2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım çok geçmiş olsun.Doğum kontrol hapı verdiler mi? Soğan kürü ve civanperçimi falan iyi geliyor diyolar. Ben yapmadım. Ameliyat olmak zorunda kalmıstım. Sen onları bi dene istersen. Allah şifa versin... Bide kafana bişiler takmayaya çalış.Stres tüm hormonlarımızı etkiliyor.

Kod:

yaa ciddimisin. Off Rabbim nişanlısına ailesine sabır wersin..Kimbilir nasıl heyecanla aşkla düğün gününü bekliyodu bizim gibi. Nasıl özenmiştir herşeyine. Ewinide kurmuştur. Allah'ım oturmayı nasip etmedi. İşte böyle şeyleri duyunca sağlık sıhhat olsun gerisii boş diyo insan. Allah rahmet eylesin çok çok üzüldüm.

Lemlemcim canım geçmiş olsun yaa Allah beterinden saklasın tatlım. İşallah küçülür ameliyat olmana gerek kalmaz canım dualarım seninle..

Kızlar o tuhaflık ve moralsizlik hali bu gün bende de var. Sabah da kavga ettik zaten telefonda. Uzaktayız zaten yüzyüze görüşemiyoruz telefonda da kavga ettik tam oldu... Hazırlıklar, yapılacaklar, eviydi, mobilyasıydı diye konuşurken böyle oldu.. Biraz da huysuzum galiba Ama ne yapayım düşünmeden olmuyor ki...

Son düzenleme:
ohhooo kızlar noluyo böle hepimize.. Güzel eylül gelinlerine nazar değdi galiba.. Bi kendimizi okutup üfleyelim..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.. amin..

canım ilaç falan vermediler, ağrıların artarsa tekrar gel dediler, paso kan aldılar kollarım delik deşik, bir sürü de serum yedim. uyumaktan sıkıldım ama oturmak bile yoruyor. hastanedeki diğer hasta bayanların çoğuda genç kızken kist olmuşlar, hepsinin sonradan çocuklarıda olmuş, korkma dediler moral verdiler sağolsunlar.. onlarında bazısı doğum kontrol hapıyla bazısı da ameliyatla geçirmiş. benim durumum temmuzdaki adet dönemimden sonraki ultrasonla belli olacak.

hiç korkma canım...İnşallah Allahın izniyle bu adet döneminde o kisterde akıp gider...
Hiç çoçuk olayını falan da düşünme, eskiden miiş o yumurtalıkları almak falan. Benim sadece kistleri aldılar yumurtalıklar aynen duruyor, bebiş yapmakla ilgili bir sıkıntı yok :)
Ama bak en önemlisi sıkıntı falan yapma kendine. Morallerini yüksek tut. Ye iç, vücudun kendini toplasın canım...

geçmiş olsun canım umarım hap tedavisiyle geçer ama stres yapmamaya çalış rahatla biraz tatlım

Aşırı derecede moralim bozuldu...
Zaten keyfim yoktu hiç...
O kıza çok üzüldüm... Allah ailesine sabır versin...

Lemlemcım cok gecmıs olsun canım ya...
Rabbım beterınden korusun ınsallah...

içim çok felaket yandı ya subhanallah

zaten çok kötüyüm durduk yere ağlıyorum bugün
Allahım bu nasıl bir acıdır, Rabbim kimseye yaşatmasın
çok zor bişey çok acı çookk
semerta hastahanede çalışmak çok zordur heralde, çok hassas insanların yapabileceği bişey değil
Allah sana da yardım etsin tatlım​

aman lemlem bi bu haber eksikti ya
Allahım şifa versin sana
benim arkadaşım da yakın zamanda atlattı
ilaç tedavisiyle düzeldi hiçbişeyi kalmadı
inşaAllah senin için daha da kolay olur

canım yaa sakin sıkma canını hap tedavisiyle düzelecektir eminim. dua edeceğim tatlım. çok geçmiş olsun..

semerta yaa demek vefat etti kız off valla çok üzüldüm yaa.Allah yakınlarına sabır versin...

kimse yok ama ben yinede anlatıyım nede olsa geleceksiniz:))
ben bugün gelinliğim için aldığım ayakkabımı tamirciye götürdüm çünkü ayağımdan çıkıyodu ve çok da rahat değildi sonra ordan çıktım ve ayakkabıcıları dolanmaya başladımmm ve kendime bu bu ayakkabıyı aldımmmmmmmmmmmm gelinliğimin altınada giycemmmm gelin çiçeğimide bu renkte çiçeklerin çoğunlukta olduğu bi buket yaptıracam.. siz ne dersiniz kızlarr

anam
çok tatlı ya güle güle giy
ben de böyle bi kombin yapıcam kendime
hatta gelinlik ayakkabım aynı renk bununla
ayy bi ara ben de paylaşayım bare
ben platform aldım ama hala nişanlımın kulağından yukarı çıkamadım

netten bi kaç tanede fikir olsun diye çiçek buldum
fikirlerinizi söyleyin canlarım. annem bile nası bi uçukluk yapacaksın diye bekliyodum dedi.. arkadaşlarımda sevdiler . nişanlımm da aynı şekildee şaşırdı oluuurr aşkım dedi..bide bizim kızlara sorayım dedim :))

Eklentiler

• $20110629223200.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $b_2c0ad9b7-4426-4006-a6ab-152d0ed612d8.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $b_391fff4e-8d4e-4bd2-be48-3dcd7613760c.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $gelin-cicegi5-300x297.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 27

ay çok sevindimm benden bi tane daha. valla ben renkli hareketli biriyim normal hayatımdada ve böle bi farklılık yapmam lazımda :)) senin ayakkabınıda çok merak ettim paylaş tatlımmm merak ediyorumm

süpperrr ya
nesi varmışkine
bendede mavi hastalığı var
ben hatta mavi gülden almayı düşünüyorum
olmamı yani
bence çok güsellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…