2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

of bu sabırsızlığım beni öldürecekk utanmasam perdeleride alak dicemm

ben de sabırsız tez canlıyımdır ama
nişanlım herşeyi kontrol altında ttuyo
o "hadi gidiyoz" demeden bişey yapamıyorum
malum para ondan çıkıyo:97:
ayy canım benim ya bir dediğimi iki etmedi bi kere bile
o kadarına da sabrediyorum artık

Ay Ahsencimm yaa yazdıklarını okudukça içim şiştii, nasıl bir kapristir bu yaa, insan ablasını arayıpta nişanına mı çağırırmış, zaten onlar bir ailee, nişan aile dışındakilere söylenir, en mutlu gününü nişanını zehir etmişş çok sinirleniyorum böyle insanlara,
Yani hakka hukuka bakacak olursan bu insan ayağına gitmeyi hiç mi hiç haketmiyor, ama gel gör ki bazen insan yapmaması gereken şeylerii yapmak zorunda kalabiliyor, aile bağları, büyüklerin anne-babanın hatrı, nişanlının üzülmemesii vs.....
Ben sana ne git ne de gitme demicemm, en doğru kararı verecek olan yine sensin, nişanlınla konuşunn iki durumda da karşılacağınız artıları ve eksileri tartın, hangi durumda artılar ağır basıyorsa onu yapın canım Allah yardımcın olsun.

ben de biraz kendi görümcemden bahsedeyim istedim:)ben nişanlanalı 8 ay oldu kendisi beni bir kez bile aramadı,35 yaşında bekar,biz nişanlandıktan 1 ay sonra ben evlenicem dedi,erkek arkadaşıyla 4 yıldır falan birlikteydi üstelik, neyse kendisi hummalı bi şekilde evlilik hazırlığına girdi bana yapılan hiç bir alışverişe gelmedi,hatta nişanıma bir yabancı gibi geldi kuaförde yalnız bırakıldım,bize masraf yapılmasın diye bütün kış kendisine çeyiz hazırlattı deli gibi para harcattı,doğum gününde aradım,2 gün sonra öğretmenler günümü kutlamadı,neyse hanımefendinin nişanı oldu,gittim eşşek! gibi,üç gün sonra doğumgünümdü gene aramadı! temmuzda evleniyor,izmir' e gelin gidicek (çocuğa acıyorum)ben düğününe gidicem,ama o benim kınama gelmicekmiş! ben mor renk bindallı giymek istiyodum, duyduğu gibi gitti buldu buluşturdu mor renk bindallı giyecek daha saymakla anlatmakla bitmez evlerine gidiyorum bana nasılsın bile demiyor,gelinliğini diktiriyor şu an bana modelini bile anlatmıyorlar,halbuki ben de gelin olucam dimi..üstelik geçen hafta kaynanam geldi gelinlik içinhiç birşeyime gelmeyen aramayan ilgilenmeyen UYUZ küt geldi alacağım gelinliği gördü,sonra kendi gelinliğinin provasına gitti!! naparsın ölürmüsün öldürürmüsün??

ocwmays canım Allah sabır versin sana.. yazdıklarını okuyunca annemin görümcesi yani halam geldi aklıma, oda anneme az çektirmemiş.. anlatıyorda sinir oluyorum, tabii eski zamanlarda daha bi saygı varmış hiçbir şeye sesini çıkarmış annem ama hep içinde kalmış. neyseki benim görümcem yok

canım yalandan bile olsa samimi görünmeye çalışma bence, mecbur değilsin ona iyi davranmaya, yemeğe git ama mesafeni koru hatta hiç kaale alma iyice sinir olsun.. git yemeğini ye nişanlınla takıl gül falan bunu deli et.. ayyy sinir oldum görümcene..

bu gerçek mi yaaaa...

burcik canım yaa, o kart gelin burayıda bulmuş okuyor olmasın, temmuzda evlenecekler topiğine falan bakmak lazım

Son düzenleme:
burçik,
ay senin görümcen de az değilmiş ya ne o öyle

ayy biz arada görümce ünleri mi yapsak ne yapsak
insan yalnız olmadığını görünce kabullenmesi koly oluyo

ayy deli miyim bee niye samimi gözükmeye çalışayım, istesem de yapamam
ben şimdiye kadar onunla muhattab olmadıysam nişanlılmın hatrı içindi
ama bu saatten sonra mümkün değil sabretmek hele hele samimi olmak asla mümkn değil

bu gerçek mi yaaaa...

