2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım walla mezdeke albüm indir yazdım gıgıla, o buldu bi site açtım orasıda hotfile'a yönlendirdi ordan tüm albümü tek seferde indirdim.. ama günlük limiti varmış, heragirl'ün dediği şarkıyıda arattım gıgıla, başka bi site çıktı indirdim.. belli biyerden değil nerde bulursam ordan indiriyorum, akşam kardeşime sorarım onun vardır indirme siteleri falan

[video=youtube;D-Ch6VaFxgQ]http://www.youtube.com/watch?v=D-Ch6VaFxgQ&feature=related[/video]

düğün için özel dans çalışmaktansa şöööyle karşılıklı bir harman dalı oynasak?

bu oyunda göz teması kesilmezmiş, gelin damadı izlermiş dönerken falan, bunlar tam oynayamamış ama fikir olsun diye paylaştım.. eğer böyle bir oyun oynayacaksak iyi çalışmak lazım tabiii.

Son düzenleme:

slm gelinler :))
üfff şiştim ya ne görümce ne kaynana varmış sizde.ahsen, semerta,lemlem,burçik
benim durumum daha çok zyvninkine benziyor
benim kaynanamla kayınbabam çok tatlıdırlar kızım derler umarım hep böyle gider.3 tane görümcem var bi de abileri.henüz bi görümceyle tanıştım.biri belçikada yaşıyor bu yaz düğüne gelecek.telde konuştuk.biri bu şehirde ama söze bile gelmedi,sanırım kocası ve kendi ailesi rasındaki problemden dolayı.abisi de antalyada elektrik mühendisi buraya gelip rusyaya gitti iş için geldiğinde uğramadı.beni merak etmediler sanırm.tanıştığım görümcem de dünya iyisidir.hemen her şeyin en iyisi olsun ister.ben istemem ne gerek var çok masraf olur diye hep aldırır her şeyi.ailenin hepsi de yaşça epey büyükler benimki süpriz çocukmuş sonradan doğmuş.haliyle yaş farkını epey aşmış.annem soğuk davranıyor işte gerek damadına gerek ailesine onların davrandığı gibi davranmıyor.hatta bunun lafı bile olmuş annesi niye böle diye.yemeğe gdiyoruz aç kalkıyor.ye hadi ye diye ısrarlara rağmen yemiyor.annesi çok güzel yemek yapıyor ben hemen yumuluyorum çok seviniyor kadın.annem mesafe olayını abartıyor

nişanlım hep istio ben düğünde olmaz diyorum bunu görürse paçayı kurtaramam walla

buraya takıldığımı öğreneceği kadar bi sohpetimiz olmadı ondan bilmiyordur:86: o şu an hummalı bi şekilde kendi düğününe hazırlanıyo

ben böyle olmalarından memnunum gerçekten de, yakın olupta herşeye karışacağına uzak olsun varsın aramasın sormasın, hayatımıza da müdahale olmasın...
Benim kayınpederim de ne zaman görüşsek sarılır, kızım der , sevdiğini belli eder, Allah a şükür memnunum hepsinden

kızlar keşke sizinle daha fazla sohpet edebilsem ama maalesef işlerin başına dönmem lazım,annem seslenip duruyor nevresim takımı dikiyoruz birlikte,yastıklarını işlemem lazım,satın almaktansa kendimiz halletmeye çalışıyoruz,yarında seccadeleri dikicez mesela.... kına müzikleri için ben şöle bişey düşündüm,düğünüm zeytinburnu öğretmenevinde olacak,önceden gidip solistten rica etmeyi düşünüyorum bana bi liste yapıp versin,en iyi şarkılar onlarda var zaten olmazsa da cd satan yerler hazırlıyolar ordan ayarlarız artık.. şimdilik çıkıyorum ama sonra gene girip yazdıklarınıza bakıcam, görüşmek üzereeee

kızlar yaaaa üffff bakıyorum herkes evleniyor son günlerde bir de Ağustos Ramazan Ayı olduğundan şu an inanılmaz bir düğün trafiği var çevremde benim. ve ben kıskanıyorummm artıkk sıra bize gelsinnn istiyorummmm

kızlar levrek katılmıo aramıza son zamanlarda ya da ben mi görmüyorum nerelerde acaba nişanlısı nasıl oldu merak ettim

selam kızlar. hayırlı kandiller diliyorum. dualarımız kabul olsun inşallahhh

lemlemcim kına cdsine başlamışsın valla senin hızına yetişilmiyo kızlar valla bu topikte olmasa aklımda neler yapmam gerektiğini bi türlü düzenliyemicem saolunnn şekerlerimmm

