2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hepimizin tek isteği şuanda bu, bizde eşyalarımız aldık ev arıyoruz, burası sahil olduğu için ya satılık ya eşyalı kiraya veriyo millet ya sinir oluyorum

İnş canım en kısa zaman da istediğimiz gibi uygun fiyatlı evler buluruzz

günaydın kızlarr..
herkes ev telaşında valla bizde tam olarak tutmadık ama aradığımız yerde bi ev bulduk yeni ev sahibi içinde bişeyler yaptırıyomuş nişanlımda konuşmuş bi aya biter demiş öyle anlaşmışlar. yani en geç temmuzun sonu ağustos başı evimi yerleştirmeye giderim yuppii umarım bi aksilik olmaz tabi...

şu epilayon yazısını bende okudum ama sadece haziran için tarih vermiş temmuzda ne zamnalr yapcaz deneyelim yaaa ben inanırım böle şeyere denemekten bişe çıkmaz

ev konusunda o kadar haklısınızki kızlar ben ilk başta umudumu kestim evler karanlık mutfak banyo eski ama kirası 900 950 neymiş efendim semtti iyiymiş ev iyi olmadıktan sonra sokakta yatıcaz sanki ama allahtan ferah bir ev bulundu herkez bulur umarım yuvasını

herkese günaydın kızlarrrrr hepimiz aynı telaş ve duygulardayız anlaşılan,ben bugün can sıkıcı habrin kesinliğini öğrendim nişanlıma kesinlikle izin verilmemiş çıldırmaya az kaldımm.ben böle dona kaldımmmşimdi yine nişanlım ve ailesi yokmuş sanki kendi kendime evleniyormuşum gibi planlarıma devam edeceğim

size birşey soracağım kızlar dış çekim yapan bir yer buldum ama albüme panoramik koyuyorlar ve içinde 20 ye yakın resim oluyor 700 tl diyor oda benim hoşuma gitmedi,panoramik olması birde çejktiğiniz resimleri cd ye koyup veriyor musunuz dedim hayır sadece çektiklerinizi dedi,burda sorduğum tüm dış çekimlerde albüme koymadıkalrımızı cd ye atıp size veriyoruz demişlerdi,nişanlımda dış çekim istiyor burtaya gelseydi birlikte bakar karar verirdik ama şimdi böle bir imkanımız yok,diğer bir yer daha var onunda arkasında küçük yemyeşil bir bahçesi var hem bahçede hem stüdyoda çekttiyorlar 10 tane resim koyuyorlar 500 tl diyorlar sizce ne yapayım

artıkk bu evcilik oyunundan iyice sıkıldım he
ne bu yaa nişanlıyım nişanlım yanımda yok! biri bana nişanlımısın diye sormasa aklıma gelmeyecek yaa hele nikahlandığım soyadı değişikliğim düğünüme 2 ay kalmış olması hiç gelmeyecek... bu nasıl iş ya sevgilim yanımda olmadan ayrı gayrı ben birşeyin tadını almıyorum artık 3 5 ayda bir geliyor oda bir annesigilin orda biraz benim yanımda iki 3 gün kalıp geri gidiyor ve ben çok sıkıldım bu durumdan yaa bende herkes gibi nişanlım bu benim deip koluma takıp gezmek istiyorum... alışverişimi evim için aldığım herşeyi onunla el ele gidip almak istiyorum.. tek başına olmak çok zormuş asker eşi olacak olmak daha zormuş.. arkadaşlarım soruyor heycan yokmu hazırlık ne alemde yok işte yok ne heyecan var neden bir gram ileri giden hazırlık var!! yok hiç birşey çünkü sevgilim yok yanımda.. çok özledim...

ebrucum Allah kolaylık versin canım hepimize aynı duyguları ben de hissediyorum... Biz de uzaktayız çok zor çok... Mobilya bakıcaz evin bitmesini bekliyoruz daha evimiz bile olmadı olursa anca o zaman biraz hızlanabiliriz diye düşünüyorum... Evin bitmesi için de usta nazı çekiyoruz bazen gelmiyorlar bazen geliyolar az çalışıp kaçıyorlar nişamlımda çalışıyor ilgilenmeye çalışıyor ama her zaman müsait olamıyor... Ne zaman mobilya konusu filan açılsa ev olsun bakalım deniliyor... Çeyiz hazırlığıma ben geçen yıl başlamıştım iyiki de başlamışım hala eksiklerim var... Hatta bazen keşke daha önce başlasaymışım dediğim bile oluyor... Bu belirsizlik ve yapılacak işlerin sürekli ertelenmesi canımızı sıkıyor ama inşallah hepsi olacak... :97:

