2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inşallah sorunsuz halledersin tatlım, Allah yardımcın olsun

tatlım mobilyaları-beyaz eşyaları satın aldığın yer nakliyeyi gerçekleştirmiyo mu ki :44:
hem evinizi tuttunuz mu nereye koycan eşyalarınız?
tek başına çok zor oluyodur, Rabbim yardımcın olsun

inşallah sorunsuz halledersin tatlım, Allah yardımcın olsun
amin bitanem
tatlım mobilyaları-beyaz eşyaları satın aldığın yer nakliyeyi gerçekleştirmiyo mu ki :44:
hem evinizi tuttunuz mu nereye koycan eşyalarınız?
tek başına çok zor oluyodur, Rabbim yardımcın olsun
canım benim biz beyaz eşyaları 3 yıl önce aldığımız için eşyalar nişanlımın evinde tabi onun kışlıkları ve kitapları v.b. eşyaları yorgan,yastık filan var bunlar benim evimden 40 dk uzaklıktan gelecek,sonra benim evdede benimö çeyiz ve halılar artı kıyafetler v.b. şeyler var,allahtan bazacı ve koltukçu aynı semtteler,bazacı eşyaları koltukçuya getirecek bizde
iki evdeki eşyaları koltukçuya götüreceğiz ve eşyaların aşkı orada başlıcak
bizim ev nisan ayında tutulda canım benim benim nişanllım şark görevinde olunca erkenden tutalım kendi evinde otursun diye düşünmüştük,ama babamı kaybedince bu işimiz kaldı sonrada düğüün ertelenme durumu vardı,kara tekrar değişince evide boyadı nişalım kendisi eski boyacı ustasıdıro işde bitti,bizim yatak odası ve yemek odasıda maraşda yapılıyor dağınıklığa bakın dostlar allahtan yatak odası taaa mayıs ayında yapılmıştı yemekodası yapılacak ama o lazım değil diye bekletiyoruz şuanda yatak odasıda 5 gün sonra gelecek ayyyy anlatırken yoruldum eşyaları toplarken nasıl olacak bilmiyorum eşyalar gittiğindede nişanlım hiç bişi açmicak sadece kullanacağı şeylerti açacak ben işten izin alabilsem yerleştirecem ama hemde toz olur diyede düşünüyorum ağustosun 20 gibi de eşyaları yerleştirmeye gideceğiz allah izin verirse işte böleee anlatınca farkettim bir plan yapmalım yoksa karışacak bak bu arada bazacı yamuk yapptı ayın 15 de getirirm diyo yaaa

of kızlarrr yaaa sinirlerim bozuldu şuanda...
balayı yerimiz konusunda iki yer arasında kalmıştık ya. dünde konuşmuştuk ya sayfada o konuşmalardan sonra biz kararımızı vermiştik.. ama nişanlımın arkadaşı kendi kendine gidip diğer otelden rezarvasyon yaptırmış bi miktayda ödeme yapmış galiba... sağolsun bize jest yapmış ama nişanlım söylemiş esra da diğer oteli beğendi hemde onu tavsiye ediyorlar biz ona karar verdik haftayada rezarvasyon yapacağım diye bunun üzerine böyle bişey yapması ne sizce?? emrivaki yapmak değil mi?? iyilik yapmak istemiş ama istemediğimiz bi yerdemi kalacaz şimdi??poffffffff...

o ne ya
nasıl jest öyle
hiç hoşlaşmam öyle şeylerden
iptal etme imkanınız olsa da parayı iade alamazsınız sanırım

Günaydın kızlar, Sofistike canım Sinirlerine hakim olabildin mi bari adamcağız aklınca iyilik yapmış dicemm ama bile bile de lades olmazki,

kızlar bugün keyifsizim, 22 yaşında gencecik bi kız yoğun bakımda yatıyor şuan ve 5 gün sonra düğünü varmış, herkez kızlık adıyla anıyor kızı kayıtlarına baktım nikah bile kymışlar, ben çook üzüldüm dua edelim nolurr, bi mucize olsun toparlansın, hayata dönsün ve tam bi düğün olsun nolurr dua edin kızlar ben çok etkilendim

