benimkilerde temizliğe yardım bahanesiyle gelip gittiler. hiç görmediğim kadınlar güya yardım edecekler. elinde el işiyle gelmişler:) ben gerek yok siz yorulmayın işim kalmadı diye mesafe koydum. şimdi gelen giden yok şükür.günaydın kızlaaaar,
ha bu arada evimin mobilyaları geldiği gün kayınvalidemin meraklı komuşuları 10 dk da bir kapıda bitti... evi gezmeye gelmişlermiş... sinir oldum daha yerleşmemişim bişey yok evde meraklılar ya .... sonra akşamına kaynanam arıyo bir komşusu daha gelmiş neymiş evlenecekmiş ev yaptırcakmışmış bizimkine bakmak istiyormuşmuş fikir için. sanki benm evim showroom.... sinir oldum yaaa... akşam gelmiş bana sen yokken gezmek isteyene göstermeyim mi demez mi herhalde göstermeee yaaaa... tabi bişey demedim nişanlıma baktım o anladı beni çıkıştı hemen hayır gösterme dedi... bizim evimiz kaynanamla aynı apt. da ... bir an önce kilidi değiştirip yeni anahtar ednimeliyiz. alamıyorum da anahtarı... ama kızlar haksız mıyım ya kızmakta... ben kimsenin evini merak edip gezmem öyle insanlar merakı meraklı gelmişler... bir de kusur buluyorlar herşeye görseniz...
Para varsa prensibler vardır uyulur, yok ve kendi imkanınla ev kurulup düğün yapılıyorsa Allah ne verdiyse kullanıyosun,
maaşlarda bile eksiye gittik şuan durum vahimm sinyaller çalıyo düğünden sonra elde manii kalırsa kapatır, gıdı gıdı geçinir gideriz,
Şuan bu kadar bile herşeyi ikimizin halletmiş olması, takdirlik gibi görüyorum
canım bence hiç pişman olma. annem kendine sürgülü dolap aldı. iki hafta sonra ayarı bozuldu alt cam çizildi. garanti değiştirdi. ama taşınırken çok problem kendin sökemiyorsun. her takım sökmesi 50-60 lira istiyorlar. ve çok hassaslar hemen bozulmaya müsait. ben normal kapaklı aldım.yaa kızlar ben yatak odamın dolabını kapaklı aldım sürgülü almadım kapaklı daha kullanışlı dediler sürgülüde rayları çkıyor sürekli siz yer değiştireceksiniz filan dediler kanıma girdiler ama keşke sürgülü alsaydım aklıma hep o kalacakşimdiden pişmanlık yaşıyorum ya
kızlar bugün perdeciyi arayıp ölçü alması için eve çağıracaktık, nişanlım ben bugün o tarafa giderim söylerim eğer gidemezsemde arar söylerim demişti, perdeci çok yoğun ölçü almaya falan gidiyor, önceden haber vermemiz gerekiyor.. neyse ben öğleden önce aradım nişanlımı, perdeciyi aradın mı unutma dedim, daha erken öğleden sonra ararım dedi, neyse bakın saat 4.30, biraz önce aradım benim caaaaaanım nişanlım unutmuş, ararım dedi bu seferde tlf numarasını bulamamış ne güzel ne güzel
Stres ve sinir yapınca bişiler düzelcek mi :S Kendimizi yıpratmaktan başka bişi olmuyo ki.
sinir stres yapınca bunu nişanlımada yansıtıyorum, mesela perdeciyi arayacam dediğinde eğer tlfnum kapalı olurda bana ulaşamazsan bilki adamın işi varmış gelemeyecekmiş dedi.. yani beni arayıpta o haberi vermeye cesaret edemiyor..böyle yapmasam hiç bi işin olacağı yok, biz hala ev tutmamış olurduk.. son hafta ev tutulurdu kalırdık öyle..
walla lemlemcim sinirlenmekte haklısın... kızlar bazılarınız acele etme gelenler 1 günde takılır diyosunuz da öyle olmuyor mutlaka gene sıkıntı çıkıyor ayrıca servis de öyle çağırdığınız gibi gelmiyor malesef.... o nedenle bence herkes telaş yapmak da haklı... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
walla lemlemcim sinirlenmekte haklısın... kızlar bazılarınız acele etme gelenler 1 günde takılır diyosunuz da öyle olmuyor mutlaka gene sıkıntı çıkıyor ayrıca servis de öyle çağırdığınız gibi gelmiyor malesef.... o nedenle bence herkes telaş yapmak da haklı... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bugün perdeciyi arayıp ölçü alması için eve çağıracaktık, nişanlım ben bugün o tarafa giderim söylerim eğer gidemezsemde arar söylerim demişti, perdeci çok yoğun ölçü almaya falan gidiyor, önceden haber vermemiz gerekiyor.. neyse ben öğleden önce aradım nişanlımı, perdeciyi aradın mı unutma dedim, daha erken öğleden sonra ararım dedi, neyse bakın saat 4.30, biraz önce aradım benim caaaaaanım nişanlım unutmuş, ararım dedi bu seferde tlf numarasını bulamamış ne güzel ne güzel
canım bu pazar günü çeyizlerimi bile resmen yalvara yalvara götürttüm,, bu pazar gidecek bunlar git hamal mı bulursun arkadaş mı bulursun al gel taşı götür şunları artık dedim, arabayı babamın arkadaşından aldık da öyle gitti.. zaten bütün mutfak eşyasını daha önce anlatmıştım her sabah arabanın bagajını doldurup birde iş çıkışı eve gidip onları boşaltarak götürdüm.. onu bile geçen pazar götürmeyecekti acelesi yok dedi, eğer bu haftasonu bunlar gitmezse yine hafta içi benim başıma kalacak dedim bunlar bu haftasonu gidecek dedim zorla gitti.. artık yoruldum yaa yemin ederim.. böyle saçmalık olmaz... herşeyi ben ayarlamak zorundayım, şunlar şu gün gelsin bugün şuna bakalım, şunun kalan taksidini bugün öde şöyle yap böyle yap diye diye arkasından itekleye itekleye geldik buraya kadar... sıkıldım artıkkkk... çok kötü bir duygu patlaması yaşayacam ama bakalım ne zaman.. inşallah düğünde falan patlamam çünkü gözüm hiçbirşeyi görmez o zaman..
selam kızlar c.tesi günü gelin çiçeğimi alıcam, siparişini vermiştim
çok az zaman kaldı çok korkuyorum
kiracı çıkmadı daha
offfffffffff
kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam
gelin çiçeğini de göster bizee kesin ayakkabıların gibi pembiştirr onlardaa
hadi hayırlısı canım, kızlığını nasıl kontrol etti kii cahilim galiba bu konuda kusuruma bakma tatlımm :78: :78:
ewt canım aynı tonlarda
ctesi alınca resmini koyucam inş
valla yatırdı beni kontrol etti işte
herhngi bi tersslik yok dedi
zarın kalınlığı da normal dedi
nasıl gördü bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?