canım fikirlerin için teşekkürler, bak benim istediğim tül perde modelleri şu gibi.. fon olmayacak sadece stor güneşlik ve tül... yani bu modelde tülü siyahlı desenleri olan bişey yaptırsam nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 236767
Görüntüsü çok güzel ayrı bir hava katıyor ama kullanışlımı,gerçi sadece salona yaptırıcaksın biraz daha renk katabilirsin ama çok siyahlı bişeyler olmasın perdeciye sor bi farklı renklerde yaptıklarınız oldumu falan diye,yada bu şekilde doğal kalsın koltukların açık grili demiştin bu şekildede uyum sağlar
yaa evet bi yanım bembeyaz olsun şööyle ferah ferah dursun diyor, bir yanımda zaten salon geniş sanki ne kadar karartacak, ya simli gri yada siyah desenli olsun diyor.. karar veremedim bir türlüü..
günaydın kızlaaaar,
ay bu haftasonu o kadar yoruldum ki işe geldiğime sevinicem nerdeyse... bütün eşyalar yerleşti depodaki çeyizlerimi de taşıdık şimdi hepsi evin ortasında kolilerde duruyor... özenip de mutfağıma birkaç parça bişey çıkartayım dedim aman poşet koli poşet koli sök yıka çöp at derken 2 takım bardağı zor yerleştirdim.... bıraktım öylece... tek başına olmayacak bu iş haftasonuna yardım ekibi toplamam lazım teyzeler halalar falan ama herkes oruçlu diye de kıyamıyorum ki...
ha bu arada evimin mobilyaları geldiği gün kayınvalidemin meraklı komuşuları 10 dk da bir kapıda bitti... evi gezmeye gelmişlermiş... sinir oldum daha yerleşmemişim bişey yok evde meraklılar ya .... sonra akşamına kaynanam arıyo bir komşusu daha gelmiş neymiş evlenecekmiş ev yaptırcakmışmış bizimkine bakmak istiyormuşmuş fikir için. sanki benm evim showroom.... sinir oldum yaaa... akşam gelmiş bana sen yokken gezmek isteyene göstermeyim mi demez mi herhalde göstermeee yaaaa... tabi bişey demedim nişanlıma baktım o anladı beni çıkıştı hemen hayır gösterme dedi... bizim evimiz kaynanamla aynı apt. da ... bir an önce kilidi değiştirip yeni anahtar ednimeliyiz. alamıyorum da anahtarı... ama kızlar haksız mıyım ya kızmakta... ben kimsenin evini merak edip gezmem öyle insanlar merakı meraklı gelmişler... bir de kusur buluyorlar herşeye görseniz...
günaydın kızlaaaar,
ay bu haftasonu o kadar yoruldum ki işe geldiğime sevinicem nerdeyse... bütün eşyalar yerleşti depodaki çeyizlerimi de taşıdık şimdi hepsi evin ortasında kolilerde duruyor... özenip de mutfağıma birkaç parça bişey çıkartayım dedim aman poşet koli poşet koli sök yıka çöp at derken 2 takım bardağı zor yerleştirdim.... bıraktım öylece... tek başına olmayacak bu iş haftasonuna yardım ekibi toplamam lazım teyzeler halalar falan ama herkes oruçlu diye de kıyamıyorum ki...
ha bu arada evimin mobilyaları geldiği gün kayınvalidemin meraklı komuşuları 10 dk da bir kapıda bitti... evi gezmeye gelmişlermiş... sinir oldum daha yerleşmemişim bişey yok evde meraklılar ya .... sonra akşamına kaynanam arıyo bir komşusu daha gelmiş neymiş evlenecekmiş ev yaptırcakmışmış bizimkine bakmak istiyormuşmuş fikir için. sanki benm evim showroom.... sinir oldum yaaa... akşam gelmiş bana sen yokken gezmek isteyene göstermeyim mi demez mi herhalde göstermeee yaaaa... tabi bişey demedim nişanlıma baktım o anladı beni çıkıştı hemen hayır gösterme dedi... bizim evimiz kaynanamla aynı apt. da ... bir an önce kilidi değiştirip yeni anahtar ednimeliyiz. alamıyorum da anahtarı... ama kızlar haksız mıyım ya kızmakta... ben kimsenin evini merak edip gezmem öyle insanlar merakı meraklı gelmişler... bir de kusur buluyorlar herşeye görseniz...
birde kızlar sizce şu mutfak rafı nasıl? tezgahın köşesine koymak için.. üstüne baharatlıklar veya başka bişiler dizilebilir. kötü mü olur acaba? yakaladın sitesinde var 25.95 tl ye..
Eki Görüntüle 236776
ya onları da anlıyorum yani tamam heves ediyorlar heyecanlanıyorlar falan ama sonuçta daha yerleşmemiş gelen her parçayı görse ne olur... ne olur biliyor musunuz sonra gidip aynılarını alırlar. hiç sevmediğim şey ve yaptılar bunu o komşularından birinin oğlu bizden önce evlendi onlar da gezmişti ev tadilattayken mutfak lambam taklılmıştı o zaman.... sonra kaynanam gelin mevlidine gitti o kızın gelmiş bana söylüo bi de senin lambanın aynını almış diye... dün sabah avizelerim takılıyordu bir gittim evde beni komşuları karşıladı KENDİ EVİMDE. sinir olmamak elde değil.... takmamaya çalışıyorum ama bu anlayışsızlık sinir bozuyor...
oo çok sevindim cnm benim :)darısı senin de evine gitmene:)
Kızlar son eksiklerim kalmış ne zamandır geziyorum ya bulamıyorum yada beğenmiyorum ve artık sıkıldım alışverişe çıkmaktan dün damatlığı almaya gittik pantolonu giydi tekrar boyu biraz uzun olmuş tekrar kısalıcak birdaha gidicez almaya sonra salon avizemizi aldık ordanda bluray dvd aldık, tvmiz sony olduğu için aynı marka olsun dedik,tabi sonra yine baya gezdik avmde çok sıkıldım avm dükkan mağaza gezmekten herhafta aynı şey ve daha eksiklerim var
EksiklerimMisafir için yemek örtüsü ve peçeteleri,el ve yüz havluları,banyo paspası,banyo sabunluk falan,duvar saati,sebze soyacağı,rende,açacak,nihale,sürahi,ekmek sepeti,bunlar son eksiklerim gibi görünüyor tabi dekoratif süs vazolar falan mobilyalarım gelince alıcam nereye ne koyucağıma karar verip
Eksik hiç bitmiyo ki canım... Aynen senin dediğin gibi alışveriş yapmaktan sıkıldım artık. Nişanlıma hafta sonu diyorum,oturup biraz konuşalım, gene o alıncak bu alıncak onları konuşmayalım ama dedi :)
Az kaldı az.. Biraz daha sıkalım dişimizi canım...
canım fikirlerin için teşekkürler, bak benim istediğim tül perde modelleri şu gibi.. fon olmayacak sadece stor güneşlik ve tül... yani bu modelde tülü siyahlı desenleri olan bişey yaptırsam nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 236767
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?