Günaydın herkesee, mutlu sabahlaarr, haftasonuna az kaldıı dinlenmek istiyorum beenn
Semertacım biz de ev arıyoruz şuan, bakalım nişanlım bu akşam bir eve bakacakmış , ev sıfırmış, eğer olursa ilk biz taşınacağızben de eşyalarımı almadım henüz, ev belli olsun öyle alalım dedik,
günaydın kızlarrrr,
artık ben de evimi temizlemek yavaş yavaş da olsa eşyalarımı yerleştirmek istiyorum. artık dayanamadım beyaz eşyaların mobilyaların teslim tarihlerini belirledim. temmuzun son haftalarından itibaren gelicek eşyalarım ve yerleştiricem yavaş yavaş kısmetse... ev arayanlar da inşallah en kısa zamanda gönüllerine göre bulurlar...
artıkk bu evcilik oyunundan iyice sıkıldım he
ne bu yaa nişanlıyım nişanlım yanımda yok! biri bana nişanlımısın diye sormasa aklıma gelmeyecek yaa hele nikahlandığım soyadı değişikliğim düğünüme 2 ay kalmış olması hiç gelmeyecek... bu nasıl iş ya sevgilim yanımda olmadan ayrı gayrı ben birşeyin tadını almıyorum artık3 5 ayda bir geliyor oda bir annesigilin orda biraz benim yanımda iki 3 gün kalıp geri gidiyor ve ben çok sıkıldım bu durumdan yaa bende herkes gibi nişanlım bu benim deip koluma takıp gezmek istiyorum... alışverişimi evim için aldığım herşeyi onunla el ele gidip almak istiyorum.. tek başına olmak çok zormuş asker eşi olacak olmak daha zormuş.. arkadaşlarım soruyor heycan yokmu hazırlık ne alemde yok işte yok ne heyecan var neden bir gram ileri giden hazırlık var!! yok hiç birşey çünkü sevgilim yok yanımda.. çok özledim...
ebrucum Allah kolaylık versin canım hepimize aynı duyguları ben de hissediyorum... Biz de uzaktayız çok zor çok... Mobilya bakıcaz evin bitmesini bekliyoruz daha evimiz bile olmadı olursa anca o zaman biraz hızlanabiliriz diye düşünüyorum... Evin bitmesi için de usta nazı çekiyoruz bazen gelmiyorlar bazen geliyolar az çalışıp kaçıyorlar nişamlımda çalışıyor ilgilenmeye çalışıyor ama her zaman müsait olamıyor... Ne zaman mobilya konusu filan açılsa ev olsun bakalım deniliyor... Çeyiz hazırlığıma ben geçen yıl başlamıştım iyiki de başlamışım hala eksiklerim var... Hatta bazen keşke daha önce başlasaymışım dediğim bile oluyor... Bu belirsizlik ve yapılacak işlerin sürekli ertelenmesi canımızı sıkıyor ama inşallah hepsi olacak... :97:
kızlar hiç uğrayamıyorum ya artık kusura bakmayın. biraz problemli günler geçiriyorum bunlarda geçecek ama biliyorum.
sizler nasılsınız
kızlar hiç uğrayamıyorum ya artık kusura bakmayın. biraz problemli günler geçiriyorum bunlarda geçecek ama biliyorum.
sizler nasılsınız
karşık geldi bana canım ya,
sadece günleri telefonuma not aldım o günlerde epilasyonumu yaparım, o kadar çok ki yazılanlar hepsini okumam mümkün değil, bi mucize olsada şunlardan tamamen kurtulsak,
Ahsencim senin bi fikrin vardır, vucüdumuzdaki her şeyin bi anlamı bi gerekliliği var da, şu istenmeyen tüyler özellikle mahrem yerdekiler niye var bi fikrin varmı?
günaydın kızlarr..
herkes ev telaşında valla bizde tam olarak tutmadık ama aradığımız yerde bi ev bulduk yeni ev sahibi içinde bişeyler yaptırıyomuş nişanlımda konuşmuş bi aya biter demiş öyle anlaşmışlar. yani en geç temmuzun sonu ağustos başı evimi yerleştirmeye giderim yuppiiumarım bi aksilik olmaz tabi...
şu epilayon yazısını bende okudum ama sadece haziran için tarih vermiş temmuzda ne zamnalr yapcaz deneyelim yaaa ben inanırım böle şeyere denemekten bişe çıkmaz
sizler nasılsınız
speedy hayırdır kötü bişi yoktur inşallah ,bizlerde sıkıntuılı günlerdeuyiz uamrım bizlerinkide düzelecek
canım neler oldu seni bu kadar üzecek???
hayırdır speed
bir gittin pir gittin
umarım kötü bişey yoktur
vallahi nereden başllarsam başlayım bitmez öyle diyim önce kuzenle başlladık o bi problem yaşadı.
şimdi ise abim kız arkadaşı ile ilgili problemleri var bizi de ilgilendiren onları çözmemz lazım uğraşıyoruz işte
1 haftadır falan uyku düzenim kalmadı eve zaten gidemiyoruz annemdeyiz devamlı annem kötü birazşeker hastası bırakamıyoruz
böyle işte ne siz sorun nede ben siz söyleyim herşey bittiği gibi bu dertte bitecek ama iki arada bi derede gelemiyorumm
Günaydın bebişlerrrr....
Bende aynılarını istiyorum artık.. Ya sıfır ew pahalı kesemize uymuyo, e diğer türlü de çok kötü ewler denk geliyo. bikaç yer gezdik ew sahipleri çok acımasız olmuşlar. Daracık, eski ewine yüksek kiralar istiyolar.
vallahi nereden başllarsam başlayım bitmez öyle diyim önce kuzenle başlladık o bi problem yaşadı.
şimdi ise abim kız arkadaşı ile ilgili problemleri var bizi de ilgilendiren onları çözmemz lazım uğraşıyoruz işte
1 haftadır falan uyku düzenim kalmadı eve zaten gidemiyoruz annemdeyiz devamlı annem kötü birazşeker hastası bırakamıyoruz
böyle işte ne siz sorun nede ben siz söyleyim herşey bittiği gibi bu dertte bitecek ama iki arada bi derede gelemiyorumm
yok dertler bitse insanoğlunun soyu tükenir bence,allah ayrdımcınız olsun canım benim kapımı çekeyim oturayımla olmuyor evlensende inşallah kısa sürede herşey düzelir
ayy canım Allah annene şifa versin geçmiş olsun
umarım biran önce problemleriniz çözülür canım ya düğünün peşine can sıkıcı olmuştur iyice, kendine dikkat et uyumaya çalış, vucüdun yorgun düşerse senden de kimseye hayır gelmez, önce sağlık güzelim
canım Allahtan acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun, inşallah bu sıkıntıları da hayırlısıyla atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?