2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hımm....

Dış çekim- 20 resim- panoramik albüm - 700 tl

Bahçe ve stüdyoda çekim - 10 resim - normal albüm - 500 tl.

Canım bence ikisi de sunduğu hizmet açısından pahalı, başka yerler yok mu , dış çekim için internetten de araştırabilirsin çok hoş çekimler yapan fotoğrafçılar var,

Bir de konudan bağımsız olarak soruyorum panoramik albümün nesi hoşuna gitmiyor :44:

siz çok araştırdınız benden iyi bilirsiniz.
elimizdeki resimlerden panoramik album yaptırmak istiyoruz Fiyat ne oluyor

o ne ya
nasıl jest öyle
hiç hoşlaşmam öyle şeylerden
iptal etme imkanınız olsa da parayı iade alamazsınız sanırım
bende hiç hoşlanmam. dünden beri sinir buhranları geçiriyorum.. para yanarda zaten arkadaşı verdi parayı ama biz ayıp olur düşüncesi içindeyiz halaaa.. onun yaptığına ne demeliyse ..
düşündükçe sinirleniyorumcanım gece boyuncada onu düşündüm nasıl yapsak diye. nişanlımda şaşırdı ilk duyduğunda sonuçta söyledik kararımızı ona ona rağmen böyle bişe yapması... tanıdık yaa otel müşteri kaçmasın hesabı galiba..
Allahım yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuşsun yaa çok üzüldüm bense şimdi ne saçma şeylere üzülüyomuşuz kızlar yaa balayı oteliymişş pehhh Allah sağlık versin yeter.
3 güncük zaten kalıcaz ki şöyle 10 gün felan kalsak öyle yapmayıda düşündük.. artık nişanlım beni sakinleştirmek için aşkım kalacağımız yerin ne önemi varr zatenn otelde çok vakit geçirmeyiz gezeriz şu bu diyo :)

ya yazdıklarını okudumda bende de demir eksikliği vardı ama ilaç tedavisi görmüştüm ve süreklide kan aldırıyorum her ay kontrol amaçlı bu kadar tehlikeli bi durummuymuş kan aldırmak çok şaşırdım ve korktumm.
canım bu arada büyük geçmiş olsun sanada..

canım panoramik neden istemiyorsun?bence güzel duruyo kitap baskısı gibi en azından normal albümlerdeki gibi fotoları yapıştırmıyolar... tabi kristal albüm hepsinden güzel ama daha pahalı..
700 lira dediğin tek albümmü yapıyo. yanında aileler için albümler yokmu pek? bide çektiği fotoları cd ye atması ne kadar zor olabilirki çok saçmaymış adamın dediği.. sen hepsini atın felan deseydin belkii ilerde onlardan çoğaltmak isticeksin nerden bulacan ya da nerden bakıp karar vereceksin?? benim kafama yatmadı bu durum tatlım..
500 tllik olanında mekanı güzelse düşünebilirsin düğün öncesi mekan dolaşmaktan iyi olabilir.. ama 10 tane fotoda çok azmış.. hangi taraf daha aklına yattıysa oraya karar ver ya da bi kaç yere daha bak canım

kzılar bende albüm işimi hallettim belki fikir olur yazıyım
dış çekim (mekan sayısı bize bağlı)+20 lik büyük boy panoromik albüm+2 orta boy 20 lik albüm+1cep albümü+tüm resimlerin slayt halinde cd si+seçtiğimiz bi resmin dev boyutta bi adet posteri+ seçtiğimiz bi fotodan 20 tane çoğaltılmış hali eşe dosta vermek için 600 lira. valla tüm trabzonu dolaştım bu albüm için en kaliteli ve ekonomik olan buydu umarım memnun kalırız..

Son düzenleme:

izmirde peri masalı fotografcılık harıka cekımlerı kızlar bnm düğün cekımlerımı yaptılar iki bine yakın foto cektıler dugun belgeselı+albüm+hareketlı video goruntusu+büyütülmiş fotolar+dvd fiyatıda 1.300 ama düğünde acımadım verdıgım tek sey fotografcı parası oldu tavsıye edıyorum kesnlkle

bakalım mail attım perimasalına canım. Ama fiyat olarak baya yüksek İlgin için teşşekürler...

bakalım mail attım perimasalına canım. Ama fiyat olarak baya yüksek İlgin için teşşekürler...

bnada yüksek gelmıstı ama dugunden sonra parama acımadıgım tek sey fotografcım oldu işinin cok dha fazlasını yapıyor resmlerımın hepsı ulasmadıgı ıcın resmlerı koyamadım ama resmler muhtesem sız yıne fıyatı konusursunz face sıtesıde vr bakabılırsın dılerım sıızn ıcınde hersey cok gusel olr

tebrikler Allah Mesut Etsin ... tabii İzmir olunca hemen ilgimi çekti konu. özellikle makyaj ve çiçek gibi ayrıntılar... bunları biraz açarsan sevinirim. yani fotoğrafçının kendi makyözü kuaförü falan mı var anlaşmalı çalıştığı ???

Son düzenleme:

yok hayır makyajı kendı kuaforum yaptı ancak bırebır ılgılendı makyajımın nasıl olacagı konusunda fotolarda gusel cıkmak ıcın parlak farlar kullandırtmadı mesela gelin çiçeğimi canlı ve renklı ıstedı fotolarda net ve gusel cıkıyor dıe cıcekcıyle konusrak ozel bır buket hazırlattı ustelık bn dugunden önce fenalastım bnı sık sık okuyarak ıyılestırdı:)))tüm gün bıkmadan enerjılerını kaybetmeden cekım yaptılar karı koca bnı bayan eşimi de eşi çekti çok memnun kaldım fotolardan bır kac tane koydum bakabılırsın yenılerınıde koyarım begenrsen dusunun derım netıcede hayatının en ozel gununden sna kalacak olan fotolarrrr

Hayra çıksın canım o hal bende de war. Ağladım bugün hep.. Bide adetdönemi öncesi, stresde birleşince içim sıkılıyo başım ağrıyo işte. Seninde strestendir şekerim..

ya ağlama
niye ağlıyosun off ağlamaaaa
çok üzülüyorum sen böyle şey deyince
düzeliyo elif herşey düzeliyo
biz sabırsızız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…