Ay artık anca akşamları girebiliyorum ne var ne yok kızlaarr görüşemiyoruz artık yaaaaaaa :2: :2:
canım benim sakin ol dicem ama insan bazen çıldırma noktasına geliyor anlayabiliyorum seni, neyse en azından düğünün planladığınız tarihte olacak, bak benim düğünüm 1 ay ertelendi , sen stresli günleri atlatmış olacaksın, ben hala mücadele aşamasında olucam
lemlem tüm balon hayallerimi suya düşürdün :2:
kızlar bu arada
bugün kadın doğum a gittim, kızlığımı bile kontrol etti
herşeyin normal, evlenebilirsin dedi
ilaç kullanıcam
ya ben o siteye bi türlü üye olamadım geçenlerde bişey alcaktım ordan ama olmadı nedensee..o zaman alıyorum senin köşeliktende mi alsam offf speedycim yakaladım yaz çıkar,ayy battım ya naişanlım görmesinn delirir,benim ayakkabılığım yok fortmantoda alamam zaten tayinciyim uzun sireli gideceğim yere alırız diye düşündük,en azından derli toplu durur ,fotmanto alınca bunuda banyoya veya mutfağa koyarım çok amaçlı zaten ayy iki alışveriş uyapam gelem hemenn
sen yine iyisin.benim nişanlımın işi gereği düğün tarihimizde yurtdışında olması gerekli.o da iş yerinde tartışmış.orada buluması gerekli olduğunu ve düğünü ertelememiz gerektiğini aksi takdirde yerine başka birini alacaklarını söylemişler.ben de şehir dışına yerleşeceğimiz için işten 1 ay önce ayrıldım.düğün hazırlıklarını anca yetiştiririm diye düşündüm.e o da ayrılırsa ikimiz de işsiz güçsüz evde oturacağız diye erteleyelim dedik.ekimin sonuna kadar almanya'da kalacak.kasım ayı da soğuk olur balayıma da gitsem tad alamıycam.gelinliğim hazır her sey yapıldı.cok üzüldüm ama ne yapayım.düğünü maalesef hazirana erteledik.cok köttüyüm coookkkk....herkes düğünü soruyo kendimi rezil olmuş hissdiyorum.ağbimle babam almanyada.şimdi apar topar onların yanına gidiyorm.3-4 ay sonra dönücem.en azından su olayı atlatayım diyorum.en azından insanların sorularından kaçayım.sen benden daha şanslısın yani.üzülme boşver ben ne yapayımmm
kızlar bu arada
ilaç kullanıcam
cnm bu doğum kontrol ilacımı?acayip cahilim bu konuda
Anaaaaaaaammm,kontrol mü etti?
En korktuğum şey de buydu,yarın yada öbür gün gideyim diyordum bende.Korktum şimdi.Sen ne dedin gittiğinde,o nasıl dedi :))
ewt canım
doktor kontrolunde almaya karar verdim
hayatım kendi isteğine baglı
hiç kontrol etmeden sadece doğum kontrol hakkında bilgi alabilirsin, sana kalmış
ben gitmişken evlilik öncesi genel bi muhayeneden geçmek istedim
vajinamda bi problem var mı yok mu diye
açıkcası ben tırsarım öyle şeylerden, şükür ki bi problem yokmuş
ayrıca hiç utanmam, sağlıktan önemlisi yok benim için
hee tabi kadın doktor şart
mm sen biraz odununa denk gelmişsin canım
benim doktorum da ciddiydi ama iyiydi
hatta beni bayagı takdir etti, bilinçli olduğum için
ewt beni de ultrasonla muayene etti bi de
çok şükür herhangi bi problem yoktu
hatta ultrason çıktısını verdi kadın
ben de nişanlıma gösterdim, o da boş boş hayaller kuruyo garibim
bi ay sonra orayı doldurma çalışmalarına başlayacakmış
peehhh
avucunu yalar
Ay artık anca akşamları girebiliyorum ne var ne yok kızlaarr görüşemiyoruz artık yaaaaaaa :2: :2:
canım benim sakin ol dicem ama insan bazen çıldırma noktasına geliyor anlayabiliyorum seni, neyse en azından düğünün planladığınız tarihte olacak, bak benim düğünüm 1 ay ertelendi , sen stresli günleri atlatmış olacaksın, ben hala mücadele aşamasında olucam
10 sayfa kadar geriden okudum,bulamadm,nedir bu balon olayı
kadın doğum karnından bakıyo demi herşeye bende ilaç için gitmek istiyorum ama cesaret edemedimkızlar bu arada
ilaç kullanıcam
Kızlar gelinliğimi ve bindallımı aldım bugün
pek bi mutluyum
resimlerini eklerim en kısa zamanda
simli prenses etek üst kısmı da taşlıama çok tatlııııııı
ewt beni de ultrasonla muayene etti bi de
çok şükür herhangi bi problem yoktu
hatta ultrason çıktısını verdi kadın
ben de nişanlıma gösterdim, o da boş boş hayaller kuruyo garibim
bi ay sonra orayı doldurma çalışmalarına başlayacakmış
peehhh
avucunu yalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?