canlar az önce bitirdiğim iğnedanlığım huzurlarınızda,
gözlüklerimde yakıyo biliyorum:)))
Eki Görüntüle 216084
yorumları alalımmm
laptopun camından ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın
maşallah becerikli bir eylül gelini dahaa , benim niye böyle becerilerim yok yaaa kıskanmaya başladım siziişaka bi yana da canım çok cici olmuşş ben çok beğendimm
telefonla dahi aramadılar mı canım yaaa, senden küçük mü peki görümcelerin?
aslında birazda nişanlılarımızda var suç, mesela sen yanındayken arasa kardeşini bak yanımda zvy var, al tanışın deyip tutuştursa eline tlfnu.. aradaki sıcaklığı kuracak olan onlar olmalı, yani en azından başlatan onlar olmalı.. mesela benim nişanlımla ailem çok samimiler, nişanlım devamlı gelir bize, yemek yeriz hepberaber biyerlere gideeriz falan, ben evde niaşnlımla tlfla konuşurken bile annemin babamın yanında da konuşurum, annemlerde laf atar, bak şöyle diyolar falan derim.. ama nişanlımın ailesiyle benim aram çok soğuk.. annesini yıllardır tanıyor olmama rağmen sanki nişanlanınca bir anda resmileştiler soğudular.. nişanlımda bunun için hiç bir çaba göstermiyor
aaa ne güzel olmuuuş, ellerine sağlık, takı töreninde mi kullanılıyor bu? üstüne iğne saplıyorsun sanırım... o kadar düğüne gittik iğnede aldım ama aldığım yere hiç dikkat etmemişim böyle bişi varmıydı hatırlamıyorum
aslında demekki çok ta dikkat edilmeyecek
telefonla dahi aramadılar mı canım yaaa, senden küçük mü peki görümcelerin?
aslında birazda nişanlılarımızda var suç, mesela sen yanındayken arasa kardeşini bak yanımda zvy var, al tanışın deyip tutuştursa eline tlfnu.. aradaki sıcaklığı kuracak olan onlar olmalı, yani en azından başlatan onlar olmalı.. mesela benim nişanlımla ailem çok samimiler, nişanlım devamlı gelir bize, yemek yeriz hepberaber biyerlere gideeriz falan, ben evde niaşnlımla tlfla konuşurken bile annemin babamın yanında da konuşurum, annemlerde laf atar, bak şöyle diyolar falan derim.. ama nişanlımın ailesiyle benim aram çok soğuk.. annesini yıllardır tanıyor olmama rağmen sanki nişanlanınca bir anda resmileştiler soğudular.. nişanlımda bunun için hiç bir çaba göstermiyor
Sağol canım,son gittiğim düğüne kadar hiç görmemiştim,
çok kullanışlı olacağına eminim,
üstelik ben ayrıntıları çok severim
telefonla sadece biri aradı canım, onunla bir iki kere görüştüm, düğünümüze gelmeyi çok istediğini söyledi, diğeriyle hiç görüşmedim, dediğin gibi nişanlım aradaki bağı kurabilir ama ben de çok zorlamıyorum açıkçası, zaten evlenince de 2-3 yılda bir ya görüşürüz ya görüşmeyiz , yaşayacağımız şehirleer birbirine çok uzak,
lemlemcim resmiyet daha iyidir ya boşveer, nişanlın senin ailenle samimi olsun ,sen onunkilerle resmi oll, hiçte takma kafananedense günümüzde erkek aileleri kendini naza çeker olduu, hep bunu gözlemliyorum etrafımdan da
ay ben şaka yapıyorum, bencede gerekli bişeymiş aslında... kumaşı ne peki onun? bende saten kapitone kumaş var, ondan yapsam olur mu acep :26: elyafı nerden bulacam içine, kardeşimin yastığından mı çarpsam bir avuç heheeeheee
ama insanın zoruna gidiyor işte, benim ailem damadımız gelmiş der, hatta annem oğlum diyo, ama onun annesi daha ne gelinim dedi ne de kızım dedi... birde iki tane oğlu var kızı yok yanii, herkes diyor ooooo kayınvalidenle kayınbaban seni el üstünde tutar madem kızlarıda yokmuş ne şanslısın kızları olacaksın diyolar. halbuki ooohoooo umurlarında değilim mileetin kızı daha değerli onlar için
niye deştinizki şimdi yaramı siiiiiiz?çok kötü içime batıyo davranışlarıda bazen ağlayasım geliyo düşündükçe, şimdi yine gün ışığına çıktı... beni istemeye geldiklerinde ağızlarını bile açmadı annesiyle babası biliyonuz mu siz? ne nasılsın ne Allahın emri faslında... yanlarında gelen yaşlı memleketlileri istedi, babam ortamı ısıtmak için şakalar yaptı millet güldü eğlendi, ama nişanlımın annesiyle babası el gibi oturdu bi köşede izledi, sanki başkasına kız isteniyoda onlarda seyirci olark çağırılmışlardı..
