASIL BÜYÜKLÜĞÜ HEP BEN YAPTIM
nişanlım demiş ki."bizi yemeğe davet etsin, bir kere de ilk adımı atsın, gideriz"
o bizim gitmemizi bekliyomuş, davet etmeden gitmemiz gerekirmiş
ayy kafayı yicem ya var mıböyle bişey
her durumda kendini haklı çıkartmaa çalışıyo, yalan söylüyo bi de üstüne gururundan taviz vermiyo
bu gidişle düğüne falan gelmicek
ve nişanlımın ailesi gitmediğimz için yine bizi suçlayacak
nişanda da aynıı olmuştu ve nişanım burnumda gelmişti, ağlatmışlardı beni kaç gün
kızlar napıcam ya akıl verin
canım anladığım kadarıyla yaşadığın olaylar bayağı büyük. ve haksız olan da büyük görümcen... nişanlının aileside illa gidin diyor gitmezsenizde size yüklenecekler...aranızda geçen olayın büyüklüğüne bağlı canım sen içinde onu halletmişsen ilk adımı atabilirsin. yaşayacağın sıkıntıdan kurtulmak içinde aman gidiyim ne olacak da diyebilirsin...
ama kabul etmiyeceğin bi durum varsa ortada ben şahsen gitmezdim varsın gelmesin düğünüme... hem nişanlın davet etsin gelelim demiş o da davet etsin o zaman yok öyle hem yap et insanın en mutlu gününde ağlat zehir et herkese sonrada saygı bekle..
ben sevmiyorum böyle işleri yaa valla sinirlendim şimdide tamam aile her zaman başımızın üstünde ama böyle evlilik olaylarında öyle büyüklerin kapriside çekilmiyo hani..
ama büyük sorun olacaksa gitmende fayda var sonradan sıkıntı yaşamaman adına
valla hayatım ne yapacağımı şaşırdım, nişanlım hasta oldu bu olaylar yüzünden
saçma sapan şeylerle uğrştık
bi de aile anlayışsız olunca insan çıldırıyo
ya düşün bizim ilk olayımız neydi biliyo musun?
nişanlım bursada ikamet ediyodu, benim nişan kıyafetimi ve alyansımı almak için İstanbul'a geldi
ben tabi bekliyorum büyük görümcem de gelir diye
sonuçtya nişan alışverişi bu gelmesi lazım
gelmek de ne kelime yapmadığını bırakmadı
vay efendim siz nasıl arayıp beni davet etmezsiniz, siz ne biçim insanlarsınız vs vs
ayy subhanallah ya
gelin mi davet eder görümceyi yoksa görümce mi alır gelinini koluna, "sen ne istiyosan onu alalım" der
hangisi uygundur Allah aşkına?
beni nazlatmasını beklerken kendi nazlanmak istiyo
ve bu olaydan sonra neler neler söyledi
benim taa aylar sonra haberim oldu
meğer biz çok nankörmüşüz, kendi başımıza iş yapıyomuşuz falan filan
halbuki nişanlım o dönemde dolandırılmıştı, parası çok kısıtlıydı, "kardeşim paraya ihtiyacın var mı" demek için bile aramak zorundaydı bizi
ama kimse bunları düşünmüyo işte
ahh ahh
benim ailem hep yanımzda oldu, herşeyimize destek çıktılar
onlar sadece kafamızı şişirmekle kaldı
ne diyeyim, Allah görüyo
ay caponum sen de dertliymişsin
ne güzel senin elinden gelenin fazlasını yapmışsın ama kıymetini bilmemişler
babanın cenazesinde de çok ayıp etmişler,böyle bi günde olacak iş değil gerçekten, üzüldüm
anladığım kadarıyla senin nişanlın da doğru bi insan, sen bunu düşün, mutlu olmana bak
nişanlım durumdan dolayı çok üzgün, çünkü ailesi bi türlü anlamıyo bi türlü kabullenmiyolar
zaten örümcem birçok şeyi yalan yanlış anlatıp duruyo, biz Allaha havale ettik
hem ben onun kadar boş zamana sahip değilim, bunlarla uğraşamam ki
gitsek bunu "özür dilemeye geldiler" diye algılayacak, gitmesek düğüne gelmemesinin bütün sorumlusu biz olucaz
nişanda neler yaptı, gelmedi, suç bizim oldu
hem de bir gün öncesinde arayıp tekrar davet etmeme ragmen!!!
