2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sen yine iyisin.benim nişanlımın işi gereği düğün tarihimizde yurtdışında olması gerekli.o da iş yerinde tartışmış.orada buluması gerekli olduğunu ve düğünü ertelememiz gerektiğini aksi takdirde yerine başka birini alacaklarını söylemişler.ben de şehir dışına yerleşeceğimiz için işten 1 ay önce ayrıldım.düğün hazırlıklarını anca yetiştiririm diye düşündüm.e o da ayrılırsa ikimiz de işsiz güçsüz evde oturacağız diye erteleyelim dedik.ekimin sonuna kadar almanya'da kalacak.kasım ayı da soğuk olur balayıma da gitsem tad alamıycam.gelinliğim hazır her sey yapıldı.cok üzüldüm ama ne yapayım.düğünü maalesef hazirana erteledik.cok köttüyüm coookkkk....herkes düğünü soruyo kendimi rezil olmuş hissdiyorum.ağbimle babam almanyada.şimdi apar topar onların yanına gidiyorm.3-4 ay sonra dönücem.en azından su olayı atlatayım diyorum.en azından insanların sorularından kaçayım.sen benden daha şanslısın yani.üzülme boşver ben ne yapayımmm

Kızlar gelinliğimi ve bindallımı aldım bugün
pek bi mutluyum
resimlerini eklerim en kısa zamanda
simli prenses etek üst kısmı da taşlı ama çok tatlııııııı

iyi geceler kızlarrrr.
sabahtan beri ancak oturdum ben bugün öldümmmmmmm. sabah işlerim vardı dışarıdaydım ki nişanlım aradı acil eve git nakliyeci ayarladım çeyizlerini almaya gelceklerr hayda bi daha apar topar eve döndüm paketlemem gereken eşyalarım vardı onları ayarladım ve kalan çeyizlerim şuanda ankara yolundalar ben pek bişey anlamadım açıkçası duygusal moda giremedim o anda ama ev boşalınca dank etti.. babam bayağı kötüydü hiç konuşmadı..
öyle yoruldum kii belim ortadan ikiye ayrılıyo sankiii. ben bi geçmişi okıyım gelim kızlar bakıyım kimler neler yapmışlarr 10 sayfacık

ya ben o siteye bi türlü üye olamadım geçenlerde bişey alcaktım ordan ama olmadı nedensee..

canım hayırlısı buymuş hem tümünden iptal edilmediki düğününüz ertelendi sadece ve sebebide gayet anlatılabilir bi sebep... gerçi milleti ağzı torba değil maalesef büzemiyosun. sıkma canını herşey güzel olur Allahın izniyle.

kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam

Anaaaaaaaammm,kontrol mü etti?
En korktuğum şey de buydu,yarın yada öbür gün gideyim diyordum bende.Korktum şimdi.Sen ne dedin gittiğinde,o nasıl dedi :))

cnm bu doğum kontrol ilacımı?acayip cahilim bu konuda

ewt canım
doktor kontrolunde almaya karar verdim

Anaaaaaaaammm,kontrol mü etti?
En korktuğum şey de buydu,yarın yada öbür gün gideyim diyordum bende.Korktum şimdi.Sen ne dedin gittiğinde,o nasıl dedi :))

hayatım kendi isteğine baglı
hiç kontrol etmeden sadece doğum kontrol hakkında bilgi alabilirsin, sana kalmış
ben gitmişken evlilik öncesi genel bi muhayeneden geçmek istedim
vajinamda bi problem var mı yok mu diye
açıkcası ben tırsarım öyle şeylerden, şükür ki bi problem yokmuş

ayrıca hiç utanmam, sağlıktan önemlisi yok benim için
hee tabi kadın doktor şart

Canım ben kist için gittiğimde bakireyim dememe rağmen bana dedi ki yan tarafta hemşire yardımcı olacak hazırlan.Birde öyle ciddi bir doktordu ki,korkmadım desem yalan olur yani.İlk defa gittim,karın ağrısı sebebiyle gittim,adam bana güvenmediği için alttan baktı.Şimdi bilinçli olarak gitsem bu kadar etkilenmezdim anlayacağın.O günden sonra kadın doğum doktoru deyince gözlerim doluyor.Sinir oldum adama...

mm sen biraz odununa denk gelmişsin canım
benim doktorum da ciddiydi ama iyiydi
hatta beni bayagı takdir etti, bilinçli olduğum için

mm sen biraz odununa denk gelmişsin canım
benim doktorum da ciddiydi ama iyiydi
hatta beni bayagı takdir etti, bilinçli olduğum için

Bende takdir ettim şimdi

İnşallah muayene etmek istemez şimdiki gideceğim.Zorla değil ya canım,aaaaaaa,diye teselli veriyorum kendime.Zaten kist var,ultrason filmi isterse iyi olabilir benim için.Ya da zaten sonunda doğum kontrol hapı verecektir.Evlendikten sonrada geçmezse ameliyat olurum...

