2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canlar az önce bitirdiğim iğnedanlığım huzurlarınızda,
gözlüklerimde yakıyo biliyorum:)))

Eki Görüntüle 216084

yorumları alalımmm
laptopun camından ancak bu kadar oluyo kusura bakmayın

aaa ne güzel olmuuuş, ellerine sağlık, takı töreninde mi kullanılıyor bu? üstüne iğne saplıyorsun sanırım... o kadar düğüne gittik iğnede aldım ama aldığım yere hiç dikkat etmemişim böyle bişi varmıydı hatırlamıyorum

aslında demekki çok ta dikkat edilmeyecek

maşallah becerikli bir eylül gelini dahaa , benim niye böyle becerilerim yok yaaa kıskanmaya başladım sizii şaka bi yana da canım çok cici olmuşş ben çok beğendimm

teşekkür ederim canım, hafta sonu gittiğimiz bi düğünde görmüştüm takı merasiminde toplu iğneleri böyle bi yastığa takmışlar çok hoştu, hem kimse bi kutunun içinden iğne alıcam diye uğraşmamış olur, bende yapıverdim,

ewt haklısın suç biraz da onlarda
ama her aile bir olmuyo canım işte
senin ailenle onlar bir değil demekki
dert etme, ama saygnı da kaybetme derim

Sağol canım,son gittiğim düğüne kadar hiç görmemiştim,
çok kullanışlı olacağına eminim,
üstelik ben ayrıntıları çok severim

telefonla sadece biri aradı canım, onunla bir iki kere görüştüm, düğünümüze gelmeyi çok istediğini söyledi, diğeriyle hiç görüşmedim, dediğin gibi nişanlım aradaki bağı kurabilir ama ben de çok zorlamıyorum açıkçası, zaten evlenince de 2-3 yılda bir ya görüşürüz ya görüşmeyiz , yaşayacağımız şehirleer birbirine çok uzak,
lemlemcim resmiyet daha iyidir ya boşveer, nişanlın senin ailenle samimi olsun ,sen onunkilerle resmi oll, hiçte takma kafana nedense günümüzde erkek aileleri kendini naza çeker olduu, hep bunu gözlemliyorum etrafımdan da

Sağol canım,son gittiğim düğüne kadar hiç görmemiştim,
çok kullanışlı olacağına eminim,
üstelik ben ayrıntıları çok severim

ay ben şaka yapıyorum, bencede gerekli bişeymiş aslında... kumaşı ne peki onun? bende saten kapitone kumaş var, ondan yapsam olur mu acep :26: elyafı nerden bulacam içine, kardeşimin yastığından mı çarpsam bir avuç heheeeheee

kızlar kk hep aynı vakalarla dolu
hele hele bir derdim var köşesine gidin

bütün kız aileleri fedakarlık, yardım, meşakkat peşinde
erkek aileleri de el eteği çekmiş, nazlanır vaziyette
devir değişti, aileler de değişti
ama ben annemi düşünüyorum da bizim aileye gelin olacak kız
abimden ziyade annem açısından çok şanslı olacak gibi geliyo

benim benden yaşca oldukça büyük iki börülcem var
sağolsunlar habire bana ciciler alıyolar tek iyi yanları buu
herşeyi biz biliriz havaları var beni ergini biraz yönetmeye çalıştılar başta baktılar bize diş geçmiyo ellerini ayaklarını iyice çektiler,
Zyv canım aynen dediğin gibi sanki oğullarını veriyolar, hiç bişiyi merak edip naptınız bi eksiğiniz varmı hazırlıklar nasıl diye sormazlar,
haaa pardon küçük mutfak eşyasından kettle tost makinası hangisi eksik onu biz alalım demişlerdi, ki bu börülcelerin aylık 3,000,00 tl gelirleri var ve bekarlar,
düşünün gelinlik almak için onların bulunduğu şihire gittik bin bir bahane uydurarak gelmediler, gerçi bende bunu istiyodum napimm çok yapmacık geliyorlar bana

ama insanın zoruna gidiyor işte, benim ailem damadımız gelmiş der, hatta annem oğlum diyo, ama onun annesi daha ne gelinim dedi ne de kızım dedi... birde iki tane oğlu var kızı yok yanii, herkes diyor ooooo kayınvalidenle kayınbaban seni el üstünde tutar madem kızlarıda yokmuş ne şanslısın kızları olacaksın diyolar. halbuki ooohoooo umurlarında değilim mileetin kızı daha değerli onlar için
niye deştinizki şimdi yaramı siiiiiiz? çok kötü içime batıyo davranışlarıda bazen ağlayasım geliyo düşündükçe, şimdi yine gün ışığına çıktı... beni istemeye geldiklerinde ağızlarını bile açmadı annesiyle babası biliyonuz mu siz? ne nasılsın ne Allahın emri faslında... yanlarında gelen yaşlı memleketlileri istedi, babam ortamı ısıtmak için şakalar yaptı millet güldü eğlendi, ama nişanlımın annesiyle babası el gibi oturdu bi köşede izledi, sanki başkasına kız isteniyoda onlarda seyirci olark çağırılmışlardı..

