of bu sabırsızlığım beni öldürecekkutanmasam perdeleride alak dicemm
ah canım benim bu insanın karakteriyle alakalı ne ablalar anneler var. oğlundan önce koşan eden soran... kimine denk geliyo kiminede tersi tiptekiler gelip çatıyo... kız tarafı ağırdan alır herşeyi erkek arar eder gidelim alalım felan demesi gerek... büyük görümcen yapması gerekeni yapmamış kendini haklı çıkarmak içinn resmen size suçu atmış istenmiyorum hissine kapılmış gibi göstermiş kendini...
inan bizdee herşeyimizi ikimiz yaptık benim nişanlımında 3 tane ablası var ve hiç biri şunu yapalım edelim diye aramış değilller. bırak beni aramayı nişanlımıda aramazlar bunun için. ha bi kötülüklerini görmedim ama böyle kendi kendimize evleniyomuş gibi hissediyorum bazen...düğün günü düğüne gelirler ancak. bi yandanda aman iyiki böyle oluyo kimseye minnetimiz olmamış olur diyorum..
canım Allah korusun böyleleri aranızıda açarlar neler duyuyoruz sağdan soldan. siz kulaklarınızı tıkayın keyfinize hayatınıza bakın kimin ne düşündüğünü boşverin baksana hiçde yardımcı olmamışlar... bide hep öyle olmazmı hiç bişe yapmazlarr maddi anlamda demiyorum yol gösterip akıl bile vermezler umursamazlar sonra birden kıymetli olmak isterler.
sen nişanlınla konuş o da illa gidelim diye ısrarcı değilse gitmeyin ya da gidin ziyaretinizi kısa ve resmi tutun. bu seferde iyice sinirlenmesinaamann karışık işlerrr bi evlensektee kapasak kapımızı otursak evimizdee
ben de biraz kendi görümcemden bahsedeyim istedim:)ben nişanlanalı 8 ay oldu kendisi beni bir kez bile aramadı,35 yaşında bekar,biz nişanlandıktan 1 ay sonra ben evlenicem dedi,erkek arkadaşıyla 4 yıldır falan birlikteydi üstelik, neyse kendisi hummalı bi şekilde evlilik hazırlığına girdi bana yapılan hiç bir alışverişe gelmedi,hatta nişanıma bir yabancı gibi geldi kuaförde yalnız bırakıldım,bize masraf yapılmasın diye bütün kış kendisine çeyiz hazırlattı deli gibi para harcattı,doğum gününde aradım,2 gün sonra öğretmenler günümü kutlamadı,neyse hanımefendinin nişanı oldu,gittim eşşek! gibi,üç gün sonra doğumgünümdü gene aramadı! temmuzda evleniyor,izmir' e gelin gidicek (çocuğa acıyorum)ben düğününe gidicem,ama o benim kınama gelmicekmiş! ben mor renk bindallı giymek istiyodum, duyduğu gibi gitti buldu buluşturdu mor renk bindallı giyecek daha saymakla anlatmakla bitmez evlerine gidiyorum bana nasılsın bile demiyor,gelinliğini diktiriyor şu an bana modelini bile anlatmıyorlar,halbuki ben de gelin olucam dimi..üstelik geçen hafta kaynanam geldi gelinlik içinhiç birşeyime gelmeyen aramayan ilgilenmeyen UYUZ küt geldi alacağım gelinliği gördü,sonra kendi gelinliğinin provasına gitti!! naparsın ölürmüsün öldürürmüsün??
ocwmays canım Allah sabır versin sana.. yazdıklarını okuyunca annemin görümcesi yani halam geldi aklıma, oda anneme az çektirmemiş.. anlatıyorda sinir oluyorum, tabii eski zamanlarda daha bi saygı varmış hiçbir şeye sesini çıkarmış annem ama hep içinde kalmış. neyseki benim görümcem yok
canım yalandan bile olsa samimi görünmeye çalışma bence, mecbur değilsin ona iyi davranmaya, yemeğe git ama mesafeni koruhatta hiç kaale alma iyice sinir olsun.. git yemeğini ye nişanlınla takıl gül falan bunu deli et.. ayyy sinir oldum görümcene..
bu gerçek mi yaaaa...
burcik canım yaa, o kart gelin burayıda bulmuş okuyor olmasın, temmuzda evlenecekler topiğine falan bakmak lazım
senin görümcen yok mu canan
hadi sen de dökül
bugün görümce kazanı kaynatıyoz
canım benim de 2 görümcem var, ama hiç yüzyüze görüşmedik, biriyle telefonda iki üç sefer görüştüm , telefonda sıcak samimi konuştu, diğeriyle telefonla dahi tanışmadım henüz
uzaktalar mı?
nişanına da mı gelmediler ayol?
ayy benim abimin nişnı olsa ben dünyanın öbür ucunda olsam yine giderim
hiç anlamıyorum böylelerini
kızlarr görümcelermi kaynatılıyoo burdaaa
evet canım uzaktalar, nişana da gelemediler, bizim aile bağlarımız da çok kuvvetlidir, abimin, kardeşimin nişanı olsa ben de ne yapar ne eder giderim ama nişanlımın ailesi daha farklı,
ama Allah için hiçbir şeye karışmazlar müdahale etmezler, ben de onları böyle kabul ettiim, no problemm
canım benim de 2 görümcem var, ama hiç yüzyüze görüşmedik, biriyle telefonda iki üç sefer görüştüm , telefonda sıcak samimi konuştu, diğeriyle telefonla dahi tanışmadım henüz
canlar az önce bitirdiğim iğnedanlığım huzurlarınızda,
gözlüklerimde yakıyo biliyorum:)))
Eki Görüntüle 216084
yorumları alalımmm
laptopun camından ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın
wwaaoaww bi hamarat eylül gelini daha
ay ben kendimi çok beceriksiz hissetmeye başladım
güzel olmuş tatlım, bebiş de çok tatlı durmuş
kumaşın içine pamuk mu koydun ne koydun?
maşallah becerikli bir eylül gelini dahaa , benim niye böyle becerilerim yok yaaa kıskanmaya başladım siziicanlar az önce bitirdiğim iğnedanlığım huzurlarınızda,
gözlüklerimde yakıyo biliyorum:)))
Eki Görüntüle 216084
yorumları alalımmm
laptopun camından ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?