sen yine iyisin.benim nişanlımın işi gereği düğün tarihimizde yurtdışında olması gerekli.o da iş yerinde tartışmış.orada buluması gerekli olduğunu ve düğünü ertelememiz gerektiğini aksi takdirde yerine başka birini alacaklarını söylemişler.ben de şehir dışına yerleşeceğimiz için işten 1 ay önce ayrıldım.düğün hazırlıklarını anca yetiştiririm diye düşündüm.e o da ayrılırsa ikimiz de işsiz güçsüz evde oturacağız diye erteleyelim dedik.ekimin sonuna kadar almanya'da kalacak.kasım ayı da soğuk olur balayıma da gitsem tad alamıycam.gelinliğim hazır her sey yapıldı.cok üzüldüm ama ne yapayım.düğünü maalesef hazirana erteledik.cok köttüyüm coookkkk....herkes düğünü soruyo kendimi rezil olmuş hissdiyorum.ağbimle babam almanyada.şimdi apar topar onların yanına gidiyorm.3-4 ay sonra dönücem.en azından su olayı atlatayım diyorum.en azından insanların sorularından kaçayım.sen benden daha şanslısın yani.üzülme boşver ben ne yapayımmm
Günaydııııııın kızlaaaaaaaar, haftanın ortasına geldik, az kaldı bu haftada bitiyooooooooor...
canım geç olsunda güç olmasın, sıkma canını.. ertelenipte sadece 1 ay ertelendi zaten, öyle bir yıl sonraya falan değil. heyecanından hiçbirşey kaybetmeyeceksin aynı hazırlıklara devam edeceksin..
buanbuan düğüne gelen misafirlere balon dağıtacak, sonra herkes şişirip gökyüzüne bırakacakmış canım.. bende sadece unuttuğu bi noktayı hatırlattım, insanlar helyum gazı üfleyemez, dolayısıyla o balonlar uçamaz
sonra eylül gelinimizin balon hayalleri suya düşmüş oldu, alternatif olarak dilek fenerlerini sundum ama onuda beğenmedi
zaten herkersin elinde balonu şişirmeye çalışması komik bi görüntü olurdu,biz dilek balonu alcaz.3-5 tane samimi arkadaşalrımıza vercez,onlar yapcak,bi ara konuşmuştuk bunu diye hatırlıyorum,netten bakın gökyüzünde harike bi görüntü oluşuyo,ama önce biz kendimiz bi denicez,mumla yakma fln oldugu için tehlikeli olmasın
bu arada lemlem demek 3 haftan kaldı,bende heyecanlandm,bişeyler yetişmiyo die sıkıntı yapma,ben halı alırken bi çift vardı,düğünlerine 1 hafta vardı ve onlar halıları daha yeni alıyolardı,herşey olur,sen yeterki sıkıntı yapma
düğünden sonra ilk buldugun fırsatta bize yazmayı sakınnnn unutma,her ayrıntıyı,fotoları koy mutlaka
zaten herkersin elinde balonu şişirmeye çalışması komik bi görüntü olurdu,biz dilek balonu alcaz.3-5 tane samimi arkadaşalrımıza vercez,onlar yapcak,bi ara konuşmuştuk bunu diye hatırlıyorum,netten bakın gökyüzünde harike bi görüntü oluşuyo,ama önce biz kendimiz bi denicez,mumla yakma fln oldugu için tehlikeli olmasın
bu arada lemlem demek 3 haftan kaldı,bende heyecanlandm,bişeyler yetişmiyo die sıkıntı yapma,ben halı alırken bi çift vardı,düğünlerine 1 hafta vardı ve onlar halıları daha yeni alıyolardı,herşey olur,sen yeterki sıkıntı yapma
düğünden sonra ilk buldugun fırsatta bize yazmayı sakınnnn unutma,her ayrıntıyı,fotoları koy mutlaka
Renkler ve zevkler tartışılmaz kızlar, bende o dilek balonlarını hiç sevmiyorum. 3-5 tane yakılmasının ne gibi bir etkisi olabilir ki. Vay anasını ya helyum gazını unutunca dalga konusu olduk burda.
Renkler ve zevkler tartışılmaz kızlar, bende o dilek balonlarını hiç sevmiyorum. 3-5 tane yakılmasının ne gibi bir etkisi olabilir ki. Vay anasını ya helyum gazını unutunca dalga konusu olduk burda.
günaydın kızlar ben sanırım hasta oluyorum o kadar üşüyorumki kışlık hırka var üzerimde ama hala çok soğuk bana göredüğün öncesi hiç iyi olmadı bu düşünücek bile halim yok kafamı koydum masaya konu okuyorum
günaydın kızlar ben sanırım hasta oluyorum o kadar üşüyorumki kışlık hırka var üzerimde ama hala çok soğuk bana göredüğün öncesi hiç iyi olmadı bu düşünücek bile halim yok kafamı koydum masaya konu okuyorum
günaydın kızlar..
düğünde barkovizyon gösterisi düşünüyor musunuz?
Kızlar günaydın...
Daha once kotu ruyaları sız de gormustunuz degıl mı? Ben ılk kez goruyorum cok korkunc bır aksam gecırdım...
Dun aksam annemın amcasını elim bır trafık kazasında kaybettık, onlar apar topar memlekete gıttıler ben de evde kardesımleyım...
Cok huzursuz yattım butun gece kabus gordum...
Sıze de oldu demı bu?
Benım nıkahım beste. Ruyamda saat 4,30 ben daha evdeydım nısanlımı arıyorum nerdesınız yetısemıycez dugune dıyorum, acele etme cıkcaz bırazdan evden dıyor...
Sonra kendıme bı bakıyorum aman Allah'ım kısısel bakımım sıfır. Balayı cantam hazır degıl, odam kargacık burcagık, darmadagın...
En fecısı uzerımı gıyıncem dolabı bı acıyorum gelınlık yok, onun yerıne guya trıko bı elbıse gıyecekmısım...
Yetısmedı gelınlıgın dıyorlar...
Allah ım bu kadar olumsuzluk bır arada olamaz dıyorum dayanamıyorum, cok yuksek bır bınanın balkonuna cıkıyorum asagısı denız, kendımı tam denıze atarken uyandım sahura...
Resmen kan ter ıcınde kalmıstım, hala etkısınden kurtulamadım ya of
Kızlar günaydın...
Daha once kotu ruyaları sız de gormustunuz degıl mı? Ben ılk kez goruyorum cok korkunc bır aksam gecırdım...
Dun aksam annemın amcasını elim bır trafık kazasında kaybettık, onlar apar topar memlekete gıttıler ben de evde kardesımleyım...
Cok huzursuz yattım butun gece kabus gordum...
Sıze de oldu demı bu?
Benım nıkahım beste. Ruyamda saat 4,30 ben daha evdeydım nısanlımı arıyorum nerdesınız yetısemıycez dugune dıyorum, acele etme cıkcaz bırazdan evden dıyor...
Sonra kendıme bı bakıyorum aman Allah'ım kısısel bakımım sıfır. Balayı cantam hazır degıl, odam kargacık burcagık, darmadagın...
En fecısı uzerımı gıyıncem dolabı bı acıyorum gelınlık yok, onun yerıne guya trıko bı elbıse gıyecekmısım...
Yetısmedı gelınlıgın dıyorlar...
Allah ım bu kadar olumsuzluk bır arada olamaz dıyorum dayanamıyorum, cok yuksek bır bınanın balkonuna cıkıyorum asagısı denız, kendımı tam denıze atarken uyandım sahura...
Resmen kan ter ıcınde kalmıstım, hala etkısınden kurtulamadım ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?