2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben bu saattee girmem normalde ama kaç gündür bakıyorum sohbetler akşam dönüyor ben de gireyim dedim ama şansıma bu akşam kimse yok

günaydın kızlar.. dün ailece bi yere gitmemiz gerekliydi görüştük ama pas bile vermiyo ben altta kalırmıyım bende vermedim ara ara gülüştük halimize :) gecede mesaj atmış kızdırıyorsun beni diye ben napıyorsam sonrada ben kimle mesajlaşıyormuşum onun hesabını soruyo kıskanmış:) ama günaydın mesajı hala atmadı

bu arada ignelikler falan çok şeker olmuş..

Son düzenleme:
Günaydın millettt,

Canım baaak, bu iğnedanlığı da ben yaptım geçen akşam bitirir bitirmez paylaşmıştım burda
Eki Görüntüle 216687
sendin dimi o canım yaa bende sayfada görmüştüm hatta beğenmiştim kim yapmıştı diye aklımda kalmamıştı..ama yetenek yok bende hiç yapıyım diye girişmedim. valla süper bi farkı yok harika yapmışsın

canım bide sana bişe sorcam sen sinoptaydın demi yalnış hatırlamıyosam??

demek aranız düzelmiş :)) çok sevindim canım... egünaydın mesajınıda sen çek bari :)
bu iğnelikler çeyiz için değil düğün sırasında kullanıyolar takı merasiminde iğneleri saplıyolar şık gözüksün kolaylık olsun diye..

herkese günaydın canlarr bugününüz dünden güzel geçsin

kızlar yaa bugün gg den bunları aldım. kadehleri daha önceden almıştım iğnedanlık ve takı kurdelalarını aldım

canım iyi günlerde kullan süperler

semeerta seninki de süper olmuş ellerine sağlık

servet85 bende dün nişanlımla tartıştım patlamaya hazır bomba gibiyim

merhaba güzellerr... Ya ben çok aktif olamıyorum topikte okuyorum tüm yazdıklarınızı ama cewap yazamıyorum.
Fotoğraf çekimleri için şemsiye arayanlar vardı. pasaj.com da var kızlar bilginiz olsun. kına gecesi, düğün içinde güzel aksesuarlar war bakın bi bence.

Son düzenleme:

bu erkeklerin hepsi aynı ya ..az önce aradı sonunda yelkenlerini indirdi:) bugun nikah için belediyeye gidecekmiş ay gerçekten evleniyoruz galiba:) hala şokunu atlatamadım ya..

caponumm siz niye tartıştınız hayırdır..

kızlar ya kına için neler düşündünüz?? minik kına kutuları var içine ister kına ister çerez koyuyosunuz. çok şık duruyolarr ya aklım kaldıı ama çerezde saçma olur onların içinde.. kına koymak daha mantıklı çerezleri keselerde dağıtmak daha iyi gibi.. şimdi netten onları araştırıyorum.
bide nikah şekeri yaptıracakmısınız? benim nikahım düğünde olacak. spedy geçen yazmıştı düğünde en sona kalan yakınlarıma dağıttım diye çok mantıklı yoksa çok pahalıya gelir 200 300 tanesi

ben nikah şekeri yaptırmıycam. Çok pahalılar ya hem de gerek yok sanki. Kınayı da ewde yapıcam. 2 yerde düğün olucak bizim biri burda biri istanbulda. Burdaki düğünde 1 saat gelinlik giyeyim sonra kına yakılsın diye düşünüyodum önce ama sonra wazgeçtim.2 gün önce ewde kına yapıcam az kişiyle. Belki kızlara kırmızı kurdelalı bileklik dağıtabilirim,hatıra olsun diye. Çerez dağıtırmıyız bilmiyorum. Bende şimdi onları araştırıyodum. Çok güzel cici şeyler war.

çok sevindim canım benim bizimki tartışmada denmez her zamanki gibi ben konuştum o dinledi,benim nişanlım başka şehirde bu yüzden herşeyle ben ilgileniyorum ya ama herşeyden erkeğin ilgilenmesi gereken şeylerde bile ben varım artık sinirlerim bozuldu babasıda kendi derdi.nde bu kız ne yaptı ne etti demez ona daha çok sinirliyim yaptığı 4 yorgan habire bana onu söyleyip duruyorlar,nişanlımın suçu yok kabul ediyorum ama sıkıldım işte artık bunaldıum tek başına karar vermekten para hesabı yapmaktan herşey kıl payı yetişiyor zaten,bende bir haftadan beri diyorum ki izin aldınmı çeyizleri götürmek için oda diyorki nasıl olsa izin vermicekler konuşmaya değmez diyo,bende durumu anlat dedim nişanlım yalnız 2 günde olsa gitmem gerek ded dedimb bir haftadırbeyefendi konuşaxcak bak dün konuş dedim dünde konuşmamış izinler iptal vermez diyort ya temmuzun 5 için konuş diyorum rapor alayım de diyorum çıldırtacak beni:95::95::95: koltukçu bazacı arayıp duruyor abla eşyaları ne zaman alacaksınız diye nakliyecil bulamıyorum uygun ve güvenilir birde çalışıyorum zaten off çok dağınık oldu ama işin özeti bu düğün hazırlıkların da yalnızımmmmmmve bu yüzden çok sinirliyim

