2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ıyı geceler hepınıze. cıkmıssınız sanırım. takmayın kafanıza, benzer sorunları herkes yasıyor ...
bende gorumce yok, Allaha sukur. kayınvalıde, kayınpeder var. onlarlada resmiyiz sımdılık. oyle telefonda hıc gorusmeyız.zaten nısanlananlı 1 ay oldu.24 eylül dügün mesela, yazlıktalar... herseyı nısanlımla ben halledıyorum. evımızı kendımız tuttuk, esyalar, gelınlık herşey...
Bu kadar uzak olmak ıyı mı kotu mu bılmem.. ama evlenınce bu kadar uzak kalcagımı sanmıyorum.cok ta yakın olmak ıstemıyorum acıkcası. ne kadar bırlıkte olursak sankı o kadar kafama takıcagım seyler olur gıbıme gelıyor......

Son düzenleme:

Canım cok hoşmuş bindallın hayırlı olsun...

Çok sevdim bunu. Nişanlıma söyleyim bakim ne diycek
Gene kendi çıkarına bişey bulmuşsun diycek orası kesinde

çukulataaaaaaa napıyon aşağıda görünüyosun ses yok
gel netimizi kapattırmaya az kaldı gel accık sohbet edelim canım

Canım bilgisayarın şarzı cok azdı dun gece..
Bitene kadar geçmişi okuyum diye girmiştim baktım hala bitmedi cevap yazıyodum ki kapandı kör olası

Çok şaşırdım canım ya sen nişanlınla mutlu olmaya bak boşver onları..
Benim kaynanamda tamtersi çok laubali biri resmiyet hiç yok aramızda iyi hoşta en azından biraz resmiyet olsun isterdim..
Öyle olduğu gibide herşeyimize karısır. Belki biraz resmiyet olsa bu kadar karışmazdı..
Yinede fazla umursamıyorum benim için önemli olan nişanlım sonuçta.
Dış etkenleri ikimizde sorun yapmamaya çalışıyoruz..
Bu konuda nişanlım benden daha olgun davranıyo..

günaydın kızlar ben çok uykusuzum bitmez yaa bugün bu arada dün aşk aynamız geldi ama nişanlıma söylemedim aldığımı hatta böyle brşy görmedi bile henüz ağustosta duğum günü o zamana kadar evimiz yerleşmiş olur diyorum ki duvara assam ona sürpriz yapsam nasıl olur ama nasıl dayanıcam o kadar süre....

kızlar kına gecesi için mezdekenin albümlerini indiriyorum.. baya varmış ben bu kadar çok olduğunu bilmiyodum 8 tane albümleri var, hepsini indirip sonra içlerinden en güzelleri bi dosya yaparım.. kına gecesinde laptopu ses sistemine bağlayıp başınada kardeşimi oturtmayı düşünüyorum.. ayrı ayrı klasörler yaparım, dans, halay, oyun havaları, mezdeke, vs gibi... başka bi fikri olan var mı?

pardon 11 tane albümleri varmış

1 albümü indirdim içinde 10 tane şarkı var, ama indirdiğim sitenin günlük indirme limitini doldurmuşum başka indiremezmişimm..
neyse akşam uğraşayım ben bunlarla..

iyi yapıyosun şimdiden hazırlamakla sonra aksilikler olabilio herşey sıkışıo bizim kınada da davul zurna var ama arada cd de çalarız karışık oluo

günaydınnn kızlar,

hayırlı kandiller herkese... bugün dua edelim sağlığımız, huzurumuz vee mutlu evliliklerimiz sorunsuz düğünlerimiz için :)

ben de dün kına gecesi için müzik listesi yapmaya başladım. önce orkestra düşündüm ama burda tanıdıklar vasıtası ile sordum soruşturdum solisti olan iyi bir orkestra 1000 -2000 lira dediler vazgeçtim ben de aynen Lemlem senin gibi düşünüyorum. kardeşimi ya da bir kuzenimi oturtucam laptop ın başına :)

ben de listemi hazırladıktan sonra paylaşırım sizinle. bu arada bilmem sever misin ama Serkan Çağrı Rumeli Band Albümünde de oynak çok güzel şarkılar var

