2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Görüntüsü çok güzel ayrı bir hava katıyor ama kullanışlımı,gerçi sadece salona yaptırıcaksın biraz daha renk katabilirsin ama çok siyahlı bişeyler olmasın perdeciye sor bi farklı renklerde yaptıklarınız oldumu falan diye,yada bu şekilde doğal kalsın koltukların açık grili demiştin bu şekildede uyum sağlar

birde kızlar sizce şu mutfak rafı nasıl? tezgahın köşesine koymak için.. üstüne baharatlıklar veya başka bişiler dizilebilir. kötü mü olur acaba? yakaladın sitesinde var 25.95 tl ye..

yaa evet bi yanım bembeyaz olsun şööyle ferah ferah dursun diyor, bir yanımda zaten salon geniş sanki ne kadar karartacak, ya simli gri yada siyah desenli olsun diyor.. karar veremedim bir türlüü..

günaydın kızlaaaar,

ay bu haftasonu o kadar yoruldum ki işe geldiğime sevinicem nerdeyse... bütün eşyalar yerleşti depodaki çeyizlerimi de taşıdık şimdi hepsi evin ortasında kolilerde duruyor... özenip de mutfağıma birkaç parça bişey çıkartayım dedim aman poşet koli poşet koli sök yıka çöp at derken 2 takım bardağı zor yerleştirdim.... bıraktım öylece... tek başına olmayacak bu iş haftasonuna yardım ekibi toplamam lazım teyzeler halalar falan ama herkes oruçlu diye de kıyamıyorum ki...

ha bu arada evimin mobilyaları geldiği gün kayınvalidemin meraklı komuşuları 10 dk da bir kapıda bitti... evi gezmeye gelmişlermiş... sinir oldum daha yerleşmemişim bişey yok evde meraklılar ya .... sonra akşamına kaynanam arıyo bir komşusu daha gelmiş neymiş evlenecekmiş ev yaptırcakmışmış bizimkine bakmak istiyormuşmuş fikir için. sanki benm evim showroom.... sinir oldum yaaa... akşam gelmiş bana sen yokken gezmek isteyene göstermeyim mi demez mi herhalde göstermeee yaaaa... tabi bişey demedim nişanlıma baktım o anladı beni çıkıştı hemen hayır gösterme dedi... bizim evimiz kaynanamla aynı apt. da ... bir an önce kilidi değiştirip yeni anahtar ednimeliyiz. alamıyorum da anahtarı... ama kızlar haksız mıyım ya kızmakta... ben kimsenin evini merak edip gezmem öyle insanlar merakı meraklı gelmişler... bir de kusur buluyorlar herşeye görseniz...

Son düzenleme:
yaa evet bi yanım bembeyaz olsun şööyle ferah ferah dursun diyor, bir yanımda zaten salon geniş sanki ne kadar karartacak, ya simli gri yada siyah desenli olsun diyor.. karar veremedim bir türlüü..

Evet salonun geniş karartıcağını sanmam sen bence tekrar perdeciye git bi beyazına bak bide siyahlı bi tülle yanyana getirip bir bak hangisi içine sinerse perde çok önemli çünkü evi gösteren şey perdedir bence en iyi kararı yine sen vericeksin kötü bişey seçmiyeceğine eminim

öncelikle hayırlı olsun canım, kendi evini yerleştirmek çok güzel bir şey dimi yaaa .. ben bir haftadır eve koli taşıyordum zaten, götürdüklerimide çıkarıp yıkıyordum, sonra annemle cuma akşamı mobilyalar kurulurken yerleştirdik hepsini. bikaç parça açılmamış koli var, onlarda pazar günü gitti daha yerleşmedi.. birde yatak odam yerleşmedi henüz. onlarıda iş çıkışlarında gittikçe yerleştirecem..

biz çeyizleri evimize taşırken nişanlıma arkadaşlarını çağırda yardım etsin dedim ama çağırmadı kimseyi.. ev yerleşmeden görmesinlermiş, yani nişanlım bu konuda o kadar kararlı ki ev yerleşmeden halılar perdelerde gelmeden kimseye göstermeyecekmiş evimizi.. o yüzden de benim kayınvalidem kimseyi götürmeye cesaret edemez sırf kimse görmesin diyede bütün çeyizi biz taşıdık.. bizede dün memleketten misafirler geldi onlarda evimizi merak ediyorlarmış anneme söylemişler bi gidip görsek diye, annem daha yerşeşmedi heryerde koliler falan var demiş, kadın olsun ya bidaha göremeyiz bi bakalım demişler, annemde geldi bana söyledi.. benim için bi sakıncası yok ama bunu nişanlıma nasıl söyleyecem bilmiyorum, kesin istemeyecek çünkü

