2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benimkilerde temizliğe yardım bahanesiyle gelip gittiler. hiç görmediğim kadınlar güya yardım edecekler. elinde el işiyle gelmişler:) ben gerek yok siz yorulmayın işim kalmadı diye mesafe koydum. şimdi gelen giden yok şükür.

biz bütün kredi kartlarımızı doldurduk borç fazla olunca kredi kullanamıyoruz. malesef hiç kimse elini birşeye sürmeyince ve aileler hala sizden para bekleyince insan mecburen borca giriyor. yoksa iki maaşla kesinlikle borçsuz ev dizilirdi.

canım bence hiç pişman olma. annem kendine sürgülü dolap aldı. iki hafta sonra ayarı bozuldu alt cam çizildi. garanti değiştirdi. ama taşınırken çok problem kendin sökemiyorsun. her takım sökmesi 50-60 lira istiyorlar. ve çok hassaslar hemen bozulmaya müsait. ben normal kapaklı aldım.

iki gündür annem evi ilaçladı diye kendi evimde kaldım. Allahım ilk defa yalnız kalan birisi değilim ama acayip korktum. her sese uyandım. ne oluyor diye kalktım. yatagımı bozmaya kıyamadım. kanepede uyudum ama şükür gece evde kalmak iyi oldu. bütün ütülerimi bitirdim. mutfağın peçetelerini filan serdim. perdesini taktım. çeyizimi serdik annemle. sadece bir iki odaya perde ve halılarım avizelerim eksik. bütük kartlar doldu bakalım nasıl alacağız. artık düğünden sonra alırız.
düğünden bir hafta sonra mevlüt okutacağım. hem evimi görmek isteyen topluca görecek hemde çeyize bakacak. kuranda okunur yeni gelin evinde huzurlu oluruz. birde onun stresi bastı beni. allah yardımcımız olsun hepimizin.

walla lemlemcim sinirlenmekte haklısın... kızlar bazılarınız acele etme gelenler 1 günde takılır diyosunuz da öyle olmuyor mutlaka gene sıkıntı çıkıyor ayrıca servis de öyle çağırdığınız gibi gelmiyor malesef.... o nedenle bence herkes telaş yapmak da haklı... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar bugün perdeciyi arayıp ölçü alması için eve çağıracaktık, nişanlım ben bugün o tarafa giderim söylerim eğer gidemezsemde arar söylerim demişti, perdeci çok yoğun ölçü almaya falan gidiyor, önceden haber vermemiz gerekiyor.. neyse ben öğleden önce aradım nişanlımı, perdeciyi aradın mı unutma dedim, daha erken öğleden sonra ararım dedi, neyse bakın saat 4.30, biraz önce aradım benim caaaaaanım nişanlım unutmuş, ararım dedi bu seferde tlf numarasını bulamamış ne güzel ne güzel

düğünümede 3 hafta 2 gün kalmış, öyle yazıyor cetvelimde :122: :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Stres ve sinir yapınca bişiler düzelcek mi :S Kendimizi yıpratmaktan başka bişi olmuyo ki.

Stres ve sinir yapınca bişiler düzelcek mi :S Kendimizi yıpratmaktan başka bişi olmuyo ki.

sinir stres yapınca bunu nişanlımada yansıtıyorum, mesela perdeciyi arayacam dediğinde eğer tlfnum kapalı olurda bana ulaşamazsan bilki adamın işi varmış gelemeyecekmiş dedi.. yani beni arayıpta o haberi vermeye cesaret edemiyor.. böyle yapmasam hiç bi işin olacağı yok, biz hala ev tutmamış olurduk.. son hafta ev tutulurdu kalırdık öyle..

:) Kendini yıpratma canım, nişanlına sinirli gibi davran yeter :) Düğüne 3 hafta kala hasta falan olmayalım

Kesinlikle katılıyorum benim beyaz eşyalarım cumartesi teslim edildi servisin bilgisi olduğu halde Pazartesi gelinir dediler,mağazayı aradık hemen böyle anlaşmadık bugün kurulucaktı diye bir dolu söylendik, arkasından servis aradı 2 saat içinde gelicekler diye dedim baştan söyleseniz ne olur ben 2 hafta önceden teslim tarihini belirlemişim neden gelemeyiz diyolar anlamıyorum gelen serviste 15 dakika falan sürdü 5 parça şey açtı kurdu sözünüzde durun dedim

ewt bizim mutfağa 2 ay önceden 2 günlük işi var demişti hala mutfak takılmadı sadece kabası takıldı çok canım sıkılıo:S