Herkesee günaydınn, mutlu sabahlarr kızlaarrr

Kandilimiz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallahhh

şimdi dinliyorum yan bari diye bir şarkıları varmış güzelmiş, sözleride güzel.. hemen not ettim akşam indiririm.. bende önce bir piyano bir solist olan birileriyle anlaşayım demiştim sonra vazgeçtim, fotoğrafçımıza da sordum tanıdığınız var mı diye, oda ne gerek var yaaa şimdi laptopları ses sistemine bağlasan bile daha çok eğlenirsiniz istediğiniz müziği çalarsınız dedi..masrafa ne gerek var falan dedi.. klasörler yap ayır şarkı türlerini çok rahat olur dedi.. bir winap birde media player açarsınız şarkı geçişlerinde kolay olur dedi..

evet güzel o şarkı ilk ben de onunla keşfettim grubu zaten :) bize de herkes öyle söyledi gereksiz yere masraf olmasın diye ben de öyle yapıcam. normalde aklıma dinlerken bir sürü şarkı gelir listeyi yaparken kesildim yanlız 20-30 şarkı ya var ya yok listede

hahaaaa bakın birde böyle bir şarkıları varmış şimdi onu dinliyorum... ama bu şarkıyı çaldırıpta oynayamam heralde... babama laf gönderme gibi olur

Uçtu Uçtu Baba Kızın Evden Uçtu
Kızın Uçtu Baba Kızın O Çapkına Kaçtı
Kızın Evden Uçtu Baba Ellere Karıştı
Ona Ona O Çapkına Kaçtı
Ona Ona O Çapkına Kaçtı
Biterimdi Belli Ama Onu Sevdi
Kızın Onu Sevdi Baba Hemde Deli Gibi
Biterimdi Belli Ama Onu Sevdi
Kızın Onu Sevdi Baba Hemde Deli Gibi
Deli Deli Deli Gibi Sevdi
Deli Deli Deli Gibi Sevdi
Kızın Evden Uçtu Baba O Yiğide Kaçtı
SarkiSozlerim.Org Şarkı Sözleri
Kızın Evden Uçtu Baba Yiğide, Ellere Karıştı
Ona Ona O Çapkına Kaçtı
Ona Ona O Çapkına Kaçtı
Ona Ona O Çapkına Kaçtı
Ona Ona O Deliye Kaçtı Onaa

ben geçen sene arkadaşımın kınasına gittiğimde bütün kına müziklerini flasıma almıştım lazım olur diye... onu bulursam yazarım burda hangi şarkılar olduğunu...

Günaydın kızlar...
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Şöyle bir baktım da geçmişe hepimiz kız tarafı olarak aynı aşamalardan geçmişiz ve geçmeye devam ediyoruz...
Kendi adıma konuşmak gerekirse kanıksadım sanırım ben...
2,5 yıldır nişanlıyım...
İlk zamanlar nasıl üzülür ağlardım...
Sonra zamanla dedim kendime ne üzülüp kendini yıpratıyon değiştiremıyorsun ıste kımseyı dıye...
Valla artık üzemiyorum kendimi...
Cuma günleri ben arıyorum kayınvaldemi genelde konusuyoruz kapatıyoruz...
Benım arandıgım sayılıdır...

Bosuna kendımızı yıprattıgımızla kalıyoruz kızlar bılıyorsunuz...
Erkekler nerdeee ara bulacak...
Herseyın kendılıgınden ıyı olmasını beklıyorlar canı sağolasıcalar...

Aman kalmıs surda ne kadar vaktımız, sonra bızler bırer aıle olacagız...
Kendı duzenımızı kendımız kuracagız ınsallah...
Allah baska dert vermesın...

Lemlem...
Inan sabah aklımdan gecıyordu benımde lıste yapayım dıye...

Nerden ındırıyorsun kuzum...
Ben ares programından muzık ındırıyorum cok memnunum tavsıye ederım...

Son düzenleme:
Lemlem o şarkı süperrr benim de hoşuma gitti ama dediğin gibi o günler de babalar espiri kaldıramaz herhalde :)

bir deee pinhani den ''gelin'' mi ''düğün'' mü emin olamadım öyle bir şarkı var o da süper :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…