Hımm....kızlar dış çekim yapan bir yer buldum ama albüme panoramik koyuyorlar ve içinde 20 ye yakın resim oluyor 700 tl diyor oda benim hoşuma gitmedi,panoramik olması birde çejktiğiniz resimleri cd ye koyup veriyor musunuz dedim hayır sadece çektiklerinizi dedi,burda sorduğum tüm dış çekimlerde albüme koymadıkalrımızı cd ye atıp size veriyoruz demişlerdi,nişanlımda dış çekim istiyor burtaya gelseydi birlikte bakar karar verirdik ama şimdi böle bir imkanımız yok,diğer bir yer daha var onunda arkasında küçük yemyeşil bir bahçesi var hem bahçede hem stüdyoda çekttiyorlar 10 tane resim koyuyorlar 500 tl diyorlar sizce ne yapayım
panoramik albüm ne desem?
siz çok araştırdınız benden iyi bilirsiniz.
elimizdeki resimlerden panoramik album yaptırmak istiyoruz Fiyat ne oluyor
yani fotoyu albüme yapıştırma değil de direkt olarak baskı yapıyorlar
Hım, ona mı panoramik deniyor :S Benim gittiğim tüm fotografcılar panoramik albüm göstermiş o zaman :)
Ben beğennmiştim işin açıkcası...
Bende iki yere sordum.
Dış çekim (2 saat) + 1 albüm+ 2 cep albüm =750
Dış çekim(2 saat)+ 1 albüm+ 1 cep albüm =650
750 olanın cekimleri daha hoşumuza gitti ama :S
bi fotocudan fiyat alırken banaa ekstra panoramik albüm büyük boy + küçük boy için 175 lira fiyat vermişti.
bende hiç hoşlanmam. dünden beri sinir buhranları geçiriyorum.. para yanarda zaten arkadaşı verdi parayı ama biz ayıp olur düşüncesi içindeyiz halaaa.. onun yaptığına ne demeliyse ..o ne ya
nasıl jest öyle
hiç hoşlaşmam öyle şeylerden
iptal etme imkanınız olsa da parayı iade alamazsınız sanırım
düşündükçe sinirleniyorumcanım gece boyuncada onu düşündüm nasıl yapsak diye. nişanlımda şaşırdı ilk duyduğunda sonuçta söyledik kararımızı ona ona rağmen böyle bişe yapması... tanıdık yaa otel müşteri kaçmasın hesabı galiba..Günaydın kızlar, Sofistike canım Sinirlerine hakim olabildin mi bari adamcağız aklınca iyilik yapmış dicemm ama bile bile de lades olmazki,
kızlar bugün keyifsizim, 22 yaşında gencecik bi kız yoğun bakımda yatıyor şuan ve 5 gün sonra düğünü varmış, herkez kızlık adıyla anıyor kızı kayıtlarına baktım nikah bile kymışlar, ben çook üzüldüm dua edelim nolurr, bi mucize olsun toparlansın, hayata dönsün ve tam bi düğün olsun nolurr dua edin kızlar ben çok etkilendim
3 güncük zaten kalıcaz ki şöyle 10 gün felan kalsak öyle yapmayıda düşündük.. artık nişanlım beni sakinleştirmek için aşkım kalacağımız yerin ne önemi varr zatenn otelde çok vakit geçirmeyiz gezeriz şu bu diyo :)herkese günaydın kızlarr can sıkıcı haberler var desenize,bu arad benimn albüm işine bişi demediniz kararsızım yardımcı olun lütfen
birde bazacı ayın 15 diye tutturdu bir yerde mutlaka aksilik çıkacak yaaaa
gözümde büyüyor bugün sanırım sarmaya başlıcam kolilemeye offfffff
aman ya illa yapacaksa bir sorar benden der sağolsun ama zor bir durum bu balayı kardeşim sen neden karışırsın ,kötü bir fikir vereyim sizde tamam dersiniz gidin kaparo ne kadarsa o kadar kalın sonrada biz beğenmedik diyip öbürüne geçersiniz heriki yerdede tatil yapmış olursunuz hem arkadaşınız kırılmaz parada yanmaz
allhım yerdım etsin ona yaaaa insanoğlu yarın başına ne geleceğini bilmeden yaşıyoruz planlar yapıyoruz ,allahım acil şifalar versin
umarım nişanlın halledebilirr canım bu büyük bir haksızlık
canım neden olduğuna dair bi fikrim yok ama, bizler çok rahatız bi şikayetimiz varsa muhakkak doktora görünmeliyiz çok ihmal ediyoruz kendimizi,