bi de ne derse begenirsin
aylarca "ben nişana gelmicem" diye tutturan kadın, ben onu nişana davet etmek için aradığıma bütün aileyi arayıp
"gelecektim ama vazgeçtim, ahsen aradı sinirlerimi bozdu" dedi
diğerleri zaten cahil, ne desen ona inanıyolar
suç benim oldu tabi
Allaha havale ettim, iyi niyetimden bile mazar doğdu. telefonda da aynen şöyle demiştim. "ablanasılsın iyi misin, bayramın kutlu olsun vs. vs vs neyse inş nişanda görüşürz" dedim
nişana öyle mi davet edilirmiş
yahu kardeşinin nişanı ya kardeşinin nişanııııı
davet bile gerekmezken ne bu terbiyesizlik
çok şükür doğru birisi allahım yanıltmasın,ben elimden gheldiğince insanlığımı gösteriyorum ha bir terbiyesizlik yok çok şükür ama bu laf söz beni çıldırtıyor yani ama son lafımdan beri tık yok kayınpederimde ben yine saygımı gösteririm sırf nişanlım için o beni biliyor ama beni zorladıkları yerde benden değilm kız gelin bile olmaz onlara
seninkide tam bayan kapris insan kardeşinin nişanına davetlemi gider buna saçmalık bune aptallık ya sen yinede bu olayları umursamıyorum diyorsan ilerde sorun olmaması için en azından son kez yap derim çünkü sen gitsende gitmesende bu kadın yine aynı olacak yine aynı olacak kendi huzurun için ilerde duyabileceğin lafın sözün kesilmnesi için git ama dersenki aman ne yaprsa yapsın boşver gitme
ayy kızlar konuyu değişek kin doldum bi andaa
ben 2 gündür deli gibi halı bakıyorum... şimdi kayınvalidem salon için bi halı aldı merinostan çok beğenmemekle birliktee eh işte diyip aldım 4 m2..
şimdi ben halılarımı almak istiyorum ama evi kesin tuttuktan sonramı alsak. ama halı bu sonuçta olmama durumu varmı?mutfak için genelde kaç m2 halı alınıyo ki elime mezureyi aldım halıları ölçüyom netten baktıklarımla kıyaslamak amaçlı
canım mobilyaları aldıktan sonra eve göre alın bence halıları
bazı odalara yollluk tarzı halı lazım oluyo, bazılarına kare...
belli olmuyo yani
ocwmays ben hiç samimi bulmadım tatlım senin büyük görümceni ya dedikleri hiç akıl alır şeyler değil... Bence olayları çarpıtma huyu var ve ben bu tip insanlara karşı uzak durmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum... Sen şimdi ona gittiğinde herşeyi unutup bile gitmiş olsan o yine işine geldiği gibi söyler aman aman evlerden uzak... Siz evde güleryüzlü hoş sohbet bile otursanız sonradan kavga ettik diye laf çıkarırsa gerçi nişanlın Allah'a şükür herşeyin farkında ama başkaları yanlış anlayabilir... Arkandan laf söylemesi de ne demekmiş nişandan sonra apaçık niyeti kötü işte ara açılsın diye... Biz size bunu dedik siz bize bunu dediniz muhabbeti yok canım ben onun içinde 1 gram iyi niyet olduğunu sanmıyorum...Ama ben onunla görüşmek istemiyorum demek de olmaz politika yapmanı tavsiye ederim sordukları zaman... İnsanı yalancı yapıyolar ama ailelerin huzuru, sizin mutluluğunuz daha daha önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?