biz beraber bilgisayar programcılığı okuduk. meslek yüksek okulu. Sonra o işletme fakültesi okudu üstüne. Askerden önce istanbulda bankada çalışıyodu.. yani ne iş olsa yapar
biz beraber bilgisayar programcılığı okuduk. meslek yüksek okulu. Sonra o işletme fakültesi okudu üstüne. Askerden önce istanbulda bankada çalışıyodu.. yani ne iş olsa yapar
Elifciğim bizde nişanlımla bilgisayar programcılığı okuduk, sen ne iş yapıyorsun peki öğrenebilir miyim,
nişanlımla iktisat okuyo şuan, biz hastanede bilgi işlem sorumluları olarak çalışıyoruz, hastanelere bakabilir o açıdan söyledim
bende şuan hastanede çalışıyorum canım. Bizim burası ufak yer öle bi olmuşki herşey torpille. Adamın warsa işe alınıyosun. bikaç yere haber bıraktık beklemedeyiz hayırlı haberleri.
semerta ve elif...
üçümüz de aynı günde evleniyomuşuz şimdi farkettim
ah canım keşke imkan olsa bizde ankaraya eve dönerken yol üstünde olsun dedik.. 10 eylülmüş senin düğün biz sinopta ancak 3 güncük kalabilecezgelin canım gelin, benim düğüne de gelin, sofistike benim düğüne yetişir de sen kıl payı kaçırıyosun
eylül eyı için imkan varsa güneyde olmak var, bizim buralar kim bilir nasıl hava olur,
düşünün daha yaz gelmedi, denize bilee giremedimm
gelin gelin trabzona gelinnnnişanlımda karadeniz tarafına gidelim diyo ama soguk olur mu diye de korkuyorum.. denize girmek yasakmış zaten sadece gezip eglenecekmişiz:)hoş ben onu da pek istemiyorum o kadar masraf çıkacak evimizde çarşıya uzak sessiz sedasız ve çok güzel evde otursak bile yeter benim için ama hayatımızda bi defa olacak gidelim dedi..ama kıyamıyorum aşkıma ya yazık... tek başına düğün yapmaya çalışıyo..
Günaydın güzeller, nasılsınız
bende yoğun olmak istiyorum artık, evimi tutmak temizlik yapmaktan yorgun düşmek istiyorum,
eşyalarımı yerleştirmek koşuşturmak istiyorum,
ev bulamadık daha,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?