2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar inşallah bugün bazı sıkıntılar stresler atlatılmış her işiniz kolaylaşmaya başlamıştır dün gittim buzdolabımın içini sildim parçalarını çıkarıp geri takamadım ne çok parçası var yahu nişanlım taktı dışınıda sildim tertemiz oldu fişini taktık çalıştırdık hatta cola falan koyduk soğutup içtik bile ay ne güzel oluyo insanın kendi dolabının olması,mutfak yerlerini bir daha sildim ıslak zemin olduğu için en ufak saç düşse görünüyor devamlı temizlemek gerek biraz toparladım evimi,bugünde buharlı süpürge ile salonun duvarlarını ve parkesini temizliycem,sonra yatak odasının aynı şekilde temizliycem çünkü cumartesi mobilyalar geliyor temizliyim kapılarını kapatıyım mobilya gelince kurulsun tekrar temizlik işi çıkıcak ama olsun haftasonu full ev ve mobilya temizliğindeyimvaktim kalırsa yatak odasını yerleştiricem

canım benim herşerde bi hayır vardır derler ya vardır bundada bi hayır demekki öyle düşün..gecikmesi kötü ama sayılı günler çabuk geçiyo almayaya da gidince o kadar soran kalmaz belki rahat edersin..hakkında hayırlısı olsun bitanem ..

günaydın gelinler geçmişi okuyup anca gelebildim ya..dün akşam bizde damatlık işini hallettik şükür:) 600 aldım damatlık kol düğmesi yelek gömlek falan ayakkabıyı almıycaz nişanda almıştı zaten bide sevmiyo öyle giymeyi..rahatladım ama biraz bugun dogalgazı halletmeye çalışacak 350 tl de onun için istemişler kaç günde olur bilmiyorum ama eger cumaya yetişirse beyazeşyalarımda gelecek yoksa haftaya kalacak malesef...şimdi de gidip bi ütüyüm yan komşumuzdan çalışıyo olunca anca yakın yerlere bakıp halletmeye çalışıyo insan:) öpüldünüz kızlar...

zaten herkersin elinde balonu şişirmeye çalışması komik bi görüntü olurdu,biz dilek balonu alcaz.3-5 tane samimi arkadaşalrımıza vercez,onlar yapcak,bi ara konuşmuştuk bunu diye hatırlıyorum,netten bakın gökyüzünde harike bi görüntü oluşuyo,ama önce biz kendimiz bi denicez,mumla yakma fln oldugu için tehlikeli olmasın

bu arada lemlem demek 3 haftan kaldı,bende heyecanlandm,bişeyler yetişmiyo die sıkıntı yapma,ben halı alırken bi çift vardı,düğünlerine 1 hafta vardı ve onlar halıları daha yeni alıyolardı,herşey olur,sen yeterki sıkıntı yapma
düğünden sonra ilk buldugun fırsatta bize yazmayı sakınnnn unutma,her ayrıntıyı,fotoları koy mutlaka

evet zaman azaldıkça kalp çarpıntılarım hızlanıyor, herşey yerleşipte şöyle bi köşeye oturup ohh be bitti demeden rahat edemeyecem.. bugün perdeciye gidecem.. hergün koştur koştur koştur yoruldum artık.. bitsin artık yaa ben oynamayacam diyesim geliyor..

dilek balonlarından bende bikaç tane aldım, bi ara deneyecem ama zaman bulabilirsem tabii, daha gelin şemsiyesi süsleyecemde, soda şişelerinden mumluk yapacamda, kalan 5 duvağımı bitirecemde birde şans paralarıma badem şekeri koyup onları paketleyecemm.. ohoooooo oooooo oooooo....

lemlem,birde dediğin tablolardan bi tanıdığımız aldı,3 parça halinde,salonalarında harika duruyo,bende çok istedim ama,salona yakıştıramadık,belki evlendikten sonra alırım,netten bulmuşlardı onlarda,aramışlar,yer ist daymış,onlarda ist daydı,dükkana gitti,daha ucuza aldı,saatli olanlar güzel,bende mutfağa düşünüyrm,bunun kırmızısını

günaydın kızlar ben sanırım hasta oluyorum o kadar üşüyorumki kışlık hırka var üzerimde ama hala çok soğuk bana göre düğün öncesi hiç iyi olmadı bu düşünücek bile halim yok kafamı koydum masaya konu okuyorum

Son düzenleme:

Renkler ve zevkler tartışılmaz kızlar, bende o dilek balonlarını hiç sevmiyorum. 3-5 tane yakılmasının ne gibi bir etkisi olabilir ki. Vay anasını ya helyum gazını unutunca dalga konusu olduk burda.