Hayırlı olsun ne güzel eşyaların gelmiş bundan sonrası kolay yavaş yavaş dizersin herşeyini gerçi ne kadar dizsende yerleri yine değişiyor,ama k.validende senin eşyaların yeni gelmiş daha bir dolu işin gücün ortasındada komşuları alıp gelmesi pek hoş değil,iyi yapmamış çünkü daha ortada bişey yok sen zaten karışmışsın yeterince ama olsun yinede kötü düşünme oda heves etmiştir gelsinler görsünler diye biz ne kadar heyecanlıysak onlar bizden heyecanlı takma bunları kafana sen evini yerleştirmeye yoğunlaş bunları düşünme

günaydın şu evlerini konu komsu akrabaları ziyaret etmek isteyen gelinler bugün hemen bir nazar boncuğu edinin

ne meraklı insanlar var heracım verme izin tabiki ne işi varmış ben böyle birşeyi teklif bile edemem

ya onları da anlıyorum yani tamam heves ediyorlar heyecanlanıyorlar falan ama sonuçta daha yerleşmemiş gelen her parçayı görse ne olur... ne olur biliyor musunuz sonra gidip aynılarını alırlar. hiç sevmediğim şey ve yaptılar bunu o komşularından birinin oğlu bizden önce evlendi onlar da gezmişti ev tadilattayken mutfak lambam taklılmıştı o zaman.... sonra kaynanam gelin mevlidine gitti o kızın gelmiş bana söylüo bi de senin lambanın aynını almış diye... dün sabah avizelerim takılıyordu bir gittim evde beni komşuları karşıladı KENDİ EVİMDE. sinir olmamak elde değil.... takmamaya çalışıyorum ama bu anlayışsızlık sinir bozuyor...

Gunaydınlar...
Lemlem bayıldım ben buna ya harıka bırsey cok kullanıslı bence...

Her koseye olur mu acaba?

Biraz fazla olmuş ama sen o evde yokken neden geliyolar bak buna kızarım işte anahtar sadece sende ve nişanlında olabilir başkası o kapıyı açmamalı sonuçta senin evin senin eşyaların senin mahremiyetin ister gösterirsin ister göstermezsin buna sen karar verirsin,bu nedir böyle komşular senin evinde ama sen yoksun yok sen bence nişanlınla konuş daha şimdiden böyle ise sen yerleşmemişken evin geziliyor komple yerleşse yada evlendin diyelim işe gittin k.valide habire senin evi gezdiricek belki yatağını toplamıycaksın aceleden yada geceliğini atıcaksın yatağın üstüne bunu görücekler hiç hoş değil sen tavrını koy nişanlına k.validen o anahtarı sadece acil durumlar için bulundurmal habire birilerine senin yaşıyacağın evi göstermek için değil

sen varken bakmaları falan heves meraktır hoş görülebilirde..sen yokken evde olmaları gerçekten sinir bozucu..bence güler yüzlü söyle annecim nazar falan değer de aynısı alıyolar pek hoşuma gitmiyo bu de..şakayla karışık yerleşsin öyle çagıralım de..belki o zaman çekinir başkalarına göstermeye

Günaydın herkese,
cumartesi gelinliğimi teslim aldım,bayıldım resmen :)
Nişanlıma kına için takım elbise ve damatlık aldık :)
Nikah şekerini hallettik :)

Pazar günü,kına için soda şişelerini süsledik.Mum koycaz onlara.Bide kuaför arayışına cıktık,Gelin başı+Porselen makyaj 250 diyolar.Bakalım bu hafta kuaför,fotoğrafçı,düğün için slayt gösterisini halledersek herşey bitmiş olucak.

