2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çiçekler de çok şeker
bu benim çok önceden lanladığım birşeydi
herkes karşı çıktı ama hiç umrumda olmadı valla

süpperrr ya
nesi varmışkine
bendede mavi hastalığı var
ben hatta mavi gülden almayı düşünüyorum
olmamı yani
bence çok güsellll

olma mı ya olma mı
olar tabi
hiçbişey içimizde kalmasın
yapalım valla şıkıdım şıkıdım
ben daha neler neler yapcam

ah semerta ahh
hayallerim için heyecanlanmaya başladım ve hemen aklıma o kız geldi
cız etti yine içim
Rabbim sabr ver yakınlarına
özellikle ailesine ve nişanlısına

sofistikecimm ayakkabıların da çiçekler de çok güzel canım, ben de sizinle aynı fikirdeyimm, gelinliğim inşallah dantel ağırlıklı olacak, ayakkabımı da özel yaptırmayı düşünüyorum yine dantel kullanacağım veeeee benim de favori rengimm pudraaa, ayakkabılarıma bir de pudra rengi fiyonk düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlarrrr nasılsınız bayadır yazamıyorum gelınlıgımı aysiradan aldım sonunda hallettım o ısıde.Fiyatları gayet iyi ve cok kaliteli gozukuyor hepınıze tavsıye edıyorum.
evımızınde anahtarlarını aldık. askım ramazandan sora evınde(evimizde:)) kalıcak. yavas yavas temızlık, esya ıslerı baslıcak. yogun bır tempo bızı beklıyor kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun

lemlemcim çok gecmıs olsun canım umarım amelıyata gerek kalmaz regllerınde duzensızlık varmıydı

bizim fotoğrafçımmızda demişti gelin çiçeğini renkli yaptır diye, fotoğrafşarda falan çok daha güzel duruyor çünkü, bende karışık renkli
ama pembe ağırlıklı güllerden buket istiyorum. bu çiçeklerde çok güzelmiş..

ben ayakkabımı beyaz daha doğrusu sedef rengi düşünüyorum, gelinliğime daha çok uyar

lemlemcim çok gecmıs olsun canım umarım amelıyata gerek kalmaz regllerınde duzensızlık varmıydı

teşekkür ederim canım, hayır adet düzensizliğim yoktu, her zaman tam gününde olurum, ama bu kistten sonra değişecekmi bilmiyorum, inşallah değişmez çünkü ne güzel düğünü ve balayını atlattıktan sonra olacaktım..

bende hep adet duzensızlıgı olanlarda kıst oldugunu dusunurdum demekkı düzenli adet gorenlerde de olabliyormus zaman zaman benımde karnım agrıyor acaba olabilir mi ?
üzülme canım inşallah herşey planladıgın gıbı olur

herkese günaydın dün pc bozuldu tüm gün iş erinde pinekledim akşamda kolileme işlemine başladı misafirde vardı bir kısmını hallettim ama kitap çok bende nasıl olacak bilmiyorum bıraksam sonra nasıl götüreceğim arabamız olsa bir geliğimizde atarız arabaya dicem,eşya toplamak çok zor bu arada kızlar hem heyecanlı hemde çoook zor duyguların karışıyor,bababmın mevlüdü vardı dün birde annem zaten üzgündü birde eşyalar toplanınca daha kötü oldu,bugün akşamda kalan kısmınıhalledeceğim,yaında nişanlımgile gidip onu eşyalarını toplayacağım,offffff çok çalışmam gerek çoookk daha ocağım yok ve cidden param suyunu çekti kızlar iyice sıkılmaya başladımm.
ya bana böyle dergi kapağı gibi geliyor ne biliyim hoşlanmadım ben biraz eski kafayı sanırım ama ordaki en sinir bozucu olan 100 yakın resim çekiyor ve bana sadece 20 tanesini veriyor gerisi yok ortada
ya evet 700lük yere dediğin gibi söyledim o fotoları hem siz ne yapacaksınız verin dedim bana en azından slayt yapıyor bazı yerler öle verin dedim yok hayır veremeyiz diyor neden dedim bizim prosedürümüz bölediyorlar şimdi bir yer daha buldum orayada bakayım hem çok uygun hemde arkadaşım çok güzel diyor gidip bakma gerek bunu tek ters tarafı evime ve kuaförüme çok ters istikamette kalıyor , bu iki fotocuda bir tane büyük resim,2 aile albümü veriyor onları yazmamışım canım