benmde kayınpederim hiç birşeye karışmıyor. neymiş bize 150 milyarlık ev almış. nişanlım 13milyara mutfak, vestiyer ve banyonun yanındaki çamaşırmakinesi üstüne dolap yaptırdı.yemekli kına gecesi yapacak bakalım nekadar tutcak. 5 milyara düğün salonunu tuttu, 2 küsüre kombi aldı, 2 milyara köşem aldı, 7 milyara beyaz eşyalarımızı aldı, onların alcağı perde 1.900 tl tuttu, onların alacağı halı bilmem kaç tuttu. ewin son parasını ödemek için 30 milyar kredi çektiler taksitleri nişanlıma kaldı, daha birsürüüüüüüüüü iş var. hoşşş kız tarafı da mahvoluo valla, perde halı yatakodası takımı çeyizz damatlık kına gecesi yeri vss vss vss. sağolsun kayınpederim kenara çekildi nişanlım çok mutsuz nasıl ödücez diyor. ama hallederiz inşallah gerçi çoğunu önceden biriktirdiği (iyikiii) parasıyla ödedi. gerisinide Allah büyüktür yeterki mutlu olalım bende yine atamam olmazsa ücretli öğretmenlik yapacam destek olucam.hayatttt

ayy cnm benim bu kadar stres yapma bunların hepsi aynı ben dünden beri nişanlıma mobilyacıyı arattırmaya çalışıyorum .. aradı haftaya gelecek demişler ..ben arayım dedim yok dedi inat etti...ona kalırsa her şey yetişir ben çok acele ediyormuşum ne varmış sanki:) benim stresten saçımda beyazlar artmaya başladı ya

Ay artık anca akşamları girebiliyorum ne var ne yok kızlaarr görüşemiyoruz artık yaaaaaaa :2: :2:

canım benim sakin ol dicem ama insan bazen çıldırma noktasına geliyor anlayabiliyorum seni, neyse en azından düğünün planladığınız tarihte olacak, bak benim düğünüm 1 ay ertelendi , sen stresli günleri atlatmış olacaksın, ben hala mücadele aşamasında olucam

selam kızlar c.tesi günü gelin çiçeğimi alıcam, siparişini vermiştim
çok az zaman kaldı çok korkuyorum
kiracı çıkmadı daha
offfffffffff

kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam

selam kızlar c.tesi günü gelin çiçeğimi alıcam, siparişini vermiştim
çok az zaman kaldı çok korkuyorum
kiracı çıkmadı daha
offfffffffff

gelin çiçeğini de göster bizee kesin ayakkabıların gibi pembiştirr onlardaa

kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam

hadi hayırlısı canım, kızlığını nasıl kontrol etti kii cahilim galiba bu konuda kusuruma bakma tatlımm :78: :78:

ewt canım aynı tonlarda
ctesi alınca resmini koyucam inş
valla yatırdı beni kontrol etti işte
herhngi bi tersslik yok dedi
zarın kalınlığı da normal dedi
nasıl gördü bilmiyom

ewt canım aynı tonlarda
ctesi alınca resmini koyucam inş
valla yatırdı beni kontrol etti işte
herhngi bi tersslik yok dedi
zarın kalınlığı da normal dedi
nasıl gördü bilmiyom

anladım canım , bak benim de aklıma koydun ramazandan sonra ben de gideyim bi

Son günlerde forumu takip edemiyordum, son bikaç sayfayı okudumda herkes çok panik olmuş, okudukça gerildim:)
Bana bu sıralar enteresan bir rahatlık çöktü. Benim sizler gibi ev kurma derdim yok gerçi, şimdilik sadece yatak odası alacağız, gerisini tayinim çıkana kadar erteledik. Nişanlımın bekar eşyalarıyla idare edeceğiz. Burda mobilyalar hakkında baya bişey okudum, sanırım biran önce yatak odası bakmamız gerek.
Davetiyeleri bugun basıma verdik. Nikah şekerlerimi arkadaşım yapıyor:) Gelinlik ve ayakkabımıda aldım. Başkada bişey yapmadım. Hafta sonu kına malzemeleri alacağız. vakit kalırsa kına için abiyede bakacağım. Onun dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Ben uzakta olduğum için bu kadar oluyor. Ama stresten uzağım:) Kimsedede stres yok zaten. Sessiz, sakin bi düğün hazırlığı içindeyiz. Hiç evlenme telaşına giremedim bile şurda çok az zaman kaldığı halde. Öylesimi iyi böylesimi bilmiyorum.

Eylül'de kaç kişi evlenecek arkadaşlar? Eylül'de evlenmicem; hatta evlenecek miyim onu bile bilmiyorum; ama burda yazmayı seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…