Bebişimm sen bizim topiğimize mi geldin.. Hoşgeldinnnoh atlattın sen düğünü ne güzel. sıkıntı stres kalmadı.. bizler 2 ay daha yoğun stres altında beklemedeyiz...
ayy bebem bn burayı anca kesfettım:))))bn evlendım sıramı savdım sıra sende ve dıger kızlarda heeee:)))heyecanlı bır okadr gusel gunler sıızı beklıyor bence stres yapmayın kesnlkle dugunuzun tadını doyasıya cıkarın heyecan yok stres yok aşk vr mutluluk vr :)))bn oyle yaptım doya doya oynadım ve eglendım darısı sıze vla canlarım
kızlarrrrr bugün güneş tutulması var ve enerjilerimizin üzerinde etki ediyor olmalı.. panik yapmayın geçer gönlünüzü ferah tutun... dua okuyun
Allah seni ne yapmasın
güneş tutulması deyince benim aklıma deprem geldi,
daha çok streste soktun beni
ayy bebem bn burayı anca kesfettım:))))bn evlendım sıramı savdım sıra sende ve dıger kızlarda heeee:)))heyecanlı bır okadr gusel gunler sıızı beklıyor bence stres yapmayın kesnlkle dugunuzun tadını doyasıya cıkarın heyecan yok stres yok aşk vr mutluluk vr :)))bn oyle yaptım doya doya oynadım ve eglendım darısı sıze vla canlarım
çok güzel bi gelin bi oldun canım çokda güzel düğünün oldu. Mutluluğunuz bozulmasın..biz burdaki gelinler hepimiz stresliyiz sanki işlerimiz yetişmiycek gibi geliyo
çok güzel bi gelin bi oldun canım çokda güzel düğünün oldu. Mutluluğunuz bozulmasın..biz burdaki gelinler hepimiz stresliyiz sanki işlerimiz yetişmiycek gibi geliyo
amin canm bnm inşallah ya Rabbim bozmasın mutlulumuzu sizede tavsiyem stresi en aza indirin Rabbim yardımcı olur yuva kuracaklarn hersey gonlunuzce gusel olsun bn sıze fıkır verrırımm:))9
hahahah kaş yaparken göz çıkardım desene :) o zaman şimdi ne yapsam da durumu toparlasammmm.. konuyu değiştirsem meselaaaaa.... öf sıkıldım ben de yaaa mesai bitse de eve gitsem...
yelisgokhan19932541 .!.:amin canm bnm inşallah ya Rabbim bozmasın mutlulumuzu sizede tavsiyem stresi en aza indirin Rabbim yardımcı olur yuva kuracaklarn hersey gonlunuzce gusel olsun bn sıze fıkır verrırımm:))9
mutluluklar diliyorum sana
sen atlattın, biz de atlatıcaz inş yakında
mutluluklar diliyorum sana
sen atlattın, biz de atlatıcaz inş yakında
hayrlısıyla atlatırsınız ınsallah stres yok her sey cok gusel olacak ınanaın:))pozıtıf dusunuyoruzzz
neyse az önce müjdeli bi haber aldım, iyiyim şimdi çok şükür
nişanlım bi yerden para bekliyodu, alacağı vardı
mobilya borcumuz kapanıyo inş
kimse var mı??
adına sevindim güzelim, Allah yuva yapana yardım eder diye boşuna demiyorlar,
ben de bi acayibim hemen eve gitmek istiyorum, çok keyifsizim çook,
sabah anlattığım genç kızda vefat etti, onada canım çok sıkıldı
merhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremiyordum, hastanedeydim, bugün taburcu oldum.. karnımda şiddetli bir ağrı nedeniyle sabahın köründe acile gittim. 3 gündür hastanedeydim, yumurtalıklarımda en büyüğü 5.4 cm çapında 5-6 tane kist çıktı. ameliyat mı olacam yoksa hap tedavisi mi henüz belli değil, ağrılarım azalınca eve gönderdiler. ilk adet bitimimden sonra tekrar ultrasyonla bakıp karar verecekler. küçülme varsa ameliyat olmayacam.. hala ağrılarım var, bir sürü kan aldılar halsizim, ve bitkin yorgun gibiyim. dua edin arkadaşlar inşallah kendiliğinden geçerde ameliyat olmadan kurtulurum.
Hayırlı olsun canımm, ne güzel borcunuz kapanacak...
of semerta yaa çook üzüldümm , benim de moralim iyi değildi , hepten kötü oldum şimdiadına sevindim güzelim, Allah yuva yapana yardım eder diye boşuna demiyorlar,
ben de bi acayibim hemen eve gitmek istiyorum, çok keyifsizim çook,
sabah anlattığım genç kızda vefat etti, onada canım çok sıkıldı
merhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremiyordum, hastanedeydim, bugün taburcu oldum.. karnımda şiddetli bir ağrı nedeniyle sabahın köründe acile gittim. 3 gündür hastanedeydim, yumurtalıklarımda en büyüğü 5.4 cm çapında 5-6 tane kist çıktı. ameliyat mı olacam yoksa hap tedavisi mi henüz belli değil, ağrılarım azalınca eve gönderdiler. ilk adet bitimimden sonra tekrar ultrasyonla bakıp karar verecekler. küçülme varsa ameliyat olmayacam.. hala ağrılarım var, bir sürü kan aldılar halsizim, ve bitkin yorgun gibiyim. dua edin arkadaşlar inşallah kendiliğinden geçerde ameliyat olmadan kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?