günaydın kızlarrrrr,

hazır balayından laf açılmışken ben de sinir olduğumu belirtmeden geçemiycem. biz rezervasyonumuzu yaklaşık bir ay önce yaptırdık. biz yaptırmadan önce erken rezz. indirimi %20ydi daha sonra bizimkinin oyalanması yüzünden %8lik bir indirim ile aldık tatili. dün bir daha tatili aldığımız tur şirketinbin sitesine girdim ne göreyim tatil tekrardan yüzde 20 indirime girmiş. sinir oldum. bakalım bugün nişanlım gidip konuşacaktı.... inşallah o farkı ödemeyiz. çok haksızlık yani. biz daha erken alıyoruz ama sonra daha ucuz... nasıl erken rez. indirimi bu anlamadım.

((( Allahım kurtarsın inşallah... nesi varmış ki canım kaza falan mı ?

Günaydın bayanlar;

Benim 2 eylülde düğünüm var ama kuaför ayarlayamadım ve nereye gideceğimide bilmiyorum
bağcılarda oturuyorum ama bağcılardakilere hiç güvenemiyorum ve en iyi neresei yapıyor onuda bilmiyorum
bu konuda bilgisi olan var mı?

offfff Allahım inşallah sağlığına kavuştursun onu.... herkesin başına her an gelebilecek bişey o bildiğim kadarı ile... inşallah iyileşir....

hayırlı olsun öncelikle ben ramada otelin kuaför bölümünde saç ve makyajımı yaptırıcam bir fikir olur belki avrupa yakasında bildiğim bir kuaför yok ama şimdidden karar verip birkaç kez git bence en riski karar bu cünkü bak bakalım malzemeleri neler makyöz nasıl saç modelleri nasıl herkez yaparız der ama nasıl yaptıkları önemli öle kendine çok güvenen kuaförlede güvenme

Günaydın herkeseee
Ay canım yaa çok üzüldüm inşallahh tez zamanda sağlığına kavuşur, nişanlısı ne haldedir şimdii yaaa....

herkese günaydın kızlarr can sıkıcı haberler var desenize,bu arad benimn albüm işine bişi demediniz kararsızım yardımcı olun lütfen
birde bazacı ayın 15 diye tutturdu bir yerde mutlaka aksilik çıkacak yaaaa
anam resmen bi dünya işmiz var bizim
gözümde büyüyor bugün sanırım sarmaya başlıcam kolilemeye offfffff
aman ya illa yapacaksa bir sorar benden der sağolsun ama zor bir durum bu balayı kardeşim sen neden karışırsın ,kötü bir fikir vereyim sizde tamam dersiniz gidin kaparo ne kadarsa o kadar kalın sonrada biz beğenmedik diyip öbürüne geçersiniz heriki yerdede tatil yapmış olursunuz hem arkadaşınız kırılmaz parada yanmaz
allhım yerdım etsin ona yaaaa insanoğlu yarın başına ne geleceğini bilmeden yaşıyoruz planlar yapıyoruz ,allahım acil şifalar versin
umarım nişanlın halledebilirr canım bu büyük bir haksızlık

Günaydın kızlar..
Allah'ım yardımcısı olsun semertacım ya işallah iyileşir. Acaba stresten filan oluyomuki öle bi rahatsızlık? Bazen bende hasta olucam diye çok korkuyorum. Kafam uyuşuyo başım ağrıyo kolum filan uyuşuyo stresten.