alınganlık yapmadım canımmm, ortası ince satenimsi bi kumaş kenarları kurdele, içini yastığımdan çaldım bi de çakma inci kolyen varsa boz gitsin

e yuh yani o kadar da olur mu yaa
neyse canım sen boşver
mis gibi ailen var, bak nişanlını da seviyolarmış
düşünme kötü şeyleri
2 ay sonra herşey süper olcak inş

Lemlemcim hadi resmiyet tamam da bu kadar soğukluk niye onu anlamadım, sizin evlenmenizi mi istemiyorlardı nedir yani , hadi maddi olarak destek olmayabilirler ama bu kadar soğukluk niyee kii? Nişanlına sormuyormusun niye böyleler diyee?
Ya da kapatalım konuyu istersen yaa boşşverr tekrar hatırlayıpta üzülmee

canımcım merak etme artık hep böyle sanırım,
bişi diğim mi daha biz nişanlımın evine bile gitmedik, neymiş evleri tadilat gerektiriyomuşşş,
o kadar nişan bohçası hazırladım onu bile götüremedim,
ama bizimkiler nişanlımı çok seviyolar güzel bi yemek pişsin hadi Erginde gelsin derler, onunla konuşurken gözlerinin içi güler herkesin,
ve ben kına dan tutta artık ne varsa erkek tarafının getirmesi gereken herşeyi kendim hazırlamaya çalışıyorum ki mahçup olmayayım, zaten herkez takılıyo bedavaya kız alıyolar diye, çok canımı sıksada takmamaya çalışıyorum,
bugün nişamlıma dedim, eve girmeden koç kesiliyo annenle konuşta hangi arada keslecek vs. dedim baribunu yaptırayım
offf herkez dolu be kardeşimm

e yuh yani o kadar da olur mu yaa
neyse canım sen boşver
mis gibi ailen var, bak nişanlını da seviyolarmış
düşünme kötü şeyleri
2 ay sonra herşey süper olcak inş

ayy bak düşündükçe aklıma geliyor, beni istemeye dedesi gelmedi, uzun yol yapamıyor doktoru yasaklamış otobüs yolculuğunu dedi nişanlıma sorduğumda, burası 3 saatlik yoldu halbuki... sonra bizim nişandan 2- veya 3 hafta sonra taaaaa didime kızının yanına tatile gitti 8 saatlik yola... yaaaa... bunlar unutulur mu, o dedenin evine gidilir mi? gerçi akrabalarının düğünleri vardı ben yine gittim o dedeleriinin evinde de kaldım mecburen.. ama evlendikten sonra gitmem

ayy canlarım benim ya
hepiniz dertliymişsiniz, kanattım sizi

mutlu olmamıza bakalım en iyisi,
kimseyi değiştiremiyoruz işte

ohooo kaç defa sordum başının etini yedim, her fırsatta laf vururum. ama o sen yanlış anlıyorsun seni çok seviyorlar bilmem ne diyor..

canım dede yaşlıdır,fazla üstünde durupta sıkma canını,
benim börülcelerr, bu dediğinin aynısı nişan için değil ama gelinlik için bana yaptılarr, malefes herkesin aile kavramı bizlere uymuyo samimiyetten kaçınırsın sende, herkese hakettiği gibi muamele

aman lemlem boşuna üzülüyosun
yaşlılar anlamıyo ki bu işlerden
bana kalırsa sen saygı sınırını bozma
sonra yine olan sana olur
sana laf gelir, miden bulanır
inan resmiyet uzaklık herşeyden iyi
kafan rahat oluyo karışan eden olmayınca

evet Ahsencim sana katılıyorum resmiyet her zaman için daha iyidir, insanın bi kere kafası rahat oluyo , o yüzden lemlemcim sen de hiiiiiiiiiiiççç takma kafana, eşinle yeni kuracağın çekirdek ailendee mutlu , huzurlu ol gerisi önemli değilll

neyse yaaa, çok üstünde durmamaya çalışıyorum çok duygusal değilimdir aslında, yok o bana bunu demiş bu şöle yapmış türünden şeylere hayatta takmam.. ama bazı şeylerde ne kadar sert olursan ol içine batıyor insanın işte..

neye bugün çok yorgunum kızlar, moralmanda çöktüm zaten hadi ben gideyimde yatayım en iiyisi... iyi geceleeeeeeer.. :79:

bu arada çok teşekkür ederim kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…