2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

22merve22 = 30 Ağustos - Kına, 31 Ağustos - Düğün :123:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 16 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

mutsuz82 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

kızlar bu listede uzun zamandır gelmeyenler var, onları silebiliriz... gözümden kaçmış olupta yanlış kişileride silmek istemiyorum.. benim farkettiklerim zahter, mlkkmtp ve northstar var... sizce?

canım eşyaların çok güzelmiş özel yaptırıyosunuz demek çok iyi yaa biz zevkimize göre mobilya alamadık doğuya gidecez diye... aşkımın doğudan sonra sözü var değişcez hepsini bakalım kısmet. bindallın ve ayakkabın çok iyi uymuş bende o renk ama simsiz bi ayakkabı alcam bindallamın altına. gri ayakabıların düğün için öylemii valla bu eylül gelinleri hep aynı kafadan süpermiş herkes beyazın dışında bi renkte ayakkabı giyecek nerdeyse
halıların saggy halı dimi ben kendi odam için almıştım özel el dokuması eşek ölüsü gibi ağır ve pek kullanışlı değil bi iki ay kullandım kaldırdım şimdi annem giderken al götür diyo. saggylerin çok güzel desenleri var ama nişanlım sevmiyo bende çok sevmiyorum ama renkleri çok güzel seninkilerin güle güle kullan tatlım...

öncelikle yeni arkadaşalr hayırlı olsun ve hoşgeldiniz minacım teklifi onayla albmü görüsün kuzum ya buraya mı koysaydım acep

boşver canım özel albümünde kalsın, buraya eklersen sonradan silemeyebiliyorsun ama albümünde istediğin değişikliği yapabilirsin,

bu arada gelinlik ayakkabında güzelmiş ben şu an cam kenarında oturduğum için ekran parlıyor, onun rengini tam farkedememiştim, gelinliğinde de griler varsa uyumlu olur.. ama çok fazla gri yoktur inşallah gelinliğinde :97:

çok sağol canım daha iyileri daha güzelleri senin olsun,
canım benim bizde o yüzden yaptırıyoruz doğudayız ya baktık içimize sinmedi bırakırızn diyoruz çünkü gerçekten çok uygunayaptırıyoruz
halıalrımda saggy burda speedlede konuşmuştuk hep zorluklarını dün kuzenim geldi oda 2 yıllık evli onuda halıalrı saggy benimkilere baktı benimkiler böyle oymalı oymalı bunlar çok rahat dedi tüyleride kısa temizlik sana zor olmaz dedi uzun tüylü ve tamamı iplik olanlar zor dedi çok kişiye soruyorum hem kısa hemde oymalı olduğu için raha kullanırsın diyorlar aldık birkere ne yapalım para virdik kuzum aatalım

ebrucum teşekkür ederim, aslında benim adet düzensizliği ve akıntım hiç yok, soğan kürünü araştırdım daha çok onlara iyi geliyormuş ama yinede deneyecem, inşallah bir sonraki kontrolüme kadar geçmiş olursa, doktora soğan kürü kullandım hastalarınıza tavsiye edin derim

sağol canım benim yok canım serpme olacak küçük çiçekli bir dantel arıyoruz o çiçeklerde serpme olacak herbir çiçeği işlemicekler yoksa gece kıyafeti gibi bişi olur çıkar

lemlem sen 1 aya düşmüşsün ne güzel yaaaa

evet canım yaa 1 aya düştüm, yanındaki haftaları saymazsak tabiii

bizim kına 31 ağustosta ya, dün nişanlım yanıma gelmiş hastanedeyken, bak diğer ay kınamız var diyor yani mantık olarak doğru diğer ay kınam var ama arada 2 ay var

caponumm arkadaş olduk şimdide mesaj sayısından kaldım
ama çok istikrarlıyım görücem :)))))
benim tüm eşyalar alındı ama yinede fikir edinmek paylaşmak istiyorum
tek eksiğim perdeler
benimde gri olacak varsa güzel modeller bekliyorum kısslarrr

tarihlerimiz aynıymış
benim nişanlımda ağustosu saymadığı için bir aydan geriye gidiyor
az kaldı az kaldı telaşında :))))

off ya kargom gelmiş dün evde yoktuk şimdi şubeye gidip alcamm... merak ediyom düğün için aldığım iğnedanlık ve kurdaleler gelmiş hazırlanıp gidip aliim bari...
ldönünce görüşrüz kızlarr

Selam kızlaaar, nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

Caponumm albümüne baktım canım, herşeyin çok güzell özellikleeee mavişş halına bayıldım bayıldımmm Güle güle , mutlu günlerde kullan inşallah canım,

Off kızlar yaa dün bi eve baktı nişanlım , beğenirsek tutarız diyoduk ama 650 tl kira, evin içi de çok kötüymüş vazgeçtik tabi bugün bi eve daha bakacak inşallah o güzel ve fiyatı uygundur

vallahi olsun az kalmış öbür aya sizinkiler bişcikler yokkkk bu temmuza girmek bende heyecan yapmaya başladı yalnız offfff ama danki hemen olsun bitsin diyorum bazende
minacım ben inanıyorum azimle herşeyi göreceksin link vereyim dedim ama speed geçen uyardı beni cıssss dedii acık bekle hayatımm
hadi baaklım inşallah beklediğin gibi çıkar

çok sağol canımdaha iyisi senin olsun
canım sen istanbuldamıydıno nasıl bir kira yaaaaaaaaaasıkma canını inşallah kısmetinde hayırlı bir yuva vardı cebinize uygun hemide

gittim aldım geldim minnacık bi pakete 10 lira bayıldım güzel kızlar aynı resimdeki gibiler ama keşke elimden gelseydide becerip yapabilseydim o kadar beceriksizim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…