Günaydın kızlar. Maşallah hepimizde hazırlıklar son buluyo ya. Bende c.tesi günü mutfağımı yerleştirdim.Çok dolap var benim mutfağımda.Raflar hep boş kaldı.Ben aşırı almadım mutfak eşyası çünkü yeteri kadar var. Eşyalarım gelsede heryeri yerleştirsem bi an önce sabırsızlanıyorum.
Semerta tatlım çook sewindim gönlüne göre bi ew bulmana. Oh ya bende rahatladım valla =) Bak dediğim gibiçok güzel bi ew senin bulmanı bekliyomuş. Ağız tadıyla otur işallah.
benim önümüzdeki ay bugün burdaki düğünüm başlıyooo =)
hayırlı olsun canım yaGünaydın herkese,
cumartesi gelinliğimi teslim aldım,bayıldım resmen :)
Nişanlıma kına için takım elbise ve damatlık aldık :)
Nikah şekerini hallettik :)
Pazar günü,kına için soda şişelerini süsledik.Mum koycaz onlara.Bide kuaför arayışına cıktık,Gelin başı+Porselen makyaj 250 diyolar.Bakalım bu hafta kuaför,fotoğrafçı,düğün için slayt gösterisini halledersek herşey bitmiş olucak.
Bitsin artık koşuşturmaca
Heragirl, sen direk nişanlınla konuş.O annesine söylesin,sen söyleyince yanlış falan anlar boşver,bizimde apartmandakiler çok meraklı. Ben nişanlıma söyledim, oda ailesine,kimse girmicek falan dedi.Tamam oğlum dediler.Konu öylece kapandı.
Canım benim Sağol ohhh be senin de rahatlatmıştım,:)) bende acayip mutlu oldum, bu gün akşam iftardan sonra temizliğe gidicez, şuan da aşkım evin elektriğini suyunu üzerine aldı yolda geliyoo, geceleri uyuyamaıyorum zihnimde yerleştirmekten hesap kitap yapmaktan, bende biran önce evimi yerleştirmek istiyorum
portmanto almayan ihtiyacı olan varsa hepsiburadada var arkadaşlar ben aldım fiyatı da uygun
Eki Görüntüle 236883
Canım benim Sağol ohhh be senin de rahatlatmıştım,:)) bende acayip mutlu oldum, bu gün akşam iftardan sonra temizliğe gidicez, şuan da aşkım evin elektriğini suyunu üzerine aldı yolda geliyoo, geceleri uyuyamaıyorum zihnimde yerleştirmekten hesap kitap yapmaktan, bende biran önce evimi yerleştirmek istiyorum
portmanto almayan ihtiyacı olan varsa hepsiburadada var arkadaşlar ben aldım fiyatı da uygun
Eki Görüntüle 236883
ohhh herkes işleri kllolaylamış anam
biz halen beklemedeyiz:97:
cnm eviniz kiraysa masraf yapma bence..zaten evlilik bol masraflı oluyo bizim için .. ama ucuza yaptırırım hoşamada gitti diyorsan yaptırabilirsin hoş olur..kızlar sizce odaları spot yaptıryım mı?
ne dersiniz?
ahsen hanımcım yanınızda bende bekleyebilirmiyim
cnm eviniz kiraysa masraf yapma bence..zaten evlilik bol masraflı oluyo bizim için .. ama ucuza yaptırırım hoşamada gitti diyorsan yaptırabilirsin hoş olur..
ne kadara aldın canım benim de ihtiyarcım var..
slm eylül gelinleri...
ben hiçbişey yapmıyorum bu aralar,sizdeki hazırlığı görünce stres oluyorum..daha ev bulamadık kızlar yaa..lütfen dua edin bize..:2:
kızlar sizce odaları spot yaptıryım mı?
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?