Bitsin artık koşuşturmaca

Heragirl, sen direk nişanlınla konuş.O annesine söylesin,sen söyleyince yanlış falan anlar boşver,bizimde apartmandakiler çok meraklı. Ben nişanlıma söyledim, oda ailesine,kimse girmicek falan dedi.Tamam oğlum dediler.Konu öylece kapandı.

oo çok sevindim cnm benim :)darısı senin de evine gitmene:)

yarın gideceğiz inşallah canım bir aksilik olmazsa heycan dorukta evimi görcem eşyalarımı evimde görcem yaşayacağım ilçeyi görücem ve en önemlisiiiii aşkımı görücemmmmmmmmm::)
Mutluyuz aşktan uçmuşuz
Yandık ezelden sarhoşuz
Canlıyız kanımız kaynıyor
Çocukluk saflığındayız
O canımın yarısı
Dört yapraklı yoncası
Şans meleğim uğurum nerde
Annem babam bir yana
Pek kıymetlim yanımda
Haykırmak istiyorum
Tüm Dünyaya
Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki
Bilmeyen varsa bilsin
Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki
Duymayan varsa duysun

Kızlar son eksiklerim kalmış ne zamandır geziyorum ya bulamıyorum yada beğenmiyorum ve artık sıkıldım alışverişe çıkmaktan dün damatlığı almaya gittik pantolonu giydi tekrar boyu biraz uzun olmuş tekrar kısalıcak birdaha gidicez almaya sonra salon avizemizi aldık ordanda bluray dvd aldık, tvmiz sony olduğu için aynı marka olsun dedik,tabi sonra yine baya gezdik avmde çok sıkıldım avm dükkan mağaza gezmekten herhafta aynı şey ve daha eksiklerim var
Eksiklerim Misafir için yemek örtüsü ve peçeteleri,el ve yüz havluları,banyo paspası,banyo sabunluk falan,duvar saati,sebze soyacağı,rende,açacak,nihale,sürahi,ekmek sepeti,bunlar son eksiklerim gibi görünüyor tabi dekoratif süs vazolar falan mobilyalarım gelince alıcam nereye ne koyucağıma karar verip

Günaydın kızlar. Maşallah hepimizde hazırlıklar son buluyo ya. Bende c.tesi günü mutfağımı yerleştirdim.Çok dolap var benim mutfağımda.Raflar hep boş kaldı.Ben aşırı almadım mutfak eşyası çünkü yeteri kadar var. Eşyalarım gelsede heryeri yerleştirsem bi an önce sabırsızlanıyorum.

Semerta tatlım çook sewindim gönlüne göre bi ew bulmana. Oh ya bende rahatladım valla =) Bak dediğim gibiçok güzel bi ew senin bulmanı bekliyomuş. Ağız tadıyla otur işallah.

benim önümüzdeki ay bugün burdaki düğünüm başlıyooo =)

Eksik hiç bitmiyo ki canım... Aynen senin dediğin gibi alışveriş yapmaktan sıkıldım artık. Nişanlıma hafta sonu diyorum,oturup biraz konuşalım, gene o alıncak bu alıncak onları konuşmayalım ama dedi :)

Az kaldı az.. Biraz daha sıkalım dişimizi canım...

Eksikler hiç bitmiyor malesef,bunlar kaldı ufak tefeklerden ama bunlara gezmek istemiyorum herhaftasonumuz dinlenmeden geçiyor herhafta bir yere alışverişe gidiyoruz bu hafta hadi avize dvd aldık buna gezdik sonra nişanlım eksiklerim var diyordun gel bakalım dedi eline aldı listeyi tabi listem artık ufacık kağıtta eskiden 2 sayfaydı bunları alalım dedi bakıyoruz bu güzel diyo ben beğenmiyorum bu güzel diyo pahalı diyorum ama bunlar bu fiyat diyo senin almaya gönlün yok gel sana kıyafet bakalım dedi tamam dedim sonra ona alışveriş yaptık çıktık çünkü artık bişey beğenmiyorum herhafta alışveriş için gezdiğimizden ne oldu senin alışveriş serüvenin sonamı erdi yoksa bana kızma bak ben götürüyorum seni sen almıyosun diyoo sen bunları aldınmı aldıysan nerden aldın

Canım bende bunlardan istiyorum beyaz gelinlik gibi tüller ve altına stor ama fiyat olarak 1000 ila 1300 arası dediler tek bir salon için,
hala araştırmadayım bir de benim salon da iki pencere var hoş olurmu ki böyle bi perde iki camda karasız kaldım

lemlem gösterdiğin perdeden ben yatak odama yaptırdım canım çok güzel durdu. Sadece oraya stor yaptırdım ben. tek cam ama büyük, bide mutfağıma güneşlik,tül 550 tuttu. Kullanışlımıdır bilmiyorum ama çok güzel duruyo. ama salonda yanyana camların varsa görüntü biraz boğabilir gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…