kızlar çok şükür akliye işini ucuza hallettim güvenilir bir yer inşallah sorun çıkmaz şimdi tek sorun eşyaları tek biryerde toplamak bu hafat çok hareketli ve yorucu geçecek benim için şimdiden gerildim,3 ayrı yerden eşyalar aynı yerde toplanacak umarım başarırım toplamayı
kızlar çok şükür akliye işini ucuza hallettim güvenilir bir yer inşallah sorun çıkmaz şimdi tek sorun eşyaları tek biryerde toplamak bu hafat çok hareketli ve yorucu geçecek benim için şimdiden gerildim,3 ayrı yerden eşyalar aynı yerde toplanacak umarım başarırım toplamayı
amin bitaneminşallah sorunsuz halledersin tatlım, Allah yardımcın olsun
canım benim biz beyaz eşyaları 3 yıl önce aldığımız için eşyalar nişanlımın evinde tabi onun kışlıkları ve kitapları v.b. eşyaları yorgan,yastık filan var bunlar benim evimden 40 dk uzaklıktan gelecek,sonra benim evdede benimö çeyiz ve halılar artı kıyafetler v.b. şeyler var,allahtan bazacı ve koltukçu aynı semtteler,bazacı eşyaları koltukçuya getirecek bizdetatlım mobilyaları-beyaz eşyaları satın aldığın yer nakliyeyi gerçekleştirmiyo mu ki :44:
hem evinizi tuttunuz mu nereye koycan eşyalarınız?
tek başına çok zor oluyodur, Rabbim yardımcın olsun
Günaydın kızlar, Sofistike canım Sinirlerine hakim olabildin mi bari adamcağız aklınca iyilik yapmış dicemm ama bile bile de lades olmazki,
kızlar bugün keyifsizim, 22 yaşında gencecik bi kız yoğun bakımda yatıyor şuan ve 5 gün sonra düğünü varmış, herkez kızlık adıyla anıyor kızı kayıtlarına baktım nikah bile kymışlar, ben çook üzüldüm dua edelim nolurr, bi mucize olsun toparlansın, hayata dönsün ve tam bi düğün olsun nolurr dua edin kızlar ben çok etkilendim
((( Allahım kurtarsın inşallah... nesi varmış ki canım kaza falan mı ?
Günaydın bayanlar;
Benim 2 eylülde düğünüm var ama kuaför ayarlayamadım ve nereye gideceğimide bilmiyorum
bağcılarda oturuyorum ama bağcılardakilere hiç güvenemiyorum ve en iyi neresei yapıyor onuda bilmiyorum
bu konuda bilgisi olan var mı?
Ay canım yaa çok üzüldüm inşallahh tez zamanda sağlığına kavuşur, nişanlısı ne haldedir şimdii yaaa....Günaydın kızlar, Sofistike canım Sinirlerine hakim olabildin mi bari adamcağız aklınca iyilik yapmış dicemm ama bile bile de lades olmazki,
kızlar bugün keyifsizim, 22 yaşında gencecik bi kız yoğun bakımda yatıyor şuan ve 5 gün sonra düğünü varmış, herkez kızlık adıyla anıyor kızı kayıtlarına baktım nikah bile kymışlar, ben çook üzüldüm dua edelim nolurr, bi mucize olsun toparlansın, hayata dönsün ve tam bi düğün olsun nolurr dua edin kızlar ben çok etkilendim
gözümde büyüyor bugün sanırım sarmaya başlıcam kolilemeye offfffffanam resmen bi dünya işmiz var bizim
aman ya illa yapacaksa bir sorar benden der sağolsun ama zor bir durum bu balayı kardeşim sen neden karışırsın ,kötü bir fikir vereyim sizde tamam dersiniz gidin kaparo ne kadarsa o kadar kalın sonrada biz beğenmedik diyip öbürüne geçersiniz heriki yerdede tatil yapmış olursunuz hem arkadaşınız kırılmaz parada yanmazof kızlarrr yaaa sinirlerim bozuldu şuanda...
balayı yerimiz konusunda iki yer arasında kalmıştık ya. dünde konuşmuştuk ya sayfada o konuşmalardan sonra biz kararımızı vermiştik.. ama nişanlımın arkadaşı kendi kendine gidip diğer otelden rezarvasyon yaptırmış bi miktayda ödeme yapmış galiba... sağolsun bize jest yapmış ama nişanlım söylemiş esra da diğer oteli beğendi hemde onu tavsiye ediyorlar biz ona karar verdik haftayada rezarvasyon yapacağım diye bunun üzerine böyle bişey yapması ne sizce?? emrivaki yapmak değil mi?? iyilik yapmak istemiş ama istemediğimiz bi yerdemi kalacaz şimdi??poffffffff...
allhım yerdım etsin ona yaaaa insanoğlu yarın başına ne geleceğini bilmeden yaşıyoruz planlar yapıyoruz ,allahım acil şifalar versinGünaydın kızlar, Sofistike canım Sinirlerine hakim olabildin mi bari adamcağız aklınca iyilik yapmış dicemm ama bile bile de lades olmazki,
umarım nişanlın halledebilirr canım bu büyük bir haksızlıkgünaydın kızlarrrrr,
hazır balayından laf açılmışken ben de sinir olduğumu belirtmeden geçemiycem. biz rezervasyonumuzu yaklaşık bir ay önce yaptırdık. biz yaptırmadan önce erken rezz. indirimi %20ydi daha sonra bizimkinin oyalanması yüzünden %8lik bir indirim ile aldık tatili. dün bir daha tatili aldığımız tur şirketinbin sitesine girdim ne göreyim tatil tekrardan yüzde 20 indirime girmiş. sinir oldum. bakalım bugün nişanlım gidip konuşacaktı.... inşallah o farkı ödemeyiz. çok haksızlık yani. biz daha erken alıyoruz ama sonra daha ucuz... nasıl erken rez. indirimi bu anlamadım.
Günaydın kızlar..
Allah'ım yardımcısı olsun semertacım ya işallah iyileşir. Acaba stresten filan oluyomuki öle bi rahatsızlık? Bazen bende hasta olucam diye çok korkuyorum. Kafam uyuşuyo başım ağrıyo kolum filan uyuşuyo stresten.
Caponum albüm önemli bir mesele, belki de düğünden geriye kalacak tek hatıramız olacak, seçenekler neydi bi daha hatırlatırsan yorum yapalım tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?