Renkler ve zevkler tartışılmaz kızlar, bende o dilek balonlarını hiç sevmiyorum. 3-5 tane yakılmasının ne gibi bir etkisi olabilir ki. Vay anasını ya helyum gazını unutunca dalga konusu olduk burda.

banucum sen balonları şişirt uclarınada renki ip(kurtele) ile bağlat sonra bir kişi vakti gelince onları dağıtsın dağıtana kadarda bir köseye bağlayın güzel bir görüntü olur ... istersen düğün fotolarındada kullanırsın hayalinden vazgecme ben bu dediğimi bir otel otelin çatı düğününde görmüştüm balonlar dağıtıldıktan sonra solist anons yapıca herkez bırakmıştı balonları yada sen alır eline mikrofonu startı veririsin

sen balonlarını uçurucaksın canım merak etme :)

vitamin,adaçayı,ıhlamır her türlü takviyeyi yap canım... Biz hasta olursak yanarız. Zaten bizden başka doğru dürüst koşuşturan düşünen olmuyo... Sakın hasta olma

gÜNAYDIN KIZLAR.

canımcım geçmiş olsun. Bu havalar mahvetti bizi bende kırgınım biraz.Gece pencere açık uyumaktan oluyo.Bian önce iyileşirsin işallah bu dönemde dinç olmamız gerek

banucum canım ozdn'in fikri çok güzel,önceden helyum gazıyla şişirip asarsın sende ne güzel.Vakit geldiğide bi yakının dağıtır misafirlere. Ay çok da hoş olur.

Günaydın Kızlar, uykummm var,
bu akşam ev falan temizlemicem dün gece nişanlım arkadaşının patlayan tekerini takmaya gidince ablamların da başka işi çıkınca tek başıma temizlik yaptım zaten haftalardır dinlenemedim, işin güzel yanı sorumlum haftaya izin alın çok yoruldunuz dedi, bizde aşkım la kimin yapması gereken iş varsa o izin alıcak aynı anda biz izin alamıyoruz sadece düğünden sonra bi istisna olucak aynı anda izinli olucaz:)))
kafam çok karışık kızlar, çok yorgun hissediyorum kendimi, yapılacak, alınacak tonla iş var

Semertacım ne güzel anlayış göstermişler izin vermişler. Rahat rahat halledersin işlerini. Benimde nişanlım dün akşam istanbula gitti halıları perdeleri almaya filan.Ya kızlar anlamıyorum ben nişanlımın ailesini.Biz burda bütün ew işleriyle herşeyle benim ailemle filan ilgileniyoruz.Onlar uzakta hiçbişey yapamıyolar haliyle.Ama istanbulda kuaförüm halledilcek her konuşmamızda söylüyorum hala halletmediler. Ordaki gelin arabası ayarlanıcak bi akrabalarıyla konuşcaklar onuda halletmediler.Ya biz burda bi ton işle uğraşıyoruz ruhunuz duymuyo bari onları hallediwerin dimi. Ama yok.2 tane abisi var nişanlımın,hiç kardeşim nasılsın bütün işleri tek başına yapıosun varmı yardıma ihtiyacın geleyimmi(1 tanesi çalışmıyo ) demek yok.Hal hatır bile sormuyo. Daha telefonda bilgisayarları bozulmuşda onu soruyo nişanlıma derde bakın!! bende nişanlıma istanbulda yapılıcakları yazdım bi kağıda unutmasın diye.Kıyamam burda koşturduğu yetmiyo bide orda koşturucak. Bak dedim aşkım buraya gelmekle ne kadar iyi etmişsin istanbula yerleşseydik yanlız kalıcakmışız orda. Haklısın diyo kıyamam ona

Kızlar günaydın...
Daha once kotu ruyaları sız de gormustunuz degıl mı? Ben ılk kez goruyorum cok korkunc bır aksam gecırdım...
Dun aksam annemın amcasını elim bır trafık kazasında kaybettık, onlar apar topar memlekete gıttıler ben de evde kardesımleyım...
Cok huzursuz yattım butun gece kabus gordum...

Sıze de oldu demı bu?

Benım nıkahım beste. Ruyamda saat 4,30 ben daha evdeydım nısanlımı arıyorum nerdesınız yetısemıycez dugune dıyorum, acele etme cıkcaz bırazdan evden dıyor...

Sonra kendıme bı bakıyorum aman Allah'ım kısısel bakımım sıfır. Balayı cantam hazır degıl, odam kargacık burcagık, darmadagın...

En fecısı uzerımı gıyıncem dolabı bı acıyorum gelınlık yok, onun yerıne guya trıko bı elbıse gıyecekmısım...
Yetısmedı gelınlıgın dıyorlar...

Allah ım bu kadar olumsuzluk bır arada olamaz dıyorum dayanamıyorum, cok yuksek bır bınanın balkonuna cıkıyorum asagısı denız, kendımı tam denıze atarken uyandım sahura...
Resmen kan ter ıcınde kalmıstım, hala etkısınden kurtulamadım ya of

tüylerim diken diken oldu tamamem stresten ayda hayra yor hayra yordur canım

Hayır diyelim hayır olsun canım... Rüyalar tersine çıkarmış... İnşallah hepimizin düğün günü herşey yolunda gitcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…