burcik canım yaa, o kart gelin burayıda bulmuş okuyor olmasın, temmuzda evlenecekler topiğine falan bakmak lazım

ay hiç güleceğim yoktu ya
valla olur mu olur
kız burçik bu görümcen biliyo mu senin burda takıldığını
biliyosa kesin giriyodur
baksana sen ne yapsan yapıyo

senin görümcen yok mu canan
hadi sen de dökül
bugün görümce kazanı kaynatıyoz

canım benim de 2 görümcem var, ama hiç yüzyüze görüşmedik, biriyle telefonda iki üç sefer görüştüm , telefonda sıcak samimi konuştu, diğeriyle telefonla dahi tanışmadım henüz

canım benim de 2 görümcem var, ama hiç yüzyüze görüşmedik, biriyle telefonda iki üç sefer görüştüm , telefonda sıcak samimi konuştu, diğeriyle telefonla dahi tanışmadım henüz

uzaktalar mı?
nişanına da mı gelmediler ayol?
ayy benim abimin nişnı olsa ben dünyanın öbür ucunda olsam yine giderim
hiç anlamıyorum böylelerini

uzaktalar mı?
nişanına da mı gelmediler ayol?
ayy benim abimin nişnı olsa ben dünyanın öbür ucunda olsam yine giderim
hiç anlamıyorum böylelerini

evet canım uzaktalar, nişana da gelemediler, bizim aile bağlarımız da çok kuvvetlidir, abimin, kardeşimin nişanı olsa ben de ne yapar ne eder giderim ama nişanlımın ailesi daha farklı,
ama Allah için hiçbir şeye karışmazlar müdahale etmezler, ben de onları böyle kabul ettiim, no problemm

canlar az önce bitirdiğim iğnedanlığım huzurlarınızda,
gözlüklerimde yakıyo biliyorum:)))

yorumları alalımmm
laptopun camından ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın

Son düzenleme:
kızlarr görümcelermi kaynatılıyoo burdaaa

gel gel kooşş kaçırma

o da güzel
sağolsunlar bizimkiler de karışmıyo
sadece kayınpederim arada ""bunu çok pahalıya almışsınız, şuna niye bu kadar verdinz" falan diyo
nişanlım da "olsun baba, çalışıyorum alıyorum, üç günlük dünya" diyo

telefonla dahi aramadılar mı canım yaaa, senden küçük mü peki görümcelerin?

aslında birazda nişanlılarımızda var suç, mesela sen yanındayken arasa kardeşini bak yanımda zvy var, al tanışın deyip tutuştursa eline tlfnu.. aradaki sıcaklığı kuracak olan onlar olmalı, yani en azından başlatan onlar olmalı.. mesela benim nişanlımla ailem çok samimiler, nişanlım devamlı gelir bize, yemek yeriz hepberaber biyerlere gideeriz falan, ben evde niaşnlımla tlfla konuşurken bile annemin babamın yanında da konuşurum, annemlerde laf atar, bak şöyle diyolar falan derim.. ama nişanlımın ailesiyle benim aram çok soğuk.. annesini yıllardır tanıyor olmama rağmen sanki nişanlanınca bir anda resmileştiler soğudular.. nişanlımda bunun için hiç bir çaba göstermiyor

Eki Görüntüle 216084

yorumları alalımmm

wwaaoaww bi hamarat eylül gelini daha
ay ben kendimi çok beceriksiz hissetmeye başladım
güzel olmuş tatlım, bebiş de çok tatlı durmuş
kumaşın içine pamuk mu koydun ne koydun?

wwaaoaww bi hamarat eylül gelini daha
ay ben kendimi çok beceriksiz hissetmeye başladım
güzel olmuş tatlım, bebiş de çok tatlı durmuş
kumaşın içine pamuk mu koydun ne koydun?

konunuzun içine lap diye daldım kusura bakmayın, yorumlrınızı alayaım bende çekiştiricem:)))
elyaf koydum canım,

Eki Görüntüle 216084

yorumları alalımmm
maşallah becerikli bir eylül gelini dahaa , benim niye böyle becerilerim yok yaaa kıskanmaya başladım sizii şaka bi yana da canım çok cici olmuşş ben çok beğendimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…