Hayat, Seçtiğiniz Kadındır...
Harun Reşit savaşta esir aldığı düşman Generale :
-Hayatını bağışlarım ama bir şa......rtım var , der.
''Kadınlar hayatta en çok ne ister?'' budur bilmek istediğim...
Bu sorunun yanıtını getir kurtar kelleni der.
General sorar soruşturur bu çetin sorunun yanıtını aramaya başlar
ve Kafdağındaki bir cadının bunu bildiğini öğrenir...
Günlerce gecelerce at koşturur, cadıyı bulur ve sorar:
-Kadınlar hayatta en çok ne ister?
Korkunç cadı yanıt için öyle bir şart ileri sürer ki
yenilir yutulur cinsten değil...
-Evlen benimle!..
O zaman öğrenirsin ancak istediğini...
Bu ölümcül teklifi kabul eder General ve doğru yanıtı alır almaz
koşar Harun Reşit''e ve :
-Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister!.
Harun Reşit Generalin hayatını bağışlar
ancak cadıya da evlenmek için söz vermiştir.
Neyse evlenirler. İlk gece General bir bakar ki , o korkunç cadı
dünyalar güzeli bir afete dönüşmüş karanlık odada.....
Konuşur cadı :
- Benim kaderim böyle....
Günün sadece yarısı güzel olabilirim ,
diğer yarısı çirkinim der.
Ne dersin? Geceleri seninleyken mi güzel olayım ,
yoksa gündüzleri dışardayken mi?.....
General düşünür ve :
sen bilirsin kararı kendin ver der.
İşte o an korkunç cadı sonsuzadek güzel bir kadın olarak kalır....
Peki bu öyküden çıkarılacak 3 ders nedir???
1.Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek isterler.
2.Özgür iradesiyle hareket eden bir kadın her zaman güzeldir.
3.İster güzel olsun, ister çirkin olsun her kadın aslında bir cadıdır. :)
Hayatınız seçtiğiniz kadındır...... .
Zevkli bir kadına rastlarsanız zevkiniz,
bilgili bir kadına rastlarsanız bilginiz ,
zeki bir kadına rastlarsanız zekanız gelişir.
Hayat kat kattır.
Babil''in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir
ve bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.
Ve bugün durduğunuz teras , seyrettiğiniz manzara ,
gördüğünüz hayat yanınızdaki kadının terası ,
manzarası ve hayatıdır...
Hayatınız seçtiğiniz kadındır...

Caponum albüm önemli bir mesele, belki de düğünden geriye kalacak tek hatıramız olacak, seçenekler neydi bi daha hatırlatırsan yorum yapalım tatlımm

canım neden olduğuna dair bi fikrim yok ama, bizler çok rahatız bi şikayetimiz varsa muhakkak doktora görünmeliyiz çok ihmal ediyoruz kendimizi,

bundan 4 ay önce, demir tedavisi gördüm 5 gün boyunca ilaç kullanamadığım için serumlarla ilaç verildi, dolayısıyla kateter takıldı damarlarım çok inceydi ve beceriksiz hemşirler yüzünden her yerimi delik deşik yaptılar, damarlarım patladı,(ki ben hastane personeliyim bana böyle yapıyorlarsa varın gerisini siz düşünün) son serumu aldığım gece yola çıktık ankaraya, sabah olduğunda kolum ağrıyordu üzerine abanmışımdır diye dikkat etmedim, gün içinde tekrar uydum ve uyandığımda kolum kasılmış ve şişmişti, acile gittik biz pek büyütmemiştik, ama kalp damar cer. falan geldi, ultrason çekildi koluma, kan pıtılaşmış meğer biraz daha geç kalsaymışız pıhtılar ya beyne ya kalbe atar ve sonu felç ya da ölüm, neyseki 1 hafta kan sulandırıcı iğnelerle bişey kalmadı ama kolumda hala morluk var düşünün 6 aydır,
demek istediğim kızlar, sağlık çok önemli lütfen dikkat edelim, ve ben ne zaman kan aldırsam korkular basıyo yine aynısımı olacak diye, ve damarlarınız ince ve kansızsanız, stajerlere kesinlikle kan aldırmayın,

Caponum albüm önemli bir mesele, belki de düğünden geriye kalacak tek hatıramız olacak, seçenekler neydi bi daha hatırlatırsan yorum yapalım tatlımm

kızlar dış çekim yapan bir yer buldum ama albüme panoramik koyuyorlar ve içinde 20 ye yakın resim oluyor 700 tl diyor oda benim hoşuma gitmedi,panoramik olması birde çejktiğiniz resimleri cd ye koyup veriyor musunuz dedim hayır sadece çektiklerinizi dedi,burda sorduğum tüm dış çekimlerde albüme koymadıkalrımızı cd ye atıp size veriyoruz demişlerdi,nişanlımda dış çekim istiyor burtaya gelseydi birlikte bakar karar verirdik ama şimdi böle bir imkanımız yok,diğer bir yer daha var onunda arkasında küçük yemyeşil bir bahçesi var hem bahçede hem stüdyoda çekttiyorlar 10 tane resim koyuyorlar 500 tl diyorlar sizce ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…