kızlar bindallımın resmini tlfnumla çekmiştim, kart okuyucumu çalıştıramadım nedense, bayadır uğraşıyorum ama atamadım bilg.a, int den buldum, buda çok küçük çıkmış umarım görünür
Eki Görüntüle 215384 Eki Görüntüle 215385
düğün gecesi bi de saç olcak 1 ton kafada,tel tokalar desen batar,spreyli saç kazık gbi olur ee zaten insan terler bi de oynamaktan koşturmacadan duş aldıktan sonra da giyilebilir aslında takımlar.bi de bayanın da namaz kılması gerekiyor sanırım abdest alıp namaz kılmak gerkirse jartiyerin gelinliğin altına giyilmesinin bi anlamı kalmaz o zaman diye düşünüyorum
bi de hadis mi tam bilmiyorum.bi yerde okumuştum.gelin ilk geldiğinde damat gelinin çorabını çıkarıp ayağını yıkayıp o suyu da evin köşelerine serpiştirirse bereketli olurmuş o ev,hastalık girmezmiş
çukulataaaaaaa napıyon aşağıda görünüyosun ses yok
gel netimizi kapattırmaya az kaldı gel accık sohbet edelim canım
ama insanın zoruna gidiyor işte, benim ailem damadımız gelmiş der, hatta annem oğlum diyo, ama onun annesi daha ne gelinim dedi ne de kızım dedi... birde iki tane oğlu var kızı yok yanii, herkes diyor ooooo kayınvalidenle kayınbaban seni el üstünde tutar madem kızlarıda yokmuş ne şanslısın kızları olacaksın diyolar. halbuki ooohoooo umurlarında değilim mileetin kızı daha değerli onlar için
niye deştinizki şimdi yaramı siiiiiiz?çok kötü içime batıyo davranışlarıda bazen ağlayasım geliyo düşündükçe, şimdi yine gün ışığına çıktı... beni istemeye geldiklerinde ağızlarını bile açmadı annesiyle babası biliyonuz mu siz? ne nasılsın ne Allahın emri faslında... yanlarında gelen yaşlı memleketlileri istedi, babam ortamı ısıtmak için şakalar yaptı millet güldü eğlendi, ama nişanlımın annesiyle babası el gibi oturdu bi köşede izledi, sanki başkasına kız isteniyoda onlarda seyirci olark çağırılmışlardı..
pardon 11 tane albümleri varmış
1 albümü indirdim içinde 10 tane şarkı var, ama indirdiğim sitenin günlük indirme limitini doldurmuşum başka indiremezmişimm..
neyse akşam uğraşayım ben bunlarla..
günaydınnn kızlar,
hayırlı kandiller herkese... bugün dua edelim sağlığımız, huzurumuz vee mutlu evliliklerimiz sorunsuz düğünlerimiz için :)
ben de dün kına gecesi için müzik listesi yapmaya başladım. önce orkestra düşündüm ama burda tanıdıklar vasıtası ile sordum soruşturdum solisti olan iyi bir orkestra 1000 -2000 lira dediler vazgeçtim ben de aynen Lemlem senin gibi düşünüyorum. kardeşimi ya da bir kuzenimi oturtucam laptop ın başına :)
ben de listemi hazırladıktan sonra paylaşırım sizinle. bu arada bilmem sever misin ama Serkan Çağrı Rumeli Band Albümünde de oynak çok güzel şarkılar var
şimdi dinliyorum yan bari diye bir şarkıları varmış güzelmiş, sözleride güzel.. hemen not ettim akşam indiririm.. bende önce bir piyano bir solist olan birileriyle anlaşayım demiştim sonra vazgeçtim, fotoğrafçımıza da sordum tanıdığınız var mı diye, oda ne gerek var yaaa şimdi laptopları ses sistemine bağlasan bile daha çok eğlenirsiniz istediğiniz müziği çalarsınız dedi..masrafa ne gerek var falan dedi.. klasörler yap ayır şarkı türlerini çok rahat olur dedi.. bir winap birde media player açarsınız şarkı geçişlerinde kolay olur dedi..
evet güzel o şarkı ilk ben de onunla keşfettim grubu zaten :) bize de herkes öyle söyledi gereksiz yere masraf olmasın diye ben de öyle yapıcam. normalde aklıma dinlerken bir sürü şarkı gelir listeyi yaparken kesildim yanlız 20-30 şarkı ya var ya yok listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?