süpperrr ya
nesi varmışkine
bendede mavi hastalığı var
ben hatta mavi gülden almayı düşünüyorum
olmamı yani
bence çok güsellll
netten bi kaç tanede fikir olsun diye çiçek buldum
fikirlerinizi söyleyin canlarım. annem bile nası bi uçukluk yapacaksın diye bekliyodum dedi.. arkadaşlarımda sevdiler . nişanlımm da aynı şekildee şaşırdı oluuurr aşkım dedi..bide bizim kızlara sorayım dedim :))
netten bi kaç tanede fikir olsun diye çiçek buldum
fikirlerinizi söyleyin canlarım. annem bile nası bi uçukluk yapacaksın diye bekliyodum dedi.. arkadaşlarımda sevdiler . nişanlımm da aynı şekildee şaşırdı oluuurr aşkım dedi..bide bizim kızlara sorayım dedim :))
lemlemcim çok gecmıs olsun canım umarım amelıyata gerek kalmaz regllerınde duzensızlık varmıydı
bizim fotoğrafçımmızda demişti gelin çiçeğini renkli yaptır diye, fotoğrafşarda falan çok daha güzel duruyor çünkü, bende karışık renkli
ama pembe ağırlıklı güllerden buket istiyorum. bu çiçeklerde çok güzelmiş..
ben ayakkabımı beyaz daha doğrusu sedef rengi düşünüyorum, gelinliğime daha çok uyar
teşekkür ederim canım, hayır adet düzensizliğim yoktu, her zaman tam gününde olurum, ama bu kistten sonra değişecekmi bilmiyorum, inşallah değişmez çünkü ne güzel düğünü ve balayını atlattıktan sonra olacaktım..
olma mı ya olma mı
olar tabi
hiçbişey içimizde kalmasın
yapalım valla şıkıdım şıkıdım
ben daha neler neler yapcam
ya bana böyle dergi kapağı gibi geliyor ne biliyim hoşlanmadım ben biraz eski kafayı sanırım ama ordaki en sinir bozucu olan 100 yakın resim çekiyor ve bana sadece 20 tanesini veriyor gerisi yok ortadaHımm....
Dış çekim- 20 resim- panoramik albüm - 700 tl
Bahçe ve stüdyoda çekim - 10 resim - normal albüm - 500 tl.
Canım bence ikisi de sunduğu hizmet açısından pahalı, başka yerler yok mu , dış çekim için internetten de araştırabilirsin çok hoş çekimler yapan fotoğrafçılar var,
canım benimankara dış çekime kıt bir yer zaten vgüvenebileceğim fotocular içinden n uygunu bunlar,ir fotocu daha buldum hafta içi ona gideceğim 20 foto çekiyorartı cd ye atıyor,vermediklerini ve arka bajhçesi varmış çok güzelmiş arkadaşalr çektirmiş 300 tl ye gidip birde oraya bakacağım,olmadı sanırım 500 lük yerle çalışacağım
Bir de konudan bağımsız olarak soruyorum panoramik albümün nesi hoşuna gitmiyor :44:
ya evet 700lük yere dediğin gibi söyledim o fotoları hem siz ne yapacaksınız verin dedim bana en azından slayt yapıyor bazı yerler öle verin dedim yok hayır veremeyiz diyor neden dedim bizim prosedürümüz bölediyorlar şimdi bir yer daha buldum orayada bakayım hem çok uygun hemde arkadaşım çok güzel diyor gidip bakma gerek bunu tek ters tarafı evime ve kuaförüme çok ters istikamette kalıyor , bu iki fotocuda bir tane büyük resim,2 aile albümü veriyor onları yazmamışım canımcanım panoramik neden istemiyorsun?bence güzel duruyo kitap baskısı gibi en azından normal albümlerdeki gibi fotoları yapıştırmıyolar... tabi kristal albüm hepsinden güzel ama daha pahalı..
700 lira dediğin tek albümmü yapıyo. yanında aileler için albümler yokmu pek? bide çektiği fotoları cd ye atması ne kadar zor olabilirki çok saçmaymış adamın dediği.. sen hepsini atın felan deseydin belkii ilerde onlardan çoğaltmak isticeksin nerden bulacan ya da nerden bakıp karar vereceksin?? benim kafama yatmadı bu durum tatlım..
500 tllik olanında mekanı güzelse düşünebilirsin düğün öncesi mekan dolaşmaktan iyi olabilir.. ama 10 tane fotoda çok azmış.. hangi taraf daha aklına yattıysa oraya karar ver ya da bi kaç yere daha bak canım
çook geçmiş olsun tatlım ablamdada oldu aynı sen gibi ilaçla tedavi oldu hemde bir aylık bir süreçte sen gönlünü ferah tut dinlenmeye çalış kafanada hiçbirşey takmamerhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremiyordum, hastanedeydim, bugün taburcu oldum.. karnımda şiddetli bir ağrı nedeniyle sabahın köründe acile gittim. 3 gündür hastanedeydim, yumurtalıklarımda en büyüğü 5.4 cm çapında 5-6 tane kist çıktı. ameliyat mı olacam yoksa hap tedavisi mi henüz belli değil, ağrılarım azalınca eve gönderdiler. ilk adet bitimimden sonra tekrar ultrasyonla bakıp karar verecekler. küçülme varsa ameliyat olmayacam.. hala ağrılarım var, bir sürü kan aldılar halsizim, ve bitkin yorgun gibiyim. dua edin arkadaşlar inşallah kendiliğinden geçerde ameliyat olmadan kurtulurum.
