canım yaa izinleri kaldırdılar dimi işte doğuda polis olmanın sıkıntısı izin olmuyo hiç. benimki 2 ayda 3 kez geldi :)) bu konuda şanslıyız. bende senin gibi düşündüğüm zamamlar çok oldu tam isyanın eşiğindeyken nişanlım geliyodu çünkü kafayı yemek üzere oluyodum telde birbirimiz yiyoduk e onlardan kimse ilgilenmiyo düğün orda olcak ilçede e ben bilmiyorum orayı pek gidip kimle konuşcam neyi ayarlıcam valla iki tane kankası var aşkımın onlar saolsunlar bi çok işi onlarla hallettik. bu gelişindede düğünle alakalı bütün işleri hallettik.. ama şöyle bi durum var canım nişanlına söyle evleneceklere özel izinleri var bide daha töleranslı davranıyolar durumu anlatırsa izin alabilir bence. sende sıkma canını relax ol herşey hallolurrrr bi kaç işi nişanlına yükle nakliyecilerin numaralarını ver o arasın detaylı konuşsunn ayarlasın felan at biraz yükünü.
evet bizdede maddi durumlar feci de öyle yakınlarıma hatıra bişeyler kalsın istiyorum. çiçekli hazır kına paketleri nasıl canım sabahtan beri baktamdan gözlerim kör oldu vallaa. kutular çok şık ama tanesi 2 lira çok pahalıya geliyo o zaman senin aldıklarının resmi felan varmı?
ben daha kına için yer tam olarak belirlemedim bizim sitenin lokali var ama kapalı mekan hava güzel olursa apartmanın önünde yapalım dedik amcamda geçen gel köyde yap dedii valla köyde olsa süper olur daa orasıda bayağı uzak nişanlımda gel bizim orda yap diyoo bakalımm yer konusunda kararsızımm halaa yer bolsenin kına bayağı eğlenceli olcak canım darısı başımaa
merhaba güzellerr... Ya ben çok aktif olamıyorum topikte okuyorum tüm yazdıklarınızı ama cewap yazamıyorum.
Fotoğraf çekimleri için şemsiye arayanlar vardı. pasaj.com da var kızlar bilginiz olsun. kına gecesi, düğün içinde güzel aksesuarlar war bakın bi bence.
herkese günaydın,
galiba bu aralar hepimiz gerginiz kızlar. biz de dün akşam tartışmadık resmen kavga ettik daha doğrusu bizde de her zamanki gibi ben bağırdım o dinledi. nişanlım işi gereği sürekli seyahatte burda da herşey ile ben ilgileniyorum. buluyorum geziyorum sadece en son alıcağımız zaman birlikte gidiyoruz alıyoruz. ben de kızdım söylendim bir sürü. benim kötü huyum da sinirliyken ağzımdan çıkanı duymamam. evlenmicem senle falan dedim o da çok üzülmüş. ben de tabi sonradan böyle ağır şeyler söyledğim için pişman oldum ama oldu bir kere... neyse sabah barıştık :)
Eki Görüntüle 216750
evet ya izinler iptal oldu sürekli çalışıyor evin boyasını bile bir hafta oldu bitiremedi izin günlerindede çalışıyor genelde offffffff çok zor ya yalnız kalmak çokk zorrr kıymetini bilin yanınızdaki nişanlıların yaaaaa
canım bak resmi koydum madem paralar suyunu çekti bence yapma bak bunlarda hatıra kalır hemde bence köyde yap ayrı bir havası olsun ya kına bizim geleneğimizden birşey yıllar öncesine dayanıyor böle davullu zurnalı süper olur bence
semertaa hu huuuu sinoptaydın dimi canım sen sana bişe danışacağımda???
sernde mi bürütüs bende aynı sen gibiyim oda aynı senin nişanlın gibi,bende dün düğünden bile vazgeçeceğim o kadar bunaldım yeter ya dedim oda oana üzülmüş,bizim küsmemiz yoktur hiç kırsakda gece 12 olmadan barışmalıyız 8 yıldır bunu uygularız gece 12 olmadan barış imzalanır,bende dün fotocuya gittim züccaciyey gittim halıcıya uğradım aradım anlatyıryorum o böle dedi bu böyle filan diye ,söyleniyorsun yinede gidiyorsun dedi e neyapayım ben gitmicemde kim gidecek kendimizi yıpratıyoruz çok mu paniğiz yada çok mu mükemmeliyetçiyiz acaba
heee danış canımmm, tahmin ediyorummm
caponumm allah yardımcın olsun cnm gerçekten zorlanmışsın.. ama sabret bak çok az kaldı inşallah hayırlısıyla bu günleride atlatırsak sevdigin yanında olacak ...