ama insanın zoruna gidiyor işte, benim ailem damadımız gelmiş der, hatta annem oğlum diyo, ama onun annesi daha ne gelinim dedi ne de kızım dedi... birde iki tane oğlu var kızı yok yanii, herkes diyor ooooo kayınvalidenle kayınbaban seni el üstünde tutar madem kızlarıda yokmuş ne şanslısın kızları olacaksın diyolar. halbuki ooohoooo umurlarında değilim mileetin kızı daha değerli onlar için
niye deştinizki şimdi yaramı siiiiiiz?çok kötü içime batıyo davranışlarıda bazen ağlayasım geliyo düşündükçe, şimdi yine gün ışığına çıktı... beni istemeye geldiklerinde ağızlarını bile açmadı annesiyle babası biliyonuz mu siz? ne nasılsın ne Allahın emri faslında... yanlarında gelen yaşlı memleketlileri istedi, babam ortamı ısıtmak için şakalar yaptı millet güldü eğlendi, ama nişanlımın annesiyle babası el gibi oturdu bi köşede izledi, sanki başkasına kız isteniyoda onlarda seyirci olark çağırılmışlardı..
e yuh yani o kadar da olur mu yaa
neyse canım sen boşver
mis gibi ailen var, bak nişanlını da seviyolarmış
düşünme kötü şeyleri
2 ay sonra herşey süper olcak inş
Lemlemcim hadi resmiyet tamam da bu kadar soğukluk niye onu anlamadım, sizin evlenmenizi mi istemiyorlardı nedir yani , hadi maddi olarak destek olmayabilirler ama bu kadar soğukluk niyee kii? Nişanlına sormuyormusun niye böyleler diyee?
Ya da kapatalım konuyu istersen yaa boşşverr tekrar hatırlayıpta üzülmee
ayy bak düşündükçe aklıma geliyor, beni istemeye dedesi gelmedi, uzun yol yapamıyor doktoru yasaklamış otobüs yolculuğunu dedi nişanlıma sorduğumda, burası 3 saatlik yoldu halbuki... sonra bizim nişandan 2- veya 3 hafta sonra taaaaa didime kızının yanına tatile gitti 8 saatlik yola... yaaaa... bunlar unutulur mu, o dedenin evine gidilir mi?gerçi akrabalarının düğünleri vardı ben yine gittim o dedeleriinin evinde de kaldım mecburen.. ama evlendikten sonra gitmem
ayy bak düşündükçe aklıma geliyor, beni istemeye dedesi gelmedi, uzun yol yapamıyor doktoru yasaklamış otobüs yolculuğunu dedi nişanlıma sorduğumda, burası 3 saatlik yoldu halbuki... sonra bizim nişandan 2- veya 3 hafta sonra taaaaa didime kızının yanına tatile gitti 8 saatlik yola... yaaaa... bunlar unutulur mu, o dedenin evine gidilir mi?gerçi akrabalarının düğünleri vardı ben yine gittim o dedeleriinin evinde de kaldım mecburen.. ama evlendikten sonra gitmem
aman lemlem boşuna üzülüyosun
yaşlılar anlamıyo ki bu işlerden
bana kalırsa sen saygı sınırını bozma
sonra yine olan sana olur
sana laf gelir, miden bulanır
inan resmiyet uzaklık herşeyden iyi
kafan rahat oluyo karışan eden olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?