2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım benim Sağol ohhh be senin de rahatlatmıştım,:)) bende acayip mutlu oldum, bu gün akşam iftardan sonra temizliğe gidicez, şuan da aşkım evin elektriğini suyunu üzerine aldı yolda geliyoo, geceleri uyuyamaıyorum zihnimde yerleştirmekten hesap kitap yapmaktan, bende biran önce evimi yerleştirmek istiyorum
portmanto almayan ihtiyacı olan varsa hepsiburadada var arkadaşlar ben aldım fiyatı da uygun

hayırlı olsun canım yabizde bugun akşam damatlık işini biticez inşallah..bu arada mumlukların resmini koyabilir misin bende öyle bişi yapıcamda ..

ne kadara aldın canım benim de ihtiyarcım var..

tünaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla işlerinizi halletmişsiniz az kalmış kaç gündür yoktum annem kumbağdaydı nişanlımla oraya gittik 4 günlük bi tatil yaptık herşey çok güzeldi taaaa kii denizde ben tektaşımı düşürene kadar ve üstüne nişanlım da alyansını düşürdü yani tatil bize pahalıya patladı alyans kolay bulunur da tektaşımı 3 yıl önce almıştı nişanlım evlenme teklifi ederken modeli çok farklıydı aynısını bulmam imkansız ama fotoğrafını götürcem aldığı kuyumcuya belki aynısını yapabilir sizce aynısı olur mu

oohh maşallah herkes baya bi kolaylamış ne güzeel :)

evde eksik biter mi hele de mutfaktaa bn daha plastik kısmına hiç grmedim ne çöp kovam var ne maşrafam....ev sermeye gdnce ancak bakarım renkleri belli olunca..ya o portmanto çk şıkk bnde bakim fiyatına onu al bunu al bitmio ki anacımmm

lemlem perde çk hoş araya renk katayım mı demişsin ben hiç değişik renk kullanmadım ama daha çok gösterirmiş onu diyen çok oldu..

bunun tersi şekilde modelini bende evime göre özel yaptırdım çok kullanışlı canım

kızlar sizce odaları spot yaptıryım mı?
ne dersiniz?
cnm eviniz kiraysa masraf yapma bence..zaten evlilik bol masraflı oluyo bizim için .. ama ucuza yaptırırım hoşamada gitti diyorsan yaptırabilirsin hoş olur..

ahsen hanımcım yanınızda bende bekleyebilirmiyim

ne demek hayatım
buyur

cnm eviniz kiraysa masraf yapma bence..zaten evlilik bol masraflı oluyo bizim için .. ama ucuza yaptırırım hoşamada gitti diyorsan yaptırabilirsin hoş olur..

avizelerden daha mı pahalı olur?
avizeler de çok pahalı ya
ev annemin evi canım, kira vericez tabiki ama bizm sayılır

slm eylül gelinleri...

ben hiçbişey yapmıyorum bu aralar,sizdeki hazırlığı görünce stres oluyorum..daha ev bulamadık kızlar yaa..lütfen dua edin bize..:2:

slm eylül gelinleri...

ben hiçbişey yapmıyorum bu aralar,sizdeki hazırlığı görünce stres oluyorum..daha ev bulamadık kızlar yaa..lütfen dua edin bize..:2:

Canım Allahın izniyle tertemiz uygun bi ev bulursun dua et, bende cuma günü buldum bugün resmi işlemleri hallettik o kadar çok bunalmıştıkki hafta sonu eşylara gelecek daha ev yoktu ortada, Temiz uygun gönlğmğze göre bi ev bulduk sonunda, tavsiyem sadece kendin arama mümkün olduğunca çok kişiye haber uçur bak biz mesela her hafta sonu emlakçılardaydık 2 günde bir tel açardık, ama bi arkadaş vasıtasıyla bulduk evi, umarım en kısa zamanda bulursun

kardelencim 10 dakikam dolmadan mesaj atamıyorum sana attığım linkin olduğu sitede baya malatya evi var bak bakalım :)

avizelerden daha mı pahalı olur?
avizeler de çok pahalı ya
ev annemin evi canım, kira vericez tabiki ama bizm sayılır
[/QUOTE]

annenin eviyse yaptır cnm sonuçta çık demez bişey yapmaz senin evin sayılır..bak hangisi daha hoş olursa ona göre yaptır..

Ahsencim eğer özeniyosan yaptır tatlım annenin ewi olduğu için problem olmaz.Kendi ewin gibi özenerek yaptırabilirsin herşeyi. Avize araştırdığın zaman çok uyguna bulabiliyosun canım. Biz bütün ewi 220ye hallettik mesela.Çok çok şık almadık tabi kesemize göre baktık hep ama hepsini sewiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…