onu düşün rahatlat kendini kayın pederini falan da pek takma kafana nasılsa farklı şehirde olacaksınız .. yaptıgından utansın oda...
canımo paket halindeydi ank. çıkrıkçılar yokuşu var niaşnlın gitsin oraya 100 tane 25 tl miydi yoksa dahamı ucuzdu hatırlayamadımama ucuz yani onalrın içinde top şeklinde kuru kına var yada ankaraya gelirsen mutlaka uğra ucuz oluyorçok güzelmiş yaaa nerden aldınnn kaça aldınn??
evet vallaha aynen ben de malesef.... biz de Allahtan barıştık dediğime bakma gece telefonumu kapatıcam arama dedim.. 10 dk da bir çaldırıyor telefonumu :) sonra da kapatmamışsın diye mesaj atıyordu... kapattım en sonunda bu sefer de evden arıyor aç diye :) çocuk gibiyiz galiba... ya ben bazen yeni evlenenlere bakıyorum hazırlık aşamalarında falan da gözlemliyorum herşeyş oluruna bırakıyorlar nasıl gelişirse öyle olsun mantığında... ama ben öyle değilim çok kontrollü planlı programlı olsun istiyorum herşey. bi not defterim var düğün ve kına hazırlıkları için hem önemli tarihleri ödemelerimi yapılacakları falan not ediyorum hem de ordan takip ediyorum sonra yapılanları yapılmayanları. o not defterime bile bakınca gülüyor bana deli misin bu kadar ayrıntı diyor... ama napiiim. benden başka kimse yok ki ilgilenen. benim bir de anneannem rahatsız annem de sürekli onunla ilgileniyor. kayınvalidem desen o da sağolsun hiç sormaz yardıma ihtiyacın var mı diye.... geçen gün şakayla karışık sitem ettim de bana '' ben nerden bileyim ne yapılcak sen söyle ben yaparım'' diyor ben de öyle yapıda değilim işte söyleyemem yani... bir adım gelseler ben on adım giderim de... ne bileyim ya düğün yaklaştıkça herkes bir garip olmaya başladı...
neyy:))
ya canım balayı için 3 günlüğüne yakın bi yerlere gidelim dedik biz. sinopda bizim için önemli ilk senemizde oraya gitmiştik yine gidelim dedik dee. biz iki otel arasında kaldık antik otel ve zinos country bi fikrin varmı ikisi hakkındada hangisini tavsiye edersin
Canımcım, otel soracağını anlamıştım,
denizin hemen dibinde olmasını istersen bence kesinlikle antik otel, daha nezih
gerçi iki otelide görmüşsen az çok fikrin vardır, yazın akşamları falan tekne turları antik otelin önünden geçer ışıl ışıl ve teknedekiler o otelde,
oteldekilerde teknede olmak ister o derece ben seviyorum, hem akşamları kumsalda güzel zamanlar geçirebilirsiniz,
Zinop karakum tarafında o civardaki otelleri pek sevmiyorum, merkeze uzak ve sahili pek yok, kumu da simsiyahtır,
umarım yardımcı olabilmişimidir, malum balayı oteli umarım çok güzel vakit geçirirsiniz
bende antik oteli çok beğenmiştim de nişanlımında arkadaşının akrabasımıymış nee zinosun sahibi orası için oldukça ısrarlı biz ilk başta antik otel diye karar vermiştik sonra geldi kafamızı karıştırdı. saol canım çok yardımcı oldun
bnede antiki çok beğendim vazmıgeçsem örenden
gelin canım gelin, benim düğüne de gelin, sofistike benim düğüne yetişir de sen kıl payı kaçırıyosun
eylül eyı için imkan varsa güneyde olmak var, bizim buralar kim bilir nasıl hava olur,
düşünün daha yaz gelmedi, denize bilee giremedimm
ben düğüne yetişemezsem evine oturmaya gelirim belki de ilk misafirin ben olurum
nişanlımda karadeniz tarafına gidelim diyo ama soguk olur mu diye de korkuyorum.. denize girmek yasakmış zaten sadece gezip eglenecekmişiz:)hoş ben onu da pek istemiyorum o kadar masraf çıkacak evimizde çarşıya uzak sessiz sedasız ve çok güzel evde otursak bile yeter benim için ama hayatımızda bi defa olacak gidelim dedi..ama kıyamıyorum aşkıma ya yazık... tek başına düğün yapmaya çalışıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?