çook geçmiş olsun tatlım ablamdada oldu aynı sen gibi ilaçla tedavi oldu hemde bir aylık bir süreçte sen gönlünü ferah tut dinlenmeye çalış kafanada hiçbirşey takma
ooooooooooooooo hayırlı olsun birtanemmmmm,allah seninde yardımcın olsun

Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu ama :)

caponumm maşallah eşyalarıda götürmeye başlamışsın demek, yavaş yavaş yerleştirir temizlersin, nasıl olsa eviniz tutulmuştu sanırım, iyi yapmışsınız şimdiden götürmekle... eksik kalan eşyalarınızı da taksitle alırısnız şimdi 2-3 ay erteleme diye bişiler var, evlendikten sonra taksit taksit ödersiniz kafana takma canım.

nişanlımda 2 tane ev bulmuş, onlara bakmaya gidecektik ama ben böyle olunca kaldı, inşallah yarın biraz daha iyi olursam gider bakarız, bu hafta içi bindallımın fesiyle duvağı gelecekti onları almaya gidecektik onlar kaldı, damatlığın satenini 2-3 güne geçiririz demişlerdi onuda almaya gidemedik. işler birikti hemen..

birde ben arkadaşımdan aldığım kına müzikleri dosyasını kaybetmişim yaa o kadar aradım ama bulamadım, bulsam süper olacaktı

günaydın fıstık gelinlerrr
bu aralar ne oldu topiğimizee kimsecikler gelmiiiiyyy

caponumm canım evet çok zor bi durum benimde annem her fırsatta ağlıyo hele nişanlım çeyizlerimi götürürkenn çok kötü oldu... off ne zor şeymiş evlenmek iki zıt duyguyu bi arada yaşıyoruz

keşke dediğin gibi olsa hayatım ama başka şehre gidiyorum ve babamın veftında 40 gün izin kullandığım için eşyalarımı yerleştirmek için izin alamıyorum işi iyice yüzsüzlüğe vurasım geliyor,izin alıp eşylarla beraber gidesim var nişanlıma süpriz yapıp kutunun içinden filan çıkarmışım
eşyalarda hemen hemen bitti gibi yaa şimdi aradılar perdelarım dikilmiş bugün teslim edecekler,netten aldığım eşyalarımda bugün gelecekmiş offf akşam elim kolum eve gideceğim öyle gidince çok mutlıu oluyorum yahuuuuu
sende düşünme daha vaktimiz var merak etme halledeceğiz herşeyi allhım can sağlığımıız eksik etmesin sen iyi ol onlar hemencecik hallolur biraz ev sıkıntı onuda halledersinnn

yaaa ne yapacağız 2 ay önceden başaldılar çokkkk feci psikolojik olarak çökeceğiz biz bu gidişle

bu arada kına ve gelin ayakkabımı,halılarımı albüme ekledim bindallımda var birde yemek ve yatak odasını koydum biz yaptırıyoruz o resimlere göre yapacaklar inşallah güzel bişiler çıkar, çok net değiller ama bakın isterseniz

Son düzenleme:

canım bindallın güzelmiş, ayakkabında çok uyumlu olmuş güle güle giy inşallah..

halılarına bayıldım yaa nerden aldın bunları? morlu ve mavili olan değişikmiş ve çokda güzeller, mor olanı oturma odan için mi aldın? oturma odası koltuğunuzu aldınız mı oda morlu mu olacak? mavili olan halıyı neresi için aldın? çok iç açıcı bir halı yaa çok güzelmiş gerçekten, güzel günlerde kullan canım..