ben nikah şekeri yaptırmayacağım düğünde olacağı için artı masraf diye düşünüyorum açıkçası cimrilik yapmaya başaldım kzılar paraalr suyunu çekmeye başladı bende,kına içinde çiçekli hazır kına paketlerinden aldım rengarenk,kuruyemiş içinde keseler aldım içi içinde plastik ağzı kilitli poşetylerden aldım,birde 10 tane bu yakılırken güllü bişi geçirişiyor ya adını unuttum ondan aldım,taç alamyı çok istiyorum ama benim şehir dışından ve burdan o kadar çok arkadaşım gelecek ki benim 40 tane filan almam lazım burdada kuzen filan çooko yüzden almaktan vazgeçebilirim dediğim gibi paralar suyunu çekti,bizim kınamız nişanlımın evinin önünde olacak onların çok geniş bir bahçesi var döner filan verilecek,davulcu gelecek,birde saz ekibi ayartladık tam köy kınası olacak hep öle isterdim istediğim gibide olacak inşallah davullu zurnalıı

caponum canımm Allah yardımcın olsun tatlım. Çok zor bilirim. Sanki sadece sen istiyosun düğünü sen özeniyomuşsun gibi herşeye dimi?? sana çok fazla güwenmişler nasıl olsa sen en ince ayrıntıya kadar düşünürsün diye boşwermişler. Bi ara aynı şeyleri yaşadım bende. Çok sıkılmıştım. Şu dönemde ayrı şehirlerde olmak çok çok zor. İşallah herşey istediğin gibi olur tatlım.

canım yaa izinleri kaldırdılar dimi işte doğuda polis olmanın sıkıntısı izin olmuyo hiç. benimki 2 ayda 3 kez geldi :)) bu konuda şanslıyız. bende senin gibi düşündüğüm zamamlar çok oldu tam isyanın eşiğindeyken nişanlım geliyodu çünkü kafayı yemek üzere oluyodum telde birbirimiz yiyoduk e onlardan kimse ilgilenmiyo düğün orda olcak ilçede e ben bilmiyorum orayı pek gidip kimle konuşcam neyi ayarlıcam valla iki tane kankası var aşkımın onlar saolsunlar bi çok işi onlarla hallettik. bu gelişindede düğünle alakalı bütün işleri hallettik.. ama şöyle bi durum var canım nişanlına söyle evleneceklere özel izinleri var bide daha töleranslı davranıyolar durumu anlatırsa izin alabilir bence. sende sıkma canını relax ol herşey hallolurrrr bi kaç işi nişanlına yükle nakliyecilerin numaralarını ver o arasın detaylı konuşsunn ayarlasın felan at biraz yükünü.

evet bizdede maddi durumlar feci de öyle yakınlarıma hatıra bişeyler kalsın istiyorum. çiçekli hazır kına paketleri nasıl canım sabahtan beri baktamdan gözlerim kör oldu vallaa. kutular çok şık ama tanesi 2 lira çok pahalıya geliyo o zaman senin aldıklarının resmi felan varmı?
ben daha kına için yer tam olarak belirlemedim bizim sitenin lokali var ama kapalı mekan hava güzel olursa apartmanın önünde yapalım dedik amcamda geçen gel köyde yap dedii valla köyde olsa süper olur daa orasıda bayağı uzak nişanlımda gel bizim orda yap diyoo bakalımm yer konusunda kararsızımm halaa yer bol senin kına bayağı eğlenceli olcak canım darısı başımaa

ya çook zor hemde ailesine çok kızıyorum nişanlım zaten gelemiyor edemiyor ya bir işin ucunsdan da sen tut be adam yoook canım incileri dökülür dün nakliye arıyorum baba diyorumda bana inşallah bulursun diyor ya en azından bende bakınayım bu eşyalr nerde ne gidecek nasıl olacak bir sor ya,allahtan ayrı şehirde olacağız,nişanlım dediki dünkü olaydan sonra tamam sakin ol ben herşeyi halledeceğim sen hiçbirşeye karışma dedi ya arada 1000 km var nereye hallediyorsun hergün işten çık 6.30 akşam saat 10 da eve gel araba yok bişi yok,k.pederimimn arabası ar bigünde kızım yanında geleyim getireyim demedi yaaaa hergün fotoğrafçıya git görüş,perdeyi sipariş ver ,halı bakmaya git,evin ıvırını zıvırını al ,oraya git buraya gel uğraş dur dün fotocuya gittim millet nişanlısyla elele tutuşmuş gelmiş kadaın dönüp bana demesinmi vesikalık mı çektirecektiniz foto.mu vereceksiniz üstüne atlıcaktım tüm hıncımı çıkaracktım ,sap gibi gidersen olacağı bu ayyy ben bi skainleşeyeyim yoksa daha çok başınızı şişireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…