ayyyyy şimdi bir arkadaşım bir şarkı buldu sezen aksu kınalı kuzum.... ağladım dinlerken... kına gecesi için güzel olabilir ağlama seansı için birebir =)

offf kızlar niaşnlımla tartıştım,hatta tartışma denmez buna ben konuştum o dinledi sinir oluyorum böle yapınca daha çok sinirim tavan yapıyor gıcıkkkkkkkkkkkk ne olacakkk
bu arada kandiliniz mübarek olsunnnn

lemlem bu sefer seni geçtimm heyooooooo
ben kına için dosyamı hazırlamıştım çoktan
ama eklemeler yapabilirm

kına için en güzel şarkı emel örgün altın tas içinde
sonra bide üstüne babanızla dans edin. en kıymetlkim şarkısında tüm herkez hüngür haşat ağlar...

AKMA ÖYLE KIRGIN KIRGIN
YÜREĞİM ZATEN PERPERİŞAN
DURMA ÖYLE YORGUN YORGUN
GÜCÜM TÜKENMEK SINIRINDA

YÜREĞİNİN SESİNE KULAK VERİRSEN EĞER
ANILAR BENİ DOĞRULAR
HER ANININ HATRINA
AŞKI DA KAT YANINA
BENİ GÖTÜR UZAKLARA

slm kızlar..
o kadar yogun ki bu aralar ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum son iki aya girdik sayılır araya ramazan girecek ve ramazana hiç bi işim kalmasın diyorum ama aksine her iş yavaş gidiyo..daha mobilyalar alınmadı kafamızda fikir oluştu biraz ama gene de alamadık.. evlenicem ama aklım ailemde kalacak.. onu da geçtim kınaya yer bulamadım..ne gelinlik bakabildim ne halı perde off ya off bunlarda yetmiyo gibi nişanlımla tartıştık.. sinirli biri bide canı bişeye sıkılınca gözü başka bişey görmüyor..beni üzüyor tamam belli bi süre sonra geçiyo aşkım canım diyo ama beni de yıpratıyo kına için bi yer bakacaktık bugun işini zor ayarladı kaç saat sonra gelebildi neyse zaten 20 dk sını aldı bisürü laf ediyo vay efendim uzakmış...napıyım yakında bulamadım ki çok para istiyolar bura en azından ucuz.. hem erkek evine ne fark edecek ki nerde yaparsam yapıyım uzak olacak evlerine ve yarım saat gelip gidecekler.. sinir oldum yolda inecektim zaten indim inerken ne bişi dedim nede yüzüne baktım ama beyfendinin de umrunda olmadı aramadı bile napıcam ben ya biliyorum huyunu hayatta aramaz ama bende haksız olmaktan yoruldum artık...

artık son aylara girdik canım herkesin sinirleri gerilmiş durumda karşılıklı idare edicez artık birbirimiz.. bazen öyle yerlerde kapris yapıp sorun çıkarıyorum ki sonra dönüp düşündüğümde ammada saçmalamışım diyorum:26:
ama burda nişanlın saçmalamış yeni evlenenler için maddiyat sıkıntı oluyor herşeyin iyisini ama aynı zamandada hesaplısını araştırıyoruz haliyle sanada bu konuda anlayış göstermeliymiş üzerine gelmektense.. bu haksız olupda kendini haklı çıkarma çabaları galiba tüm erkeklerde var cinsiyet kalıtımı olsa gerek :)) ara arama gibi bişe diyemicem tatlım. aramayıp olayın büyümesi var arayıp da olayın önüne geçememe durumuda var

kızlar yaa bugün gg den bunları aldım. kadehleri daha önceden almıştım iğnedanlık ve takı kurdelalarını aldım

Eklentiler

• $GELIN-amp-DAMAT-BARDAKLARI-COK-SIK-CIFTI-25__40360741_0.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $GELIN-amp-DAMAT-BIBLOLU-IGNEDANLIK-COK-SIK__40360737_0.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $GELIN-amp-DAMAT-TAKI-KURDELASI-COK-SIK__40360733_0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
zaman azaldıkca sinirler geriliyor kızlar en ufak şeylere bile tahammül edemiyoruz ben askerdeki nişanlımla bile tartışmayı başarabiliyorum bu hafta sonu yanına gideceğiz ailemle
birlikte gelincede hemen ev bakmaya başlayacağız son aylarımız artık buarada herkesin kandili kutlu olsun hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…