Son düzenleme:

hoşgeldiniz det ortaklarım bende parmağımdaki yüzük olmasa nişanlı mıyım belli değil izinde alamıyor tek başıma yetiştirmeye çalışıyorum işte gelin baldız kaynana 3 müz düğün yapıyoruz işte baş misafirlerimiz en kıymetlileri damat bey babası,üvey kayınvaldem,görümcem ve iki tanede kaynım ve eşleri onlara özel davetiye yaptırayım diyorum siz nedersiniz

kızlar hiç uğrayamıyorum ya artık kusura bakmayın. biraz problemli günler geçiriyorum bunlarda geçecek ama biliyorum.
sizler nasılsınız

tatlım her ay konudaki ilk mesajı yeniliyo
temmuz ayının günlerini de verecek yakında
her ay 10 tane denek belirliyo, saatli şekilde bölge bölge alıyolar, kız bayagı özveriyle yapıyo araştırmasını
ve acayip olumlu yorumlar var ben şaşırdım, denicem muhakkak

kıllara gelince açıkcası çok fazla bişey bilmiyorum tatlışım
vücudumuzun ısı ve sıvı dengesini koruyup, yalıtımdan sorumlular, sadece bunu biliyorum

her ay tarih ve saat dilimi veriyo canım

kızlar hiç uğrayamıyorum ya artık kusura bakmayın. biraz problemli günler geçiriyorum bunlarda geçecek ama biliyorum.
sizler nasılsınız

hayırdır speed
bir gittin pir gittin
umarım kötü bişey yoktur

speedy hayırdır kötü bişi yoktur inşallah ,bizlerde sıkıntuılı günlerdeuyiz uamrım bizlerinkide düzelecek

canım neler oldu seni bu kadar üzecek???

hayırdır speed
bir gittin pir gittin
umarım kötü bişey yoktur

vallahi nereden başllarsam başlayım bitmez öyle diyim önce kuzenle başlladık o bi problem yaşadı.
şimdi ise abim kız arkadaşı ile ilgili problemleri var bizi de ilgilendiren onları çözmemz lazım uğraşıyoruz işte
1 haftadır falan uyku düzenim kalmadı eve zaten gidemiyoruz annemdeyiz devamlı annem kötü biraz şeker hastası bırakamıyoruz
böyle işte ne siz sorun nede ben siz söyleyim herşey bittiği gibi bu dertte bitecek ama iki arada bi derede gelemiyorumm

yok dertler bitse insanoğlunun soyu tükenir bence,allah ayrdımcınız olsun canım benim kapımı çekeyim oturayımla olmuyor evlensende inşallah kısa sürede herşey düzelir

umarım biran önce problemleriniz çözülür canım ya düğünün peşine can sıkıcı olmuştur iyice, kendine dikkat et uyumaya çalış, vucüdun yorgun düşerse senden de kimseye hayır gelmez, önce sağlık güzelim

yok dertler bitse insanoğlunun soyu tükenir bence,allah ayrdımcınız olsun canım benim kapımı çekeyim oturayımla olmuyor evlensende inşallah kısa sürede herşey düzelir

tabi canım Allah hayırlı ile biten dertler versin malesef olmuyor işte yine o evin kızıyım yanlarında olmak zorundayımm

ayy canım Allah annene şifa versin geçmiş olsun

amin canım ikisine bişey olmasın abimi bile düşünmüyorum artık

inşallah canım. düğünden sonra zor oldu ama allah kaldıramayacağımz dert vermez. bununda bi çözüm yolu vardır inşallah Allah bize kuvvet versin halledilir

canım Allahtan acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun, inşallah bu sıkıntıları da hayırlısıyla atlatırsınız

canım geçmiş olsun annen bir an önce iyileşsin de diğerleri de nasıl olsa düzelir ama kendini yıpratma boşuna sen de biliyosun ki herşey yoluna girecek zaten sen üzülünce hçbşy hızlanmıo yıprandığınla kalıyosun...

kızlar çok şükür akliye işini ucuza hallettim güvenilir bir yer inşallah sorun çıkmaz şimdi tek sorun eşyaları tek biryerde toplamak bu hafat çok hareketli ve yorucu geçecek benim için şimdiden gerildim,3 ayrı yerden eşyalar aynı yerde toplanacak umarım başarırım toplamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…