semerta canım sonunda gönlüne göre ev buldun süper çok sevindimhayırlı olsunnn
Ahsencim eğer özeniyosan yaptır tatlım annenin ewi olduğu için problem olmaz.Kendi ewin gibi özenerek yaptırabilirsin herşeyi. Avize araştırdığın zaman çok uyguna bulabiliyosun canım. Biz bütün ewi 220ye hallettik mesela.Çok çok şık almadık tabi kesemize göre baktık hep ama hepsini sewiyorum =)
ya olmazsa avizelerimi evlendikten sonra alıcam artık
paralar iyice suyunu çekti
borca girmek istemiyoruz
Teşekkür ederimmm valla kızlar sizlerin de duasının etkili olduğunu düşünüyorum, o kadar stres olmuştum ki rahatladım biraz,
şimdi de perdeler sıkıntı ya
borç demişken biz hep kartları doldurduk nakitte o kadar az kaldıkı nasıl olcak nasıl çıkıcaz bu işin içinden bilmiyorum daha perde halı var damatlık var
220 bayagı uyguna kapatmışsınız canım ya
benim sorduklarım 150-170 falandı hep
dahauygun bişeyler bakayım o halde ben:44:
bizim sorduklarımızda öleydi canım. Ama nişanlım sağolsun çok gezdi.Bi yerde uygun fiyatlı bulmuş çok iyi oldu valla.Nasıl rahatlattı bizi.Yeni ewlenen arkadaşlarım 800 filan tuttu deyince çok korkmuştuk biz. Kenarda 8000 kadar paramız vardı bizim.Sağolsun aileler büyük eşyaları aldılar. Biz avizeleri,tv'leri,ıvır zıvır bisürü ihtiyaç oluyo onları filan kendimiz alıyoruz. 4000 kadar gidicek cepten bizim.
biz kredi kartı hiç kullanmıyoruz, prensibimiz bu
o yüzden rahatız hiçbi yere borcumuz yok
ama perde-tül, avize vs bizde de yok hala
avizeleri bu gidişle düğünden sonraya ertelicem
Para varsa prensibler vardır uyulur, yok ve kendi imkanınla ev kurulup düğün yapılıyorsa Allah ne verdiyse kullanıyosun,
maaşlarda bile eksiye gittik şuan durum vahimm sinyaller çalıyo düğünden sonra elde manii kalırsa kapatır, gıdı gıdı geçinir gideriz,
Şuan bu kadar bile herşeyi ikimizin halletmiş olması, takdirlik gibi görüyorum
Para varsa prensibler vardır uyulur, yok ve kendi imkanınla ev kurulup düğün yapılıyorsa Allah ne verdiyse kullanıyosun,
maaşlarda bile eksiye gittik şuan durum vahimm sinyaller çalıyo düğünden sonra elde manii kalırsa kapatır, gıdı gıdı geçinir gideriz,
Şuan bu kadar bile herşeyi ikimizin halletmiş olması, takdirlik gibi görüyorum
elif bn evleneli iki ay oldu hala evımde dekor yapılacak yerler var takma kafana onlar olur gıder zamanla hepsi bir anda olmuyor inan bna hersey zamanla olur durun bakalm önce evlenn bi:)))))
kızlar buarada sızle tanısmıstık ama pek yazmıorum size çünkü bn evlıyım mutluyum:)))arada sizi motive etmeye gelıp gidiorum:))
hem bence böylesi daha güzel
evimize iyice alışmış oluruz, nereye ne gider ne yapılabilir die daha çok fikir sahibi oluruz
ben zaman zaman ufak tefek aksesuarlar almıştım ama hala eksikler var
kızlar buarada sızle tanısmıstık ama pek yazmıorum size çünkü bn evlıyım mutluyum:)))arada sizi motive etmeye gelıp gidiorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?