mobilyalarınıda çok beğendim canım, eğer yaptırıyorsanız yatak odası gardrobunun sürgüsüne dikkat et, o sürgüler kalite kalite değişiyormuş, iyi birşey kulllansınlarda ilerde sorun yaratmasın.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan korkacak birşey yoktur bende de geçen yıl 5 cm büyüklüğünde vardı sol yumurtalığımda ozaman çok korktum çocuğum olmayacak mı filan diye:) sonra ilaç tedavisi gördüm yani 15 gün kullandım sonra adet oldum ve gittim ki kist filan yok:) ama bu süreç içinde hergün 2 3 bardak soğan suyu içtim oda çok faydalı birde soğanla sumak karıştırıp yedim hergün internetten de araştır soğansuyu kist eritiyor canım .. aklında bulunsun ben öle geçirdim

sağol kuzum,daha iyilri senin olsun inşallah,gelin ayakkabıma bişi dememişsin,onuda simli gri aldım ki gelinliğimin işlemeleri gri renkte olacak göğüs altındada gri kalıncanakemer olacak,şimdi sorularına geçeyim
halılarımı merinos ve dinarsu hayatım,maviliolanın birde küçüğü var onalrı antreye aldım iki küçük antremiz varmış içim açılsın eve ilk girdiğimde o halıyı göreceğim için böyle canlı kımıl kıml bişi aldım,morlu olanı aslında mutfağa almıştım benim tüm dışardaki mutfak ürünlerim mor çünkü ama o okadar güzel çıktı ki onu kıyamıcam mutfağa koymaya sanırım sonrada oturma odası yapacağım oraya kullanbilrim,diğerleri salon halılarım onalr yanrlı dönerli bazı yerden bakıyorsun siyah bazı yerden gri bazı yerdende lacivert oluyor birde simlii onlarda çoook içime sindiiii,yatak odasını alamadım ölçüler belliolmadığı için orayada kırmızı halı alacağım
mobilyalarımı yapan yer niaşlımın arkadaşı 3 kapılı yapmış güvenebileceğimiz bir yer birde allah razı olsun çok ucuza yaptı bize yatak odam bitti ordaki diğer bir değişiklik ben siyah baza ve başlık aldım iki ark. var memnun değiller koltuk siler gbibi baza siliyoruz dediler bende siyah aldım yemek odasına daha başlamadılar,nişanlım ayrıntıları verecek sonra başlıcaklar, yanlız o deseni yapmamışlar onun yerine o yıldızlı deseni yapmış onunda resmini koydum,birde şimde perdelerim geldi harika pullu ullu şıkır şıkır olmuşlar bayıldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım sen nazardan koru yüzümüzü kara çıkartma birtek şu baza sorunum ve eşyaların gitmesi kaldı bazacı yamuk yapacak gibi

oturma odasını sormuşsun benim salon ourma odam aynı olacak koltularımda berjerlerim beyaz deri kırmızı da içleri olacak,üçlüleirmde dışları yine beyaz deri olacak,içlei siyah olacak,üstlerindeki küçük yastıklarda kırmızı olacak

Son düzenleme:
kızlar bayramda düğünü olcak yok mu benim bayrımın 1günü kınam 2 . günüde düğünüm var oldukça zor olcak ramazanda koşturma var bu topiği görmediydim benide aranıza alın çok heyecanlıyım bizim ev işi inşaat halinde mütehit teslim edemedi temmuz 15 dedi bakalım ne olcak Allah hepimize yardım etsin ...

aaa ne güsell telaşımız aynı desene
ama benim bayramın 2.günü kına 3.günü düğün
biz (ben,annem,nişanlım) ramazan ayını saymıyoruz canım
yani bizim için temmuz son ay ramazana hiçbir işimiz kalmayacak inşallah
benim sadece gelinliğim ve evimin yerleşmesi kaldı
oda bir aya biter sanırım
Allah yardımcımız olsun

benim de bayramın 3. günü kına 4üncü günü düğünüm var kımset olursa... benimde gelinliğim ve mutfak eşyalarım haricinde hiç birşeyim hazır değil ev yok yurt yok eşya yok ... heycanda yok dolayısıyla çünkü nişanlımda yanımda yok...

ooo kızlar sizde bendenmişsiniz, öncelikle hoşgeldiniz topiğimize, ilk sayfada düğün tarihlerimiz var, burda hep beraber aynı telaşları yaşıyoruz, sizleride her zaman bekleriz, gerçi mina sen daha öncelerden de yazmışsın gördüm ama kusura bakma kafam çok yerinde değildi sizleride ekleyecem şimdi ilk sayfamıza..

bu arada benimde ramazan bayramının 2. günü kınam 3.günü düğünüm olacak mina düğündaşmışız demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…