2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz beraber bilgisayar programcılığı okuduk. meslek yüksek okulu. Sonra o işletme fakültesi okudu üstüne. Askerden önce istanbulda bankada çalışıyodu.. yani ne iş olsa yapar

Elifciğim bizde nişanlımla bilgisayar programcılığı okuduk, sen ne iş yapıyorsun peki öğrenebilir miyim,
nişanlımla iktisat okuyo şuan, biz hastanede bilgi işlem sorumluları olarak çalışıyoruz, hastanelere bakabilir o açıdan söyledim

biz beraber bilgisayar programcılığı okuduk. meslek yüksek okulu. Sonra o işletme fakültesi okudu üstüne. Askerden önce istanbulda bankada çalışıyodu.. yani ne iş olsa yapar

aslın süper bir bölüm kuzum ya allahım inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre verir bizde duamızı eksik etmeyelim

bende şuan hastanede çalışıyorum canım. Bizim burası ufak yer öle bi olmuşki herşey torpille. Adamın warsa işe alınıyosun. bikaç yere haber bıraktık beklemedeyiz hayırlı haberleri.

bende şuan hastanede çalışıyorum canım. Bizim burası ufak yer öle bi olmuşki herşey torpille. Adamın warsa işe alınıyosun. bikaç yere haber bıraktık beklemedeyiz hayırlı haberleri.

ortak noktamız ne çokmuş meğer, aynı bölüm mezunu, aynı iş, aynı dönemde evlilik,
hayırlısı olsun güzelikm, torpil malesef her yerde var,

ah canım keşke imkan olsa bizde ankaraya eve dönerken yol üstünde olsun dedik.. 10 eylülmüş senin düğün biz sinopta ancak 3 güncük kalabilecez izninin birazınıda ankarada geçirelim dedik evimizde vallaa şekerim gelirdim düğününüze orda olsam ama sen gelebilirsin beklerim gerçi burdaki herkesi çok güzel şeyler paylaştık hepbirliktee... umarım bi gün tanışırız
gelin gelin trabzona gelinnn galiba burda herkes kendi düğününü kendisi yapıyo kızlarr şanslımıyız değilmiyiz anlamadım :))

kızlar merhaba ne aşamadasınız ben haftasonu gelinliğimi seçiyorum artık ve koltuklarımı evimizide tuttuk sayılır kontrat kaldı sadece onuda haftasonu hallediyoruz birde istanbulda olanlar nerede oturucaksınız ben aileme biraz uzak olucağım avrupa yakasında anadoluya geciceğim kıta değişirtiriyorum anlayacağınız:18::18: sizler nasıl hissediyorsunuz bilmiyorum bende garip bir burukluk var

Son düzenleme:
hoşgeldin özdn,
şahsen ben şuan hüzün duymuyorum, halbuki aileme çok düşkünümdür
ama 200 metre ötede oturacağımız için heralde
hazırlıklar da yavaş yavaş sonlanıyo artık
şunun şurasında 2 ay kaldı

Günaydın güzeller, nasılsınız
bende yoğun olmak istiyorum artık, evimi tutmak temizlik yapmaktan yorgun düşmek istiyorum,
eşyalarımı yerleştirmek koşuşturmak istiyorum,
ev bulamadık daha,

Günaydın herkesee, mutlu sabahlaarr, haftasonuna az kaldıı dinlenmek istiyorum beenn

Semertacım biz de ev arıyoruz şuan, bakalım nişanlım bu akşam bir eve bakacakmış , ev sıfırmış, eğer olursa ilk biz taşınacağız ben de eşyalarımı almadım henüz, ev belli olsun öyle alalım dedik,

günaydın kızlarrrr,

artık ben de evimi temizlemek yavaş yavaş da olsa eşyalarımı yerleştirmek istiyorum. artık dayanamadım beyaz eşyaların mobilyaların teslim tarihlerini belirledim. temmuzun son haftalarından itibaren gelicek eşyalarım ve yerleştiricem yavaş yavaş kısmetse... ev arayanlar da inşallah en kısa zamanda gönüllerine göre bulurlar...

karşık geldi bana canım ya,
sadece günleri telefonuma not aldım o günlerde epilasyonumu yaparım, o kadar çok ki yazılanlar hepsini okumam mümkün değil, bi mucize olsada şunlardan tamamen kurtulsak,
Ahsencim senin bi fikrin vardır, vucüdumuzdaki her şeyin bi anlamı bi gerekliliği var da, şu istenmeyen tüyler özellikle mahrem yerdekiler niye var bi fikrin varmı?

Günaydın bebişlerrrr....

Günaydın güzeller, nasılsınız
bende yoğun olmak istiyorum artık, evimi tutmak temizlik yapmaktan yorgun düşmek istiyorum,
eşyalarımı yerleştirmek koşuşturmak istiyorum,
ev bulamadık daha,

Bende aynılarını istiyorum artık.. Ya sıfır ew pahalı kesemize uymuyo, e diğer türlü de çok kötü ewler denk geliyo. bikaç yer gezdik ew sahipleri çok acımasız olmuşlar. Daracık, eski ewine yüksek kiralar istiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…