2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bizde mobilyaları yakın arakdaşımın eşinden alıcaz. Kampanyası war 10bin TL alışwerişe 2gece 3 gün didimde balayına gönderiyo. Zaten biz hiçbiyer ayarlamamıştık. İstanbulda otursaydık ağva düşünüyoduk. Ama planlar değişti şimdi. Gelin gitmicem damat alıcaz manisadayız yani. O yüzden 2 geceliğine didime gidicez heralde. Daha oteli görmedim bile ama arkadaşımın dediğine göre 5 yıldızlı güzel bi otelmiş.

ne güzel olur, kızlarrr da özenir bizeee, bizde onlara bol bol foto gönderirizz:13:
çatlarlar vallahi ama çoook güzel olurrrr:97::97::97:

bizde gitmeyelim diyorduk para sıfır ama nişanlımda balayı bu hiçbişeye benzemez dedi 8 yıldır bekliyoruz herşey olsun elimizden geldiğince dedi bundan sonraki 3 yıl düğün borcundan gidelim diye ağlasan dahi gidemeyiz dedi

ay düğün borcu herkesin üstüne kalmış gibi ben milletten duyuyorum erkek tarafı neler neler yapıyor diye bende bir biziz gariban heralde diyordukk meğerse hepimiz birmişiz

hadi iyisin şanslı şey seniii, balayını beleşe getirdiniz,

Malesef canım bu devirde biz kızlar koca alıyoruz, ee bari erkek anneleri çeyiz meyiz yapıverse, herşeyi biz yapıyoruz ya, şaka bi yana da canım böylesi daha iyi kimseye minnet duymadan kendi imkanımızla aldığımız herşeyin bi hatırası bi özel yanı olacak, ben istemiştim zaten biz ikimiz yapalım ailelere yük olmayalım diye ama, bu seferde naptınız ne ettiniz diye soran bile olmuyoo, düğünde takılarını taksalarda mahcup etmeseler bari beni

Son düzenleme:
:

ay düğün borcu herkesin üstüne kalmış gibi ben milletten duyuyorum erkek tarafı neler neler yapıyor diye bende bir biziz gariban heralde diyordukk meğerse hepimiz birmişiz

Sorma benimde etrafımdaki arkadaşlarımın hep aileleri yaptı. Hatta ewlerini bile aldı aileler. Bende senin gbi bi ben garibanım sanıyodum. Burası bana çok iyi geliyo moral oluyo walla. Bizimkiler eşyalar alıcaklar sözde senet yapıcaklar. Kayınpederim kredi çekemiyo kredi kartı kullanamıyo patronunun borçları yüzünden karalistede. Ama ben onlara güwenemiyorum. Büyük ihtimal ödeyemicekler ve bize kalıcak. Ama en iyisini düşünmek istiyorum ben yinede. Nişanlım bi iş bulda üzerimden öle büyük bi yük kalkıcakki... Kızlar dua edin nolur haber beklediğimiz bi iş var bizim için çok iyi olucak.

bende başta hep kızıyorum düğün borcu ödemek istemiyorum diye nişanlım çok kızıyordu ben kendim yapacağım boşver diyordu taki nişan alışverişine bi çıktık aşkım aldığı için herşeyi alıyoruz beğendiğimiz kimse necisinn demiyor,nişan bohçasını nbişanlım dediki para vereyim sen git istediği al dedi gönlünce olsun dedi,k.pederim yok onu ben yapacağım gelinime dedi,bende bir pijama vardı onu çok beğenmiştim onu istiyorum dedim nişan bohçasına pijama konmaz dedi bir bozuldum bir bozuldum dedimki evet kimseye minnetin olmayacak tırnağın varsa başını kaşı yeterki huzurumuz olsun

