bu gerçek mi yaaaa...
burcik canım yaa, o kart gelin burayıda bulmuş okuyor olmasın, temmuzda evlenecekler topiğine falan bakmak lazım[/QU
hepsi doğru maalesef az bile yazdım emin ol, benim ki insan değil kesinlikle başka bişey okaynanam da şu ana kadar hep onunla ilgilendi ben bi kenara itildim maalesef,en son nişanlımla kavga etmişler ama ayrıntısını bilmiyorum ondan sonra biraz toparladı kaynanam annemde sen kendini yakıyosun diyo sürekli, insanda heves falan kalmıyor Allahtan nişanlım iyi biri ve görümcem izmir' e gidicek kurtulucazzzz
[video=youtube;D-Ch6VaFxgQ]http://www.youtube.com/watch?v=D-Ch6VaFxgQ&feature=related[/video]
düğün için özel dans çalışmaktansa şöööyle karşılıklı bir harman dalı oynasak?
bu oyunda göz teması kesilmezmiş, gelin damadı izlermiş dönerken falan, bunlar tam oynayamamış ama fikir olsun diye paylaştım.. eğer böyle bir oyun oynayacaksak iyi çalışmak lazım tabiii.
ayy deli miyim bee niye samimi gözükmeye çalışayım, istesem de yapamam
ben şimdiye kadar onunla muhattab olmadıysam nişanlılmın hatrı içindi
ama bu saatten sonra mümkün değil sabretmek hele hele samimi olmak asla mümkn değil
ay hiç güleceğim yoktu ya
valla olur mu olur
kız burçik bu görümcen biliyo mu senin burda takıldığını
biliyosa kesin giriyodur
baksana sen ne yapsan yapıyo
slm gelinler :))
üfff şiştim ya ne görümce ne kaynana varmış sizde.ahsen, semerta,lemlem,burçik
benim durumum daha çok zyvninkine benziyor
benim kaynanamla kayınbabam çok tatlıdırlar kızım derler umarım hep böyle gider.3 tane görümcem var bi de abileri.henüz bi görümceyle tanıştım.biri belçikada yaşıyor bu yaz düğüne gelecek.telde konuştuk.biri bu şehirde ama söze bile gelmedi,sanırım kocası ve kendi ailesi rasındaki problemden dolayı.abisi de antalyada elektrik mühendisi buraya gelip rusyaya gitti iş için geldiğinde uğramadı.beni merak etmediler sanırm.tanıştığım görümcem de dünya iyisidir.hemen her şeyin en iyisi olsun ister.ben istemem ne gerek var çok masraf olur diye hep aldırır her şeyi.ailenin hepsi de yaşça epey büyükler benimki süpriz çocukmuş sonradan doğmuş.haliyle yaş farkını epey aşmış.annem soğuk davranıyor işte gerek damadına gerek ailesine onların davrandığı gibi davranmıyor.hatta bunun lafı bile olmuş annesi niye böle diye.yemeğe gdiyoruz aç kalkıyor.ye hadi ye diye ısrarlara rağmen yemiyor.annesi çok güzel yemek yapıyor ben hemen yumuluyorum çok seviniyor kadın.annem mesafe olayını abartıyor
slm kızlar..
o kadar yogun ki bu aralar ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum son iki aya girdik sayılır araya ramazan girecek ve ramazana hiç bi işim kalmasın diyorum ama aksine her iş yavaş gidiyo..daha mobilyalar alınmadı kafamızda fikir oluştu biraz ama gene de alamadık.. evlenicem ama aklım ailemde kalacak.. onu da geçtim kınaya yer bulamadım..ne gelinlik bakabildim ne halı perde off ya off bunlarda yetmiyo gibi nişanlımla tartıştık.. sinirli biri bide canı bişeye sıkılınca gözü başka bişey görmüyor..beni üzüyor tamam belli bi süre sonra geçiyo aşkım canım diyo ama beni de yıpratıyo kına için bi yer bakacaktık bugun işini zor ayarladı kaç saat sonra gelebildi neyse zaten 20 dk sını aldı bisürü laf ediyo vay efendim uzakmış...napıyım yakında bulamadım ki çok para istiyolar bura en azından ucuz.. hem erkek evine ne fark edecek ki nerde yaparsam yapıyım uzak olacak evlerine ve yarım saat gelip gidecekler.. sinir oldum yolda inecektim zaten indim inerken ne bişi dedim nede yüzüne baktım ama beyfendinin de umrunda olmadı aramadı bilenapıcam ben ya biliyorum huyunu hayatta aramaz ama bende haksız olmaktan yoruldum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?