Aayyyy,demesin muayene edeyim diye yaaaaa :)

ewt beni de ultrasonla muayene etti bi de
çok şükür herhangi bi problem yoktu
hatta ultrason çıktısını verdi kadın
ben de nişanlıma gösterdim, o da boş boş hayaller kuruyo garibim
bi ay sonra orayı doldurma çalışmalarına başlayacakmış
peehhh
avucunu yalar

Ultrasonla önce mi baktı sonra mı :))
Seninki bayağı erkenciymiş canım.İlacını aldın mı :)

Günaydııııııın kızlaaaaaaaar, haftanın ortasına geldik, az kaldı bu haftada bitiyooooooooor...

canım geç olsunda güç olmasın, sıkma canını.. ertelenipte sadece 1 ay ertelendi zaten, öyle bir yıl sonraya falan değil. heyecanından hiçbirşey kaybetmeyeceksin aynı hazırlıklara devam edeceksin..

10 sayfa kadar geriden okudum,bulamadm,nedir bu balon olayı

buanbuan düğüne gelen misafirlere balon dağıtacak, sonra herkes şişirip gökyüzüne bırakacakmış canım.. bende sadece unuttuğu bi noktayı hatırlattım, insanlar helyum gazı üfleyemez, dolayısıyla o balonlar uçamaz

sonra eylül gelinimizin balon hayalleri suya düşmüş oldu, alternatif olarak dilek fenerlerini sundum ama onuda beğenmedi

kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam
kadın doğum karnından bakıyo demi herşeye bende ilaç için gitmek istiyorum ama cesaret edemedim

günaydın güzel eylül gelinleri :))))
ne zamandır yazamıyorum arada okuyup çıkıyodum
herkes bi çok işini halletmiş ne güzelll
biz de ev arayışı içerisindeydik neyse ki 3 hafta önce nişanlım buldu da rahatladık.
ama kiracı var içinde ve hala da çıkamadı ( ayın 20sine çıkarım demiş.biz de elimiz kolumuz bağlı
çıkmasını bekliyoruz.
çok sabırsızlanıyorum evimin temizliğini bile yapmayaa
bayramdan önceki hafta inşallah herşeyi halletmiş oluruz,zaten boyası yeniymiş bakıcaz bi sorun yoksa bayatmıcaz
yetişir die umut ediyoruz tabi mobilyaların ve beyaz eşyaların dediğimiz tarihte teslimatı yapılırsa
bu çeyiz işi ne kafa yorucu bişi yaaaa size de öle oluyo mu sürekli şu eksik yok bu eksik yok şundan da olsun bundan da olsun gibi
cümleler kurmaktayım bu aralar
tül perde işini de hallettik daha ölçüsü alınmadığı için ortada öle bi rakam yok henüz ma ben sadece model beğendim evin içindeki
kiracı çıkmadan bu hafta içi ölçüler alınıp dikilmeye başlancak.
nişanlım gelicek 2 saate,nieyse uyuyamadım gece heyecandan olsa gerek
mutfak masası,avize,halı bakıcazz inş güzel bişiler bulabilirzz
bu arada davetiyelerimiz de basılmış 3 gün olmuştu vereli bugün onu da alıcazz bakalım nasıl olmuşş :))bak yine heyecanlandım :)))
lemlemcim köşe rafı iiki göstermişsin yaa ben de alıcam ondan
düğünlerimize de az kaldı bu evlilik takvimleri bayağı hızlı ilerliyooo :)))

hahaha benmki de avucunu yalarrr

evine kanvas tablo alan var mıııı? intden falan uygun fiyata bulan alan oldu mu? bende arıyorum hatta saatli olanları daha çok hoşuma gidiyor.. şimdi de intden araştırırken bi site keşfettim mesela bir ürünü 50 tl den satışa sunuyorlar, sonra o ürünü ne kadar çok kişi alırsa fiyat o kadar düşüyormuş, firsatciyiz sitenin adı.. ara sıra takip etmek lazım.. şu an güzel bişi yok ama kaçan fırsatlarda baktığım kadarıyla baya uyguna bişiler satılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…