ooooooooooooooo hayırlı olsun birtanemmmmm,allah seninde yardımcın olsunkızlarrrr nasılsınız bayadır yazamıyorum gelınlıgımı aysiradan aldım sonunda hallettım o ısıde.Fiyatları gayet iyi ve cok kaliteli gozukuyor hepınıze tavsıye edıyorum.
evımızınde anahtarlarını aldık. askım ramazandan sora evınde(evimizde:)) kalıcak. yavas yavas temızlık, esya ıslerı baslıcak. yogun bır tempo bızı beklıyor kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun
keşke dediğin gibi olsa hayatım ama başka şehre gidiyorum ve babamın veftında 40 gün izin kullandığım için eşyalarımı yerleştirmek için izin alamıyorum işi iyice yüzsüzlüğe vurasım geliyor,izin alıp eşylarla beraber gidesim var nişanlıma süpriz yapıp kutunun içinden filan çıkarmışımGünaydın kızlar, gerçi öğlen oldu ama :)
caponumm maşallah eşyalarıda götürmeye başlamışsın demek, yavaş yavaş yerleştirir temizlersin, nasıl olsa eviniz tutulmuştu sanırım, iyi yapmışsınız şimdiden götürmekle... eksik kalan eşyalarınızı da taksitle alırısnız şimdi 2-3 ay erteleme diye bişiler var, evlendikten sonra taksit taksit ödersiniz kafana takma canım.
nişanlımda 2 tane ev bulmuş, onlara bakmaya gidecektik ama ben böyle olunca kaldı, inşallah yarın biraz daha iyi olursam gider bakarız, bu hafta içi bindallımın fesiyle duvağı gelecekti onları almaya gidecektik onlar kaldı, damatlığın satenini 2-3 güne geçiririz demişlerdi onuda almaya gidemedik. işler birikti hemen..
birde ben arkadaşımdan aldığım kına müzikleri dosyasını kaybetmişim yaa o kadar aradım ama bulamadım, bulsam süper olacaktı
günaydın fıstık gelinlerrr
bu aralar ne oldu topiğimizee kimsecikler gelmiiiiyyy
caponumm canım evet çok zor bi durum benimde annem her fırsatta ağlıyo hele nişanlım çeyizlerimi götürürkenn çok kötü oldu... off ne zor şeymiş evlenmek iki zıt duyguyu bi arada yaşıyoruz
bu arada kına ve gelin ayakkabımı,halılarımı albüme ekledim bindallımda var birde yemek ve yatak odasını koydum biz yaptırıyoruz o resimlere göre yapacaklar inşallah güzel bişiler çıkar, çok net değiller ama bakın isterseniz
merhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremiyordum, hastanedeydim, bugün taburcu oldum.. karnımda şiddetli bir ağrı nedeniyle sabahın köründe acile gittim. 3 gündür hastanedeydim, yumurtalıklarımda en büyüğü 5.4 cm çapında 5-6 tane kist çıktı. ameliyat mı olacam yoksa hap tedavisi mi henüz belli değil, ağrılarım azalınca eve gönderdiler. ilk adet bitimimden sonra tekrar ultrasyonla bakıp karar verecekler. küçülme varsa ameliyat olmayacam.. hala ağrılarım var, bir sürü kan aldılar halsizim, ve bitkin yorgun gibiyim. dua edin arkadaşlar inşallah kendiliğinden geçerde ameliyat olmadan kurtulurum.
canım bindallın güzelmiş, ayakkabında çok uyumlu olmuş güle güle giy inşallah..
halılarına bayıldım yaa nerden aldın bunları? morlu ve mavili olan değişikmiş ve çokda güzeller, mor olanı oturma odan için mi aldın? oturma odası koltuğunuzu aldınız mı oda morlu mu olacak? mavili olan halıyı neresi için aldın? çok iç açıcı bir halı yaa çok güzelmiş gerçekten, güzel günlerde kullan canım..
mobilyalarınıda çok beğendim canım, eğer yaptırıyorsanız yatak odası gardrobunun sürgüsüne dikkat et, o sürgüler kalite kalite değişiyormuş, iyi birşey kulllansınlarda ilerde sorun yaratmasın.
kızlar bayramda düğünü olcak yok mu benim bayrımın 1günü kınam 2 . günüde düğünüm var oldukça zor olcak ramazanda koşturma var bu topiği görmediydim benide aranıza alın çok heyecanlıyım bizim ev işi inşaat halinde mütehit teslim edemedi temmuz 15 dedi bakalım ne olcak Allah hepimize yardım etsin ...
aaa ne güsell telaşımız aynı desene
ama benim bayramın 2.günü kına 3.günü düğün
biz (ben,annem,nişanlım) ramazan ayını saymıyoruz canım
yani bizim için temmuz son ay ramazana hiçbir işimiz kalmayacak inşallah
benim sadece gelinliğim ve evimin yerleşmesi kaldı
oda bir aya biter sanırım
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?