İnş istediğiniz iş olur canım, dualarım da zaten bol bol yuva kuracaklar var,
herşeyin hayırlısı olsun,

ayy kızlar muhabbet güzel yine
İstanbul'a yolu düşen olursa muhakkak beklerim valla çok ciddiyim, aylardır bir sürü şey paylaştık, çok mutlu olurum sizi ağırlamaktan

elif süper bir şans yakalamışsınız, şimdiden iyi eğlenceler

iş için de üzülme, sabret Off senin yaşaadıklarının çok çok daha beterini yaşadım inan
o yüzden sen böyle konuşunca aklıma geliyo üzülüyorum
amaa sabrın sonu selamet, çok güzel olacak sonu inan

Selam eyylül güzelleri, muhebbeti kaynatmışsınız yine, ben de buralardayım ama pek katılamadımm,
Beyaz eşyalarımızı alacağız inşallah, buzdolabı tamam, çamaşır makinesi tamam, sadece bulaşık makinesinde gelgitler yaşıyorum, ya ithal 3 sepetli ya da yerli üretim alacağım , ufff şu 3. sepet olmayaydı hemen alcaktım o modeli yaaa herşeydee aklıma takılan bir nokta olmak zorunda mııı

:))))
canım eğer memnun kalmazsan alt taraf için bir sepet alırsın, kaşık-çatal sepetleri satılıyo
hem zaten o modellerin rafları yukarı aşağı oynayabiliyo
istediğin şekle getirebiliyon
bu kadar dert etme tatım ya çok ince düşünme
bulaşıklarını yıkicak işte alt tarafı

sorma yaa kaç gündür donanımhaber forumda takılıyorum, yok o marka şöyle yok bu model böylee , çook kızıyorum kendimee çook al gitsin iştee

bende ocwaysa katılıyorum tatlımmm allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda bulur inşallah rahatlarsınız

bence de ya çok ince gidiyosun
hepsi insan yapımı sonuçta, hiç şikayetçisi olmayan bir firma bulamazsın kesinlikle
ürünlerde de aynı şey geçerli
çok didikleme milletin yorumlarını
boşu boşuna zihnini meşgul ediyosun, farkında olmadan insanı streste sokuyo bu tarz şeyler

sorma yaa kaç gündür donanımhaber forumda takılıyorum, yok o marka şöyle yok bu model böylee , çook kızıyorum kendimee çook al gitsin iştee

ya ne kadar çok araştırırsan o kadar çok zor alıyorsun sen yıkamasına bak boşver sepet filan annelerimizinki sepette ne oluyor yıkanmıyor mu sanki tatlımm

ewet tatlım ya güzel bi şans oldu çok şükür.Bende iyi olacağına inanıyorum. Zaten bizim nişanlılığımız hep sabretmekle geçti Ben nişanlıma kıyamıyorum işte. 3 haftadur bizde. Ben işe geliyorum o yanlız kalıyo. Her öğlen ewe gidiyorum bende artık 1 saatlik molada. zaten 10dk git 10 dk gel 20 dk yolda geçiyo. Ama napiim o benim için ailesini yaşadığı yeri bırakıp gelmiş fedakarlığın en büyüğünü yapmış bende bu kadarcık yapayım. Çok şükür ki aramız iyi

İnş istediğiniz iş olur canım, dualarım da zaten bol bol yuva kuracaklar var,
herşeyin hayırlısı olsun,

Allah kabul etsin işallah cicim.

ay beni bi görseydin mobilya ve beyaz eşya alırken, güya sadece fiyat araştırması yapacaktık,
her ikisi içinde ilk girdiğimiz yerden aldım desem yeri var, çoook hızlıyımdır, aşkım çok şaşırıyo bana, iki dk yanından kayboluyorum hop elimde poşetlerle çıkıyorum

ya ne kadar çok araştırırsan o kadar çok zor alıyorsun sen yıkamasına bak boşver sepet filan annelerimizinki sepette ne oluyor yıkanmıyor mu sanki tatlımm

tamam cannlarr, sizin dediğinizi yapıyorum artık araştırmayacağım , o foruma da girmiyorum bir dahaa, mağazaya gidecem bi de orda bakacam arada kaldığım iki modele, sonraaa hangisi içimden geçerse onu alıcam , şansıma artıkk :83:

afferim kız sana
zyv bak bak gör, örnek al azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…