bundan 4 ay önce, demir tedavisi gördüm 5 gün boyunca ilaç kullanamadığım için serumlarla ilaç verildi, dolayısıyla kateter takıldı damarlarım çok inceydi ve beceriksiz hemşirler yüzünden her yerimi delik deşik yaptılar, damarlarım patladı,(ki ben hastane personeliyim bana böyle yapıyorlarsa varın gerisini siz düşünün) son serumu aldığım gece yola çıktık ankaraya, sabah olduğunda kolum ağrıyordu üzerine abanmışımdır diye dikkat etmedim, gün içinde tekrar uydum ve uyandığımda kolum kasılmış ve şişmişti, acile gittik biz pek büyütmemiştik, ama kalp damar cer. falan geldi, ultrason çekildi koluma, kan pıtılaşmış meğer biraz daha geç kalsaymışız pıhtılar ya beyne ya kalbe atar ve sonu felç ya da ölüm, neyseki 1 hafta kan sulandırıcı iğnelerle bişey kalmadı ama kolumda hala morluk var düşünün 6 aydır,
demek istediğim kızlar, sağlık çok önemli lütfen dikkat edelim, ve ben ne zaman kan aldırsam korkular basıyo yine aynısımı olacak diye, ve damarlarınız ince ve kansızsanız, stajerlere kesinlikle kan aldırmayın,
kızlar dış çekim yapan bir yer buldum ama albüme panoramik koyuyorlar ve içinde 20 ye yakın resim oluyor 700 tl diyor oda benim hoşuma gitmedi,panoramik olması birde çejktiğiniz resimleri cd ye koyup veriyor musunuz dedim hayır sadece çektiklerinizi dedi,burda sorduğum tüm dış çekimlerde albüme koymadıkalrımızı cd ye atıp size veriyoruz demişlerdi,nişanlımda dış çekim istiyor burtaya gelseydi birlikte bakar karar verirdik ama şimdi böle bir imkanımız yok,diğer bir yer daha var onunda arkasında küçük yemyeşil bir bahçesi var hem bahçede hem stüdyoda çekttiyorlar 10 tane resim koyuyorlar 500 tl diyorlar sizce ne yapayım
yani fotoyu albüme yapıştırma değil de direkt olarak baskı yapıyorlar
Hım, ona mı panoramik deniyor :S Benim gittiğim tüm fotografcılar panoramik albüm göstermiş o zaman :)
Ben beğennmiştim işin açıkcası...
Bende iki yere sordum.
Dış çekim (2 saat) + 1 albüm+ 2 cep albüm =750
Dış çekim(2 saat)+ 1 albüm+ 1 cep albüm =650
750 olanın cekimleri daha hoşumuza gitti ama :S
mhbrlar öncelkle sıtede yenı oldum ıcın msj ataamdımburdan yazıorum yenı evlendım ıyı dıleklerınız ıcın cok teskkr ederm buarada fotograf cekılerı hakknda bılgı verebılırım ızmırdekı arkd.için soyluyorum peri masalını kesnlkle kacrmayın karı koca calısıolar dugun belgeselı hazırlıolar cok profesyonel cok ılgılı ve ıslerınden mukemmler bnm dugun fotoları onlar cektı hepsını koyamadım tabı cok memnun kaldım ve bnm makyajımdan gelın cıcegıme kadr fotografcm ılgılenmdı yavsıye edıyorum
izmirde peri masalı fotografcılık harıka cekımlerı kızlar bnm düğün cekımlerımı yaptılar iki bine yakın foto cektıler dugun belgeselı+albüm+hareketlı video goruntusu+büyütülmiş fotolar+dvd fiyatıda 1.300 ama düğünde acımadım verdıgım tek sey fotografcı parası oldu tavsıye edıyorum kesnlkle
bakalım mail attım perimasalına canım. Ama fiyat olarak baya yüksekİlgin için teşşekürler...
mhbrlar öncelkle sıtede yenı oldum ıcın msj ataamdımburdan yazıorum yenı evlendım ıyı dıleklerınız ıcın cok teskkr ederm buarada fotograf cekılerı hakknda bılgı verebılırım ızmırdekı arkd.için soyluyorum peri masalını kesnlkle kacrmayın karı koca calısıolar dugun belgeselı hazırlıolar cok profesyonel cok ılgılı ve ıslerınden mukemmler bnm dugun fotoları onlar cektı hepsını koyamadım tabı cok memnun kaldım ve bnm makyajımdan gelın cıcegıme kadr fotografcm ılgılenmdı yavsıye edıyorum
Bebişimm sen bizim topiğimize mi geldin.. Hoşgeldinnnoh atlattın sen düğünü ne güzel. sıkıntı stres kalmadı.. bizler 2 ay daha yoğun stres altında beklemedeyiz...
selam kızlar nasılsınız*
garip bi hal var üzerimde
Allah hayra çıkarsın
tebrikler Allah Mesut Etsin ... tabii İzmir olunca hemen ilgimi çekti konu. özellikle makyaj ve çiçek gibi ayrıntılar... bunları biraz açarsan sevinirim. yani fotoğrafçının kendi makyözü kuaförü falan mı var anlaşmalı çalıştığı ???
Hayra çıksın canım o hal bende de war. Ağladım bugün hep.. Bide adetdönemi öncesi, stresde birleşince içim sıkılıyo başım ağrıyo işte. Seninde strestendir şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?