sofistike, çok tatlılar ya
hele kadeh tüylü tüylü tam benlik
kızlar yaa bugün gg den bunları aldım. kadehleri daha önceden almıştım iğnedanlık ve takı kurdelalarını aldım
sendin dimi o canım yaa bende sayfada görmüştüm hatta beğenmiştim kim yapmıştı diye aklımda kalmamıştı..ama yetenek yok bende hiç yapıyım diye girişmedim. valla süper bi farkı yok harika yapmışsınGünaydın millettt,
Canım baaak, bu iğnedanlığı da ben yaptım geçen akşam bitirir bitirmez paylaşmıştım burda
Eki Görüntüle 216687
günaydın kızlar.. dün ailece bi yere gitmemiz gerekliydi görüştük ama pas bile vermiyo ben altta kalırmıyım bende vermedim ara ara gülüştük halimize :) gecede mesaj atmış kızdırıyorsun beni diye ben napıyorsam sonrada ben kimle mesajlaşıyormuşum onun hesabını soruyo kıskanmış:) ama günaydın mesajı hala atmadı
bu arada ignelikler falan çok şeker olmuş.. onlar çeyizde önemli mi benim onlardan yok ta kızlar..
kızlar yaa bugün gg den bunları aldım. kadehleri daha önceden almıştım iğnedanlık ve takı kurdelalarını aldım
çok güzel ben de istiyorum nereden alabilirim????
herkese günaydın canlarr bugününüz dünden güzel geçsin
canım iyi günlerde kullan süperler
semeerta seninki de süper olmuş ellerine sağlık
servet85 bende dün nişanlımla tartıştım patlamaya hazır bomba gibiyim
bu erkeklerin hepsi aynı ya ..az önce aradı sonunda yelkenlerini indirdi:) bugun nikah için belediyeye gidecekmiş ay gerçekten evleniyoruz galiba:) hala şokunu atlatamadım ya..
caponumm siz niye tartıştınız hayırdır..
kızlar ya kına için neler düşündünüz?? minik kına kutuları var içine ister kına ister çerez koyuyosunuz. çok şık duruyolarr ya aklım kaldıı ama çerezde saçma olur onların içinde.. kına koymak daha mantıklı çerezleri keselerde dağıtmak daha iyi gibi.. şimdi netten onları araştırıyorum.
bide nikah şekeri yaptıracakmısınız? benim nikahım düğünde olacak. spedy geçen yazmıştı düğünde en sona kalan yakınlarıma dağıttım diye çok mantıklı yoksa çok pahalıya gelir 200 300 tanesi
çok sevindim canım benim bizimki tartışmada denmez her zamanki gibi ben konuştum o dinledi,benim nişanlım başka şehirde bu yüzden herşeyle ben ilgileniyorum ya ama herşeyden erkeğin ilgilenmesi gereken şeylerde bile ben varım artık sinirlerim bozuldu babasıda kendi derdi.nde bu kız ne yaptı ne etti demez ona daha çok sinirliyimyaptığı 4 yorgan habire bana onu söyleyip duruyorlar,nişanlımın suçu yok kabul ediyorum ama sıkıldım işte artık bunaldıum tek başına karar vermekten para hesabı yapmaktan herşey kıl payı yetişiyor zaten,bende bir haftadan beri diyorum ki izin aldınmı çeyizleri götürmek için oda diyorki nasıl olsa izin vermicekler konuşmaya değmez diyo,bende durumu anlat dedim nişanlım yalnız 2 günde olsa gitmem gerek ded dedimb bir haftadırbeyefendi konuşaxcak bak dün konuş dedim dünde konuşmamış izinler iptal vermez diyort ya temmuzun 5 için konuş diyorum rapor alayım de diyorum çıldırtacak beni:95::95::95: koltukçu bazacı arayıp duruyor abla eşyaları ne zaman alacaksınız diye nakliyecil bulamıyorum uygun ve güvenilir birde çalışıyorum zaten off çok dağınık oldu ama işin özeti bu düğün hazırlıkların da yalnızımmmmmm ve bu yüzden çok sinirliyim
ben nikah şekeri yaptırmayacağım düğünde olacağı için artı masraf diye düşünüyorum açıkçası cimrilik yapmaya başaldım kzılar paraalr suyunu çekmeye başladı bende,kına içinde çiçekli hazır kına paketlerinden aldım rengarenk,kuruyemiş içinde keseler aldım içi içinde plastik ağzı kilitli poşetylerden aldım,birde 10 tane bu yakılırken güllü bişi geçirişiyor ya adını unuttum ondan aldım,taç alamyı çok istiyorum ama benim şehir dışından ve burdan o kadar çok arkadaşım gelecek ki benim 40 tane filan almam lazım burdada kuzen filan çooko yüzden almaktan vazgeçebilirim dediğim gibi paralar suyunu çekti,bizim kınamız nişanlımın evinin önünde olacak onların çok geniş bir bahçesi var döner filan verilecek,davulcu gelecek,birde saz ekibi ayartladık tam köy kınası olacak hep öle isterdim istediğim gibide olacak inşallah davullu zurnalıı
caponum canımm Allah yardımcın olsun tatlım. Çok zor bilirim. Sanki sadece sen istiyosun düğünü sen özeniyomuşsun gibi herşeye dimi?? sana çok fazla güwenmişler nasıl olsa sen en ince ayrıntıya kadar düşünürsün diye boşwermişler. Bi ara aynı şeyleri yaşadım bende. Çok sıkılmıştım. Şu dönemde ayrı şehirlerde olmak çok çok zor. İşallah herşey istediğin gibi olur tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?